![]() |
Re: Club TICO
Quote:
Pretul e 1500 negociabil Vorbim pe mess : rares_alex91 |
pune poze cu el ma intereseaza sa nu fie rulat pe taxi sau firma
|
Quote:
uite Masina a fost a unei prietene de-a mamei mele care avea o firma d parchet si de aceea are reclamele pe ea, dar a fost condusa doar de 2 persoane de prietena mamei mele si de mama . Daca iti place mai negociem la pret. |
helloooooooooooo putina activitateeeee:))
z4pp ce mai faci?:lol: |
sal... uite bn...acum postez de la munca...:d.. u ce mai faci? ai mai facu ceva la mashinutza? shtii pe cineva care vrea sa cumpere o alarma de mashina...cu telecomanda tip BRICEAG... seamana cu cheia de la (Audi,Seat,VW) ea e buna... o dau ca o tin degeaba si eu mi`am pus cu pager :D
|
Quote:
|
@ STREET ok, ms! nu mi-ai rasp.la intrebarea cu masinutza..:))
|
Quote:
la luciang ii fac niste praguri |
@STREET
hmm... bv bv.. nu shtiam ca u te ocupi si cu aja ceva... faci si eleroane? sau pleaope? :D |
Quote:
scrie-mi pe mess sa iti dau poze |
luciannnnnnn ce faci?:lol:
|
Imi foarte rau ca nu am putut ajunge , imi cer scuze baieti.
Am si eu o intrebare,este cineva care imi poate da niste lectii cum sa imbrac un volan in piele ? Merci |
Quote:
ieri l-am terminat de cusut :):lol: |
am si eu o intrebare ... a reusit cineva sa puna oglinzi electrice pe tico ? daca da ... de la masina a luat oglinzile ?
|
Quote:
|
ar merge si asa ... ai idee de la ce masina sunt adaptate ??
|
Quote:
era un site oglinzitico.ro sau ceva de genul am cautat si eu intr-o vreme si nu am mai gasit erau la 100 sau 150 de lei daca bine mai tin eu minte |
1 Attachment(s)
salut!Vreau sa stiu daca mai gasesc eleroan de tico dar pentru partea superioara a hayonului?Incerc sa atasez si o poza sper sa se vada despre ce vorba.:D.
|
Quote:
cred ca oricine lucreaza in fibra poate sa iti faca asa ceva |
Totusi cred ca acel model nu este unul facut de cineva din friba acasa.Nu stie nimeni masina ca vad ca are numere de Bucuresti.Sau nu mai are nimeni montat asa ceva?
|
SAL.DEVIEZ SI EU PUTIN SUBIECTUL,AM SI EU O INTREBARE.LEGATA DE TICO SX IN ARIPA DREAPTA AM UN FURTUN FLEXIBIL CEVA PENTRU AER CRED STIE CINEVA UNDE DUCE SI CE STIE SA FACA?SCUZE DE GRESELI.:oops:
|
Quote:
|
am nevoie de un sfat: vreau sa-mi fac in portbagaj o "usa", adica in loc de placa aia neagra care acopera roata de rezerva, sa fac un capac din tabala striata, dar mi-e frica sa nu nimeresc rezervoru cand gauresc pt balamale si incuietori. adica se aude mereu placa aia trancanind, si vreau sa fac fac tot portbagaju din placa, schita imi iese in teorie, dar nush cum e cu gaurile. daca e nevoie pun o poza (acum nu am), ca nu vreau sa intru la belele. daca se poate si fara poza, astept un raspuns. multumesc anticipat :D
|
Quote:
placa aia neagra zdrangane doar daca nu ii presata de hayon prin cauciucurilee de pe margine si nu sta prinsa in urechile din lateral. Ce rost are o cutie mare cat porbagajul in portgabajul unui tico?:-) |
Deacord cu tine STREET in legatura cu portbagajul.CE ROST ARE??
|
rezervoru e sub bancheta asa ca in portbagaj poti sa dai cite gauri vrei
pleoape ma int si pe mine cine are sa ma sune 0766416886 ma intereseaza pleoapele,pretul si cum le obtin |
salutare de la mare :P ...
@ STREET ... ce mai faci? cum merge treaba cu Eleronu? ashtept cu nerabdare poze... |
Baieti, am innebunit eu sau copilul asta are o problema ?
https://forum.4tuning.ro/400-europene...ml#post2580653 |
Quote:
cum ii la mare??:-D |
@street
Inca mai e frumos la mare... Mai e timp d plaja :D Spor la treaba si astept poze... |
Quote:
o sa fac ;) |
Salutare baietzi ... long time stiu :oops: ... da am si eu o intrebare pt voi cei din Buucuresti : stiti pe cineva care se pricepe la reglat motoare in buc ? k al meu a luat'o razna dupa o plaoie mai consistenta si se aude ca dracu acuma si vreau sa il verifice cineva ... anyone :) ?
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Quote:
|
RuffRydder ce s-a intamplat de nu ai venit la brasov? te-am si sunaat si iti era telefonul inchis :lol:
|
Sal baieti :) is nou si eu pe aicia ... si va zic si eu patania... am de 6 7 luni un tico si ma m dus la sibiu am stat o zi acolo si cand am plecat pe la iesire din sibiu m-a lasat masina ...aveam un amic.. cunoscut de pe net am vb cu el si mo duc la un barbat care cica se pricepea la service tico... l-am dus si a spus ca ar fi un racord de la butelia de gaz... ciudat ca nici pe benzina nu mai mergea in fine ... m-am dus a doua zi si nu era gata a spus sa ma duc vineri... era luni am venit la deva si m-am dus vineri masina am gasito toata demontata... a spus ca saptamana viitoare e gata m-am dus dupa o saptamana la fel, a spus ca nu a avut oameni si k el a avut probleme, pana la urma am luat masina de acolo si am adus-o la deva tractata... dar nu mai merge lipseste galeria care tine carburatorul si delcoul. Ca sa fie totul ok mi a mai cerut si bani 300 lei pentru munca depusa... si ma m ales si cu motorul descomplectat... ce sa fac? cam cat ma costa delcoul si galeria de sub carburator? de unde gasesc si un mecanic bun care sa stie ce inseamna bunul simt !! Sau sa o vand la cineva ... o dau ieftin 650 euro o dau . Are GPL omologat, discul de ambreiaj e nou... Un pic de ajutor? Stau in deva si caut un mecanic bun in inprejurimi:)
|
cine e interesat de un tico alb, 99-2000, nush al catelea proprietar, actuala masina a unei pizzerii,fara stickere pe ea, destul de calarita masina si tablaraia necesita destul de multa atentie, dar nimic grav sa fie epava.am condus'o si merge de nota 8. castana : 700 euro
|
La Brasov nu am mai ajuns ca nu am mai putut sa imi iau liber de la munca:sad: ... si in legatura cu delcou,fisele si bobina nu prea as vrea sa imi bag eu nasu in ele daia as prefera un service sau pe cineva din bucuresti care sa s uite la motor ... chiar nu se baga nimeni din bucuresti ?
P.S : ms oricum street si cip :) |
Quote:
Daca e aia...:rolleyes2 nu merita nici 700 ron. Aia si-au batut joc de ea in ultimul hal, una dintre putinele masini de care imi e mila fata de cum e tratata. |
cind sa oprit motoru si nu mai mergea nici pe benz sau gpl teai uitat la distributie? cind ai dat banii de ce nu ai luat piesele?acum cumperi altelesi dai alti bani.cauta la dezmembrarisi cumpara doar garniturile
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:11. |
- Copyright 2026 4Tuning