Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Tico verde de Constanta - CT 04 CPF (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/6434-tico-verde-constanta-ct-04-cpf.html)

diesel_IQ 05-11-07 17:42

Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta

bravo tie ca te tzi de treaba si ai rabdare !
arata bine, spor la treaba .
ce ai avut cu difurile alea ?
cata rautate revarsata asupra lor......
cred ca suferim cu totii de sindromul copilului care nu avut jucarii cand era mic !!!!!!!!

quick_5hifter 06-11-07 14:52

2 Attachment(s)
Am avut putine jucarii, dar aveam obiceiul sa le desfac si pe alea...si mi-am dat seama ca n-am desfacut destule, iar jucarii nu mai pot sa cumpar....asa ca desfac si eu ce pot :twisted:

Difuzoarele alea se vor auzi bine, dupa parerea mea, dar am nevoie pentru ele de un amplificator pe 2 canale mai ingust, gen Pyle PA 250. Tweeterele le voi alimenta de la 2 canale ale cass-ului, iar celelalte 2 canale le voi folosi pentru niste medii (n-am gasit nimic inca...sunt in cautari).

Volanul n-am putut sa-l montez din 2 motive: n-am cheie de roti :oops: si nu stiu cum sa reasez sistemul care determina revenirea semnalizarii in pozitia zero. Am nevoie de ajutor, explicatii si/sau desen.

Tot duminica am reusit sa intru si in posesia deep-cycle-ului Stinger SP800 de care va spuneam acum ceva timp, l-am si incarcat intre timp dar momentan nu-l pot monta pe masina (nu am mufe adecvate) si nici nu am de ce (nu am muzica montata).

Probabil saptamana asta voi reveni cu poze cu un "nou" amplificator pentru cele 2 subwoofere, tot Pyle, consumator de 90A/h. Din cate am inteles, poate sa emita cam 1000w rms :shock: si am sperante sa-l sustin cu "noul" acumulator.

O sa fac o poza cu janta de tabla pe masina, fara distantiere....sa vedeti diferenta :lol:.

mad_mario 06-11-07 15:07

cu volanu e o mare problema shtifturile alea trebuiesc scoase si reasezate, desen nu ma pricep sa-ti fac dar dak anuntai k vi la buc in 20 min ti-l puneam(volanu),cu keia de roti nu faci treaba pt k iti trbuie o tubulara de 17 , vezi cum asezi volanu k in mers mie imi sta putin sui,sau dak vrei sa nu-ti stea sui nu-i mai pune alea de semnalizare (revenirea),dar cu semnalizare e cu dush intors mie nu-mi semnalizeaza dak sta intr-o anumita pozitie.....ee poate tu ai mai mult noroc si iti va merge mai bine. SPOR LA TREABA

bodyspeed 06-11-07 22:16

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1184850)
voi achizitiona un nou set de gume 195/45/R15, Marangoni Zeta Linea (4 buc)

sa imi zici la ce pret ajung ;)
ceva de genu imi trebuie si mie...dar sper final :D
Quote:

Originally Posted by quick_5hifter
Zilele trecute m-am apucat de transformarea unui set de difuzoare Pioneer TS-A2011 din triaxiale in componente fara filtru (cu filtre doar la tweetere). Inca nu am terminat cu ele....intentionez sa le montez in usi, dar nu sunt hotarat daca pe ele sau altele (vezi poza)

cum ai facut transformarea......:rolleyes2
te intreb ca am si eu..,pentru montaj in spate...
mersi si spor la treaba

quick_5hifter 06-11-07 23:36

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1186983)
1)sa imi zici la ce pret ajung ;)
ceva de genu imi trebuie si mie...dar sper final :D

2)cum ai facut transformarea......:rolleyes2
te intreb ca am si eu..,pentru montaj in spate...
mersi si spor la treaba

1)Pretul pe care il dau eu este 700 RON pe 4 bucati in conditiile in care sunt aproape noi. Pretul pe net este undeva incepand de la 244 RON pe bucata, deci aproape 1000 RON 4 bucati. Iti dai seama ca n-am mai schitat vreun gest de negociere, pretul este foarte bun atat pentru mine (care platesc cu 300 RON mai putin fata de magazin, pentru aproximativ aceeasi marfa) cat si pentru vanzator, care nu stiu ce sanse are sa le vanda altcuiva la pretul asta (desi nu se gasesc asa usor dimensiunea asta, nici nu prea sunt cautate...iar pretul scade drastic la orice produs care nu mai e nou).
Oricum, cand vei avea nevoie de anvelope, contacteaza-ma si iti voi da niste oferte bune, dar dureaza intre 2 saptamani si o luna livrarea (eu nu mai am rabdare, am banii in mana, trebuie sa-i dau ca sa nu iau altceva :lol: ).

2)Aici ti-am facut si niste poze: difuzorul fara grila (mai negru) este un Domotec mai vechi, de la care am folosit doar calota de pe centru (bulbul). Celalalt mai gri si mai lucios este Pioneer-ul.
a)am indepartat calota de pe Domotec, iar restul este bun de aruncat;
b)in centrul magnetului de la Pioneer este un surub lung care tine tweeterul printr-un plastic tubular...il desfiletezi de tot, apoi tai firele care pleaca de la difuzor la tweeter...apoi scoti tweeterul cu tot cu picior sau fara, nu conteaza;
c)calota de la Domotec o montez pe Pioneer, lar tweeterul il alimentez fie direct de la +/- ale difuzorului, fie folosind niste filtre separatoare de frecventa (low/med/high).
Avantajul nu se simte ca putere, dar ai totul asa cum trebuie sa fie: bass-ul jos la picioare, tweeterul mai sus, iar aspectul cred ca este mai bun. Eu inca nu am lipit calotele pentru ca una dintre ele este usor deformata si nu stiu cum s-o indrept...dar inainte sa le lipesc le voi si vopsi un pic (negre) ca sa fie exact ca membrana.
Poze:
1)Domotec
2)Pioneer
3)Domotec si Pioneer, inainte de "operatie"
4)Domotec si Pioneer, dupa scoaterea calotei si a tweeterului
5)Pioneer si calota de Domotec
6)Pioneer "home made component system" :lol:
7)Ambele Pioneer-uri dupa "operatie" (a se vedea difuzorul din stanga, a carui calota e "cutata").

Calotele astea se gasesc si de vanzare, insa in Constanta NU :sad:

PS: Sa nu ma intrebi de ce n-am folosit chiar Domotecul pe post de bass in loc sa stric Pioneer-ul, pentru ca raspunsul e evident :lol:
PS2: In caz ca vinzi Pioneer-urile la pret bun (si in caz ca sunt TS-A2011), anunta-ma si pe mine :D

quick_5hifter 06-11-07 23:45

@mad_mario: Multumesc mult pentru ajutor! Nu am anuntat pentru ca nu stiam ca voi ramane mai mult, si oricum n-am venit cu Tico la Bucuresti, nici nu stiam daca voi lua volanul.
Mi-a mai zis cineva de problema cu semnalizarea, de-asta nu m-am apucat singur de volan...o sa ma gandesc zilele astea la implementarea unui alt sistem de semnalizare, poate chiar pe schimbatorul de viteze (sub nuca) sau langa comanda de la geamuri ;) si in felul asta voi putea sa renunt la serviciile vechii semnalizari.

bodyspeed 07-11-07 10:13

@quick_5hifter .DA la fel am boxele :D , am 2 alternative ..ori sa le vand ori sa le fac asa, sa ma interesez de Calotele , am vreo 2 magazine unde as putea sa ma interesez, daca imi ziceai ma interesam si iti trimiteam prin posta...decat sa strici domotec-urile. :D .
Si cu ce le vei lipi...:rolleyes2 sa tina..,
Aceste boxe sunt puse pe o placa custom in spate...in usi ma gandesc la altceva..Hertz,Sal...sa vad ce zice si sandu :D , si sub. la fel...deocamdata am condensator Rockford Fosgate de 1 farad :D , si restul urmeaza .
Multumesc pentru poze si tips-uri , bafta in continuare...ma apropi de final cu spoilarul fata :D , o sa am de finisat...dar macar sa ii vad forma, ;)

quick_5hifter 07-11-07 14:49

Inca nu e prea tarziu sa cauti calote si pentru mine, de-asta nu le-am lipit, m-am gandit ca poate imi face cineva rost...nu prea conteaza dimensiunea atat timp cat au peste 5 cm diametrul, iar materialul...n-are nici o importanta. Daca gasesti, ia-mi si mie 2 seturi ca mai am nevoie si pe viitor (probabil voi mai folosi un set in spate undeva....). Daca gasesti mai multe dimensiuni, ia cat mai mari, chiar peste 10 cm diametru :D
De domotecuri nu-ti face griji, au fost ieftine acum...:shock: 5 ani. Nu mai erau ele bune de nimic.

