Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

TT21_o2 17-08-07 14:48

Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)

dami mie 6 mil si iti dau un d900i aproape nou si nu o sa mai ai vreodata probleme ku virusii :)

Alexik 17-08-07 14:49

ia uite ca te rezolva TT si mai repede :D PS: fiecare cu ce-l doare...:D

IONUT-GBP 17-08-07 14:51

s`au ajutati`ma si pe mine cu un cablu cu mufa ca asta :)

TT21_o2 17-08-07 14:52

dak vrei iti dau si cablu la d900i.....hai k e un pret bun...mai are si garantie aproape un an

recBeat 19-08-07 15:55

Una din cele mai importante chestii pe care trebuie sa le stii atunci cand te sui la volan (inafara de plecatul de pe loc si chestii deastea) si pe care 95% dintre soferi pur si simplu o ignora. Click aici

Alexik 19-08-07 16:54

depinde ce stil de condus abordezi tu...poate mergi la "bling bling" pe strada si tii doar mana stanga sus =) sau poate conduci asa cum zice nea Titi...eu nu stiam ca asa e corect, dar din instinct asa tineam mainile pe volan :D nu mereu, repet, depinde ce stil de condus abordezi :p

trafy-vr6 19-08-07 16:57

eu votez pt modu bling-bling ( incet si sigur ). deocamdata nu avem masini WRC sau nu ne grabim spre moarte:)

recBeat 20-08-07 09:53

Quote:

Originally Posted by Alexik (Post 1054375)
depinde ce stil de condus abordezi tu...poate mergi la "bling bling" pe strada si tii doar mana stanga sus =) sau poate conduci asa cum zice nea Titi...eu nu stiam ca asa e corect, dar din instinct asa tineam mainile pe volan :D nu mereu, repet, depinde ce stil de condus abordezi :p

Bineinteles ca ce ne invata el acolo este pt condusul sportiv si eficient, nu pt condusul in oras, unde tre sa stai in permanenta cu dreapta pe schimbator.. sau cel "gangsta" "cu 40 la ora" :mrgreen:
Ie faza ca daca manevrezi volanul asa, si daca ie sa iti fuga spatele, poti contravira si implicit controla derapajul mult mai usor (fara sa iti imbarligi mainile). Eu de mult urmaresc chestia asta, mai ales in clipurile cu drift-uri in care pilotii sunt filmati din interior (volan si pedale).

trafy-vr6 20-08-07 10:32

pun pariu ca Cipy o sa`si faca masina de VTM pana la urma daca se mai uita la stilu de condus " rally " :D:D:D respectele mele

trafy-vr6 20-08-07 12:41

in data de 25 august veti fi "calcati" la propriu de aproximativ 30 de masini istorice( si sper si de mine ), care vor defila prin orasul vostru

24 august Bucuresti – Pitesti - Ramnicu Valcea- Horezu
(pauza de masa) - Tg Jiu (cazare la Hotelurile
Anabell-12 camere si Europa-18 camere). Masinile vor
fi parcate in zona centrala a orasului sub paza
gardienilor publici.

Puncte turistice care vor fi vizitate : Culele de la
Maldaresti, Coloana Infinitului, Poarte sarutului,
Masa tacerii http://www.tg-jiu.ro/istorie

25 august Tg Jiu – Tismana – Baile Herculane-Orsova
(pauza de masa)-Portile de Fier (cazare si cina
festiva la Motelul Continental * * *)
http://www.continentalhotels.ro/inde...tel&id_hotel=7)

Punte turistice care vor fi vizitate : Manastirea
Tismana, Cazanele, Bustul regelui Decebal
http://primariaorsova.lx.ro/obiective.php

26 august : Portile de Fier- Dr Tr Severin-Craiova-
Pitesti (Comuna Stefanesti)

Puncte turistice vizitate : Parcul si Conacul
Bratienilor de la Florica (Stefanesti)
http://www.ccbratianu.ro/index.php?o...12&Itemi d=51

Raliul se va incheia la Pitesti, pentru a facilita
returul echipajelor din provincie (Brasov, Pitesti,
Ploiesti, Craiova, Sighisoara, Sibiu, Campulung, etc)

Raliul va cuprinde probe de regularitate si indemanare
pe circuit (Tg Jiu), duminica urmand a fi intocmit
road-book-ul.

