Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Provocări pentru SUBARU lui Sebastian. (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/8607-provocari-subaru-sebastian.html)

SEBASTIAN 05-05-12 20:35

Re: Provocări pentru SUBARU lui Sebastian.

https://img29.imageshack.us/img29/2475/04042010846.jpg

pisiku90s 07-05-12 23:09

Pana la urma ce se mai aude cu masina??? Exista vreo sansa cat de mica sa o vad si eu in actiune la Tulcea pe 17 iun ?

SEBASTIAN 08-05-12 06:03

Sanse teoretice sunt, dar practic nu o sa fie gata pana atunci.
Perioada aceasta este foarte solicitanta pentru Racing Code, avand multi clienti. Este posibil sa fie in perioada rodajului atunci, asta in cel mai bun caz.
In plus de asta am citit si am vorbit cu multe persoane care au avut probleme cu cronometrarea la cursa trecuta si asta nu ma atrage deloc.
As vrea ca atnci cand pun un timp acesta sa nu fie contestabil.

gaju 08-05-12 08:17

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 5014210)
In plus de asta am citit si am vorbit cu multe persoane care au avut probleme cu cronometrarea la cursa trecuta si asta nu ma atrage deloc.

mi-ai adus zambetul de dimineata :lol:

SEBASTIAN 08-05-12 19:18

Sunt atat de importante posturile mele sau vre un trompetist a sunat sa dea de veste...
Daca tu intelegi ca este de zambit... este fix problema ta si consecintele le suportati voi dar e pacat sa munciti in zadar.

cangri 08-05-12 19:23

Prea multe pretentii:p

SEBASTIAN 08-05-12 19:25

Quote:

Originally Posted by cangri (Post 5015200)
Cred ca am vazut si eu masina astazi pe la ora 1.Ati facut dreapta de pe Magurele pe Metalurgiei.
Se aude frumos masina.
Era la semafor cu Vectra mea.

Cred ca este o confuzie, mainsa mea este in garaj asteapta cateva piese.

law53 23-06-12 20:04

cand va iesi masina trebuie sa mearga la fel de bine ca acum multi ani, sa tina pasul cu se se afla pe piata in momentul actual.

turb0 23-06-12 22:51

Quote:

Originally Posted by law53 (Post 5076997)
cand va iesi masina trebuie sa mearga la fel de bine ca acum multi ani, sa tina pasul cu se se afla pe piata in momentul actual.

La fel de bine ? Sigur trebuie să meargă mult mai bine.

SEBASTIAN 24-06-12 08:02

3 Attachment(s)
Efortul a fost facut tocmai pentru a depasii stadiul trecut.
De fiecare data cand s-a facut o modificare efectele au fost pozitive si performantele au fost imbunatatite.
Am si cateva imagini recente, cel mai calde chiar de ieri.

p_vio46 24-06-12 21:19

gata cu rodajul? Se trece la reglaje?

SEBASTIAN 24-06-12 21:40

Fazele de lucru sunt putin mai complicate decat se cunoaste.
Rodajul de mers in gol este gata, acum masina poate sa suporte sarcini usoare in vederea ajustarii softului pentru a prelua comenzile intr-un mod corect.
Urmeaza soft de rodaj-postrodaj cu o putere modica in care se face rodajul mecanic si verificari ale bunei functionari a ansamblelor mecanice.
Dupa ce merge cu acest soft 1000-2000km sau cateva ore pe stand se trece la soft pentru putere.

T@zMania 14-07-12 13:03

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 5014210)
Sanse teoretice sunt, dar practic nu o sa fie gata pana atunci.
Perioada aceasta este foarte solicitanta pentru Racing Code, avand multi clienti. Este posibil sa fie in perioada rodajului atunci, asta in cel mai bun caz.

sa inteleg ca masina nu va tine decat o cursa?
legat de timpi cred ca ar trebui sa vezi dincolo de orgoliul tau care de cele mai multe ori e prostesc si sa vezi eforturile care se fac ptr organizarea unui campionat de drag in romania.
timpii aia de care vb tu au fost la o singura etapa in care au fost pb cu cablurile unui senzor.
in rest iti doresc bafta si sa ne vedem la tulcea pe pista cu un timp cat mai bun.ai grija ca pista de la tulcea a facut multe victime ;),mai ales printre masinile subaru :))

Flo_Vre 14-07-12 13:20

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 5102256)
.ai grija ca pista de la tulcea a facut multe victime ;),mai ales printre masinile subaru :))

Si care ar fi victimile astea de care spui ?

xfactor 14-07-12 14:42

Victime adica planetare,cardane,diferentiale!E foarte aderent betonul sau Vht-ul depinde pe ce mergi!

