![]() |
Re: Recomandari filme si videoclipuri
Sunt 5 parti ..
Spre sfarsit se pot asculta vocile care au fost inregistrate ... https://www.youtube.com/watch?v=Jepqu8D9YTQ |
nu stiu exact, eu filmu de mai sus l-am vazut. chiar am ramas impresionat...pe bune:|
|
https://www.youtube.com/watch?v=Jepqu8D9YTQ watch this
|
E greu de crezut,foarte greu !
|
Eu sunt de parere ca... ce s`a auzit acolo e ecou la toate sunetele ce sunt afara. Asta vara am facut cateva scufundari intr`un baraj de acumulare adanc si sub apa la adancime mare se auzeau foarte tare sunetele care erau afara chiar si cele din departare cam asa ceva cred ca a fost si aici...dar nu bag mana in foc...desi m`i se pare SF ca sa bagi un microfon in pamant si sa reziste atata la o temperatura de 11.000 grade dar cine stie....
|
Eu va recomand, filmul Knowing.https://www.youtube.com/watch?v=oKx_jj-jB2Y
|
Exact acelasi lucru vroiam sa fac si eu. L-am vazut acum 30 min si este destul de interesant. Recomand!
|
Quote:
L-am vazut si eu, il recomand. Interesant filmul desi sfarsitul ala nu stiu de ce mi s-a parut un pic tras de par :D |
Da,asa e.Pana la urma cei doi copii sunt folositi drept Adam si eva. :lol:
|
Are careva sau stie unde pot sa gasesc subtitrarile la episoadele din Family Guy?
|
Marley & Me - super film comedie si un pic de drama
|
12 rounds , film cu John Cena , e mult inspirat din seria Die Hard , dar merita vazut intr-o seara plictisitoare ...
|
Quote:
|
nu are , m-am uitat fara ...
|
a aparut furios si iute asta nou pe torrent pe odc ceva ? :-)
|
Quote:
L.E. nu,nu e:-) |
Quote:
da si mie un pm daca gasesti ceva :-P un link ceva un torrent ;) |
Recomand serialul Gossip Girl, e foarte tare, am terminat sez 1 si acum sunt la al 3`lea ep din sez 2, merita:)
|
comedii noi ?
ce recomandati? |
Storm warining , un fel de horror spre thriller.
|
Quote:
|
mai aveti putina rabdare daca vreti sa vedeti fast and furious 4 ..ca varianta dp filelist se vede aiurea...asteptati sa apara un dvdrip ceva :)
|
Mi-a zis cineva care a fost la film in USA la premiera ca e cam slab :( ..cam asa e tot timpul cu continuarile...
|
Quote:
|
depinde de ochiu fiecaruia ;) si eu astept sa-l vad
Recomand si eu Role.Models ca si comedie Trailer Role.Models |
Recomand si eu Role Models :lol: :lol: :lol: L-am vazut acum 20 min :lol: :lol: Se pare ca userii de pe 4tuning sunt pe aceiasi fregventa.
|
Quote:
Quote:
:D |
videoclip , http://video.spike.ro/spike-guess-who-tu
|
Quote:
prea multe faze facute pe calculator ... nu se compara cu prima parte :rolleyes2 dar merge ... |
Quote:
|
Two and a half men. Mondial serialul , am vazut toate sezoanele de curand :lol: , astept urmatorul serial. !!
|
Quote:
+ The big bang theory + Scrubs |
https://www.youtube.com/watch?v=8gzml...eature=related :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
Are cineva o subtitrare pentru asphalt wars (2004) ???
Quote:
Quote:
Eu am vazut sez 2 pana la ep 17...si astept mai multe episoade...ca asa cate unu cate unu cu tzaraita...mai mult te amagesti :lol: :D |
Quote:
|
Quote:
+ Rush Hour 3 ; Accepted ; Blue Streak (comedii) |
Seven Pounds - Drama ;
Iron Man - Thriller ; Bed Time Stories - Comedie ; Jumper - Thriller ; Role Models - Comedie ; Underworld 1 - Thriller/Groaza ; UnderWorld 2 - Thriller/Groaza ; Underworld 3 - Thriller/Groaza ; Punisher 2 War Zone - Actiune ; Slumdog Millionaire - Crima /Drama / Romantic ; Bride Wars - Comedie ; Inkheart - Aventuri / Familie / Fantastic ; Friday The 13th - Horror ; Secrete din trecut - Comedie ; Watchmen - Actiune / Fantastic ; Yes Man - Comedie ; Wolverine X-Man - Actiune/SF/Fantastic/Thriller ; Notorius - Biografie/Drama ; Fast & Furious 4 ( Asta vreau sa-l vad la cinema , inca nu-l iau ) :)) :D |
Pareri despre Fast & Furious 4, nimeni?
Incep eu: per total mi s-a parut ok filmul, dar cu unele faze prea trase de par. Nu s-a mai pus accentul atat de mult pe partea "racing" dar mie mi-a placut...Recomand ;) P.S: se gasesc episoade de la Gossip Girl??? ca eu am vazut cate ceva pe ProTV si e destul de interesant :D |
Quote:
referitor la fast and furious .. slab slab nu ma asteptam... ps. recomand x-men: origins wolverine .. muuult prea tare filmul.. |
si mie mi s'a parut slabut fast and furious..
iar x-men: origins wolverine.. il recomand si eu.. ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:31. |
- Copyright 2026 4Tuning