![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
Quote:
Isi faceau datoria, pe cand unii in loc sa munceasca se uitau dupa NINO NINO Ok that was a joke 8) |
Se plimba si ei sa se afle in treaba si sa nu inghete motorina in rezervoare.
|
Quote:
|
Quote:
Eu vad de-aici bulivardul :D |
|
Meserias mosu,vezi daca nu a avut eleron ca ala cu dacia rosie :D
|
Quote:
:) deci inca se mai poate si la varsta a 3-a. nerabdarea cumparatorilor nu mai are limite, sigur dorea sa intre direct in parcare la mall, si a vazut in ultimul moment ca inca nu s-a deschis, s-a razgandit, si a lasat masina acolo sa prinda loc cat mai in fata la deschiderea oficiala. |
Am si eu o poza, o sa o pun cand ajung acasa :D
|
4 Attachment(s)
Am eu ceva poze;)
Attachment 1321339Attachment 1321340 Attachment 1321341Attachment 1321342 :shock::shock::shock: |
hm, nu mai apare butonul cu edit? Am si filmulet:
https://www.youtube.com/watch?v=v7mMk4xmo4c |
Quote:
|
am vazut`o si eu azi dimineata , bietul batranel :) parca a pus`o la expozitie acolo :lol:
|
no acuma ce sa faci daca la noi apar giratoriile peste noapte
|
eu cand am vazuto prima oara am zis ca or puso astia asa de ornament :lol:.oricum ii sta fain acolo
|
Ai dreptate:)) chiar ii sta fain,daca era la mijlocul semaforului era ok:)) oricum tare dacia,nici nu o simtit ca o intrat cu ea in giratoriu...vrei cel mai tare jeep?ia-ti dacie :D toti rad de ele dar sunt cele mai bune cand vine vorba de dealuri,gropi...in general off road:X
|
eu in locul autoritatilor as lasa-o acolo sa fie de pilda tuturor care trec prin acel sens. E tare faza,sa ai asa viteza incat saescaladezi acel rondou.
|
dezamagire : au luat`o de acolo :( !
|
exista 3 motive...
1.omu nu a mai fost de mult pe la deva si nu stia de sens 2.omu avea peste 60 de ani deci putea sa vada mai rau plus ca i-au disparut reflexele 3.avea cea mai slaba masina plus ca ieri dimineata daca nu ma insel a fost ud pe jos si cu frane de dacie 1300 |
Quote:
|
4 Attachment(s)
azi 15:00h intre Pui si Hateg , din cate stiu nu a murit nimeni ...
|
ai sa-mi bag cum arata masinile,mare minune ca au scapat.
|
MAre noroc ca s-au ciocnit doua cacareze, ca daca una din ele avea 2 tone, la viteza aia, nu stiu daca nu se lasa cu victive .Banuiesc ca a fost ceva viteza dupa cum se prezinta in poze.
|
chiar naspa , era un Chevrolet Aveo si un 206 , in Aveo era un om la 50 - 60 ani sau chinuit vreo 30 min cei de la SMURD sa-l scoata , unu dintre participanti a incercat sa faca o depasire dar din pacate nu a mai apucat sa o faca , sa'u lovit frontal... asta din cate am inteles eu , in rest spre bucuria tuturor bine ca sunt in viata .
|
Quote:
Bine ca au scapat cu bine, daca au si casco la o firma serioasa raman doar cu amintirea neplacuta a intalnirii. |
Pfff se vede ca au avut ceva viteza...bine ca n-a patit nimeni nimic...da-le incolo de fiare,viata are prioritate...
|
Bine ca au scapat oamenii cu viata, asta e cel mai important...
|
Urat ... mare lucru ca au scapat...bine zice ondin cu drumurile, grija mare la drumuri!
|
Stie cineva ceva detalii despre presupusul accident mortal de ieri de la Balata?
|
Quote:
|
Nu stie nimeni de accidentul de la santuhalm de azi? o fost blocat drumul de la deva la simeria
|
Am auzit ca a fost un accident "puternic" dar nu stiu care,cum si ce o facut.
|
ieri a mai fost un accident in jurul de ora 15 la Macon un Audi A6 s-a lovit de un podet din beton..
de accidentul asta stiti ceva? Evenimentul rutier a avut loc azi-noapte, īn jurul orei 0:30 pe Bulevardul 22 Decembrie din Deva, īn zona Spitalului Judeţean, pe o arteră pe care, după cum reclamă locatarii blocurilor din zonă, tinerii fac curse de raliu nocturne. accident īn lanţ Dacia Accidentul a fost produs, potrivit martorilor oculari, de şoferul unui Opel Calibra care circula cu viteză şi nu a mai putut evita autoturismele parcate. Maşina pe care o conducea a izbit o Dacia Solenza, pe care a proiectat-o īntr-un pom, apoi īntr-o Dacia 1310. Cealaltă Dacia a intrat īntr-o Dacia Logan, iar o altă maşină parcată, Skoda Octavia, a fost şi ea avariată. Īn urma accidentului īn lanţ nu au fost īnregistrate victime, dar tānărul care a provocat avarierea maşinilor ar putea fi cercetat pentru distrugere. |
Quote:
|
Quote:
|
Nu vreau sa fiu rau si nici nu am nimic cu baiatul ca nu il cunosc, dar ... de ce ma asteptam... Eh acuma bine ca nu a patit nimic, fiarele se indreapta, dar sa fi si invatat ceva din asta.
|
Cine ma AliStar ? Ce stiti de el e bine ca din cate am citit accidentul o fost destul de serios.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
2 poze de la mine...
|
Poze la Calibra aia nu a facut nimeni, sa vedem daca e a lui si in ce stare mai e?
|
La cum arata Solenta aia cred ca e praf si Calibra, cred ca se vede in poze o bucata dintr-un spoiler alb.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:36. |
- Copyright 2026 4Tuning