![]() |
Re: Constanta - Accidente
:!: No Coment :!:
|
filmuletul a fost si pe hi5. . .dar imediat dupa accident .. a fost sters... !
|
Pacat ca au disparut 3 suflete ...
Daca nu s-ar fii intamplat nimic am fii vazut filmuletzul spunand "ce tare e baiatu asta", acuma spune "a fost tare" ! |
Io zic sa ii lasam sa se odihneasca in pace :(
|
si eu zic la fel !!!
pe zi ce trece apare o lumanare in plus la locul accidentului ... si probabil mii de lacrimi care sa le stinga ... dar e mai bine sa-i lasam sa se ... Odihneasca in Pace ! |
Quote:
nu te acuza nimeni .... si oricum nu aveai ce sa faci ... atunci cand te bagi la asa ceva esti constient de riscuriile la care te supui ... accident / sa te prinda politia / ........ si multe ... treaba e urmatoarea .... accidente se intampla si se vor mai intampla nu neaparat din liniutze ... putea sa fie oricine in locul tau ... nu au dovezi ... .. si am zis destule |
ceea ce se intampla aici mi se pare o magarie...condoleante online...cine a regretat cu adevarat acest eveniment nefast, s-a prezentat la inmormantare, la spital pentru donatii sau a pus o lumanare in locul blestemat...CT-81-ERY, eu zic ca n-au rost atatea comentarii si condoleante pe tema asta, linkuri inutile, presupuneri nefondate ... George nu se intoarce sa le citeasca, familia lui nu intra pe forum, valabil si pentru cele doua fete...vorbele astea nu ajuta pe nimeni in niciun fel, au rolul doar de a tine cititorul ocupat si de a umple spatiul de pomana...propun sa se stearga ce se va scrie de-acum incolo pe aceasta tema, incepand cu acest post. la cate sute de oameni mor anual in constanta in accidente rutiere, nu a scris nimeni nicio litera despre altii, doar despre cei din Porsche Cayenne ...
|
Insinuezi,spunand Porsche Cayene,ca se vb despre ei pt ca au avut bani?Am mai vazut un forum unde cei din bucuresti ,deci mai detasati sentimental de victime, ii acuzau pe ei si pe nimeni altcineva,iar unii chiar ziceau ca si-o merita pt ca prea sunt fitzosi astia cu bani si cred ca daca au masini puternice lumea e a lor...Dar eu nu cred ca e asa..si eu zic ca a fost vina lor dar nu meritau asta...Si mai cred ca s-au facut atatea discutii aici pt ca a fost un accident groaznic si violent pe care nu il vezi zilnic...cumulat cu explozia si arderea de vii etc...si poate de aceea este asa dezbatut...si in al doilea rand noi vorbim aici exact pe comunitatea noastra de constanta...nu pe un post general al forumului....cam atat..numai bine..
|
@Quick 5hifter - Acest topic a fost creat tocmai pt a se discuta despre astfel de accidente.Din punctul meu de vedere tu ai dreptate, dar nu pot obliga oamenii sa nu vorbeasca despre acest accident, chiar dc multi dintre ei o fac doar pt a se baga in seama, in conditiile in care majoritatea nici nu ii cunosc pe cei decedati, sau poate cel mult au vazut pe strada masina la un moment dat.
|
bai terminati va rog!nu mai pune-ti filmulete cu masina pe forum!si cele care sunt deja scote-ti-le!militienii chiar vor sa ii bage si p ceilalti martori ca si participanti la cursa mortii si nu e de bine...in fiecare zi mai apare cate un filmulet cu masina implicata...lasa-tii sa se odihneasca in pace si familiile sa-si revina...a fost prea multa durere...
|
Quote:
De unde stii tu ce vor sa faca cei de la Politie...vad ca tu esti din Ploiesti? |
Quote:
NU O MERITAU, asta e clar, si nu a fost vina LOR, ci a celui de la volan, si asta n-o spun eu, ci o spune cea mai elementara notiune de logica...ceilalti n-au avut niciun cuvant de spus, neavand controlul asupra vitezei, directiei si franei. Insa repet, nu o meritau, nu merita nimeni asa ceva. Dar consider ca e timpul sa inceteze discutiile despre acest accident, nu despre accidente in general...nu mai e nimic de spus, in ziare si la TV apar mai multe variante, nu s-a clarificat nimic, ancheta e in plina desfasurare, iar majoritatea celor ce au scris si si-au dat cu parerea n-au de unde sa stie ce si cum, doar din auzite (aici ma includ si pe mine). PS: saptamana asta au fost loviti 2 oameni pe trecere de pietoni, dintre care unul e mort...nu vreti sa vorbim despre asta? e tot accident....a, nu stiti nimic? cel decedat nu era tot om? nu era victima intr-un accident din Constanta? va spun eu ca da. s-a dat si la tv, au scris si ziarele. ai inteles acum, x-man, despre ce vorbesc? :???: |
Quote:
filmuletu asta cum crezi k a ajuns la protv?dupa forumul 4t... acum am inteles k sunt cercetati si ceilalti care au asistat la nefericitul evenimentsau li se cauta nod in papura pt ai invinovati si p ei... Ai inteles gresit. Iti dai cu presupusu de aiurea si generezi noi discutii inutile. |
Hai sa incheiem aici subiectul legat de acest accident. Tot ce s-a putut spune s-a spus. Trei persoane au murit, sa speram ca al patrulea ocupant al masinii va iesii cu bine din spital.
