![]() |
Re: Accidente
numai tu te-ai gandit sa dai in judecata cand ai vazut clar ca ala nu avea semn de cedeaza..nici nu ma mir ca ai pierdut, dar in fine..si legat de casco..aia isi scot banii de la asigurari nu de la tine, dar poate se gandesc ca si-au gasit un fraier
|
uhe, te rog eu nu vorbii ca habar n-ai ce s-o intamplat ca multi de pe forum.
am spus din primul post cu politia romana, NICI EU, NICI EL NU AVEAM NICI UN SEMN. cand am mers la politie, politia a spus clar ca aveam STOP. si aveam 2 martori care sustin si in ziua de azi ca nu era semn(nici acum nu este dar asta-i alta problema) unu era cu mine in masina altul pe strada. 1 la mana 2 o zis ca el isi repara masina pe casco , defapt mie mi se rupe pe ce isi face ala masina, idee ii sa nu mai platesc pentru ceva ce nu ar fii normal sa platesc. sau mno, daca o sa platesc peste vreo 10 ani...asta e, macar se devalorizeaza banul :) ce nu am inteles eu, ii de ce ala o refuzat sa ia rca`ul. in fine, de 3 zile ma duc dupa permis la politite si nu mi`l dau sugacii dracului ca cica nu`i lasa programul, ca FEBRUARIE ARE 31 DE ZILE culmea dracului... luni trebuia sa mi`l dea ma duc acolo dau dovada si buletinul si imi spune ag. Moigradean Raluca ca nu poate sa-mi dea permisul ca sa vin maine (adica ieri) ca nu au trecut 90 de zile..si i-am spus ca au trecut, si imi zice ca in programul ei din baza de date nu au trecut si nu ma poate scoate nici cum. ma duc ieri, ca sa ma duc maine (adica azi, acum ma duc si o scuip in gura daca iar nu rezolv nimic) ca iar nu o trecut 90 de zile ...si nu o lasa baza de date sa...nustiuce |
dapoi atat te tat plangi ma ...
cu bici nu iti mai place ? faci si sport si nici nu poluezi :D Bafta cu carnetu ala |
las ca mi l-o dat si atatea comentarii de cretin o avut ala...de numa numa.
da, cu bicicleta incepe sa-mi placa, economie :P |
si poti duce si fetele pe bara
on topic: azi chiar daca a plouat in sensu giratoriu din marasti nu au fost accidente, doar un fulger/tunet puternic a dereglat semafoarele . |
Quote:
|
Quote:
|
eram in sens cand a fulgerat/tunat ... am si zis ca sigur l-o palit pe careva...
Ontopic .. am vazut o dacie lovita pe observator azi si una impachetata alaltaieri cand veneam de la BN |
cand drq o tunat azi ? ca in zorilor nu am auzit nimic:|
|
la 4 fara vreo 10...?
|
bai alex bai, acuma nu iti mai vad bicicleta pe la mine pe strada ca iti vad masina:)) griji de carnet
|
erai langa seatul ala rosu lovit?
|
nuh, eram p balcon la o tigara:))
|
10 Attachment(s)
accident-dej
|
Groaznic accident:shock: cred ca ala cu Alfa avea 120 minim din poze cred ca ala cu alfa avea peste 120 sosea uda si o derapat vad ca e linie dreapta:o
|
Dupa cum arata masinile, eu zic ca alfa a iesit de pe un drum lateral, iar cel cu duba i-a taiat(la propriu) fata mai apoi rasturnandu-se...
|
singururl drum lateral e cel de la motelul ala,si cei cu dubele merg tare de obicei
|
mai exact :
-alfa venea foarte tare din partea de unde e camionu de la pompieri...avand viteza + curba la stanga + sofer baut, a intrat pe contra sens lovind dupa in partea dreapta.Soferul alfei a fost aruncat din masina(era rrom). |
un accident produs acu vreo ora.. pe la mijlocul strazii corneliu coposu, fosta strada maxim gorchi, pe cand am ajuns eu.. se vedeau doar sirenele, si a trebuit sa inconjor jumatate din damb ca sa ajung la mine acasa..
daca stie cineva ceva... |
4 Attachment(s)
Quote:
|
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
poate pe viitor |
drumu ala parca e gandit cu curu, daca-l faceau o idee mai lat era foarte usor sa faca 2 benzi pe sens si era perfect, asa se circula de parca ar fi 2 benzi si cretinii trag de volan cand vad pe altii ca vin din fata..
|
De acord, drumul suporta clar 4 benzi, dar baietii destepti au facut doar doua, gen Floresti. GG!
|
dai in colo sa moara, abea nu mai este atata aglomeratie de raceri prin cluj...
|
Acindet azi pe la !16 35 la somesu pe 21 decembrie unu cun 5 din 2005 pe MM a intrat pe rosu intrun audi tt proiectand audiu in autobuza 30 demin a fost blocat traficul acolo !!
TIPU CU bmw cam o ardea in fuguri cu oaneni pe acolo ttrebuia un pic scuturat !!!:rolleyes2 |
Quote:
|
Este TT cu 4 sau 5 locuri ?:-s
|
pai varianta coupe e 2+2 ... deci se poate spune ca are 4 locuri. Si cea cabrio are numai 2..
Ferrari -ul acela rosu cred ca este cel care a fost si la curse la sibiu acum in primvara. Nu le prea avea soferu cu covrigu, o cam lua de la toata lumea. Indiferent de asta, pacat de masina :( |
pai nuam cu 2 locui e ste siera si cabrio;)
|
Sa-mi bag.... de stiam..oricum nu-mi imaginezi sa incapa cineva in spate la un TT.
Pacat de Ferrari si mai pacat de atata rautate ce poate exista in unii oameni |
a fost un accident destul de urat in zorilor dupa statia spitalul de recuperare ...ploua foarte tare si nu am vazut foarte multe ,erau 2 masini ...un golf 4 ...dauna totala cred ca era varza fatza si un renault clio simbol avea farurile sparte si bara fata sifonata ...asta fost in jurul orei 8 - 9 pe acolo ....daca stie cineva ceva ....
|
3 Attachment(s)
Accident langa ise azi inainte de ora 11
|
de ce am impresia ca skoda venea cu viteza?
|
audi nu avea "cedeaza trecerea" ? parca se vede un semn dar fiind in unghi nu pot sa imi dau seama ...
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:17. |
- Copyright 2026 4Tuning