Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Masina Mea ..! (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/33583-masina-mea.html)

luci4n_vl 14-03-10 14:18

Re: Masina Mea ..!

frumoasa masina....sa o stapanesti cu placere.....nu iti recomand VIP....mai degraba iti recomand RELCO.....stiu c zic......

couzin 14-03-10 14:47

Salut merci pt info sa vad ce fac ink nu m-am decis am luat programare la ei da pot s-o anulez oricand sa vedem acasa dak e vreo intalnire cu baietii pe bulevard o sa trec sa vb.pana la urma nu e mare *** 4 fire de lipit faza e k tre gasita ordinea si unde se lipesc :)) merci mult bafta

privat4u2 14-03-10 15:03

Couzin t asteptam sa vedem si noi japoeza:)

couzin 14-03-10 15:11

Nici o problema frate vin cu placere la un pahar de vorba cu lumea buna :-) tuningu' uneste multa lume aici in Franta ne strangem mereu mai la kte vrunu acasa mai pe vreo parcare etc ;) normal asa ar trebui sa arate ceasu in stare de functionare gasii poze in klc ma oftic k am rupt firele k bou "romanu in general stie sa faca tot sa omoare sa repare pana strica tot" :))))

http://i67.servimg.com/u/f67/11/37/73/04/photo128.jpg
http://i67.servimg.com/u/f67/11/37/73/04/photo129.jpg

luci4n_vl 14-03-10 15:22

ne poti spune si noua catzi cai ascunde bestia asta mica?....

couzin 14-03-10 15:35

putini 150 cai e modelu 1.8 VVt-i 16V 1.8 L bine la motor nu am modificat nimic i-am pus un kit de admisie si cateva piese racing importate din Japonia,exista si modelul 1.8 VVTL-i care are turbo si face 192 cai da deja cu una deaia tre' sa ma insor cu Lukoil sa-i dau sa bea :)) deja k asta consuma destul bine ca are cutie cu 6 trepte ... in fine personal 150 cai imi ajung deoarece datorita sistemului VTI are un cuplu destul de puternic dar tre' urcata mult in turatii numai in blana fiekre viteza pt a fi fericit :))) nah nu are turbo

cEaska 14-03-10 16:40

Nici McLarren F1 nu are turbo si nu se plange nimeni din privinta asta ;))

privat4u2 14-03-10 16:43

Ceaska ce face fratelo...va mai face masina???

couzin 14-03-10 17:52

:)) sti tu ce sti

luci4n_vl 14-03-10 18:42

si.....i`ai face placere unui 325 tds sa iti paralel la "una mica" de vre`o 402 metri?...:D:D:D

couzin 14-03-10 18:49

hai nu fi obraznic :))) 325 turbo diesel merge mai tare k a mea mai ales la plecare dupa loc da ma tenteaza sa sti tio dau cum i-am dat-o astuia cu Gti-u lui de 500 Kg :))

https://www.youtube.com/watch?v=QeHJoB2YYhI

luci4n_vl 14-03-10 18:53

deh....ziceam si eu...k nah....este sezonul in floare.....dar daca nu vrei....asta este....tot amicul meu ramai :P...masina ta chiar arata bestial...nu sunt fan japoneze...dar...asta este un model special....si nah....am zis...s`o incerc si eu:oops:

couzin 14-03-10 18:57

dak vrei so incerci iti las volanu si vezi ce are sub capota numai sa mi-o aduci intreaga :)) da sincer intreceri deastea mai ales pe bulevard nu ma tenteaza si in plus am femeie isterik frate sorry :))) nu vreau sa dorm peafara daca vrei sa incerci ceva tare sa devi fan de japoneze inceark un Nissan Skyline sau o Toyota Supra Bi-Turbo si devi fan :)) la plekre dupa loc TDS 325 pleak tare pana te prind io te-ai dus deci ai castigat deja :)) bafta

luci4n_vl 14-03-10 19:01

hai ma nebune k am glumit...c ai?...:P....stai lin...si asa am probleme cu ambreiajul....in fine....te rog sa ti con de sfatul meu...cu VIP....am o gramada de lucruri facute akolo si absolut TOT ce mi`au facut a fost varza....ma mir cum d nu mi`a luat foc masina pana akm...:))).....deci....incearca la RELCO....

couzin 14-03-10 19:10

A ok nu ca asa am pe varu-meo care imi propune o liniutza da el are Audi TT 180 cai turbo pai ce sa-i fac io tata aluia? TT gri de valcea MLC crek il sti :) pt aia de la VIP i-am taiat dupa lista am mai gasit cativa baieti care mi-au spus acelasi lucru ca si tine o sa vad cu RELCO poate ne vedem la Valcea si stam de vb deoarece nici nu stiu unde au garaj Relco :))) exista demult in oras ?

luci4n_vl 14-03-10 19:16

Quote:

Originally Posted by couzin (Post 3182203)
A ok nu ca asa am pe varu-meo care imi propune o liniutza da el are Audi TT 180 cai turbo pai ce sa-i fac io tata aluia? TT gri de valcea MLC crek il sti :) pt aia de la VIP i-am taiat dupa lista am mai gasit cativa baieti care mi-au spus acelasi lucru ca si tine o sa vad cu RELCO poate ne vedem la Valcea si stam de vb deoarece nici nu stiu unde au garaj Relco :))) exista demult in oras ?

ia id`ul meu de mess vl23sob vb akolo..

couzin 14-03-10 19:17

merci ;)

trafy-vr6 14-03-10 21:27

couzin cand vi ?:D

MiTzA- 14-03-10 21:36

daca vreti va puteti da cu mine, dar sa nu plangeti dupa :-s :(

75 de cai oficiali, dar de fapt ei sunt armasari . Pt a afla nr adevarat de cai facem urmatorul calcul : inmultim cu 10 impartim la 8 adunam 5 inmultim cu 3 impartim la 4 plus 10 = numaru' real de cai :))

lupalb 14-03-10 21:38

daca era fara +10 la final era numaru` real de cai:)

couzin 14-03-10 21:42

pe 29 martie sau 30 sper sa fiu acasa depinde ca am obiceiu sa dorm mult pe drum :)) ma opresc sa dorm o ora pe autostrada si adorm toata noaptea ma trezesc a doua zi uit si in ce tzara ma aflu :)) oricum daca treceti pe la Supca in jos pe Matache Temelie acolo stau chiar inaintea pasajului parchez pe strada cu supca. aia cu sens unic de coboara spre pasaj 30 m inaintea pasajului :) Mitza exista marijuana la Valcea?? :))))

MiTzA- 14-03-10 21:45

dap, avem de toate :D

couzin 14-03-10 21:48

haha ok :)))) in viatza tre' sa gusti din toate sti cum e vb aia :)

MiTzA- 14-03-10 21:51

nu man, nu bag prostii de genu...am un prieten care s-a dus din cauza lor si nah ....sa zicem ca am invatat lectia :)

kitz` 14-03-10 21:52

Quote:

Originally Posted by couzin (Post 3182967)
pe 29 martie sau 30 sper sa fiu acasa depinde ca am obiceiu sa dorm mult pe drum :)) ma opresc sa dorm o ora pe autostrada si adorm toata noaptea ma trezesc a doua zi uit si in ce tzara ma aflu :)) oricum daca treceti pe la Supca in jos pe Matache Temelie acolo stau chiar inaintea pasajului parchez pe strada cu supca. aia cu sens unic de coboara spre pasaj 30 m inaintea pasajului :) Mitza exista marijuana la Valcea?? :))))

stai pe langa mine :)

couzin 14-03-10 22:03

aa ok :( ai dreptate foarte bine gandit bravo !

