![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
de ce sa-i pui biopace? urci zilnic dealuri? altfel nu vad la ce te-ar ajuta prea mult
cum adica nu reusesti sa scoti axul...sa scoti piniaoenele de pe axul pedalier ca sa desfaci ceva 2 piulite mari? |
biopace are deja asa este ea originala , axul pedalier nu pot sa-l scot , am auzit ca imi trebuie un extractor ceva de genu ... o sa incerc eu
|
Uite aici o explicatie mura'n'gura :lol: .
http://www.freerider.ro/service/cum-...erul-6402.html Aia e toata smecheria care ajuta sa-ti dai bratul pedalier jos. Mie nu-mi trebuie smecherie aia de presa de angrenaj. folosesc un lemn si un ciocan :lol: :lol: si un imbus de 6. L.E. si un filmulet ca sa intelegi 100%. (sper) :lol: https://www.youtube.com/watch?v=H6aHv...1&feature=fvwp |
5 Attachment(s)
Sa o prezint si eu pe a mea :
NSR Charger Cadru : Aluminiu hydroformed 7000 Furca: RSL Gila T4 100mm Frane: Fata - mecanice pe disc Shimano BR-M465 Spate - mecanice pe disc Avid BB7 Manete: Shimano Acera EF-35 Foi: Shimano TS-32 Jante: Jetkit Fool Maxx mix Spite: 28 Aerodinamic black Schimbator fata: Shimano C-050 Schimbator spate: Shimano Deore 9S Sa: F1'Z1:K Nisene ( a reusit sa ma duca Bucuresti-Campina si Bucuresti-Ruse :peace:) Pret noua: 590 euro |
6 Attachment(s)
si a mea bicicleta
este un magellan PolarX furca rst launch roti (gume maxxis , butuci novatec si cercuri single track) frana disc , fata avid , spate shimano schimbator spate shimano deore LX , fata shimano pedalier shimano , pedale bike pozitive pipa si ghidon Truvativ sa si teava sa bike pozitive. |
|
4 Attachment(s)
Noua achizitie de azi :P
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Asta e a mea.
Imi place la nebunie cum arata:D pacat ca e grea ca un tanc:sad: |
Quote:
|
Quote:
|
detin un cadru rock machine de 18".. afecteaza cumva daca pun o furca- cursa de 120?:D
astept un raspuns..b.afta |
Salut baieti ar fi super daca am face o intalnire cu toti!!!Astept raspuns!!!!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
o bijuterie care hiberneaza deocamdata:D
|
Quote:
|
Salut !
https://img89.imageshack.us/img89/3819/imagine0678.jpg Asta e a mea ... in cazul unei intalniri la primavara , o sa fiu si eu prezent :) |
Daca va considerati biciclisti sau pasionati de biciclete renuntati la cric,va rog eu.
|
caut o frana hidraulica (pentru fata) , ceva bun sau aveti ceva Sh la vanzare ?
|
Quote:
Un PM daca esti interesatal. |
frana pe disc hidraulica , greseala mea .
totusi , zi`mi pretul pe pm , daca ai avea si o poza ar fi bine. |
Se apropie din nou sezonul si incep cumparaturile. Imi puteti spune cate ceva despre acest model de anvelope ? http://www.raidextrem.ro/piese-bicic...axxis-hookworm Multumesc
|
maxxis deci calitate, si ca profil cred ca sunt pentru oras nu sa te duci prin padure sau deastea ..parerea mea
|
Quote:
|
Hookworm sunt cam pentru orice.Adica ele sunt facute pentru downhill dar multi le folosesti si la dirt/street.Sunt foarte bune,foarte rezistente,greu faci pana cu ele,singurul dezavantaj al lor este greutatea.
|
azi mi`ai cumparat pentru fata frana hidraulica avid juice3 .
idei cum sa o rodez ok ? primele impresii acuma , e varza frana , apas si degeaba :) |
Quote:
Quote:
|
am zis acuma , in starea asta , am mers 2 km de la magazin pana acasa .
o sa ies cand revine vremea mai buna sa o rodez e valabila treaba aia , daca incing bine discul si placutele sa torn apa pe ele ? sau e valabila doar la mecanica pe disc ? |
1 Attachment(s)
si eu sa o prezint pe a mea :D :
Cadru : Umf Freddy 2 2009 Amortizor spate : Marzocchi roco R Furca : Marzocchi Drop-Off Triple 2007 Cuvete : FSA Pipa/ghidon : Umf Sa : Saracen Angrenaj : Truvativ Rukiton cu monobloc Truvativ Howitzer si chainguide Truvativ Boxguide Frana fata Avid juicy 3 2009 Frana spate Tektro Auriga Comp cu disc avid g2 de 185 Schimbator : Shimano Alivio Roata fata : Janta Alexrims Supra FRX cu spite dt swiss si butuc novatec Roata spate : Janta Alexrims Supra FRX cu spite dt swiss si butuc novatec Cauciucuri : Maxxis High roler 2.35 |
Bravo.Inca o bicicleta frumoasa pe aici.Sa o stapanesti sanatos si la cat mai mult timp de mers pe ea.
|
mersi , dar pacat ca anu acesta trebuie sa fac o pauza si o vand ... ( am avut anu trecut in vara o fractura de clavicula = 2 placute + 5 suruburi :)) si vreau sa ma opereaz iar anu acesta ca sa le scot ) cat timp o mai am , o mai plimb :twisted: . Lant intins tuturor !!
|
Mda,pacat.Si eu am hernie de disc si nu stiu cat o sa mai pot sa ma dau cu bikla.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Niste poze cu janghina mea:
|
4 Attachment(s)
Salut!Am si eu 2 mtb-uri dintre care un DHS :rolleyes2 si am nevoie de ajutor daca ma puteti ajuta...am de ceva timp probleme cu frana pe disc si nu stiu ce sa i fac! :sad: Sa fie oare placutele de frana??Mie nu mi se par a fi foarte uzate :???:
Va rog daca puteti sa ma ajutati, MULTUMESC. |
vinde careva un BMX? rapandula deaia de DHS? sau first dar sa aibe cadru de fier... nu ma intereseaza cum arata.. sau cat de functional e...ma intereseaza rotile, furca si "cracii" de spate:P restu de cadru poa` sa fie si bushit...
a.. din buc.. ca n-am chef sa strabat tara in 2 dupa ea:P |
ce mai pui la cale nebunule?
|
3 Attachment(s)
Cu parere de rau imi prezint si eu noua achizitie care ma multumeste si ca pret dar si calitate...
DHS Chupper S-ar zice ca e echipata Shimano, cel putin asa m-a aburit "dealer-ul" de unde am luat-o Din primul monent ce am ajuns acasa i-am dat panarama de cric jos:-) Ca invastitii necesare i-am luat un suport de bidon si o protectie pentru lant. Pozele sunt din ziua achizitiei si nu ii montasem protectia si suportul....:oops: |
1 Attachment(s)
Daca tot a venit vremea frumoasa pun si eu o poza de la o iesire cu un prieten. :mrgreen:
|
Quote:
si totusi... nimeni nu vinde nici un bmx? off: HELP ME!!! nu mai primesc replay de la nici un topic...:-s |
| All times are GMT +2. The time now is 14:45. |
- Copyright 2026 4Tuning