Daca spuneai mai devreme....am avut niste ovale Hertz Dieci noi, dar le-am dat....faceam un schimb...
Daca esti cumva interesat de un schimb, am un LCD auto Kenwood 6,4 inci evaluat la 2,5 mil, usor discutabil intre noi ;) dar banuiesc ca tu vrei tot difuzoare la schimb....altceva nu am :(

spark88 07-11-07 20:26

Domnu LCD-ul acela e simplu??doar ecranul asai ,nu are tv tuner integrat???Ca si pe mine m-ar interesa asa ceva:D

Scoop 07-11-07 22:00

Ahaaa deci ai gasit filtru de aer :-P

quick_5hifter 07-11-07 22:01

Da, e simplu, e Kenwood si l-am cumparat acum cateva luni exact in starea in care este acum, cu 450 RON. De atunci sta pe noptiera, eu n-am unde sa-l mai montez.
Nu are tv-tuner incorporat. Am insa si un DVD/MP3 portabil BenQ JoyBee fara divX, de asemenea nefolosit...nu ma mai atrage ideea de videoclip la semafor sau in mers...

quick_5hifter 07-11-07 22:02

Quote:

Originally Posted by Scoop (Post 1188512)
Ahaaa deci ai gasit filtru de aer :-P

Da, l-am gasit acum cateva zile cand cautam cu totul altceva (apropo, nu era in garaj, ci sub pat :lol: )

Scoop 07-11-07 22:04

=)) iti sforaia noaptea sub saltea, oricum daca m-ai intreba acu nu ash putea sa ti-l iau de pe mana sau dus zilele cu bani :x in final ti-l pui pe masina?

quick_5hifter 07-11-07 22:28

Nu...n-are rost, nu am kit de admisie, iar asa cum e nu pot sa-l pun...pe motorul de Tico (iar pe cel de Daihatsu cred ca o sa am nevoie de ceva mai mare + kit admisie)
Il mai tin o perioada, asa cum l-am tinut pana acum :D s-a conservat bine sub pat :lol:

quick_5hifter 16-11-07 23:01

3 Attachment(s)
Am dat azi jos 3 jante...masina va ramane cu cele de tabla o buna bucata de timp, iar dupa cum vedeti in poza n-o sa mai ies cu ea prin oras :lol: arata jalnic!
Am montat azi si volanul, i-am facut si niste probe...am rezolvat problema cu semnalizarea, revine in pozitia "zero" asa cum trebuie.
Instalatia electrica inca nu am gasit-o, desi motorul e in lucru...

Scoop 17-11-07 09:39

Arata ca masina lu benny hill cu jentile alea :)) inlocuiestele cat mai rpd se face de ras, sau baga masina in curte, zice lumea ca te-ai lasat de ea.

AK-ZER 17-11-07 17:56

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1202787)
Am dat azi jos 3 jante...masina va ramane cu cele de tabla o buna bucata de timp, iar dupa cum vedeti in poza n-o sa mai ies cu ea prin oras :lol: arata jalnic!
Am montat azi si volanul, i-am facut si niste probe...am rezolvat problema cu semnalizarea, revine in pozitia "zero" asa cum trebuie.
Instalatia electrica inca nu am gasit-o, desi motorul e in lucru...

rsl cult wheels ar da bine pe masina ;)
bafta in continuare

spark88 17-11-07 19:49

Imi place mult volanul :D ,da foarte bine cu scaunele,apropo scaunele cu cat le-ai luat???

quick_5hifter 18-11-07 00:24

1 Attachment(s)
@spark88: ma bucur ca-ti place volanul, este imbracat in acelasi material ca si scaunele (si nuca la fel), adica piele naturala. De fapt, sa fiu sincer, volanul este imbracat cu ceea ce a ramas din materialul de la scaune :lol: aveam prin dulap niste bucatele pastrate drept mostra pentru viitor (bord, plafon, fete usi etc.).
Scaunele m-au costat initial 920 RON, iar tapitarea cu piele 1100 RON.
Info suplimentara: volanul m-a costat 130 RON, nuca 7 RON, iar tapitarea lor a costat 200 RON :lol: de banii astia mi-as fi luat volanul mult-visat: Simoni Racing Stealth Formula! :boogy: :dribble: :joy: :yes: :clap: (vezi poza atasata)

@Scoop: lasa ca-mi pun eu capace cu offset 5-6 cm! :lol:

@AK-ZER: nu auzisem de aceste "Cult Wheels", le-am cautat pe Google si arata formidabil! Ai dreptate, ar merge bine de tot cu masina....de fapt cu rotile alea, nici nu mai conteaza prea mult cum arata restul masinii :rolleyes2 insa nu cred ca se gasesc in Romania...

Most_Wanted 18-11-07 09:25

cat de comica e cu jantele de pe ea acum :))...ce mici se vad :))

spark88 18-11-07 13:16

Da cat costa volanul acela mult visat??Arata super
Apropo scaunele nu au fost deloc scumpe....de unde au fost cumparate?:shock:

quick_5hifter 18-11-07 13:30

2 Attachment(s)
Volanul ala Simoni Racing Stealth costa in jur de 100 euro + TVA (fara butuc) dar din pacate am observat ca nu se mai fabrica....doar daca as gasi pe stoc undeva :rolleyes2

Scaunele le-am luat la mana a doua si aratau cum le vezi in prima poza:

spark88 18-11-07 13:31

Super scaunele
si mie mi-ar trebui daca as gasi asa la mana a doua :sad:

quick_5hifter 18-11-07 14:42

1 Attachment(s)
Si eu mi-as mai lua un set, daca as gasi la mana a doua...dar exact modelul asta :D (Sparco Sprint/Junior)

Astea din poza nu ti-ar placea? Sunt noi-noute, sunt imbracate partial in piele naturala,partial in piele eco, fata de ale mele sunt si reglabile in unghi, iar pretul pe bucata este pana in 5 milioane...da-mi mesaj pentru mai multe detalii ;) (sunt in stoc, deci livrarea se poate face in cateva zile).
Marca - JOM Tuning:

spark88 18-11-07 14:45

Sunt super
Da o mica problema :sad: acu nu dispun de atatea bani:sad:
De accea zicea ceva la mana a doua

quick_5hifter 19-11-07 12:02

Am gasit un set de jante superbe pe 15"....par sa fie din aluminiu, sunt foarte usoare si totusi foarte late...au offset (buza) de 6-7 cm si modelul este spitat, cu negru in lateral si polisate la suprafata...din pacate distanta dintre prezoane este 4x100 si ma gandeam initial sa le iau pentru cealalta masina, insa sunt dispus sa fac un compromis si sa folosesc niste flanse de adaptare, ca sa le pot pune pe Tico.
Cred ca o sa le cumpar, desi pretul este mult prea mare pentru valoarea lor...si nici nu sunt in stare buna, trebuie sa le reconditionez...am ramas cu gandul la ele pentru ca mi se pare un model foarte frumos si n-am vazut altele la fel pe nicaieri (am impresia ca sunt de fabrica, luate de pe o masina, insa nu ma intereseaza atat timp cat sunt usoare si frumoase).
Inainte sa le cumpar, ma voi duce sa incerc sa negociez un pic pretul si sa le fac niste poze, poate va dati si voi cu parerea despre ele, intrucat parerile voastre intotdeauna au contat pentru mine, mereu le-am luat in calcul chiar daca nu le-am aplicat de fiecare data...deci voi reveni cu poze :D

PS:jantele mele vechi, impreuna cu cauciucurile, vor fi puse pe un alt Tico modificat...veti vedea poze cu el cand va fi gata, adica probabil la primavara...pana atunci, il veti putea admira pe strazile din Bucuresti, desi nu e gata (mai e de finisat la el si se vor mai face si unele schimbari)

Snapy_xxl 19-11-07 14:49

Chiar ai asa mare incredere in flasele alea? Zic si eu ca inca nu am vazut personal nici o masina care sa aibe. Ma gandesc ca poate la viteza mai mari....Desigur, nimic nu se compara cu niste jante misto ;) (parerea mea) Asteptam pozele :D

quick_5hifter 19-11-07 15:33

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 1206137)
Chiar ai asa mare incredere in flasele alea? Zic si eu ca inca nu am vazut personal nici o masina care sa aibe. Ma gandesc ca poate la viteza mai mari....Desigur, nimic nu se compara cu niste jante misto ;) (parerea mea) Asteptam pozele :D

Snappy, eu sunt poate cel mai indreptatit sa NU am incredere in asemenea flanse, pentru ca am avut 2 seturi: primul a fost de adaptare de la 4x108 la 4x114,3 si era facut prost, in sensul ca volanul imi tremura si masina imi topaia de la ~50 km/h - am vandut jantele unui posesor de Ford (4x108) si am aruncat flansele cu zambetul pe buze :D....in schimb al doilea set pe care l-am avut, desi nu era de adaptare, era facut pe acelasi sistem (8 gauri, 8 prezoane pe roata - 4 prezoane din fuzeta se prindeau cu piulita pe distantier, iar celelalte 4 prezoane erau sudate prin flansa si prindeau roata cu alte 4 piulite "custom") - acest al doilea set a fost foarte reusit....initial imi tremura volanul de la 80 km/h (Topser poate confirma), insa cauza era alta: imi sarisera plumbii de pe jante si au trebuit reechilibrate! Dupa reechilibrare, nu am mai simtit nici un tremurat de la 0 km/h la 140 km/h pe ceas, adica aprox. 150 km/h in realitate.

Diferenta dintre cele 2 seturi de flanse consta practic in "manufacturer", intrucat primul a fost un ageamiu, iar al doilea auzisem de el de la mai multi inainte sa prind curaj sa-mi comand un alt set...drept urmare, imi mai iau o data inima in dinti si mai comand un set la cel de-al doilea strungar, cu speranta ca va iesi bine :D treaba e simpla (teoretic):ii duc o janta de tabla de tico si una de aluminiu, el trebuie sa insemneze pe o parte a discului gaurile de la janta de tabla, iar pe cealalta parte gaurile de la janta de aliaj....sau poate sa le insemneze pe toate pe aceeasi parte, diferenta de distanta e oricum vizibila. Cercul rezultat din unirea celor 4 puncte 4x114,3 trebuie sa fie concentric cu cercul dat de cele 4 puncte 4x100, ceea ce e greu de nimerit, dar e mai bine sa fie calculat geometric, dupa parerea mea...

Aceste discuri de adaptare sunt o improvizatie, nu comercializeaza nimeni asa ceva din cate stiu eu...insa daca e facuta bine, aceasta improvizatie te ajuta sa pui jante cu o distanta intre prezoane pe o masina cu alta distanta intre prezoane, fara a afecta in vreun fel trenul de mers, directia etc. Conditia e sa fie facute bine! (cred ca puteam sa ma limitez la ultima fraza, insa asa-mi place mie sa ma intind cu monologul/dialogul :lol: )

Snapy_xxl 19-11-07 15:50

Nu-i nimic mey ca doar lumea citeste ce scrii si nu trece cu vederea. Tu stii cel mai bine ce sa pui pe masina asa nu mai am decat sa iti urez succes cu viitoarele flanse si jenti. ;)

ERY 19-11-07 17:01

Exista flanse adpatoare facute de firme cunoscute....am vazut la Ceres un catalog intreg numai cu asa ceva...ma batea si pe mine gandul la un moment dat.:)

quick_5hifter 19-11-07 20:23

Da, am vazut si eu ceva mai demult la Ceres....insa nu am gasit nimic care sa modifice distanta intre prezoane, erau simple distantiere tip "B", cu 8 gauri, nu avea nimic pe distanta 4x114,3 (pentru ca mi-au trebuit si mie la un moment dat, in ideea de distantare - cand am montat jantele pe 15 pentru prima data). Poate e vorba de vreun catalog mai recent...o sa dau o fuga pe-acolo, poate am noroc si merg la sigur :D (sa nu mai stau cu emotii ca poate tremura, poate nu....) - cu toate ca m-ar costa o mica avere :lol:

@Snappy & ceilalti: maine pun poze cu jantele, daca le mai apuc...iar daca nu s-au vandut, o sa las si avans, le vreau indiferent pe ce masina le voi pune.

quick_5hifter 20-11-07 09:03

2 Attachment(s)
Poze cu jantele, asa, de la prima ora :lol: :

ERY 20-11-07 09:07

.....Vechiturile astea ? ...ma asteptam la ceva mai bun din partea ta...sincer.

topser 20-11-07 11:50

Alex..ce`i cu alea ? :|
dupa ce ca`s model vechi..nici nu arata prea stralucit..si ai de muncit la ele ..si vezi ca nu`s cromate , sunt slefuite..

quick_5hifter 20-11-07 13:54

2 Attachment(s)
Nu am de lucrat decat la buza (~5-6 mm, exact de langa cauciuc)...si poate un mic polish la restul. Oricum, daca le voi pune pe Tico, le voi face albe acolo unde sunt acum argintii, iar unde e negru....ramane negru.
Nu stiam modelul, am aflat acum ca s-ar putea sa fie ATS-uri...mai caut informatii.
Ma mir ca nu va plac (ca model), eu sunt convins ca ar da foarte bine pe Tico (imi poate face cineva un photoshop?)...sa fiu sincer, cand am vazut buza aia lata, nici nu m-a mai interesat restul...cat despre starea in care sunt, in primul rand pozele sunt cu blitz, iar blitzul a amplificat orice mica zgarietura de pe ele...in realitate nu sunt chiar distruse, veti vedea in pozele atasate acestui post. Oricum, cred ca vor arata altfel dupa reconditionare.
Ar mai fi de spus ca sunt din aluminiu si ca sunt foarte usoare.
Am vorbit cu cei de unde le-am luat sa-mi caute inca un set cu buza, pe 15 inci, cu distanta 4x114,3, intr-o luna aflu raspunsul si optiunile. In cel mai rau caz, le las pe astea pe cealalta masina si gata...insa e clar, vreau ceva cu buza pt. Tico.

Info: le-am achizitionat acum ~o ora, pretul a fost 900 RON, cu garantie 30 zile :rolleyes2

@Topser: pai nici n-am zis eu ca sunt cromate, ci polishate...

@ERY: eu cred ca de fapt tu vrei sa ma convingi sa ti le vand tie :lol: (glumesc!)

Pe bune acum, ma asteptam sa va placa...e model destul de simplu, se potrivesc la ORICE masina (dupa parerea mea)...

Iata alte 2 poze:

Aaronnel^ 20-11-07 15:04

1 Attachment(s)
Acest model il are un prieten pe o Corsa(vezi poza) dar numai ca nu are interiorul negru.
Parerea mea este sa nu le pui pe Tico. Nu o sa dea deloc bine. Pentru Tico pune-i ceva in 5 spite. Ii da un aer sport jantele in 5 spite.

ERY 20-11-07 15:23

In primul rand este un model de acum douaj de ani...2...nu ai capacele centrale...se vad ca dracu...3..la cum ai facut masina....te impotmolesti acum...

spark88 20-11-07 17:12

Stii care e ideea ,daca tie iti place nu are rost sa asculti de altii ....daca tu ai o viziune si crezi ca o sa arate bine iale pana la urma e masina ta:D
Daca ma uit asa cred ca o sa arate super daca le reconditionezi si le vopsesti in alb. Ce marime sunt???
Sa pui niste cauciucuri super si o sa arate bine ....:D

quick_5hifter 20-11-07 18:09

2 Attachment(s)
@Aronnel^: nu sunt la fel! Ale mele au 13 spite si e mai lata buza, cele de pe corsa au 12 spite. La modele cu 5 spite ma gandeam de ceva timp, cum ar fi Wolfrace Katana sau Dezent F, insa nu am gasit pe distanta care-mi trebuie mie...

@Spark: da, ai dreptate, dar stii cum e vorba aia: "cand iti spun mai multi ca esti beat, te duci la culcare"...pana acum sunt 3 - chiar 4 - contra, nici unul pro (in afara de mine)...si eu nu intotdeauna am dreptate :D
Cauciucul din pozele de mai sus e 195/50/R15 (de proba), insa pe Tico nu pot pune decat 195/45/r15.

Cred ca e prima data cand o dau in bara fara sa ma aprobe nimeni :lol: :lol: :lol:
Oricum, nu-mi pare rau ca le-am luat, eventual le las pe Hyundai, in felul asta as scapa si de adaptari... dar inainte de toate, le fac o proba cu janta lipita de fuzeta (ca prezoanele nu vor intra) la Tico, dupa care voi analiza pozele bine de tot...sa vedem daca merita sau nu. Cred ca maine se va intampla asta.

Cam asa ar arata pe Tico (facute de un prieten in photoshop), dar trebuie mentionat ca jantele ar fi mult mai iesite decat in poze, iar gumele ar sta altfel: (scuzati unghiul, nu aveam poze adecvate)

ERY 20-11-07 19:09

Ideea de jante cu buza e buna...dar nu cu modelul asta care a aparut pe vremea cand mergeam la scoala cu bicla. :)

All times are GMT +2. The time now is 16:07.

- Copyright 2026 4Tuning