luchyan 14-03-10 22:21

sal . e foarte frumoasa japoneza ta. ar fi bn dak vrei ca problema ta sa fie rezolvata in mod profesional treci pe la relco tuning. dragos e cel mai tare.

couzin 14-03-10 22:28

Salut da mi sa mai recomandat relco tuning par seriosi o sa trec sa-i vad pt mai multe lucrari pe masina merci multa bafta ;) kitz` inseamna k o sti si pe nevasta-mea are o Ford Fiesta modelu nou crem de Bucuresti KDE are nr la kt de rar stau eu peacasa nici vecinii nu mii cunosc :)))

kitz` 14-03-10 23:06

Quote:

Originally Posted by couzin (Post 3183259)
Salut da mi sa mai recomandat relco tuning par seriosi o sa trec sa-i vad pt mai multe lucrari pe masina merci multa bafta ;) kitz` inseamna k o sti si pe nevasta-mea are o Ford Fiesta modelu nou crem de Bucuresti KDE are nr la kt de rar stau eu peacasa nici vecinii nu mii cunosc :)))

da da sta pe scara cealalta

couzin 14-03-10 23:11

cum te cheama tata ca tot nu te stiu :)))) tre sa ma las de fumat ce masina ai ??

kitz` 14-03-10 23:13

golf rosu ... eu nam carnet e a familiei

couzin 14-03-10 23:15

nu te stiu nu am vazut in viata mea golf rosu peacolo :)) hai pe mess uite id'u meu [email protected] ;)

trafy-vr6 15-03-10 07:03

stai langa unchiumeo...:)) inseamna ca o sa ne vedem destul de des...unchiumeo sta pe scara dinspre linie iar eu imi petrec 90% din timp acolo

couzin 15-03-10 08:53

aa uite ink un potential vecin :) e lumea mik da tata ne vedem si stam de vb dc nu ;) poate mergem de paste la biserik toti in haita :)))))))

couzin 25-03-10 15:18

Salamalecoum ce face lumea?? Am dat si io putin cu carpa pe motor azi straluceste tot :) you like it?? :)) am facut si nivelul la ulei si lichid de racire etc etc...

http://i67.servimg.com/u/f67/11/37/73/04/photo038.jpg

http://i67.servimg.com/u/f67/11/37/73/04/photo035.jpg

trafy-vr6 25-03-10 15:35

te asteptam la valcea !

IONUT-GBP 25-03-10 15:40

Da

cu ce ai curatat motorul ? vreau sa il curat si eu la masina ca e plin de praf:))

trafy-vr6 25-03-10 15:41

vezi ca e pulverizator dala in peco`uri. iei un dala...dai pe motor ( nu pe electrica )...lasi 10 minute si dupaia cu carpa umeda stergi...si e bling bling

couzin 25-03-10 18:30

:) Eu am un produs ecologic cumparat aici dar e 15 euro o sticla mica si lustruiesti toata masina cu el plastic jante geamuri fara urme fara nimic dar tre sa fi pasionat sa stai 2 ore sa faci toata masina la un moment dat ti se ia deja cu spalatul masinii stam bine in Romania cu bani putini ti-o spala super si ti-o si usuca aici ai dalea automate bagi 2 euro o speli si inca 2 o lipezesti ramane plina de jeg masina cand vreau sa o lustruiesc stau 2 ore sa iasa super bine cu produsele de le am

Victor_WRC 25-03-10 18:56

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3218531)
vezi ca e pulverizator dala in peco`uri. iei un dala...dai pe motor ( nu pe electrica )...lasi 10 minute si dupaia cu carpa umeda stergi...si e bling bling

ha ha ha.....tu vorbesti mah:lol::lol::lol:.....daca ma duc in parcare parca vad ca e prafu pe ea de 3 degete :twisted::twisted::twisted:.......

All times are GMT +2. The time now is 09:03.

- Copyright 2026 4Tuning