![]() |
Re: AMALGAM
|
1 Attachment(s)
Gandirea unui administrator de bloc.
|
1 Attachment(s)
Snowboarderi, skateri, bikeri, pan-aici v-a fost: a aparut un nou sport extrem! Cauciuchingul! N-aveti nevoie decat de o martoaga, o caruta de firma si un cauciuc uzat. Exista chiar zvonuri ca acest sport ar putea deveni olimpic, alaturi de noile discipline: capac-canalizaring, sina-de-trening si spoitingiring.:lol:
|
dute ma RCS ca aia frecau caucicu de asfalt pt ca era prea lat etalonu si nu se potrivea pe jeanta de la caruta ;) nu stii tu dinastea :))
|
Quote:
|
caruta imi iau sa moara mama!!!!
|
Quote:
|
527 mai exact.
|
1 Attachment(s)
E clar...8)
|
e un fel de antrenament ... ca sa fie in forma permanent ... =)))
|
1 Attachment(s)
A obosit de la atata ,,sofat''...:lol:
|
1 Attachment(s)
Anunt la o benzinarie din Austria :lol: :lol: :lol:
|
e tare de tot aia cu benzinaria. defapt e de plans chestia....:| dar daca o ganditi logic putin va puteti da seama k e dinainte de 2000 poza pt k e benzina 91 si 95. iar acum nu se mai gaseste 91 ;)......sa zicem ca acum s-a mai schimbat situatia, adica probabil acu ne vad aia mai bine
|
1 Attachment(s)
ce se intimpla daca esti strain si vii cu masina beton in romania.
nu stiu ce sa cred.acuma ori o facut omu pana si o luat el roata,dar asa cric primesti la asa masina?sau ma gindesc la cealalta varianta ca porschele era parcat in fata la pussy cat acolo la bou rosu si poate cineva n-avea vreo roata la caruta si s-o gindit bine.... |
ce sa faci cu o singura janta ? candelabru ? ca si alea din jentzile de caleashca...
|
nu cred ca cineva care fura o roata lasa cricul, eventual pune un butuc de lemn...dar nu cric...totushi e 500 de mii shi ala.
beton mashina...pacat de ea pe drumurile astea... |
intel23 tu esti fordu ala care merge noaptea doar cu proiectoare? :lol:
|
Bag p**** asta era parcata aproape de mine... pana m-am dus dupa aparat a adus roata si a plecat cu Porscheu :lol:
|
Morghen... pana ce aducea ala roata inapoi puteai sa te arunci putin pe disc si etrier.. :lol:
|
1 Attachment(s)
Cauta...cauta...ca poate gasesti ceva:lol:
|
sigurat nu e la noi...u ce curat e pe jos in tramvai. :p
|
tre sa intrii in bios daca stii ce ii ala :) daca nu te stii .. nu te baga pe acolo. iti spun eu pe mess.
|
domnilor...am si eu o curiozitate: un fiat punto de 1.2 din 2003 i-ar da fum tancului meu din `79? :D posed un ford taunus de 1.6......PE 400 DE METRI
|
1,6 si atat?? hmm, sincer eu cred ca da, pe 400 te afuma. parerea mea, pana la roba contrarie :D
|
Si eu am o curiozitate....oare ma intalnesc sezonul urmator cu noul rx8 din Arad la legale?:suspiciou :confused2 :ballbounc
|
pt. ce sa te intalnesti? sa te uiti la el? sa-l admiri? :)
ca mai mult, nu ai ce sa faci cu el, e prea slab pt tine. |
am fo cu el.mere de rupe.acuma nu stiu cum mere masina lu criss desi am auzit ca e tare.chiar as fi curios la o linie intre cele doua.hai datzi-va sa vedem ce iese.;)
|
Quote:
ma dau cu cea mai mare placere la legale ;) |
Quote:
|
Mah criss ..parca era vb ca te dai cu masini mai tari ca si a ta :lol:
io zic ca ii dai cel putin 3 masini pe 400m .. |
mah hai dati-va.sint multi curiosi.
|
nu faci niste poze si le pui pe net ????
|
ba da.a lui e.....
|
deci nu era numai o masina in trecere pe la tuning cafe atunci :))
|
need help!am filmat ceva cu telefonu si nu pot sa vad filmuletu pe pc.cred ca e format 3gp.exista asa ceva?si daca da cum pielea mea sa fac sa vad si eu filmuletu.10x.
|
Quote:
bafta :P:P |
nokia am dar baiu e ca filmuletu l-am trecut pe card si tot nu pot sa-l vad.deci in tel nu mai e.doar pe memory card.
|
gata.am reusit.
|
imparte si cu noi fericirea ta :)
|
intrati la audi
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:58. |
- Copyright 2026 4Tuning