Flo_Vre 14-07-12 14:50

Eu ma refeream strict la masinile Subaru , in afara de TXA n am prea vazut altele in ultimul timp sa concureze serios p acolo ! El a spus ' mai ales printre masinile Subaru ' , mi se pare o exagerare sincer ...

SEBASTIAN 14-07-12 22:37

Pista de la tulcea este aparent aderenta.
Betonul cu acea rugozitate in general are o aderenta buna, iar daca este si tratat e chioar bine, insa suprafata este friabila, veche...
Intre anvelopa si beton se pot obtine aderente bune pe aceasta pista dar de foarte multe ori se rupe betonul din beton.
Acesta este motivul pentru care apar mari probleme cu transmisiile la Tulcea.
Mereu trebuie schimbat startul dar oricum nu este o solutie corecta este un surogat de pista.

gaju 16-07-12 10:47

pe culoarul de beton nu a mai crapat de mult o masina,
la ultima etapa , au cedat multe pe culoarul cu lipici

asa pe langa subiect , pot crapa multe daca LC este incorect reglat si functia " picior stang " e foarte brutala . asta tine mult de fiecare pilot in parte si stilul lui.

SEBASTIAN 16-07-12 18:47

Am inteles totusi ca la Arad e mai bine. Ar fi pista mai buna...
Ar fi foarte interesant de filmat folosind camere performante si studiat cadru cu cadru la plecare dar si dupa zona tratata.
Aceeasi problema am reusit sa o observ si in in Ungaria, aceasta fiind problema pistelor de beton vechi.
Observ ca si la unele masini americane chiar nemodificate timpii pe aceste piste sunt mai slabi decat pe pistele de drag.
Oricum felicitari pentru organizare si pentru cadenta evenimentelor.
pe viitor intentionez sa introduc in joc si Bucurestiul.

vcsomin 16-07-12 19:01

Viitor insemnand cand ?

SEBASTIAN 16-07-12 19:21

Daca ar fi dupa mine cat mai curand posibil.
Sansele sunt mari dar e destul de alambicata treaba cu organizarea aici.
Deci nu pot sa dau un raspuns concret din cauza faptului ca nu depinde doar de mine.

NOScox 03-09-12 12:32

ce mai zice "motoreta",cum sta la micile teste care le-ai facut?
de curiozitate subaru TXA cam ce putere are?

vcsomin 03-09-12 12:35

In jur de 800cp, nu stiu de ce, poate din cauza transmisiilor subaru trebuie sa aibe multi cai ca sa scoata timpi buni.

SEBASTIAN 03-09-12 13:46

Sunt cateva aspecte care trebuiesc puse la punct.
Motorul nu a avut compresia egala, am sperat ca dupa rodaj sa se eglizeze insa nu a fost asa.
Am desfacut motorul si am gasit diferente de prelucrare la chiulase, diferenta de volul a camerei de ardere. problema a fost remediata, urmeaza sa inchidem motorul la loc.

Cosmin - transmisia de subaru este robusta fapt care este obtinut prin tehnologie dar si masa de material, astfel pierderile sunt ceva mai mari, doar ca din nefericire multe din supraputerile declarate nu sunt reale, asa cum de multe ori obsevam si la masini din Romania.
Puteri enorme- performante normale... asta ne arata ca dynourile pe care le folosesc sunt mult prea optimiste, in :lol:aducerea fericirii.

Andreynyo 15-01-20 21:49

Mai exista motocicleta asta? :D

All times are GMT +2. The time now is 21:05.

- Copyright 2026 4Tuning