![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
dami mie 6 mil si iti dau un d900i aproape nou si nu o sa mai ai vreodata probleme ku virusii :)
|
ia uite ca te rezolva TT si mai repede :D PS: fiecare cu ce-l doare...:D
|
s`au ajutati`ma si pe mine cu un cablu cu mufa ca asta :)
|
dak vrei iti dau si cablu la d900i.....hai k e un pret bun...mai are si garantie aproape un an
|
Una din cele mai importante chestii pe care trebuie sa le stii atunci cand te sui la volan (inafara de plecatul de pe loc si chestii deastea) si pe care 95% dintre soferi pur si simplu o ignora. Click aici
|
depinde ce stil de condus abordezi tu...poate mergi la "bling bling" pe strada si tii doar mana stanga sus =) sau poate conduci asa cum zice nea Titi...eu nu stiam ca asa e corect, dar din instinct asa tineam mainile pe volan :D nu mereu, repet, depinde ce stil de condus abordezi :p
|
eu votez pt modu bling-bling ( incet si sigur ). deocamdata nu avem masini WRC sau nu ne grabim spre moarte:)
|
Quote:
Ie faza ca daca manevrezi volanul asa, si daca ie sa iti fuga spatele, poti contravira si implicit controla derapajul mult mai usor (fara sa iti imbarligi mainile). Eu de mult urmaresc chestia asta, mai ales in clipurile cu drift-uri in care pilotii sunt filmati din interior (volan si pedale). |
pun pariu ca Cipy o sa`si faca masina de VTM pana la urma daca se mai uita la stilu de condus " rally " :D:D:D respectele mele
|
in data de 25 august veti fi "calcati" la propriu de aproximativ 30 de masini istorice( si sper si de mine ), care vor defila prin orasul vostru
24 august Bucuresti – Pitesti - Ramnicu Valcea- Horezu (pauza de masa) - Tg Jiu (cazare la Hotelurile Anabell-12 camere si Europa-18 camere). Masinile vor fi parcate in zona centrala a orasului sub paza gardienilor publici. Puncte turistice care vor fi vizitate : Culele de la Maldaresti, Coloana Infinitului, Poarte sarutului, Masa tacerii http://www.tg-jiu.ro/istorie 25 august Tg Jiu – Tismana – Baile Herculane-Orsova (pauza de masa)-Portile de Fier (cazare si cina festiva la Motelul Continental * * *) http://www.continentalhotels.ro/inde...tel&id_hotel=7) Punte turistice care vor fi vizitate : Manastirea Tismana, Cazanele, Bustul regelui Decebal http://primariaorsova.lx.ro/obiective.php 26 august : Portile de Fier- Dr Tr Severin-Craiova- Pitesti (Comuna Stefanesti) Puncte turistice vizitate : Parcul si Conacul Bratienilor de la Florica (Stefanesti) http://www.ccbratianu.ro/index.php?o...12&Itemi d=51 Raliul se va incheia la Pitesti, pentru a facilita returul echipajelor din provincie (Brasov, Pitesti, Ploiesti, Craiova, Sighisoara, Sibiu, Campulung, etc) Raliul va cuprinde probe de regularitate si indemanare pe circuit (Tg Jiu), duminica urmand a fi intocmit road-book-ul. Have Fun...faceti poze, filmulete si aruncati-le aici...asta daca bineinteles va place sa stiti cum a inceput viata automobilului Multumiri lui florin_cars pt info:) ---> Textul a fost copiat de pe Comunitatea 4tuning Tg-Jiu |
Quote:
P.S. Nu mi-ai raspuns pe bazar la faza cu kit-ul ala.. :neutral: |
astept raspuns de FK si daca au iti iau ca si pt mine sa iti faca reducere:) rabdare fiule:P
|
Daca pui un CIP tuning la o masina in garantie...se pierde garantia ?:poke:
|
normal...si daca pui colant de taxi pe ea..orice modificare a masinii in garantie duce la pierderea garantiei. Sincer pe baraca ta nu cred ca ai scoate ceva cu CIP...singuru lucru care l`as face e sa schimb motoru sau masina:D:D:D:D
|
Quote:
|
NFS`u meu iti face muci Corcoba ta. Da ture in juru ei. Aia e masina ma? draq la ce roti are mi`ar fi frica sa trec peste calea ferata. Apropo are boxe?
|
Quote:
|
glumeam ma kindere stai flex. Da totusi te fac pe 400 M:D oricand vrei tu
|
Quote:
|
ce nume..altea xl..parca ai zice Altex....da tu esti hacar sau de unde scoti bani de altexa ?
|
Quote:
poze cu Altex`u |
hmm...io in locu alora de la seat nu ti`as primi rambleru inapoi...sau ti`as da maxim 500 euro ( da acuma fie vorba intre noi, sti ca o duc la remat,nu ? )
|
Quote:
2. Chip tuning-ul nu se pune, el se face 3. Chip tuning-ul consta intr-o interventie hardwre (fizica) asupra ECU (Engine Control Unit) si in acest caz se pierde garantia 4. Exista flash tuning, care consta intr-o interventie sofrware asupra hartii din Eprom flash (doar in cazul masinilor fabricate dupa 200), prin intermediul mufei de diagnoza OBD, care nu este detectabil decat pe banc si prin care nu se pierde garantia ;) |
Quote:
|
Quote:
|
da..o sa arate cu farurile spre alta noua...io in locu tau in urmatorii mi`as face probleme la cum o sa arate. Cum intretine taicato masinile? iarna le desface, da cu vasilina? o baga la frigider sa nu se strice? da tot nu mi`ai zis: pe ce baterii merge?
Cipy: lasa bre omu cum stie el ca e bine . El cred ca vrea sa`si faca tuning punandu`si nr CIP :P |
Quote:
|
da pe ce baterii merge? am auzit ca astea cordobele merg pe 4x 7777 ?
|
Quote:
Iti zic eu: secunde bune, acuma ramane sa iti dai tu seama de partea cui sunt acele secunde.. Mai era cineva odata pe aici cu "tdi power is the best".. ;) |
tot din kinderi ( Aaronel ) care vad ca si`a mai revenit. Iti dai seama cum o sa fie Ioneala cu Cordoba prin oras: Daa prea rapid, daa prea rapid, eu merg cu Seat iar trafy pe jos, daaa prea rapid daa prea furios, raman prost cand apasa pe NoS:))) ( GPL )
|
Quote:
trafy: te vazusi si tu mai mare ca mine cu 2 ani :)) ...si esti mare rau...vezi sa nu te lovesti cu capu de nori :rolleyes2 |
ba kindere. tu chiar crezi ca 1.4 ala amarat o sa reziste la 105 cp? si sti care e diferenta? diferenta e ca prinde mai repede aia 80 km/h ( asta stiu de la Alexik ) dar la cordoba mi`as face si un rollcage dala sau cum se scrie..+ vreo 2-3 airbag`uri:)
|
Quote:
|
Quote:
|
https://youtube.com/watch?v=pYxr4JGMB...elated&search=
pai cand o sa prinda ma Ioneala _ yen japonez Seatu tau atata? ala mai mult de 150 nu se duce:P hai ca am plecat..te pupai |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mda...vezi tu.din momentu asta ai terminat`o cu mine
|
a..si vezi ca m`am uitat pe site la seat si la configurator motoru de 1.4 are 70 cp nu 75...asta ti`o poate confirma si Aaronel
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:48. |
- Copyright 2026 4Tuning