Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/24920-conteaza-pt-femeie-masina-conduci.html)

22VIN 06-02-10 17:28

Re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

Cred ca de acum incolo o sa ma duc la prima intalnire pe jos... Macar sa nu mai pierd timpul in care imi dau seama ce gen de fata e.

DTH 06-02-10 17:31

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 3057715)
Cred ca de acum incolo o sa ma duc la prima intalnire pe jos... Macar sa nu mai pierd timpul in care imi dau seama ce gen de fata e.

Da plimb-o , o saptamana doua cu metroul si ratb`ul si dupa iti dai seama ce gen de fata e :D si cand mergeti la un suc nu achita doar tu ...las-o si pe ea sa achite si o sa vezi un verdict in maxim o luna , daca sta cu tine sau daca cauta un sponsorel :-) si daca e sa caute , ii zici sa va mai vedeti putin de ramas bun asa , si apari cu masina sa-si bage putin unghia`n ficat :lol: ( faza experimentata de baietii mei ) :lol:

22VIN 06-02-10 17:50

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3057725)
Da plimb-o , o saptamana doua cu metroul si ratb`ul si dupa iti dai seama ce gen de fata e :D si cand mergeti la un suc nu achita doar tu ...las-o si pe ea sa achite si o sa vezi un verdict in maxim o luna , daca sta cu tine sau daca cauta un sponsorel :-) si daca e sa caute , ii zici sa va mai vedeti putin de ramas bun asa , si apari cu masina sa-si bage putin unghia`n ficat :lol: ( faza experimentata de baietii mei ) :lol:

Eu nu achit niciodata, ca nu-s pe banii mei, sunt pe banii parintilor si nu mi se pare logic sa-i platesc si ei nota din banii alor mei.
Cand oi fi pe banii mei platesc eu, pana atunci nu.

Aia cu vazutu' de ramas-bun e foarte tare, mai ales daca ai si o masina mai scumpa:lol: Sau daca n-ai cine stie ce masina, si realizezi ca tipa e o piti cu ochii dupa chiusepti albi, imprumuti de la un prieten (daca ai vreunul care sa detina ceva de genul) un X5 sau ceva in gama aia de pret si o nenorocesti. Doar asa, de razbunare:lol:

Spark 06-02-10 18:02

tu poti merge cu vectra linistit. vede balena de masina, si gata e :lol: ;)

22VIN 06-02-10 19:00

Pai da... da nu e bemveu icscinci sau chiusepte pă alb. Nu e nici pă dizel... da' o vrajesc, ii zic ca e full fara navi :)))

Spark 06-02-10 22:14

eh .. piele sa aiba .. ca ce stie ea. o poti aburi linistit

22VIN 06-02-10 22:24

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 3058764)
piele sa aiba

este este da-i cu textil pe mijloc, la chiusepte e piele full tipla tinuta in garaj de doctor nefumator:lol:

Nu, acu' serios, am avut si eu o prietena acum vreo 3 ani care facea pe strada: "uu, uite ce x5 frumos, al cui o fi?". Iti dai seama cum ma simteam eu atunci. De atunci m-am jurat ca o sa aleg mult mai atent si n-am mai facut greseala asta.
Dar de, din greseli inveti, pana nu dai cu capu' nu te-nveti minte...

momo 07-02-10 01:13

legat de faza din postul lui amphetamine cu "uu, uite ce x5 frumos..." la mine s-a aplicat doar ca fara "al cui o fi". cand era cu mine in masina tot timpul fata cum vedea o masina... peste a mea ca valoare "uite ce tare e X-ul ala", "uite ce misto e Y-ul ala" si tot asa pana intr-un moment dat cand ma intalnesc cu un amic ce poseda o masina net superioara masinii mele.

din vorba in vorba ajungem la subiectul fete. cum o cheama pe prietena ta, cu ce se ocupa in sus si in jos. cand imi vine randul si ii dau numele fetei in cauza si ii fac o mica descriere, amicul asta al meu imi tranteste bomba: "bravo frate... vezi ca face treaba buna"... faza la care am ramas masca si am inteles ce era cu X-urile si Y-urile...

aleks 07-02-10 01:55

Mai sunt fete cărora le plac maşinile fără să vrea să şi-o tragă cu proprietarii, ţie dacă-ţi place un Aston Martin nu te gāndeşti la cāt o are de lungă cheliosul de la volan, poate nici ea nu se gāndeşte la asta...

22VIN 07-02-10 10:02

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3059483)
Mai sunt fete cărora le plac maşinile fără să vrea să şi-o tragă cu proprietarii, ţie dacă-ţi place un Aston Martin nu te gāndeşti la cāt o are de lungă cheliosul de la volan, poate nici ea nu se gāndeşte la asta...

Arat-mi tu fata, sau mai bine zis omul caruia chiar ii place Q7:lol:

momo 07-02-10 13:32

Quote:

nu la asta ma refeream aleks ci la "numele" pe care si-l facuse fata...

Cozmescu-Alin 07-02-10 17:16

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 3059868)

Eu nu sunt fata,da mie imi place Q7-le,deci sa moara dusmanii mei:lol:

Babutz 07-02-10 17:17

mie nu imi place Q7`le:)
nu ma atrag suvurile

moga1688 07-02-10 17:23

Quote:

Originally Posted by momo (Post 3059410)
legat de faza din postul lui amphetamine cu "uu, uite ce x5 frumos..." la mine s-a aplicat doar ca fara "al cui o fi". cand era cu mine in masina tot timpul fata cum vedea o masina... peste a mea ca valoare "uite ce tare e X-ul ala", "uite ce misto e Y-ul ala" si tot asa pana intr-un moment dat cand ma intalnesc cu un amic ce poseda o masina net superioara masinii mele.

din vorba in vorba ajungem la subiectul fete. cum o cheama pe prietena ta, cu ce se ocupa in sus si in jos. cand imi vine randul si ii dau numele fetei in cauza si ii fac o mica descriere, amicul asta al meu imi tranteste bomba: "bravo frate... vezi ca face treaba buna"... faza la care am ramas masca si am inteles ce era cu X-urile si Y-urile...

Ceva de genu am patit si eu ,aveam dacie pe atunci , am zis sa mergem la un suc s-a suit ea mai in scarba in masina :lol:,si pe drum imi zicea ca uite masina lu x , masina lu y ,masini scumpe bineinteles.Doar un suc atat a ramas intre noi

momo 07-02-10 17:24

Q7 sau nu hai sa revenim la subiect :P

sergini0 07-02-10 17:43

momo, incurcata situatia cu x-urile si y-urile :|, nu i-o doresc nimanui.

aleks, sunt de acord cu tine dar mai ales cu acel "poate", trist dar adevarat. Si totusi poate n-avem ghinion sa dam de asa fete cu renume, in primul rand pentru a nu ne simti noi prost.

ZaNe94 19-04-10 18:49

ba, daca ai o masina decenta si "papagal" in curtea liceului prinzi fete :)

Job20 22-04-10 09:59

ba. daca esti destept ' prinzi si profa ; nu doar copila . :twisted:

nicholas 17-05-10 11:46

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 3059868)

Care pustoaica nu se suie intr-un Q7 daca o inviti? Sa nu se gandeasca sa urce pe partea ta in masina :lol:

REPTYLE 17-05-10 16:40

pentru majoritatea conteaza..din pacate:))

Xel'Naga 21-05-10 15:50

Quote:

tare replica asta :lol: bine ca nu ai bagat si cat o are de tare sau groasa :twisted:

Provenzano 22-05-10 07:25

Quote:

Originally Posted by Xel'Naga (Post 3378634)
tare replica asta :lol: bine ca nu ai bagat si cat o are de tare sau groasa :twisted:

tare rau :))

Claudia 24-05-10 00:52

...replica sau....??

KAY_ 24-05-10 09:29

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 3384445)
...replica sau....??

Doamne ajuta !

pheerya 04-08-10 09:42

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 3384445)
...replica sau....??

buna asta:lol::lol::lol:

Crisskro 09-08-10 14:24

Mi se rupe daca ii place sau nu.
Nu mi-am laut masina sa fiu agatat, mi-am luat masina pentru senzatiile pe care mi le ofera si sa ma duca din punctu A in B fara probleme.

In general femeile nu sunt atrase de suspensii tari de iti muta dintii, evacuari de te doare capul dupa o ora la drum lung, bov-uri, si toate jucariile care par a fi interesante barbatilor.

Masina conteaza pentru unele femei doar dpdv material (si cu astea nu vreau sa am de-a face oricum), pentru restul femeilor conteaza la fel de mult cat conteaza pentru un barbat care e noua colectie a lui botezatu sau ce culoare merge cu albastru la machiaj.

KAY_ 09-08-10 16:34

Quote:

Originally Posted by Crisskro (Post 3573976)

In general femeile nu sunt atrase de suspensii tari de iti muta dintii, evacuari de te doare capul dupa o ora la drum lung, bov-uri, si toate jucariile care par a fi interesante barbatilor.

Masina conteaza pentru unele femei doar dpdv material (si cu astea nu vreau sa am de-a face oricum), pentru restul femeilor conteaza la fel de mult cat conteaza pentru un barbat care e noua colectie a lui botezatu sau ce culoare merge cu albastru la machiaj.

mi am tunat masina degeaba :sad:

Job20 09-08-10 16:45

lasa ca e frumoasa si a ta kayule :)))

normal ca conteaza, doar nu vor logan ; vor un mertzan !

cel putin "una care se respecta" intodeauna va alege o masina bine vazuta. se stie de cand lumea ca fitzele ruleaza lumea ' . mai ales cand stie ca are cu ce si ca exista barbati cu bani pe care nu`i intereseaza ....:D

pheerya 10-08-10 08:14

ehhh... sau mai sunt unele care-si iau singurele masina si nu le intereseaza ce conduce domnu' de langa ele... zic...:lol:
am multe prietene care au masini mai scumpe decat ale prietenilor lor...deci...

