![]() |
Re: Masina mea BH 01 YCE
ce s-a mai lucrat pe la ia????:-P
|
Super proiectul,imi place ca nu ai pus la inima vorbele rele de la inceput,multa bafta in continuare
|
frumos frumos frate este f low ma simt invidios :))) nu credeam ca se poate cobora o masina atata de jos
|
La multi ani Sergiu :) !!
|
Pf .. foarte frumos .
Bafta cu proiectul in continuare ! |
mai traieste masina?
|
Quote:
|
Spiritualule...
|
daca reusim sa o facem asa cum ne-o imaginam, masina va sta pe lonjeroane cand va fi parcata...
|
ii faceti un mecanism sa cada rotile cand apasati pe buton?
|
Exact asta fac. Iti dai seama cat de usor s-ar putea schimba roata in caz de pana?
|
Quote:
Bafta |
inca nu stim exact ce si cum, asta am ( avem ) in cap sa facem acuma, urmeaza documentatia, sa vedem de unde iau pernele de aer, compresor, butelie si etc, um pic cam foarte complicat, vedem ce va iesi, masina in 16 august intra pt facut aripi voi reveni cu noi poze cand am timp sa fac si cand voi navea ceva de aratat.....pana atunci sa ne auzim cu bine...take care:D
|
Nu e complicat deloc, e ff simplu, pernele vor sta exact in locul arcurilor si da vom schimba locul telescoapelor...
|
pernele de aer sunt minim 60 de dolari bucata,pentru partea din spate. sa muti pozitia telescoapelor mi se pare o prostie, mai ales in fata. pernele pentru fata sunt 150 de dolari bucata.
o valva de aer este 35 de dolari bucata, iti trebuie 8. poti sa-ti iei si valve manuale care sunt mai ieftine dar tragi la furtune prin masina de te saturi. compresorul e vreo 200 de dolari cel putin, rezervorul de aer cateva zeci. furtunul e ieftin, fittingurile sunt ieftine dar iti trebuie multe. transportul poate jumate din toata suma |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Pam pam ! :rolleyes2 :lol::lol: |
Mai pune si uu poze sa vedem cu mai arata:shock:
|
Arata extraordinar masina:shock::shock:..succes in continuare cu tot ce mai ai in gand
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
pana se rezolva exteriorul, ma ocup de jante, faruri si ce mai trebe .... poze cu janta belita de taote straturile de vopsea:X
|
bai nebunule nici acum n ai facut masina asta cum ai vrut tu?:)))))dupa 3 ani ...hai odataaaa s o vedem gataaaa:X:Xspor la lucru;)
|
Ieri am fost pe la voi pe la Oradea.Frumos oras!:D
|
Quote:
perne de aer de la cabina unui tir (camion). Buba e ca la Dacie, o sa iti trebuie pe langa perne de aer, si alte amortizoare pe gaz(ulei). scrie pe google perne de aer...si apare primul site parca, o firma din TM. Acolo gasesti o gramada de modele de perne de aer....cu descrieri/dimensiuni eu m-am impotmolit la partea de control a presiunii, pentru fiecare amortizor in parte:rolleyes2 |
sunt ceasuri speciale pentru asta, cu 2 ace - stanga/dreapta
|
nu e vorba de ceasuri...si pana la urma urmei, nici nu iti trebuie ceasuri.
e ceva mai complicat:) |
daca nu vrei ceasuri, poti sa pui un boloboc in spate si te mai uiti din cand in cand
sunt sisteme electronice de gestiune, daca ai bani. iti trebuie 8 valve electrice daca vrei sa ai control independent si masina sa fie cat de cat acceptabila in curbe. sau butoane cu valve integrate dar tragi la furtune in masina de te saturi sa folosesti pernele de aer de cabina tir e o prostie, sunt oricum mai scumpe decat pernele de aer speciale pentru suspensie |
ma bucur ca exista 'cunoscatori' si in domeniul asta:lol:
|
pe langa cunoscatori mai sunt si carpaci (vezi solutia cu pernele de tir) :))
|
1 Attachment(s)
inmormantarea daciutzei mele:D :(( sau nunta;))
|
Quote:
|
deci pana la urma cf cu masina .... ?
|
rabdare si tutun si veti vedea:D
|
Quote:
ok asteptam detalii despre noile modificari...:-" iti place sa tii lumea in suspans..a...? |
avem praguri:X:X:X:X:X:X: si inca ce praguri:X:X:X ....dar nu mai avem palnetara:(( cine ma ajuta cu o palnetara lunga?
|
Quote:
|
r3sp3c7..RESPECT omule pentru ceea ce faci :D o dacie absolut superba si un proprietar pasionat tare...bafta multa in continuare ;)
|
Quote:
|
la ce te referi?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:57. |
- Copyright 2026 4Tuning