|
Quote:
Filmuletul asta a ajuns la ProTV si a este un montaj facut din filmulete luate de pe hi5.com ... nu de pe 4tuning ... Si hai sa lasam odata tot circul asta ca nu e frumos ... valabil ptr toti ... |
Quote:
|
o sa se mai vorbeasca despre accidentul asta mult si bine pentru k a fost un accident spectaculos .. daca intra pur si simplu in copac si il rupea .. era ceva normal dar tinand cont de faptul k era porcha :D ... k a mai si explodat este ceva senzational .. in sensul rau al cuvantului ...
|
Este Cam Tarziu Pt Asta Dar Sunt Plecat Din Tara Si Acum Am Aflat Si Eu................cuvintele Nu Mai Au Rost.................
Dumnezeu Sa-ii Odihneasca !!! Condoleante Familiilor !!!! |
Quote:
|
Nu stiu daca e bine unde postez dar era foarte aproape de accident si m-am gandit ca e bine sa scriu aici. Aveti grija in trafic de 10 VAN (parca asta era numaru) o skoda fabia cu o blonda la volan... Fata nu prea are nici o treaba cu condusu. Aseara urcam din port si in Piata Ovidiu aveam in jur de 40-50 la ora. Pe jos gheata dar nu am probleme cu gheata (am luat permisu de zapada in Brasov). Apare deodata gagica din stanga imi taie fata si se opreste. Am pus frana brusca dar a patinat sanie, eu fiind cu breakul. Ma duceam in lateral inspre ea, am reusit sa ma controlez si din "drift" ca ceva in genu a fost luand piciorul de pe frana am intors masina alunecand cu partea stanga inspre masinile parcate in fata la Pitico. Am trecut foarte aproape de ea eu am zis ca o lovesc rau de tot si imi parea rau pentru bara mea de fata :). Spre norocul meu am evitato si am evitat si masinile arcate. Ma dau jos la ea si o intreb daca stie sa conduca si daca e constienta de ce se putea intampla. Pe ea o durea fin in c*$. Am aflat de la niste amici ca fata era sa mai intre in cateva masini de curand. Cine le da frate permisu la astia?
|
ai avut parte de aventura vietzii...shi permisul de drift'uitor sau drift'angiu unde lai luat la x-team...
|
bah ... eu ashtept pe urmotaru care sa-mi faca d`astea ce ti-a facut tie ... va ashtept pe toti pe partea stanga ... ps .. nu opresk .. vreau sa-mi fac aripa ... asa k .... taiati-mi fatza :D
|
Fresh news .. a lovit dxa`u mashina .. bine .. nu e ceva ieshit din comun .. dar :D
|
Quote:
da a intrat intr-un passat :D |
Quote:
|
Quote:
ps: a intrat intr-un passat...cred ca din cauza pojghitzei de gheaztza de pe asfalt |
s-au terminat evenimentele ? nu s-a mai ciocanit nimeni ? :?:
ciudat ... mereu cand vad un accident sau o amsina care merita ... nu am aparatul la indemana si sa fac poze cu telefonul ... parca nu merita detaliu !!! nu stiu decat ca vineri seara un atelier de mecanica de pe Delavrancea a luat fosc in intregime cu tot cu un opel vectra ce se afla la momentul respectiv in garaj si mai era putin si lua fosc si casa de langa ... nu stiu decat ca e posibil sa fie reglari de conturi ... nu stiu daca e domeniul nostru ca e un domeniu destul de periculos ! |
Quote:
un adevart maestru !shumahar al romaniei ! treb sa ii dai cu frana de mana dau dq si o scoteai in oras pe veverita aia |
Quote:
|
Quote:
Am vazut la tv mai devreme de un accident in Mamaia acolo se zicea similar cu cel de acu vreo 2 saptamani si ca vor sa puna camere de filmat pentru cei care se intrec acolo. Aveti idee ce s-a intamplat? Ca din ce ziceau am inteles ca a murit iar cineva... |
Quote:
|
asta mai trebuia sa mai moara cineva si chiar ca puneau astia bariere nu camere ,cam nasol cred ca s a pus politia pe treaba cu mamaia
|
am auzit si eu ... a dat la shtiri cica .. si vb ashtia p la munk ...
|
Un nou accident cu un decedat si 3 raniti grav , am vazut la stiri parea sa fie sub podul de langa Dorally , o masina visinie ( nu mi-am mai dat seama ce marca si nr ca era facuta prea praf ) s-a infipt in pilonul de sustinere al podului , politia , martorii si reporterii sustin ca facea o cursa ... daca aveti amanunte va rog sa spune-ti nr , marca masinii si daca este cineva cunoscut , ca mare lucru n`au aratat
|
Quote:
Iara ??? :rolleyes2 |
4 Attachment(s)
Quote:
|
Dumnezeu sa`l ierte... :(
CHIAR PRIMA ZI? urat de tot.... |
Quote:
|
un mort si 3 raniti o fata mai grav cu picioarele rupte ceilalti mai usor..
masina nu facea curse ci tipul doar tura motorul si a inceput sa-i dea....si mirosea si a bautura....Pacat ca a platit asa de scump |
Acum orice accident se intampla....a fost o cursa....
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning