![]() |
Re: Club ESPERO
bah is panarame becurile astea care sunta cum...nu se mai fabrica ca acum cativa ani..eu am si is niste prostii...mare branza de diferenta..xenon rules
|
Quote:
|
Quote:
|
Pt Espero cred ca cele mai bune becuri (pe incercate) pt faruri sunt Philips Vision Plus (+50%), bineinteles H1 (nu H7 sau alte nebunii, ca nu se potrivesc), H3 pt proiectoare. Sincer, orice becuri halogen ati incerca nici macar nu o sa se compare cu xenonul, e prea mare diferenta...Iar cu porcariile alea albastre la 20 lei perechea, alea sunt doar de fantezie, ca oricum nu lumineaza mai nimic pe strada, mai ales atunci cand e ud pe jos sau ploua, ceata, etc...Deci xenon!
|
ma inger ma pui pe ganduri tu...:D sonny cat ar face niste xenoane pt esperache?:rolleyes2
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/313-discutii...e/page-12.html Iti recomand de 4300 sau 5000 k. Cele de 6-8000 k bat spre albastrui si nu mai dau lumina foarte vizibila si buna pt ochi. 5000 k e compromisul intre luminozitate si lumina alba. |
mersi geo,chiar acum i am lasat un mesaj sa mi spuna un pret ca sa mi fac si eu o idee ca sincer am de gand sa mai pastrez masina ca sunt multumit de ea:-P
|
Pai in general un xenon obisnuit costa intre 250-350 ron. Recomand si eu produsele vandute de serban, am si eu xenon de la el si sunt multumit, sunt f bune calitativ si garantia e reala, ceea ce e f important. Nu sunt f scumpe si chiar merita!
Daca vrei lumina albastra (de frumusete) ia-ti de 6000+ k, dar o sa vezi mai putin bine pe carosabil..Daca vrei luminozitate mai buna, cauta de 4300-5000 k, la fel cum ti-a recomandat Geo...Multa bafta! |
ma ing3r GNT-ul are vreun topic...?m-ar interesa oleaca....
|
Nu are, si cu siguranta pe toti posesorii de Espero i-ar interesa acel topic (daca ar fi existat).
|
Salut, am si eu 2 intrebari :
1 cum desfac butoanele de la bord pt a schimba ledurile la reglaj lumina ceasuri + stergatoare ; 2 cum desfac consola de la a/c, caldura si scrumiera tot pt a schimba ledurile Merci |
Consola cu a/c, caldura are niste "gheare" pe lateral. Inainte sa scoti consola vezi ca in dreapta, la picioare dupa ce dai jos plasticul ala vei vedea cablul de la aeroterma. Scoate-l ca sa poti scoate consola.
Butoanele de la bord nu le-am desfacut dar ma gandesc ca sunt prinse tot cu clipsuri. Spor la treaba ! |
3 Attachment(s)
Cat credeti ca mi-ar lua la vopsit sa fac eleronul asta albastru (bleumarine 22L) ?
|
Quote:
|
John nu iasa bine cu spray-ul, oricat te-ai pricepe....
Costy eu cred ca iti ia minim 50 lei manopera + materialele... 100g vopsea 15 lei = lac la fel.... |
O intrebare catre colegii mei "esperisti" , si nu numai...:D
Luni am lasat masina la service pt a fi reparata pe RCA-ul vinovatului, joi a fost gata.Am fost sa iau devizul de la service, sa ma duc eu personal la asigurari (asa am vrut eu) sa rezolv o problema de despagubire, insa masina ramane la service...Din cate m-am informat masina ramane la ei in service pana societatea de asigurari da acceptul de plata catre devizul de reparatie...Bun, insa cineva mi-a zis ca pot sa las talonul masinii in original la service si sa imi iau masina, ei sa imi dea o copie dupa talon "conform cu originalul" plus stampila service-ului si cu aia pot sa circul pana asiguratorul plateste suma de pe deviz...Este adevarat? Se poate asa? Ca din ce m-am uitat eu pe net, nu prea se poate... In orice caz, nu e legal sa iti retina masina in service drept "gaj" pana plateste asigurarea costul reparatiei! |
ma dar nush cum de tia reparato ca eu am patit la fel dar aia de la service miau reparato dupa ce miau aprobat aia de la asigurari si a durat cam 2 saptamani .
|
ing3r tata...eu am masina in service de 2 luni...si de 3 luni e busita..aia de la asigurari inca nu miau dat un raspuns...ceea ce ai zis tu stiam si eu si de aia mam grabit si am bagato in service...dar nu e valabil...si o sa iti tina masina acolo pana primesc baietii de la service banii...
|
johnsonxxl tata:Pai nu pana primesc banii de la asigurator tre sa iti tina masina, ci pana primeste service-ul acceptul de plata la devizul de reparatie de la societatea de asigurare... Si daca ii ameninti cu OPC-ul (service-ul) si pe aia de la asigurari cu CSA-ul sigur o rezolvi mult mai repede!
Stiai ca: -societatea de asigurari e obligata prin lege sa dea acceptul de plata in max 48 ore de la data primirii devizului si a actelor aferente? -este ilegal sa retii masina in service drept gaj pt plata reparatiei? Masina e bun personal si nu face obiect de garantie intre service si asigurator! Daca au decontare directa nu te intereseaza cum si in ce fel isi primesc banii aia de la service de la societatea de asigurari! Si multe altele...informeaza-te ! Oricum eu am alta masina de "tavaleala" temporar, a unui prieten, deci nu ma grabesc...Dar ca fapt divers... |
...da ma rog nu banii ci acel deviz.....dar tu stii ca este o lege data de CSA prin care firma de asigurari are dreptul sa te tina 3 luni in cercetari????si dupa astea 3 luni ai sanse foarte mari sa primesti un raspuns negativ...si nu faci nimic cu opc-ul...crede-ma...apropo despre ce societate de asigurari este vorba?
|
stai u linistit eu am avut un accident acum 2 ani cand lucram ca sofer mi a taiat un tir calea si am sters parapetul dupa centura usa infundata si niste mici reparati :D mi am dat eu demisia dupa 3 luni de la firma aia si abia dupa 7-8 luni a luat masina :( masina a fost in servis aici la intrare in buc dupa buc-pitesti pe stanga unde e si un hotel , asa am incercat si eu ca ma duc eu sa rezolv cu asigurarea etc si masina a stat 7-8 luni :(
|
Dacă vă interesează pe vreunul jante pe 15". Le-am scos pe ale mele la vânzare
|
pe criza asta toata lumea vinde tot ce poate.... Bafta sa aveti....!
|
Quote:
|
Quote:
|
am revenit,nu o ard pe offline,dar am avut,din nou,probleme cu netu..deci salutari:));)
|
johnsonxxl: E vb de asirom, niste nesimtiti! Oricum o rezolv, ca inca nu am ajuns cu devizul la ei, dar o sa incerc sa o rezolv in cel mai scurt timp...Revin cu informatii!
|
Quote:
|
eu inca nu am ajuns la partea cu plata de catre asigurator la service. dar de vreo 4-5 tot sun la service sa vad daca au venit piesele (spoiler fata + parasoc fata ) si nu mai raspunde nimeni pe acolo :)
|
Spoiler fata? Mie mi-au montat unul care nu are grilele alea intre proiectoare, a zis ala ca nu se mai fabrica asa, doar fara . Mi se pare o tampenie , a ramas loc gol acolo, sunt curios la tine cum o sa puna. Eu aveam bara originala cred... Cica era f veche, ca model.
|
vand jante de aliaj pe 14 cu tot cu gume 185/55/r14 ieftine.....detalii aici: https://forum.4tuning.ro/496-anunturi...me-dunlop.html
|
pai fara grile vine :D doar bara simpla au zis ....dar in loc de grila pun plasa .asa am avut la bara veche . dar macar ti-e ti l-au montat ,eu cred ca ma duc sa le fac o vizita ca n-au nici un gang sa raspunda la telefon
|
Inger sa pui si tu o poza dupa ce iei masina din service ca sunt curios ce bara ai... Nu imi dau seama din ce ai zis...
Splash, si tu ai masina lovita in service??? wow se pare ca avem "esperisti" care defapt sunt pietoni, cu voie sau fara voie.... :D |
iauzi..cu barile astea...sa ma duc la service sa nu am si eu vreo surpriza
|
Mike, momentan condus o Solenza. Am stat vreo 4-5 zile fara masina si am zis ca innebunesc...I-am reparat masina unui prieten si i-am facut si asigurarea , numai sa am masina cu care sa ma deplasez, mai ales pe frigul asta. Bineinteles ca imi da banii inapoi (sa nu credeti ca fac pomeni din astea, pe criza asta :)) ) , insa am facut-o la timp.
Deci nu sunt pieton...din fericire. @Splash: Si eu tot plasa din aia vreau sa ii pun, deja am in cap cum o sa arate. Ma intreb pe langa proiectoare, inspre marginea spilerului, cum se pun, ca e spatiul ff mic? O sa fac poze dupa ce iau masina, cu bara fara grilele alea si alte poze dupa ce ii pun plasa :D. Devizul de abia azi l-am dus la asirom, deci mai dureaza min. o saptamana. :( |
aia de la asigurari ti-au zis ca te despagubesc?
|
@ mike . M-a acrosat unu cu troleul in bucuresti la gara de nord si-a mi-a spart spoilerul in partea stanga sub far.dar eu acum circul cu masina pentru ca am fost la service si au zis ca nu au de ce sa o tina acolo.comanda piesele si o duc atunci cand ajung piesele .dar tot sun la service de vreo 4-5 zile si nu mai raspunde nimeni.....
@ ing3r la mn a fost mai simplu :D ca nu mai am proiectoare .deci plasa ocupa tot spatiul . |
Quote:
|
Asa mi-a zis aia de la asirom constanta, cea care primeste actele...Ea le trimite mai departe, insa cel mai probabil ma vor despagubi, caci alta solutie nu exista in cazul meu. Daca nu, ii ia mama naibii!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning