![]() |
Re: Masini tari vazute la noi !!!
2 Attachment(s)
si mai am pe aici prin orashelu` asta mik nishte exponate.. da inka nu am poze la ele:rolleyes2 .. de exemplu vreo 2-3 bmw m3 ( unu decapotabil ) .. un VW Phaeton , inka 2 Infinity QX56, un SL 500 +jentzi cromate, SL 65 AMG, un Audi RS6, vreo 2-3 Audi Q7+tuning optic :twisted: ... mai conteaza A6 , A4 , bmw`uri sau mercedes`uri .. stock ?:lol: :lol: :D ..o sa incerc sa fac poze la toate masinile pe care le intalnesc :D ... si mai zice lumea k nu are romanu` bani :shock: :shock: :shock:
|
4 Attachment(s)
Pe asta am vazut-o in vara lui 2005 in cartierul francez...am mai postat-o pe forum ;) Lamborghini Murcielago --- 300.000 $
|
1 Attachment(s)
un amarat de porsche .....:rolleyes2
la propiu |
3 Attachment(s)
un porsche carerra 4s in parcarea de la ateneu, si un septar mijto la omw din valcea
|
8 Attachment(s)
well... s65amg...dupa logo "v12 biturbo"
s600... dupa bara care nu e de amg ... so inclin mai mult dupa s600 :) acu ce am vazut si eu prin bucarest |
5 Attachment(s)
azi cat am fost cu putina treaba prin bucureshti..nu`sh pe unde sa zic exact :) ...:lol:
|
3 Attachment(s)
Marfa.. Am vazut pe aici masini care nu credeam ca o sa le vad cu nr de ro pe ele.. tare...
:bat: |
5 Attachment(s)
noul audi all road
|
2 Attachment(s)
...altele...
|
1 Attachment(s)
uite ceva frumos...
|
8 Attachment(s)
cateva poze cu mustangu
MRRRRRRRRR:twisted: |
1 Attachment(s)
Va place ? ......... Se vinde ! .. cine e interesat sa dea un prv.
|
2 Attachment(s)
girl pimped van :)
geez... super tare ideea |
2 Attachment(s)
un 7 nou>>>>>>>>>>>>
|
3 Attachment(s)
s 600 V12 BiTurbo :D e pus si mai sus mi se pare
|
3 Attachment(s)
a cui o fi :lol: si ruginatura asta ?
|
4 Attachment(s)
Bmw seria 7 in dr. taberei
|
6 Attachment(s)
-Mustang
-Bmw e30 modificat... |
1 Attachment(s)
Quote:
|
5 Attachment(s)
ehehhehehe....si e de vanzareeeee !!! ;)
|
nush ce masini ati vazut la voi in orase dar la mine in oras am vazut asa dea lungul anilor:lotus esprit v8, saleen mustang(nr de america), ferrari 360 modena, 550 maranello, 456 gt, dodge viper rt-10(modelu mai vechi), mercedes cl 55 si 65amg, mercedes e 500 modificat de lorinser, mercedes s600 si s 55amg, cls 55amg, brabus ml 63(asa scria pe el), bmw z8, 760li, m5(e39 si e60), m6, m3-uri la greu(e39 tunate toate si e46 standard), hummere h1 si h2(tuning k dinkolo la rapperi), lincoln navigator, lamborghini diablo vt, murcielago si gallardo, rolls royce phantom(era a lu niste tzigani), bentley arnage r (nr de germania), nissan 350 z tuning extrem q de toate pe el, subaru impreza sunt multe la fel k si mitsubishi lancer evo 8 sau 9, mazda rx8 si sg masina kre mie ciuda k nu am vazuto si a vazuto un prieten este ferrari f50(masina visurilor mele) era condusa de un bosorog si avea nr de italia desigur...........km atat deokmdata8)
Death gotta be easy, 'cause life is hard |
1 Attachment(s)
pe undeve pe langa universitatea bucuresti
|
5 Attachment(s)
ce ziceti de cele doua .... sunt vazute in ploiesti
|
5 Attachment(s)
Asta-i buna ??
:D |
1 Attachment(s)
o basina ....
taxu si cu fisu ...afara 100 gr ..ei geamuri deschise ..fisu se credea fiu de ambasador ...plin de pistrui ...se da jos la un semafor ..scoate un p910 ..se duce la unu cu masina de firma si il intreaba ceva ....asta la semafor ...la final zice > eu eram langa masina lu ala ...bine ms...***uti pe mata :) :rolleyes2 |
pai trebuia sa treci pe langa ei si sa-i intrebi .. auziti .. nu va suparatzi mashina asta are aer conditionat ?!?!?
asa i-am facut eu lu unu .. de fapt erau ami multi intr-o mashina erau vre-o 3 .. si eram cu solenza de la munca .. si era insuportabil de cald .. si dadusem drumu la AC .. eu de obicei nu merg cu AC .. k nu-mi place dar acum i-am dat drumu si astia erau pe strada .. si faceau bashini pe la stopuri pe la semafoare treceri .. faceau mishto de pisde .. si ii prind la un semafor .. vin langa ei .. ei bashinoshi .. si-mi zic ceva .. dar nu am inteles ce k aveam geamu ridicat si muzica data cat de cat tare .. si le zic sa repede .. si le zic k nu aud .. si au zis ceva intre si si radeau .. las geamu jos .. si le zic : imi pare rau baietzi dar .. nu pot sa tin geamu deschis mult .. merg cu aeru conditionat ... frumoasa mashina .. dar pacat k nu are aer conditionat .. sau ati venit la mare pe banii parintiilor si facetzi economie ;) .. si am taiat-o .. au incercat sa vina dupa mine bla bla sa zica ceva dar n-au mai apucat :) |
asta`i viata... tarani peste tot....
|
"multi au bani dar le lipseste respectu" ;) ;) ;)
|
.....asta`i frate traim cu ei.... si ar trebui sa incercam sa`i fc sa numai fie asa tarani ... sorry ...
|
4 Attachment(s)
cea rosie este kitch ....
sl 55 amg ...maroniu... ... |
cea rosie are eleron peste eleron???? (eclipse e? mitsubishi? ) E ca :blowme: .... e freeky! :blowme:
|
Camaro, domnu'!
|
1 Attachment(s)
Quote:
btw, nu v-ati saturat de toate figurile astea noi , eu cel putin m-am saturat de tot ce vad pe aici , hai sa punem ceva mai altfel .. sau sa nu mai punem deloc, ideea e sa lasam chestii care nu s-au mai prea pus pana acum .. uite, de ex, am pozat o frumusete de masina , in bucuresti ,uitati-va in ce hal e.. da.. e masina tare vazuta la noi , cel putin ptr mine, probabil ptr fast racer sonik nu ... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
e cumva opel ??? |
ford mustang... santos da-mi informatii despre unde se afla, te rog
|
din pacate masina nu se mai afla...:x
|
mama auzi opel=)) hai farate las o moarta.... si de ce crredeti ca santos ne ar da detali masina aia e de luat :) nu de stat la vb
|
daca iti permiti sa o iei si sa o restaurezi. asta implica resurse financiare foarte mari dar si mult timp de pierdut, un garaj si cunostinte auto pe masura. daca nu... lasi pe altii. asa ca... de ce nu ne-ar spune?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning