![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
1 Attachment(s)
Astazi am dat jos bara spate si pragurile pentru ca maine ivi vin barile si pragurile cele noi.Pentru joi am vorbit cu un prieten sa imi duca masina la taicaso la service sa mio vopseasca.Mam gandit sa-i schim si culoarea dar acum am o problema. Pana joi trebuie sa ma gandesc la o nou a culoare si nu am nicio idee si aici vas ruga sami dati si mie o parere
|
5 Attachment(s)
Stiti ca vopsisem eu Loganu din nou .. un albastru mai inchis...vopseaua aia a avut ceva in ea ca dupa o saptamana a inceput sa rugineasca toata tabla de pe masina si in seara asta o duc la kituit !
Uitati in ce hal a ajuns Loganu :( ! Mi`am cumparat si eu aseara de la Tomas_SlrR un BMW X5 cu 10.000 E adus dintr`un targ din Austria ! |
4 Attachment(s)
Ieri Am Iesit Si Eu Cu Lamaia Sa Ma Duc Pana la supermarket si la o trece de pietoni era verde pentru mine si rosu la pietoni si un mos sare pe trece nestiind ca e rosu si eu am pus o frana brusc si in spatele meu un echipaj de politie se ducea la un accident cand poc drept in masina mea si din cauza la lovitura puternica masina mea praf
Vorba Aia Nenea Equinox Face Minuni hai pe la mine sa ma ajuti sa repar lamaia si platesc ff bine:) |
4 Attachment(s)
Salut a venit unchimiu si a incercat sa kituiasca loganu si a zis ca nu merge kituit pentru ca kitul cade de pe tabla :| ....Am demontat piesele ruginite si le`am dus la fier vechi unde am luat 1500 ron ...norocu meu este ca am avut un vecin care avea un logan taxi alb si vindea masina pe piese din cauza ca numai avea motor la logan ...si eu am cumparat de la el ce era ruginit !Cum am ajuns acasa le`am si montat !Maine ma duc cu ionutalex63 sa ne vopsim masinile ... culoarea o sa fie o surpriza acum ma voi duce repede pe internet sa`mi fac comanda de niste jante si cauciucuri sport !
Mai multe nu pot sa dezvalui despre golanu meu vreau sa las lumea impresionata ! Piesele cumparate: -Bara Fata/Spate 1900 ron -4 Usi 2000 ron -2 Oglinzi 400 ron -Grila Fata Originala 150 ron |
3 Attachment(s)
Azi dimineata la ora 9 mi-au sosit piesele pentru mitubishi, iar acum 5 minute am terminat de montat si am facut cateva poze . maiam de dat jos stopurile ,iar maine masina va intra la vopsit.
|
Cumpar masina peste anul 2002, neaparat cu 4 usi si neaparat diesel.
astept oferte ! |
4 Attachment(s)
Aseara am reusit sa vand X5-ul cu 9400 E si azi dimineata m-am intalnit cu omu' de la care am luat golfu' si i-am dat numaru' lu' Nea Andu, sa treaca sa ia motorul . Maine ma duc sa iau suspensia hidra, pe care o luasem pentru Motan, o pun pe Golf .
Si o noua achizitie : BMW 320i coupe, 150hp, maro, neinmatriculat :lol: . O poza cu ea in garaj, si 3 poze cu ea pe rampa ... Trebuie sa ii iau baterie noua, ca nu se mai poate ... E terminata rau ... Ce jante imi recomandati ? |
4 Attachment(s)
Va salut , mi-am achizitionat de la vecinii Bulgari un Bmw 316 E30 Coupe pe benzina din 1989, motor 2.0, are oglinzi electrice si trapa , jante de tabla pe 16" pe care l-am cumparat cu 1.150E . Deocamdata e stock , o sa mai umblu pe la tabla inainte sa fac alte schimbari majore :D ce parere aveti despre el? :D
|
Numai Cumpar Nissan Qashqai
Tocmai ce am facut rost de un Eclipse si vreau sa il modific poze mai pe seara |
3 Attachment(s)
Noua achizitie Seat Leon TDI
An fab.:2001 Kilometraj:130.000 Diesel Motor 1.9 Euro 2 Dotari:ABS,clima automata,Radio-CD,geamuri electrice fata-spate,inchidere centralizata,etc... Pret 2000 Euro din Germania Sper sa sa o fac frumoasa:D |
Am reusit si i-am luat jante la pisic . Poze diseara cu suspensia montata ! Nu o mai pun pe golf, ca am observat ca nu se potriveste ... Diseara poze cu Golfu', pisicu' si Porschele 911 .
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Salut baietzi!!!!
Am ajuns ieri in Austria....si azi am decis sa ma intalnesc cu un tip care vine un VW Golf 3 GTi. Am mers...am vazut-o si imi place, e foarte intretinuta...fara nici umpic de rugina pe ea ori sub ea... DETALII: Marca: VW Modelul: Golf Data fabricaţiei: 05/1995 Kilometri parcurşi: 220.000 Putere motor: 115 CP Capacitate motor: 1.984 cmc Carburant: benzină Clasa de emisii: Euro 2 Număr de uşi: 2/3 Transmisia: manuală 5 trepte Climatizare: cu climatizare Stare masina: conditie foarte buna Oglinzi electrice Trapa Jante: aliaj Pret: 2500e Dezavantaje: -nu are stergatoare fata/spate -i s-a furat antena -cam bate planetara |
4 Attachment(s)
Am fost cu ionutalex63 la vopsitorie si ne`am vopsit masinile !8)
Cand sa vin de la vopsitorie era curieratu cu jantele si cauciucurile Sport asa cum am zis aseara !;;):X Si daca tot am fost la vopsitorie i`am rugat daca pot sa`mi faca capota din carbon . . . si am avut noroc ca aveau ei o capota carbon pentru logan ! Jantele le`am vopsit eu cu vopsea cumparata de la vopsitoria unde am vopsit Golanu meu :X! Maine ma voi duce cu masina sa`mi centreze rotile si sa`mi puna pe masina Instalatia de turbo ! Si sa schimb placutele de frana ca vad ca se aud ca naiba !:cry: Preturi: -Vopsit 150 E -Capota 80 E -Jantele 1500 E -Cauciucuri 250 E |
Azi de dimineata pe la ora 8 mam apucat si am dat jos stopurile spate apoi am amers cu Rid3r*RaCe la tatal prietenului meu la vopsitorie.
Loganul lui vad ca la terminat deja dar pe mine ma chimat tocmai sambata dupa masina.Culoarea care am aleso este un verde deschis. Sper ca va iesi frumos. |
10 Attachment(s)
Rider, misto culoarea !
Pozele promise ;) Pofta buna ! :arrow: |
3 Attachment(s)
Am scos masinile la plimbare:lol:
Partea nasoala e ca Mitsubishi se vinde Pret: 32000$ Chestia e ca stiu doar ca are 583CP, si ca cauciucurile au fost folosite maxim 100 km mers normal(fara plecari cu scart, fara frane bruste). Mai multe detalii la cerere pe PM. Am facut doar trei poze ca mi-a murit bateria de la aparat. |
4 Attachment(s)
Am pus si eu niste jante repede pe Leon ca maine plec la capitala si imi crapa obrazu de rusine sa intru cu jante de tabla in Bucuresti:)).Le'am luat de la un tovarasi cu 300 lei bucata:D si 50 de lei cauciucurile tot de la el foarte putin rulate
|
2 Attachment(s)
Cum v-am spus , e30 a fost dus de dimineata la un atelier pentru a indrepta tablaria si pentru cateva pete de rugina.. maine sau poimaine cel tarziu o sa-l iau :)
|
Duminica imi vine si mie kit-ul de M pentru BMW . Sper ca pana marti(cel tarziu) sa punem tot ce e de vopsit si sa dam jos tot ce nu tine de vopsit (geamuri etc.) si sa facem ce mai e de facut . Pana joi seara-vineri dimineata sa fie gata, pentru a-l duce la vopsitorie .
Daca terminam mai repede, poate ne apucam si de Porsche . Am comandat deja jante si alte bare, insa nu stiu exact cand ajung . Daca mai fac rost de oameni, poate lucram la amandoua in paralel . Vand Borbet A, 17" 2x7J, 2x10J . @Equinox, te sun duminica sa vi pe la mine, sa ne apucam de treaba . Mai cauta si tu niste baieti, sa faca ei Porsche si facem noi E36-le . |
Quote:
|
Setul este 1500 lei . PM me cu ID-ul tau, daca vrei sa le cumperi .
|
2 Attachment(s)
Golanul sa dus dumnezeu sa`l ierte !!!:(
Noua Achizitie care am luat`o de la un tovaras de`al lui IonutAlex63! Mitsubishi Evo pret 4000 E am dat pe ea ! 337 CP Kilometri Parcursi: 7 Km 1450 Kg Pe viitor : -Suspensii+Amortizoare+Arcuri+placute frana -sa o las la podea -sa`i pun un Body-kit -baterie noua -Motor nou -toba noua -culoare noua |
3 Attachment(s)
Rid3r*RaCe , imi place despre tine,fabulezi in ultimul hal :lol:
On,new toy...nu era exact ceea ce caut, dar in orice caz,oferta ramane in picioare (desi am gasit ceva,ce imi place foarte mult,pana atunci...) Sa dau vina pe vreme,sa zic ca ma afectat venirea vremii bune si am simtit nevoia sa fiu si eu 'fashon' ? :lol: Ei bine,e vorba despre un Bmw e89,z4 3.5i sDrive din 2011 Prezentare: An fabricatie:05/2011. Kilometrii:20.300. Tip caroserie:Cabriolet. Combustibil:Benzina. Motor:2979 cm³ (biturbo)/225kW/306cp. Transmisie:Automata (cu 7 viteze,tiptronic). Numar de locuri:2. Numar de usi:2. Culoare:Negru. Greutate:1522kg. Volum porbagaj:180 litri. Pretul ei a fost:45.000 euro. Cam asta este ea:da stiu, masina am luato de la un parc auto, care pe majoritatea Bmw-urilor,pun aceleasi set de jante, cu timpul vor lua locul lor,alte jante. Poze: Ps: Oferta ramane in picioare,cumpar diesel (avant,touring,estate,mcv,kombi) sau sedan,pana in 3000 cm³,cutie automata,tiptronc,secvential,sau manuala. |
4 Attachment(s)
Revin si eu cu cateva noutati
Passat Am terminat Shave Dors si am schimbat jantele cu 4 bucati de Borbat A pe 16 4x100 spate 9j fata 7.5j GSX Am schimbat si la el jantele..Urmeaza sa o mai las jos putin |
3 Attachment(s)
Modificari la Golf-ulete;):
Am pus stergatoare fata/spate...fara nu se putea. Am scos emblema VW din fata... totul a dura undeva la o ora;) Planuri de viitor: Jante noi Un clean look Suspensii+amortizoare noi Posibil un motor ceva mai fortos Scaune SPARCO(astea sigur):D |
4 Attachment(s)
am fost sa-i verific pe cei de la service , se pare ca mai au putina treaba , mi-au zis sa ma duc diseara la 18 cand inchid sa-mi iau BMW-u . am si niste poze de la fata locului.
|
Am vandut jantele de pe E36, cu 1200lei lui Cristi.Megane . Sa le rulezi cu placere .
PS : Erau Borbet A, 17", 2xj7 cu 2x10j |
2 Attachment(s)
Astazi mia venit masina de la vopsitorie . Eu zic ca a iesit bine. Acum sunt in cautarea unu motor.Vreau ceva peste 200 de cai.
|
Am plecat spre Germania .Salut ! Ne vedem cand ma intorc . Ce imi iau, este surpriza . Sper ca pana maine dimineata, cand vin piesele, sa fiu inapoi .
|
5 Attachment(s)
Bun , am scos ursu din service , si cand am plecat , am vazut ca aduceau un e30 lovit.. si am vazut eleronul OEM . Asa ca l-am cumparat cu 130lei..maine nu stiu ce sa mai fac la el , deocamdata nu-l incalt cu borbeturile .. sunt foarte multumit de cum au lucrat baietii , au indreptat-o si au indepartat rugina , trebuie sa o vopsesc , dar nu stiu daca in alta culoare sau sa-l las asa
PS: ce ziceti de noua grafica? :twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Aseara facusem comanda de un motor nou....eu ma asteptam sa vina in vre`o
3-4 zile lucratoare....azi de dimineata pe la ora 9:10 cam asa m`am trezit cu cei de la firma care am facut comanda....ca mi`au adus motorul !! Fostul motor avea 323 HP si cel nou are 130 HP si ajunge la 315 Km/h max ! Acum iau masina si o duc la o vopsitorie !Sper pana Luni dimineata sau duminica seara sa fie gata ! Preview: |
Quote:
Si banuiesc ca o duci la vopsit asa cu totul pe ea...nu?:???: |
Quote:
defapt sunt 1350 HP si prinde 315 Km/H |
Quote:
|
Salut, m-am oprit in Austria sa scriu ... Masina merge excelent, poze maine cand ajung .
|
3 Attachment(s)
Am dat jantele vechi.
Am optat tot pentru unele pe 18, originale de pe modelul 135i, cauciucurile vechi fiind bune si pe aceste jante. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:19. |
- Copyright 2026 4Tuning