Have Fun...faceti poze, filmulete si aruncati-le aici...asta daca bineinteles va place sa stiti cum a inceput viata automobilului

Multumiri lui florin_cars pt info:) ---> Textul a fost copiat de pe Comunitatea 4tuning Tg-Jiu

recBeat 20-08-07 12:45

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1055412)
pun pariu ca Cipy o sa`si faca masina de VTM pana la urma daca se mai uita la stilu de condus " rally " :D:D:D respectele mele

Mai ie cale lunga si multi bani de investit pana a ajunge acolo..:workout:

P.S. Nu mi-ai raspuns pe bazar la faza cu kit-ul ala.. :neutral:

trafy-vr6 20-08-07 13:00

astept raspuns de FK si daca au iti iau ca si pt mine sa iti faca reducere:) rabdare fiule:P

IONUT-GBP 20-08-07 13:12

Daca pui un CIP tuning la o masina in garantie...se pierde garantia ?:poke:

trafy-vr6 20-08-07 13:22

normal...si daca pui colant de taxi pe ea..orice modificare a masinii in garantie duce la pierderea garantiei. Sincer pe baraca ta nu cred ca ai scoate ceva cu CIP...singuru lucru care l`as face e sa schimb motoru sau masina:D:D:D:D

IONUT-GBP 20-08-07 13:25

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1055700)
normal...si daca pui colant de taxi pe ea..orice modificare a masinii in garantie duce la pierderea garantiei. Sincer pe baraca ta nu cred ca ai scoate ceva cu CIP...singuru lucru care l`as face e sa schimb motoru sau masina:D:D:D:D

dak e baraca..pai inseamna ca NFS`u tau nici caruta nu se poate numi :)

trafy-vr6 20-08-07 13:26

NFS`u meu iti face muci Corcoba ta. Da ture in juru ei. Aia e masina ma? draq la ce roti are mi`ar fi frica sa trec peste calea ferata. Apropo are boxe?

IONUT-GBP 20-08-07 13:28

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1055711)
NFS`u meu iti face muci Corcoba ta. Da ture in juru ei. Aia e masina ma? draq la ce roti are mi`ar fi frica sa trec peste calea ferata. Apropo are boxe?

:lol: :lol: mia abtine`te ma..rotile sunt R 16 :-P

trafy-vr6 20-08-07 13:28

glumeam ma kindere stai flex. Da totusi te fac pe 400 M:D oricand vrei tu

IONUT-GBP 20-08-07 13:30

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1055717)
glumeam ma kindere stai flex. Da totusi te fac pe 400 M:D oricand vrei tu

pai sa iau permisu ...si nush dak o sa mai am Cordoba....probabil un Altea XL 8)..si pe langa daca or mai fi bani un Corrado

trafy-vr6 20-08-07 13:31

ce nume..altea xl..parca ai zice Altex....da tu esti hacar sau de unde scoti bani de altexa ?

IONUT-GBP 20-08-07 13:32

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1055722)
ce nume..altea xl..parca ai zice Altex....da tu esti hacar sau de unde scoti bani de altexa ?

sunt hacar pe mess si pe mIRC :lol: :lol: :lol: ...dak masina e in leasing..o dau inapoi si dau diferenta 8)

poze cu Altex`u

trafy-vr6 20-08-07 13:33

hmm...io in locu alora de la seat nu ti`as primi rambleru inapoi...sau ti`as da maxim 500 euro ( da acuma fie vorba intre noi, sti ca o duc la remat,nu ? )

recBeat 20-08-07 13:34

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 1055684)
Daca pui un CIP tuning la o masina in garantie...se pierde garantia ?:poke:

1. Se scrie chip tuning
2. Chip tuning-ul nu se pune, el se face
3. Chip tuning-ul consta intr-o interventie hardwre (fizica) asupra ECU (Engine Control Unit) si in acest caz se pierde garantia
4. Exista flash tuning, care consta intr-o interventie sofrware asupra hartii din Eprom flash (doar in cazul masinilor fabricate dupa 200), prin intermediul mufei de diagnoza OBD, care nu este detectabil decat pe banc si prin care nu se pierde garantia ;)

IONUT-GBP 20-08-07 13:35

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1055726)
hmm...io in locu alora de la seat nu ti`as primi rambleru inapoi...sau ti`as da maxim 500 euro ( da acuma fie vorba intre noi, sti ca o duc la remat,nu ? )

nu mai vorbi ma aiurea...fugi la desenele alea cu Lui ....pai tu crezi ca masina mea o sa arate ca a ta peste cativa ani....la cum intretine taikmeo masinile...tot ca noua o sa arate 8)

IONUT-GBP 20-08-07 13:37

Quote:

Originally Posted by recBeat (Post 1055728)
1. Se scrie chip tuning
2. Chip tuning-ul nu se pune, el se face
3. Chip tuning-ul consta intr-o interventie hardwre (fizica) asupra ECU (Engine Control Unit) si in acest caz se pierde garantia
4. Exista flash tuning, care consta intr-o interventie sofrware asupra hartii din Eprom flash (doar in cazul masinilor fabricate dupa 200), prin intermediul mufei de diagnoza OBD, care nu este detectabil decat pe banc si prin care nu se pierde garantia ;)

scuza`ma da nu ma pricep :-P

trafy-vr6 20-08-07 13:38

da..o sa arate cu farurile spre alta noua...io in locu tau in urmatorii mi`as face probleme la cum o sa arate. Cum intretine taicato masinile? iarna le desface, da cu vasilina? o baga la frigider sa nu se strice? da tot nu mi`ai zis: pe ce baterii merge?
Cipy: lasa bre omu cum stie el ca e bine . El cred ca vrea sa`si faca tuning punandu`si nr CIP :P

IONUT-GBP 20-08-07 13:39

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1055734)
da..o sa arate cu farurile spre alta noua...io in locu tau in urmatorii mi`as face probleme la cum o sa arate. Cum intretine taicato masinile? iarna le desface, da cu vasilina? o baga la frigider sa nu se strice? da tot nu mi`ai zis: pe ce baterii merge?
Cipy: lasa bre omu cum stie el ca e bine . El cred ca vrea sa`si faca tuning punandu`si nr CIP :P

nu mai vorbi tu aiurea... il cunosti tu ?n`ai tu treaba cum o sa arate :)

trafy-vr6 20-08-07 13:40

da pe ce baterii merge? am auzit ca astea cordobele merg pe 4x 7777 ?

recBeat 20-08-07 13:44

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 1055733)
scuza`ma da nu ma pricep :-P

Poi daca nu te pricepi, at dece susti ca 1.4 tdi 75cp face pe 400m un 1.6i 75cp normal aspirati? tu sti ce diferenta ie intre un motor turbo pe motorina si unul pe benzina aspirat de aceeasi putere amandoua?
Iti zic eu: secunde bune, acuma ramane sa iti dai tu seama de partea cui sunt acele secunde..
Mai era cineva odata pe aici cu "tdi power is the best".. ;)

trafy-vr6 20-08-07 13:46

tot din kinderi ( Aaronel ) care vad ca si`a mai revenit. Iti dai seama cum o sa fie Ioneala cu Cordoba prin oras: Daa prea rapid, daa prea rapid, eu merg cu Seat iar trafy pe jos, daaa prea rapid daa prea furios, raman prost cand apasa pe NoS:))) ( GPL )

IONUT-GBP 20-08-07 13:47

Quote:

Originally Posted by recBeat (Post 1055750)
Poi daca nu te pricepi, at dece susti ca 1.4 tdi 75cp face pe 400m un 1.6i 75cp normal aspirati? tu sti ce diferenta ie intre un motor turbo pe motorina si unul pe benzina aspirat de aceeasi putere amandoua?
Iti zic eu: secunde bune, acuma ramane sa iti dai tu seama de partea cui sunt acele secunde..
Mai era cineva odata pe aici cu "tdi power is the best".. ;)

nu am zis asta ... :)) am zis ca ma dau cu el cand o sa am permis :) indiferenta dak ma face sau nu .....cu 250euro fac 105cp8)

trafy: te vazusi si tu mai mare ca mine cu 2 ani :)) ...si esti mare rau...vezi sa nu te lovesti cu capu de nori :rolleyes2

trafy-vr6 20-08-07 13:48

ba kindere. tu chiar crezi ca 1.4 ala amarat o sa reziste la 105 cp? si sti care e diferenta? diferenta e ca prinde mai repede aia 80 km/h ( asta stiu de la Alexik ) dar la cordoba mi`as face si un rollcage dala sau cum se scrie..+ vreo 2-3 airbag`uri:)

recBeat 20-08-07 13:52

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 1055757)
nu am zis asta ... :)) am zis ca ma dau cu el cand o sa am permis :) indiferenta dak ma face sau nu .....cu 250euro fac 105cp8)

Ai incredere in mine: chip tuning-ul fara nici o alta modificare aferenta ie FRECTIE!!! Mai bine o lasi asa decat sa o zapacesti ;) Mai bine de banii aia ii pui niste discuri de frana mai performante (ai discuri si pe spate?), sau niste jante mai late si mai usoare.. o suspensie mai rigida pt stabilitate mai buna..

IONUT-GBP 20-08-07 13:54

Quote:

Originally Posted by recBeat (Post 1055777)
Ai incredere in mine: chip tuning-ul fara nici o alta modificare aferenta ie FRECTIE!!! Mai bine o lasi asa decat sa o zapacesti ;) Mai bine de banii aia ii pui niste discuri de frana mai performante (ai discuri si pe spate?), sau niste jante mai late si mai usoare.. o suspensie mai rigida pt stabilitate mai buna..

discuri pe spate doar de la 100 cp in sus...suspensia e sport :) rigida rau :D..toate piesele sunt de la vw deci spanioala nemteasca.8) 8)..intri in curbe cu ea cu viteza linistit ..nici nu se clatina

trafy-vr6 20-08-07 13:54

https://youtube.com/watch?v=pYxr4JGMB...elated&search=
pai cand o sa prinda ma Ioneala _ yen japonez Seatu tau atata? ala mai mult de 150 nu se duce:P hai ca am plecat..te pupai

trafy-vr6 20-08-07 13:55

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 1055782)
discuri pe spate doar de la 100 cp in sus...suspensia e sport :) rigida rau :D..toate piesele sunt de la vw deci spanioala nemteasca.8) 8)..intri in curbe cu ea cu viteza linistit ..nici nu se clatina

baaaaaaaaaaaaa du`te ba si culca`te:))) unde ai vazut ba mahare suspensie sport la masina stock, de familie, diesel :)))) hahaha ma cracanez de ras...

IONUT-GBP 20-08-07 13:55

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1055786)
https://youtube.com/watch?v=pYxr4JGMB...elated&search=
pai cand o sa prinda ma Ioneala _ yen japonez Seatu tau atata? ala mai mult de 150 nu se duce:P hai ca am plecat..te pupai

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: se duce maxim 200 :) cauta`si pe youtube...

IONUT-GBP 20-08-07 13:56

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1055788)
baaaaaaaaaaaaa du`te ba si culca`te:))) unde ai vazut ba mahare suspensie sport la masina stock, de familie, diesel :)))) hahaha ma cracanez de ras...

da prost esti....sti ce insemna masina stock ? :|

trafy-vr6 20-08-07 13:59

mda...vezi tu.din momentu asta ai terminat`o cu mine

trafy-vr6 20-08-07 14:03

a..si vezi ca m`am uitat pe site la seat si la configurator motoru de 1.4 are 70 cp nu 75...asta ti`o poate confirma si Aaronel

All times are GMT +2. The time now is 15:48.

- Copyright 2026 4Tuning