![]() |
Re: E30 - B 65 LAF (rosu)
este in bucuresti si o pisik 4,4 turbo.succes cu proiectul
|
ai ceva o poza un film o ceva..... suna super interesant....a cui este?. eu nu stiam de vreun v8 pe pisica in romania da barem 4.4 si turbo...damn!!!
|
Quote:
|
e poate pare sf pt voi.exista sigur sunt putini care stiu de ea.nu pot sa dezvalui cine este propietarul pt ca poate el sar supara.dar poate mai sunt cativa pe aici care stiu ca exista asa ceva in bucuresti......intr o curte undeva
|
Quote:
|
dap de razvan nht este vb si o sa vedeti ceva frumos cand va iesi.eu cred dany ca alegerea buna ar fi sa pui acel 4.4 pt cuplul care il are.bafta multa si sa vedem si motorul si superchargerul si coaja pusa si sa vedem un urs tipla cu un motor pe masura
|
Quote:
|
Quote:
ORICUM URSUL TOT URS VA RAMANE NU SE COMPARCA CU PISICA...SI CREDE-MA STIU EU CE SPUN! NUMAI BINE! |
da adevarul e ca ursul e urs si te indragostesti altfel de el e si mai usor etc dar ....cateodata mai te gandesti si la siguranta ta esp abs etc etc cel putin parerea mea da cand e vb de distractie si forta bruta ursu e urs ce sa mai vb
|
Quote:
|
am vazut si eu azi pe viu superchargerul, si ce pot sa zic este ca e..... mare , iar termenul " mare " se afla la alt nivel ..e imens si garantat stie sa-si faca treaba...
edit : si am uitat.. Masina e o bestie asa cum e acum ! Doar sunetul esapamentului spune multe .. si imi dau cuvantul de onoare daca nu , azi cand am auzit-o cu noile tobe m-am gandit direct la https://www.youtube.com/watch?v=vRYYe0kLCto ( sincer.. acelasi sunet il are si LAF, nu exagerez cu nimic.. cei ce au auzit-o live pot sa confirme!! ) totusi..nici nu vreau sa imi inchipui cum va fi masina in scurt timp , cu superchargerul montat ! si apropo.. dany a dus emblema 316i la alt nivel :lol: |
Craciun Fericit Dani!!!! si la mai multi cai in anul ce vine! Ti-am trimis mesaj dar cred ca o sa il primesti in 2009:))!
|
Quote:
o sa bag si filmuletele k sunt in mp4 sa le transform |
Quote:
|
Sarbatori fericite domnu inginer :P Succes si bafta cu proiectu tau :)
|
Mos Craciun veni de-a latu' / Cu dar pt LAF turbatu'/ cel mai mare compresor, sa-l urcam in cai usor, mos daniele tine-l bine ca ai 500 de cai sub tine, iarna-i rece,vantul bate, V-ul rage cat se poate ca balaur scuipa foc, si se-nvarte roata-n loc, LAF-ule in anul nou, sa fii pregatit de show. si sa dai un interval, la M turbo-n noul an!
Sper sa nu se supere Dani pe mine ca l-am pus aici:) |
fifty(50), tu esti ?
|
50 cenţi
Quote:
|
2 Attachment(s)
asta a fost un sms primit de paul tov al meu asa a facut el in fiecare an.super tare.sa bag si 2 filmelete cu ultima zi inaintea sarbatorilor la garaj nu prea am avuut bombe dar sa lasat cu gratare si airbarguri:lol: sarbatori fericite ptr toata lumea:lol:
|
Quote:
sarbatori fericite dany :drunk: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
poze cu cu v8 4.4 chiar perfect v-ul.chiar nu ma asteptam sa arate asa .se vad si orificile de ulei kare este un avantaj exact ca la mot turbo;)
|
Quote:
|
LA MULTI ANI BOSS :peace:SPER SA VEDEM LA ANU UN V8 TURBAT;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
sound LAF .cu tivile moontate strimb :lol:
|
boss...bine ca nu a zburat cameramanu ca era cam aproape....:))
|
suna super tare,dar e pacat ca la o asa masina cu un asa motor sa nu filmezi cu ceva mai bun ca sa se auda mai bine animalul :)
|
Quote:
|
Quote:
N95 are filmeaza 640x480 si ocupa destul de mult...dar se vede bine... deci incearca sa il arhivezi sau sa il convertesti in .avi |
dap...click dreapta add to archive si ai rezolvat;)
|
se aude bine , chiar foarte bine !!!! BRAVO JOS PALARIA !!!
P.S LA MULTI ANI DANY !!!!!! o sa trec pe la tine marti cand o sa vin din germania sa vad si eu ce ai mai facut cu melcu ala !!!!:D:D:D:D |
Quote:
|
cum ai auzit germania imediat te-ai gandit ca vin cu ceva , dar nu vin am dat doar 2 mici comenzi pentru 2 melci MICI!!!:D:D:D (scuze de off)
|
2 Attachment(s)
astea sint.....vezi daca te coafeaza.......
vreau si eu daca ai baie de ulei si pompa de 2,5 12 v......ce bani? |
Quote:
|
scaunele nu imi apartin........nush ce sa zic......dar sa le lasam.......
as avea nevoie de cutie de 2,5 24 v......asa mi-a zis boby baiatul care l-ai plimbat cu bestia in seara asta mai devreme........si mi-a zis "ba asta e paliu rau".........:)):)) pret ? daca ai......... |
Quote:
|
nop....boby are un urs la wpp.....ii pune M3 +T........
|
1 Attachment(s)
am comparato cu o turbina de 25 TDS:lol:))))))))))))))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning