![]() |
Re: Club Cielo
Quote:
|
pentru mine este super la polivalenta stiti ca o am pe aia mica si ajung mai usor in alta locatie nu stiu daca as putea onora intilnirile la fel ca pina acum daca vreti sa ma aveti in continuare cu aceeasi cadenta lasati-0 aici multumesc !
daca nu era pitica putea sa fie si la pitesti |
ma super tari intalnirile din bucuresti dupa cum am avzut in poza felicitari si bravo baietii :)
|
Si intalnirea din Galati a fost "mare" :lol: :lol: :lol:
|
:))..auzi kamikaze....daca iau permisu...la vara trag o fuga pana la brasov....vi si tu akolo...daca e..io fac 540 km dus intors...u kam 100:Ddaca vrei bineinteles:D
|
1 Attachment(s)
Sal am gasit niste pleoape ...la vreo 350 de mii spuneti-mi si mie parerei akm pls. km credeti k sar vedea ?
|
Ce sa zic, is belea pleoapele, plus ca daca le vopsesti la culoarea masinii, ar fi si mai jale
|
iale,vopsestele,punele,si pune poze aici:))
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Petre daca ai o poza cu masina lu Radu (ERD) o sa vezi cum o sa pice acele pleoape.Sunt mai marfa alea din poza lui Snapy...adica ca ale mele. :)
|
KTL...de mult am vrut sa te intreb...La tine au stat colturile pleoapelor singure?
|
snapy....de cand te cautam si nu stim k esti tu....cum ai plus plasa in spatele grilei?cum ai prinso sau in ce....
|
Trebuie sa recunosc...pe atunci nu stiam mai nimic de Cielo si m-am dus la Viper la mine in oras si am rezolvat.
|
:(((io vreau sa prind plasa in spatele grilei....sa vopsesc toata grila in alb...adika intelegi..u...se va vedea k la opel astra...poi si nu ai putea sa te uit snapy....trebe doar 3 suruburi desfcaute...orikm ar exista 2 posib....silicon,sau holsuruburi...kare vor strika....aspectul...
|
Cu prima ocazie ma uit special pt asta. Am mai desfacut grila dar nu m-a interesat.
|
Prima oara cand le-am pus la pleoapa de pe farul drept nu a stat coltul....acum o sa incerc sa sa le fixez mult mai bine sa stea frumos....dar nu prea am timp.In week asta cred ca o sa le pun pana la urma.
|
Eu am prins coltul prima oara ba in silicon, ba in superglue si in final in poxipol. Nu vreau sa ma gandesc cand o sa scot pleoapele ce o sa ramana pe aripa. Sincer, finisarea a cam lasat de dorit. Le-am si stricat incercand sa le corectez ca in unele locuri avea prea multa fibra. Asta e, prima data cand cumperi ceva si nu esti cunoscator iei tzeapa!
|
Stai putin ca nu inteleg ce ai avut cu aripa?...La mine au venit lipite doar pe far+semnal...nici un pic pe aripa.
|
:lol: :lol: am gresit yo! m-am gandit in timp ce scriam ca am murdarit si aripa de poxipol si superglue si nu se mai curata.
|
Aha...ma si miram....dar ma gandeam totodata cat de prost erau finisate de iti ajungeau pe aripa.Nu stiu ce sa fac...sa le pun acum sau peste doua sapt dupa ce o sa iau masina de la vopsit....si asa stau cu doua plase in porbagaj...urmeaza sa o pun la grila si jos in bara......timpu' asta....
|
1 Attachment(s)
Deci pleopa stanga (cum te uiti la masina) a iesit super bine dar cealalta avea niste fibra in exces si a trebuit sa iau cu flexul (pana sa imi dau eu seama de unde sa corectez o stricasem deja) si acum varful nu mai vine pana in linia aripii ci deasupra. Mai sunt cateva detalii care as putea sa le enumar dar prefer sa le trec cu vederea pana o sa pun mana pe unele mai bune. Am pus si o poza care imi place mine, app de pleoape ;)
|
4 Attachment(s)
Daca tot ne etalam pleoapele hai ca pun si eu cateva poze cu ele:
|
uite, cum ziceam, ale tale par mai sanatoase, mai groase!
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
uitatzi-va ce am gasit undeva la bazar,cica are mai multe modele.....anuntul insa figura k expirat.....dar avea lasat id de mess....i-am dat mesaj sa imi zica daca mai are pt cielo,pe ce culori(zicea de carbon,mahon si gri parca)si la ce pret:lol:,mie unu mi se par super tari
|
Quote:
|
si cum arata?
alea se lipesc peste. nu se vad diferentele de nivel? |
9 Attachment(s)
SAL! Am si eu o intrebare pot intra si eu in "Club Cielo" Am un cielo 97` GLE dupa cum se obs in poze!Ca imbunatatiri sistem audio xplod boxe JBL neon cu senzor de bass ,lumini la bord albastre cam atat !!! Urmeaza sambata sa merg in Vitan sa imi iau o toba sport.
|
4 Attachment(s)
Aici sunt niste idei pe care le am dar nu sunt hotarat !daca ma ajutati cu un sfat ar fi super.CAPOTA vreau sa o fac neagra ar iesi ca in poza de jos si stopurile una din variantele de mai jos!
|
1 Attachment(s)
Petrica ptk ma intereseaza si pe mine cat cosata un set pt bord dar pe carbon! STIE CINEVA PE UNDE GASESC ASA CEVA poza jos
|
bun..alta intrebare cum vopsesc pleoapele sau cu ce ?pot sa le vopsesc eu acasa ?
|
Quote:
|
Nimic despre ce am zis mai sus
|
Quote:
|
vreti sa aduc membri pe aici?am zis sa va intreb dupa aia sa nu ziceti k am adus asa aiurea...k as putea da anumite anunturi pe net...celor kare au un cielo cu ceva modificari...sa intre aici.pt k suntr multi cu cielo modificate,care nu stiu de existentza acestui forum...astept pareri.
|
misto capota vopsita asa in negru..hmm stopurile destul de tari a doua poza
|
apropo am uitat sa iti urez bun venit alex...mi se pare mie sau suntem deja 3 "alex" pe forum?eu dacia si alexxx :D
|
dragi compatrioti ai forumului
se poate cineva sa ma ajute si pe mine cu ceva linkuri sau documentatie legat de omologari ??? adik ce implica schimbarea unui motor, in ce conditii se executa, ce modificari trebe sa mai fac... etc multumesc anticipat |
Singura institutie competenta din tara care face omologari auto este RAR.
Poti intra pe site-ul lor pt documentatie si mai multe informatii: www.rarom.ro |
| All times are GMT +2. The time now is 15:11. |
- Copyright 2026 4Tuning