![]() |
Re: AMG vs. M vs. RS
e bine ca ai bicicleta copile...consum mic, se strica rar, etc
|
Quote:
|
r8 v10 e ceea ce trebuie :)
ps : un gt3 rs cred ca-ti forteaza zambetul mult mai bine ca un gt2 :D |
Quote:
|
gt2-ul n-are cum sa urle asa tare, ca e turbo si oricum nu e asa hardcore ca gt3 rs...poti sa mergi cu semislickuri si pe ploaie si cand e rece, esp-ul il ai incorporat in tine in conditiile astea meteo :)
|
asa e.numai ca te minca talpa.oricum si fara roti mi-ar trebui-o.ambele au tractiune spate deci trebuie sa fie de vis.gt3 rs e ca un karting mai mare.
|
Quote:
m - m3 e36, m3 e46 si e92, m5 e39 si m5 e60, m6 (am avut m5 e 39) rs - rs4 b5 + rs4 b7 (am avut rs4 b7) , rs6 c5 si rs6 c6\ amg - c 63 amg, sl 55 amg, sl 63 amg, cl 65 amg crezi ca sunt destul de indreptatit sa imi dau cu parerea? si oricum nu o fac cat de mult o faci tu....nu ti-ai gasit persoana |
Quote:
|
Momentan detin e39 m5 dar am condus asa:
M - m3 46, m3 92, m5 e39, m5 e60 RS - rs4 b7 , rs6 c5, rs6 c6 AMG - am fost doar pasager intr-un c63, atat Quote:
|
Blazey, care ti s-a parut "best bang for the buck" ?
|
grea alegere....dar sincer m-am simtit cel mai bine in rs4
|
Quote:
|
Quote:
@ zGb - ai perfecta dreptate, am ceva probleme cu intinzatorul la pinioane si imi mai cade lantul dar il pun repede. In rest este ieftin ca braga si usor de tot sa mergi cu bicicleta ! :) |
Quote:
Ce bine ar fi daca s-ar inchide thread'ul asta . plin de arogante Deci la ce concluzie s-a ajuns? care e mai bun? :)) |
Postul tau cum este ? Offtopic sau super offtopic ? Totusi ai simtit nevoia sa postezi gratuit...
Pe un forum (aproape) niciodata nu se ajunge la o concluzie, asta este clar. |
babau, iti dau dreptate, ar trebuii sa se inchida doar este retoric de la inceput, toti stim ca BMW RULLZZ :shock:
|
Quote:
|
Topicul dureaza de ceva vreme, fie ca va place sau nu, poate M nu sunt cele mai performante, dar categoric sunt cele mai populare. Drept urmare, cred ca cea mai buna solutie ar fi sa se inchida topicul.
|
Quote:
E doar o stategie de piata. o stiu toti Acest thread nu face aduce decat insulte intre colegi de pe forum( si vise pentru copii) |
Va reamintesc faptul ca topicurile nu se inchid doar din cauza diferentelor de opinii, dar va amintesc si faptul ca daca nu reusiti sa postati altfel decat stupid ajungem la penalizarile alea enervante pe care mi-e sila sa le tot amintesc.
Concluzia? postati doar daca aveti ceva foarte interesant de spus, altfel evitati topicul sau mai bine, sectiunea cu totul. |
Quote:
anyway, ceva news despre viitorul m5 ? |
Mansory a modificat g 55...sunt curios cand modifica un m3 sau un s8. sau dc nu un q7
|
Sunt masini echilibrate si foarte bune the ( M`s ) .
Nu vi se pare dubios ca apare M3 si dupa la ( 2 , 3 , 4 ) ani apare RS4 ? Parerea mea si nu numai a mea este ca M este peste RS chiar daca nu se difera intre ele foarte mult ;) deci am votat M 8) |
Multa lume pe aici nu intelege ce presupune un AMG si de ce de banii aia iti iei si M si RS la un loc.
Alta chestie interesanta, eu nu stiu pe nimeni sa schimbe AMG-ul pe un M sau RS pe cand invers se gasesc destui. |
Deci de banii unui C 63 AMG iti cumperi atat M3 cat si RS4 ?
Un fel de 70 000 >= 70 000 + 70 000. Probabil 70 000 euro de Mercedes > 70 000 euro de BMW. Sau 1 KG de zahar este mai usor decat 1 KG de fier. |
nu`ti bate capu...
|
Anaconda, lasa-ne cu subiectivismul tau!
