Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club TICO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/37962-club-tico.html)

RaresAlex91 08-08-09 15:56

Re: Club TICO

Quote:

Originally Posted by nesscar (Post 2528303)
]
Sal baieti :) un tico de vanzare? da moca... nu preturi foarte mari :) nu imi trebe jante muzica sau alte cele pur si simplu masina in stare de functionare . Sunt din deva.

am eu un tico SL din 2000 cu 82000 km reali
Pretul e 1500 negociabil
Vorbim pe mess : rares_alex91

edyiyi 09-08-09 20:37

pune poze cu el ma intereseaza sa nu fie rulat pe taxi sau firma

RaresAlex91 10-08-09 11:41

Quote:

Originally Posted by edyiyi (Post 2545951)
pune poze cu el ma intereseaza sa nu fie rulat pe taxi sau firma

http://daewoo.anunturi-auto.4tuning....08-386134.html

uite
Masina a fost a unei prietene de-a mamei mele care avea o firma d parchet si de aceea are reclamele pe ea, dar a fost condusa doar de 2 persoane de prietena mamei mele si de mama .
Daca iti place mai negociem la pret.

STREET 13-08-09 14:22

helloooooooooooo putina activitateeeee:))
z4pp ce mai faci?:lol:

z4pp 14-08-09 09:14

sal... uite bn...acum postez de la munca...:d.. u ce mai faci? ai mai facu ceva la mashinutza? shtii pe cineva care vrea sa cumpere o alarma de mashina...cu telecomanda tip BRICEAG... seamana cu cheia de la (Audi,Seat,VW) ea e buna... o dau ca o tin degeaba si eu mi`am pus cu pager :D

STREET 14-08-09 11:09

Quote:

Originally Posted by z4pp (Post 2557219)
sal... uite bn...acum postez de la munca...:d.. u ce mai faci? ai mai facu ceva la mashinutza? shtii pe cineva care vrea sa cumpere o alarma de mashina...cu telecomanda tip BRICEAG... seamana cu cheia de la (Audi,Seat,VW) ea e buna... o dau ca o tin degeaba si eu mi`am pus cu pager :D

te sun daca stiu

z4pp 14-08-09 22:30

@ STREET ok, ms! nu mi-ai rasp.la intrebarea cu masinutza..:))

STREET 14-08-09 23:51

Quote:

Originally Posted by z4pp (Post 2558975)
@ STREET ok, ms! nu mi-ai rasp.la intrebarea cu masinutza..:))

la a mea nu:-)
la luciang ii fac niste praguri

z4pp 15-08-09 10:33

@STREET
hmm... bv bv.. nu shtiam ca u te ocupi si cu aja ceva... faci si eleroane? sau pleaope? :D

STREET 15-08-09 11:55

Quote:

Originally Posted by z4pp (Post 2559628)
@STREET
hmm... bv bv.. nu shtiam ca u te ocupi si cu aja ceva... faci si eleroane? sau pleaope? :D

am niste pleoape pe birou :)
scrie-mi pe mess sa iti dau poze

STREET 16-08-09 22:44

luciannnnnnn ce faci?:lol:

sorin_sorin95 19-08-09 01:19

Imi foarte rau ca nu am putut ajunge , imi cer scuze baieti.
Am si eu o intrebare,este cineva care imi poate da niste lectii cum sa imbrac un volan in piele ? Merci

STREET 19-08-09 11:09

Quote:

Originally Posted by sorin_sorin95 (Post 2568379)
Imi foarte rau ca nu am putut ajunge , imi cer scuze baieti.
Am si eu o intrebare,este cineva care imi poate da niste lectii cum sa imbrac un volan in piele ? Merci

ieri l-am terminat de cusut :):lol:

aikman 19-08-09 12:31

am si eu o intrebare ... a reusit cineva sa puna oglinzi electrice pe tico ? daca da ... de la masina a luat oglinzile ?

STREET 19-08-09 23:47

Quote:

Originally Posted by aikman (Post 2569259)
am si eu o intrebare ... a reusit cineva sa puna oglinzi electrice pe tico ? daca da ... de la masina a luat oglinzile ?

nu cred ca are nimeni, eu am auzit intr-un timp reglabile din interior dar manual

aikman 20-08-09 20:40

ar merge si asa ... ai idee de la ce masina sunt adaptate ??

STREET 20-08-09 22:34

Quote:

Originally Posted by aikman (Post 2573215)
ar merge si asa ... ai idee de la ce masina sunt adaptate ??

sunt dedicte tico nu sunt adaptate
era un site oglinzitico.ro sau ceva de genul am cautat si eu intr-o vreme si nu am mai gasit
erau la 100 sau 150 de lei daca bine mai tin eu minte

luciang 20-08-09 23:09

1 Attachment(s)
salut!Vreau sa stiu daca mai gasesc eleroan de tico dar pentru partea superioara a hayonului?Incerc sa atasez si o poza sper sa se vada despre ce vorba.:D.

aikman 21-08-09 11:52

Quote:

Originally Posted by luciang (Post 2573630)
salut!Vreau sa stiu daca mai gasesc eleroan de tico dar pentru partea superioara a hayonului?Incerc sa atasez si o poza sper sa se vada despre ce vorba.:D.

cred ca oricine lucreaza in fibra poate sa iti faca asa ceva

luciang 21-08-09 12:37

Totusi cred ca acel model nu este unul facut de cineva din friba acasa.Nu stie nimeni masina ca vad ca are numere de Bucuresti.Sau nu mai are nimeni montat asa ceva?

cosmin_stm 21-08-09 17:25

SAL.DEVIEZ SI EU PUTIN SUBIECTUL,AM SI EU O INTREBARE.LEGATA DE TICO SX IN ARIPA DREAPTA AM UN FURTUN FLEXIBIL CEVA PENTRU AER CRED STIE CINEVA UNDE DUCE SI CE STIE SA FACA?SCUZE DE GRESELI.:oops:

STREET 21-08-09 18:21

Quote:

Originally Posted by cosmin_stm (Post 2575495)
SAL.DEVIEZ SI EU PUTIN SUBIECTUL,AM SI EU O INTREBARE.LEGATA DE TICO SX IN ARIPA DREAPTA AM UN FURTUN FLEXIBIL CEVA PENTRU AER CRED STIE CINEVA UNDE DUCE SI CE STIE SA FACA?SCUZE DE GRESELI.:oops:

este de la galeria de admisie a aerului care intra in motor

B-99-SAA 21-08-09 19:38

am nevoie de un sfat: vreau sa-mi fac in portbagaj o "usa", adica in loc de placa aia neagra care acopera roata de rezerva, sa fac un capac din tabala striata, dar mi-e frica sa nu nimeresc rezervoru cand gauresc pt balamale si incuietori. adica se aude mereu placa aia trancanind, si vreau sa fac fac tot portbagaju din placa, schita imi iese in teorie, dar nush cum e cu gaurile. daca e nevoie pun o poza (acum nu am), ca nu vreau sa intru la belele. daca se poate si fara poza, astept un raspuns. multumesc anticipat :D

STREET 21-08-09 20:11

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 2575753)
am nevoie de un sfat: vreau sa-mi fac in portbagaj o "usa", adica in loc de placa aia neagra care acopera roata de rezerva, sa fac un capac din tabala striata, dar mi-e frica sa nu nimeresc rezervoru cand gauresc pt balamale si incuietori. adica se aude mereu placa aia trancanind, si vreau sa fac fac tot portbagaju din placa, schita imi iese in teorie, dar nush cum e cu gaurile. daca e nevoie pun o poza (acum nu am), ca nu vreau sa intru la belele. daca se poate si fara poza, astept un raspuns. multumesc anticipat :D

la rezervor nu cred ca ai cum sa ajungi daca dai gaura in porbagaj
placa aia neagra zdrangane doar daca nu ii presata de hayon prin cauciucurilee de pe margine si nu sta prinsa in urechile din lateral. Ce rost are o cutie mare cat porbagajul in portgabajul unui tico?:-)

luciang 21-08-09 22:00

Deacord cu tine STREET in legatura cu portbagajul.CE ROST ARE??

edyiyi 23-08-09 18:29

rezervoru e sub bancheta asa ca in portbagaj poti sa dai cite gauri vrei

pleoape ma int si pe mine cine are sa ma sune 0766416886

ma intereseaza pleoapele,pretul si cum le obtin

z4pp 23-08-09 22:00

salutare de la mare :P ...
@ STREET ... ce mai faci? cum merge treaba cu Eleronu? ashtept cu nerabdare poze...

TM32CIP 24-08-09 03:21

Baieti, am innebunit eu sau copilul asta are o problema ?
https://forum.4tuning.ro/400-europene...ml#post2580653

STREET 24-08-09 10:15

Quote:

Originally Posted by z4pp (Post 2580227)
salutare de la mare :P ...
@ STREET ... ce mai faci? cum merge treaba cu Eleronu? ashtept cu nerabdare poze...

nu mai merge momentan .... trebuie sa mai cumpar materiale
cum ii la mare??:-D

z4pp 24-08-09 10:37

@street
Inca mai e frumos la mare... Mai e timp d plaja :D
Spor la treaba si astept poze...

STREET 24-08-09 10:41

Quote:

Originally Posted by z4pp (Post 2581067)
@street
Inca mai e frumos la mare... Mai e timp d plaja :D
Spor la treaba si astept poze...

incerci sa imi spui ceva?:-P :lol:
o sa fac ;)

RuffRydder 24-08-09 16:54

Salutare baietzi ... long time stiu :oops: ... da am si eu o intrebare pt voi cei din Buucuresti : stiti pe cineva care se pricepe la reglat motoare in buc ? k al meu a luat'o razna dupa o plaoie mai consistenta si se aude ca dracu acuma si vreau sa il verifice cineva ... anyone :) ?

STREET 24-08-09 19:14

1 Attachment(s)
:arrow:

TM32CIP 24-08-09 19:20

Quote:

Originally Posted by RuffRydder (Post 2582244)
Salutare baietzi ... long time stiu :oops: ... da am si eu o intrebare pt voi cei din Buucuresti : stiti pe cineva care se pricepe la reglat motoare in buc ? k al meu a luat'o razna dupa o plaoie mai consistenta si se aude ca dracu acuma si vreau sa il verifice cineva ... anyone :) ?

ai 2 suruburi de desfacut, daca spui ca nu merge rotund in urma unei ploi si anume verifiCA CApacul la delcou, apoi fisele si bobina, desi slabe sunt sansele sa-ti fi ajuns apa pe acolo ... mie mi s-a intamplat. Bafta !

STREET 24-08-09 19:23

RuffRydder ce s-a intamplat de nu ai venit la brasov? te-am si sunaat si iti era telefonul inchis :lol:

Fonrabie 24-08-09 20:31

Sal baieti :) is nou si eu pe aicia ... si va zic si eu patania... am de 6 7 luni un tico si ma m dus la sibiu am stat o zi acolo si cand am plecat pe la iesire din sibiu m-a lasat masina ...aveam un amic.. cunoscut de pe net am vb cu el si mo duc la un barbat care cica se pricepea la service tico... l-am dus si a spus ca ar fi un racord de la butelia de gaz... ciudat ca nici pe benzina nu mai mergea in fine ... m-am dus a doua zi si nu era gata a spus sa ma duc vineri... era luni am venit la deva si m-am dus vineri masina am gasito toata demontata... a spus ca saptamana viitoare e gata m-am dus dupa o saptamana la fel, a spus ca nu a avut oameni si k el a avut probleme, pana la urma am luat masina de acolo si am adus-o la deva tractata... dar nu mai merge lipseste galeria care tine carburatorul si delcoul. Ca sa fie totul ok mi a mai cerut si bani 300 lei pentru munca depusa... si ma m ales si cu motorul descomplectat... ce sa fac? cam cat ma costa delcoul si galeria de sub carburator? de unde gasesc si un mecanic bun care sa stie ce inseamna bunul simt !! Sau sa o vand la cineva ... o dau ieftin 650 euro o dau . Are GPL omologat, discul de ambreiaj e nou... Un pic de ajutor? Stau in deva si caut un mecanic bun in inprejurimi:)

TM32CIP 24-08-09 21:46

cine e interesat de un tico alb, 99-2000, nush al catelea proprietar, actuala masina a unei pizzerii,fara stickere pe ea, destul de calarita masina si tablaraia necesita destul de multa atentie, dar nimic grav sa fie epava.am condus'o si merge de nota 8. castana : 700 euro

RuffRydder 25-08-09 19:41

La Brasov nu am mai ajuns ca nu am mai putut sa imi iau liber de la munca:sad: ... si in legatura cu delcou,fisele si bobina nu prea as vrea sa imi bag eu nasu in ele daia as prefera un service sau pe cineva din bucuresti care sa s uite la motor ... chiar nu se baga nimeni din bucuresti ?
P.S : ms oricum street si cip :)

Crisskro 26-08-09 07:28

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 2582917)
cine e interesat de un tico alb, 99-2000, nush al catelea proprietar, actuala masina a unei pizzerii,fara stickere pe ea, destul de calarita masina si tablaraia necesita destul de multa atentie, dar nimic grav sa fie epava.am condus'o si merge de nota 8. castana : 700 euro

Aia de la pizza pirates?
Daca e aia...:rolleyes2 nu merita nici 700 ron. Aia si-au batut joc de ea in ultimul hal, una dintre putinele masini de care imi e mila fata de cum e tratata.

edyiyi 27-08-09 22:31

cind sa oprit motoru si nu mai mergea nici pe benz sau gpl teai uitat la distributie? cind ai dat banii de ce nu ai luat piesele?acum cumperi altelesi dai alti bani.cauta la dezmembrarisi cumpara doar garniturile

All times are GMT +2. The time now is 08:11.

- Copyright 2026 4Tuning