Crisskro 10-08-10 09:33

Pai cam asta ziceam... pe cele care le intereseaza nu ma intereseaza pe mine.

Am mers de multe ori cu prietene / amice si la cateva minute dupa ce plecam la drum ma intrebau: E stricata? De ce face asa?
Ce drac poti raspunde:
- nu, am facut-o intentionat sa iti crape capu de la zgomot
- nu, asa face ea (la care fata nu stie ce sa mai creada)
- nu, si te lansezi in explicatii la care ea e total dezinteresata dupa 2 minute si tu continui sa vorbesti degeaba, sau te opresti si ea oricum nu a inteles nimic
- e toba sport! la care ea intreaba si ce face? - iar tu ca un om interesat de tuning, neputand sa ii zici ca da x cai in plus ii zici simplu: zgomot.
- da, e stricata, f*** it.

Nici nu vreau sa intru in detalii la ce discutii ies pe baza suspensiei cand treci peste liniile de tramvai - chiar daca taica-su are dacia 1310, tot ii place mai mult ca e mai confortabila.

MihaiS 10-08-10 09:56

ideal ar fi sa-ti gasesti o prietena careia sa-i placa chestiile astea sal cel putin sa fie indiferenta...

Sasha 10-08-10 10:28

ideal ar fi sa gasesti pe cineva care e la aceeasi lungime de unda, pasiuni comune, cunostine, mai schimbi o vorba 2/3 pe drum despre ceva ce iti place si ce iti ofera senzatii - masina, nu o tuta care nu face diferenta la masini decat prin culori :)

Crisskro 10-08-10 10:50

E ceva mai complicat decat pare :)
Pe langa faptul ca fete care sa fie cat de cat interesate de masini sunt foarte rare (nu interesate de masini ca status social), sunt extrem de greu de gasit.

Acum daca e sa mai iau in considerare ca trebuie sa arate si bine, sansele sunt extrem de limitate. Si daca mai iau in considerare ca trebuie sa mai aiba si ceva in cap in afara de masini... I give up :lol:

Sasha 10-08-10 10:53

Quote:

Originally Posted by Crisskro (Post 3575935)
E ceva mai complicat decat pare :)
Pe langa faptul ca fete care sa fie cat de cat interesate de masini sunt foarte rare (nu interesate de masini ca status social), sunt extrem de greu de gasit.

Acum daca e sa mai iau in considerare ca trebuie sa arate si bine, sansele sunt extrem de limitate. Si daca mai iau in considerare ca trebuie sa mai aiba si ceva in cap in afara de masini... I give up :lol:

u give up si.. te multumesti cu ce gasesti, nu?
tipic :roll:, de ce toti faceti asa, tare neclara imi e situatia, dar ma rog... sunt mica , mai cresc mai invat una alta, am timp sa inteleg pana la urma:)

Crisskro 10-08-10 11:07

:)
Dupa 12 ani, ma resemnez. You take what you get.

Sasha 10-08-10 11:09

Quote:

Originally Posted by Crisskro (Post 3575972)
:)
Dupa 12 ani, ma resemnez. You take what you get.

sper ca glumesti... rly ;)daca la 28 de ani ai ajuns la concluzia asta, e cam belita...
prin oricate si orice ai fi trecut, trebuie sa ai un standard.. si sa nu il cobori, ca nu se merita ;)

Crisskro 10-08-10 11:22

Nu imi cobor standardul, dar nici singur nu o sa stau doar pentru ca ei nu ii plac masinile cum imi plac mie :)
Idealul in schimb.. se pare ca ramane ideal, cel putin deocamdata.

Sasha 10-08-10 11:35

Quote:

Originally Posted by Crisskro (Post 3576034)
Nu imi cobor standardul, dar nici singur nu o sa stau doar pentru ca ei nu ii plac masinile cum imi plac mie :)

mai simplu e sa ti-l creezi decat sa-l iei gata facut;) dar cu rabdare si toate astea. Bafta :-P

bmwm5 10-08-10 11:50

Quote:

Originally Posted by Crisskro (Post 3576034)

Bazeaza-te si tu pe "opusul se atrage".daca tu esti pasionat de ...masini,iar ea de balet va completati si faceti un cuplu frumos,si cu vederi multiple,daca tu esti pasionat de masini si ea la fel,universul vostru se micsoreaza

Sasha 10-08-10 11:53

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 3576100)
Bazeaza-te si tu pe "opusul se atrage".daca tu esti pasionat de ...masini,iar ea de balet va completati si faceti un cuplu frumos,si cu vederi multiple,daca tu esti pasionat de masini si ea la fel,universul vostru se micsoreaza

total gresit;)
cu cat ai mai mult in comun cu atat mai bine;)

All times are GMT +2. The time now is 20:12.

- Copyright 2026 4Tuning