Hai sa facem un pic de matematica elementara 2=1+1 CL65AMG = R8 + M6, ia vezi dau preturile, sau iti da cu rest? |
Quote:
|
sau ca 65 AMG este jaf la drumul mare, exagerat de scump. 600-le sau 63 fiind mult prea aproape.
|
Quote:
M5 - E 63 AMG - RS6 M6 - SL 63 AMG - R8 V10 (sunt destul de diferite masinile dar asta este) X5M - ML 63 AMG - Q7 V12 TDI Astea sunt masini care fac parte din aceeasi clasa, mai mult sau mai putin. Compara preturile la astea si vezi cat iti da. Comparatiile din clase total diferite sunt aberante. Asa si un Q7 V12 TDI full costa cat doua C 63 AMG, deci sa inteleg ca RS = 2 x AMG ? Tare logica ta... |
Quote:
M6 - SL 63 AMG - R8 V10 (sunt destul de diferite masinile dar asta este) astea 3 chiar nu au treaba una cu alta, sunt 3 categorii complet diferite. |
1 Attachment(s)
Audi ar putea crea versiunile S si RS ale lui Q5. Cele doua variante ar urma sa aiba la baza Custom Concept, prezentat anul trecut in Austria Anul trecut, in cadrul Wothersee Tour, un eveniment organizat de VAG in Austria, oficialii Audi au prezentat Q5 Custom Concept. Acest concept ar putea sta la baza viitoarelor versiuni S si RS ale lui Q5. In cazul variantei S, modelul ar putea dispune de 330 de cai putere, in timp ce versiunea RS ar urma sa dezvolta aproximativ 400 de cai putere. Strategia celor de la Audi de a produce versiunile S si RS ale SUV-ului compact Q5 are ca scop crearea unor concurenti suficient de buni pentru a se bate cu BMW. Audi Q5 se afla la prima generatie si a fost lansat oficial in cadrul Salonului Auto de la Beijing din 2008. Pentru realizarea versiunii RS a lui Q5, este posibil ca germanii sa foloseasca propulsorul de pe Custom Concept, un V6 de 3.0 litri TFSI, care produce 402 cai putere si dezvolta un cuplu motor de 500 Nm |
@ GTR Stiu, dar alta comparatie in afara de asta nu vad intre ele, toate sunt diferite.
|
Cu cateva pagini inainte, cineva a spus un lucru GENIAL:
RS-urile incearca sa combine AMG cu M si nu exceleaza la nimic (nu le iese cum s-ar zice) si poate de asta apar RS-urile la 2 ani dupa M. Daca stam si gandim cu sufletul, o sa spunem ca RS apar dupa M pentru a avea timp sa ii copieze, fiind lipsiti de originalitate. Daca stam sa gandim cu creierul, o sa ne dam seama ca totul si absolut totul este marketing. Restul e de prisos. ;) |
Ai spus un mare adevar ! RS copiaza M, de aia RS6 C5 a fost V8 turbo, C6 V10 turbo in timp ce M5 E39 V8 aspirat, E60 V10 aspirat iar noua generatie o sa fie V8 turbo, la fel ca RS. Sau S4 B6 cu 4.2 V8, RS4 B7 4.2 V8 urmat de M3 E92/90 tot cu V8. Ce coincidenta, bine ca a avut Audi timp sa copieze :lol:.
|
Bine zis RS6 C5 a fost V8 turbo si C6 V10 turbo , iar variantele astea la BMW au fost aspirate, aspirate fratilor, nu turbo. Deci cine e mai bun?
|
Turbo > Aspirat, dovada ca si BMW trece pe turbo. Este doar in imaginatia unora chestia aia cu daca ai aspirat esti mai bun...isi fac curaj singuri. Sau asa o fi, iar BMW in ultimul timp nu mai sunt asa buni fiindca au trecut/ o sa treaca la turbo, vezi X5M, X6M, noul M5, etc ?
|
Pai da, si audi vor trece la bi-turbo si asa mai departe. BMW are aceeasi cai ca audi, decat ca audi are turbo iar bmw aspirat, ca dacia.
|
RS4 B5 a fost biturbo, S4 B5 a fost biturbo, RS6 este biturbo, X5M/X6M/M5 sunt/o sa fie biturbo.
"Turbo" este la modul general. Audi scotea caii din turbo iar BMW din turatie. Ce si cum e irelevant din moment ce si BMW o sa treaca la turbo, Mercedes a inlocuit motorul de 6.2L V8 cu unul biturbo si procesul continua. |
Nu are rost cu anaconda. Am citit ultimele aprox 10 pagini si am ajuns la concluzia ca si-ar da sufletul diavolului numa ca Audi sa fie mai tare decat oricare alta masina existenta pe Pamant.
O intrebare am si eu pentru tine, daca nu te superi desigur: ai macar carnet? |
| All times are GMT +2. The time now is 14:04. |
- Copyright 2026 4Tuning