![]() |
Re: -=Maşini din Piatra Neamţ=-
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Vă rog să īncetaţi cu īnţepăturile pe forum, vă purtati ca nişte domnişoare, zău aşa.
Bărbaţii se īntālnesc, DISCUTĂ, lămuresc problema şi trec mai departe. Fetiţele se vorbesc pe la colţuri şi se fac una pe alta curvă şi răpănoasă de cāte ori au ocazia. Sunteţi fetiţe sau bărbaţi? Cātă potenţă e necesară la Piatra Neamţ pentru a tranşa o discuţie de genul ăsta? Aveţi deja luni de zile de cānd vă faceţi īn fel şi chip din spatele tastaturii. Lămuriţi problemele şi să trecem odată mai departe, ce naiba... |
Poze cu masina mea .. in sfarsit ( o sa pun mai multe cu exterioru maine probabil )
Astept pareri .. Bune Rele nu conteaza :) Later. Imi da cannon display this webpage :( cand vreau sa pun pozele la naiba sa il ia de explorer !? |
6 Attachment(s)
o parere ceva ? cu exceptia capacelor ,k nu mai sunt alea :D :twisted: :D
|
kitsch... fara suparare... scapa urgent de aerisirea aia falsa de pe cupola, de sigla aia cu 16v din grila, si vopseste toate elementele alea verde deschis in culoarea masinii :)
|
Quote:
|
Aerisirea de pe cupola ii falsa ;)
Poate tu te referi la aia de pe capota... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Inca o bucatica din Piatra Neamt : BMW Z3 2,0i - 150 cp
|
Pentru mine Bmw Z series este cea mai urata serie facuta de catre BMW vreodata :) in afara de Z1 poate .. Parerea mea
Care stie de ce naiba nu ma lasa sa uploadez pozele ? de la manage attachements? |
Quote:
|
Nu-i vba de asta... Formatu e jpeg si fiecare fisier are intre 700 si 800 Kb .. deci nu e asta problema.. formatul este acceptat fara probleme... chiar si daca era 20 de mb bucata tot era acceptat.. dar e o problema mai grava cu IE`u meu , nici Firefoxu nu vrea.. tot la fel imi da.. cand dau click pe upload.. imi apare direct CANNOT DISPLAY THIS WEBPAGE.. daca dau refresh / try again .. ma arunca inapoi si tot asa Ihhhh
|
Quote:
|
Iar parerea mea despre opelul vectra .. pai .. in primul si in primul rand Pacat de banii bagati in ea ... fac referire la articole bazar made kitch tuning ! nu spun .. are si chestii frumoase pe ea Ex.cum a reusit sa faca capota ! Dar... 3 pozitii la proiectoare si luminite peste tot de parca ar fi masina de circ :)) iar in leg cu prizele alea false ... ce pot spune .. decat tot kitch ;) parerea mea
|
Ma da pretentiosi mai sunteti??....vreu sa vad si eu o masina aproape perfecta din piatra neamt dupa parerea voastra??...
|
6 Attachment(s)
Inca ceva ce am mai gasit printre poze....:rolleyes2:twisted:
|
Quote:
|
Hai nu ma inebuni ma!!!...pardon nu stiam k tu ai masina de nfs....sau poate pe acolo prin roman va curg ochii numai dupa masinili ,,romilor"" k altceva mai interesant nu cred ca aveti.....o sa ne vedem duminica dupa cum am mai zis ceao!!!!
|
Quote:
P.S: vezi ca se scrie : Masinile , nu masinili cum ai scris tu ;) P.S2: esti rasist ? |
alo fetele iar incepeti cearta?? mai terminati`va cu certurile astea... sunteti penibili!
vectra aia...hmm cu mici retusuri poate fi o masina frumusica ... bafta la modificat! in loc sa sariti pe el ca`i kitch ...mai degraba ii dati omului niste sfaturi cum sa o retuseze astfel incat sa arate frumos! |
3 Attachment(s)
Ceva frumos:evil:
|
Buddy.. vezi ca exagerezi ;)
|
are cineva poze cu noul seria 7?
|
3 Attachment(s)
inca una de la mine..
|
Ce e asa de special la Golfu asta de ai pus poze cu el?
|
pai, din cate vad eu, are jantele vopsite, paravanturi la portiere, pleoape, grila badgeless, stopurile modificate, geamuri foliate, eliminat stergator luneta, modificate grile din bara fata etc...:)
|
Quote:
|
scrie chiar si RS, Racing pe el:lol:
|
da in afara de RS si racing care i`am spus si eu sa le scoata ca nu dau bine...si paravanturile care mie nu`mi plac ...zic ca are ceva deosebit de cele stock !
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
:rolleyes2:arrow:
|
Masina asta a mai fost pus in paginile anterioare de cateva ori.....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
@ Scturoag :arrow: Nu are rost sa vb aici despre proprietaru masini.....DA mai are si un Q7
@ DarkDevil666 :arrow: uite aici http://www.channel4.com/4car/rt/merc...-class/23181/2 |
| All times are GMT +2. The time now is 07:36. |
- Copyright 2026 4Tuning