![]() |
Re: Comenzi piese auto import - online
Salut,ma intereseaza o conducta de aer conditionat pentru Megane 2 din 2006 1,5dci.Asta este codul piesei:8200385296 .Multumesc anticipat!
|
Quote:
|
Salut. Uite aici niste coduri de piese la un Golf 4 cabrio. Cred ca reusesti sa imi dai preturi dupa coduri. Mersi mult. Nu trebuie sa fie originale...ce e mai ieftin sunt curios :)
1E0 805 591 1E0 805 551 1E0 803 141 1E0 121 253 C - radiator pentru apa(model cu klima) 1HM 820 413 B - condensator pentru clima? 1E0 807 217 A - spoiler fata 1E0 821 105 C - aripa stanga 1E0 821 106 C - aripa dreapta 1E0 823 031 - capota Multumesc mult |
Quote:
1E0 805 551 - 750 lei OEM 1E0 803 141 - nu intra codul 1E0 121 253 C - radiator pentru apa(model cu klima) - 1.150 lei OEM 1HM 820 413 B - condensator pentru clima? - 1.895 lei OEM 1E0 807 217 A - spoiler fata nu intra codul 1E0 821 105 C - aripa stanga - 645 lei OEM 1E0 821 106 C - aripa dreapta - 645 lei OEM 1E0 823 031 - capota - 1.380 lei OEM |
Cred ca iti bati joc de mine.... 1895 lei condensatorul ala sau ce e? O aripa 645 de lei? =)) Sa fim seriosi man. Bafta la vanzare!!!
|
Cit ar costa la dvs. circuitul hidraulic ambreiaj ( pompa ambreiaj + cilindru presiune + legaturile dintre ele ) pentru un Rover 75 1800 benzina ( non turbo ) din anul 2000.
|
Quote:
poate nu ai bagat de seama ca sunt preturi pe original ( OEM ) VW |
Quote:
|
Catalizator pentru Audi B5, 1996, motor 1.6 benzina, 100 cp. Un pret pentru produsul nou sau pentru produsul original SH, preferabil cel din urma.
merci! |
Quote:
nu vand piese sh |
Quote:
|
Quote:
Originally Posted by paulungureanu View Post Cit ar costa la dvs. circuitul hidraulic ambreiaj ( pompa ambreiaj + cilindru presiune + legaturile dintre ele ) pentru un Rover 75 1800 benzina ( non turbo ) din anul 2000. din pacate nu sunt pe stoc Quote:
|
salut , as vrea sa stiu si eu cat ma costa un kit de ambreaj pentru un fiat stilo 1.6 16v 2003 in 3 usi si daca poti sa imi dai preturile pe urmatorii producatori valeo, sachs, luk si as mai avea nevoie de destributie, rola fixa + mobila producator INA. multzumesc
|
Quote:
kit curea distributie - 390 lei CONTITECH |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
imi treebuie seria de caroserie ca sa pot obtine prerurile asa ca sa iti faci o idee depre preturi pompa de ambreaj era 1.080 lei pe producator ; pe original o sa fie 1.600 lei |
Quote:
|
Quote:
am vorbit cu firma care aduce pe original piese si pentru rover nu pot aduce |
as dori o lista complecta,detaliata bucsi,pivoti,fata,spate,un kit distributie,placute frana
si in special rulmentii pe spate,pentru tamburi,inclusiv producatori bmw 316,aj 38267 multumesc si sper sa nu fiu prea obositor |
Quote:
pivot mare - 75 lei/buc LEMFORDER sau 65 lei/buc FEBi pivot mic - 95 lei LEMFORDER sau 85 lei/buc FEBI kit distributie - 410 lei CONTITECH placute frana - 150 lei FERODO PREMIER sau 125 lei FORODO SL sau 110 lei MINTEX rulment roata spate - 115 lei/roata |
Terrano I
An fabricatie 1993 |
Quote:
|
salut.
oglinda stanga pentru un hyundai accent 2005 ai(doar oglinda,nu tot bratul)? |
Quote:
|
m-ar interesa si pe mine o bobina inductie pt un mondeo mk3 V6 2.5l din 2001 cod bobina 1F2U-12029-AC la ce pret ar fi? multumesc anticipat!
|
Quote:
|
iti mai pot da niste coduri daca te ajuta cu ceva.
|
motorcraft--DG485, AC-DELCO--C562, BORG WARNER--E260
|
Quote:
|
Quote:
si bucsi si si bielete care ar fi problema ca nu apar in lista dvs? multumesc mult pentru raspuns |
Quote:
si in special rulmentii pe spate,pentru tamburi,inclusiv producatori bmw 316,aj 38267 multumesc si sper sa nu fiu prea obositor" nu ai facut nici o referire la bilelete ai pretul la buscsele de bascule ti-am dat preturi pentru piesele de care ai intrebat daca spui si care bilelete te intereseaza o sa-ti dau preturi |
golf 5, 1.9 tdi, 105 cp, an fabricatie 2007 - varianata sport up(cred).
Serie sasiu: wvwzzz1kz7p012118 ma intereseaza bara fata si faruri mai multe modele Astept raspunsul tau pe pm sau la [email protected] O zi buna |
Quote:
far - 550 lei HELLA |
Masina: VW Golf MK3 din 1997, 1600cmc 74kW, motor AFT, sasiu: WVWZZZ1HZVB070016
M-ar interesa: - Kit distributie (rola, curea, piulita, saiba, prezon - mai tot ce intra la distributie si daca poti pe producator, daca ai mai multe optiuni afiseaza mai multe) - Releu de descarcare contact X si releul computerului (astea sunt mai urgente, de exemplu ieri :P, daca nu poti dupa datele masinii voi revenii cu codurile inscriptionate pe relee). - placute frana fata (am ABS si disc pe spate) - curele AC si alternator - filtru ulei (ceva mai bun daca poti recomanda) Si cam atat. Multumesc anticipat |
salut, am un bmw e30 in 2 usi ma intereseaza intaritura la bara din fata.
multumesc anticipat |
2 Attachment(s)
Doresc un pret la urmatoarele. Multumesc .
|
salut
niste preturi vreau la bucsi fata stanga+dreapta pivot stanga(fara brat) placute frana fata spate debitmetru niste preturi masina este un BMW 320D E46,fabricatie 1998 1951 cm3 100 kw(136cp) |
salut!eu vreau sa stiu cam cat costa o fulie vibrochen pentru o laguna 2 2.2 dci din 2002! astept raspunsul!multumesc!
serie caroserie-VF1KG0F0627060279 cod motor-G9T-D7-02 |
as dori sa stiu si eu cat costa la un golf 4 din 2002 TDI :
Intinzator + rola Curea transmisie antigel 4 l |
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
- Copyright 2026 4Tuning