Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/22728-discutii-povesti-noutati-zona-hd-deva.html)

BAD-GUY 18-11-07 20:47

Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA

Quote:

Originally Posted by Skylin3 (Post 1204987)
colegul e pe alta divizie, distributie si face drumuri, deci il ajuta. am sa-i spun de pretul de 5 mil.

Cred ca mi-ar trebui si mie una :) sa ma ti la curent cu ce rezolva pretenu'.

xxdadixx 18-11-07 20:52

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 1205277)
Cred ca mi-ar trebui si mie una :) sa ma ti la curent cu ce rezolva pretenu'.

Tudoran are pe matiz, pretul e in functie de raza de acoperire

sNap7 18-11-07 21:29

Vazut Audi RS6 in centrul devei acum 10 minute :D
Frumoasa masina ... si sunetul motorului si mai si .. biturbo ..

ssergynio 18-11-07 21:34

Re: Provocari

Quote:

Originally Posted by Marius3k (Post 1205116)
Adica intorsu' cu frana de mana !? :D

Vine zapada, unii abia asteapta! :twisted:

esti slab dak crezi tu k eu numesc intorsu' cu frana de mana, drift ,esti departe de subiect,nu ma cunosti ,......deci de unde concluziile tale?

ssergynio 18-11-07 21:41

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1205107)
Nu trebuie sa-ti amintesc ca te afli pe un forum de pasionati si sunt convins ca 100% din userii cu carnet si masina au incercat ce tu numesti drifturi.

de acord cu tine xdadi dar totusi ,vreunul cu mana pe sus ,sau au incercat sa se intoarca cu frana de mana si atat si cred k vrbm de cei din ograda" noastra.dar totusi ce crezi tu k numesc eu drifturi k sa ne facem mai bine intelesi ,...

HD-21-ARD 18-11-07 23:18

mah nu mai fiti asa rai.........
toti am incercat drift cu tractiune fata.........
deci mu.ati-va.........
scuze pt. cei care nu au incercat....:P

BAD-GUY 19-11-07 06:57

Quote:

Originally Posted by ssergynio (Post 1205365)
de acord cu tine xdadi dar totusi ,vreunul cu mana pe sus ,sau au incercat sa se intoarca cu frana de mana si atat si cred k vrbm de cei din ograda" noastra.dar totusi ce crezi tu k numesc eu drifturi k sa ne facem mai bine intelesi ,...

Daca tot vrei sa faci asa ceva,stiu eu vreo 2 locatii in jud Hunedoara unde nici nu e trafic foarte mare,pe serpentine cum mergi la Cincis si pe Silvas dar acolo sunt doar 2 curbe una dupa alta,restul sunt imprastiate.Conditile ideale :) : trebuie sa fie pe coborare si umed putin si atunci se pot lua relativ la viteze mari , in nici un caz pe zapada sau gheata!.

bunilla 19-11-07 08:15

in giratoriu e cel mai bine pt drifturi ;)

Marius3k 19-11-07 10:37

Daca ai "tractiune" spate. Adica propulsie!

HD-21-ARD 19-11-07 12:08

bine mai "DESTEPTILOR" si cu 4x4 nu se poate?

Marius3k 19-11-07 12:45

Hai sa ne abtinem de la asfel de comentarii, ok? Totusi, suntem o comunitate aici, nu suntem dusmani, nu?

GYM 19-11-07 12:59

Quote:

Originally Posted by HD-21-ARD (Post 1205941)

Nu merge ca iti derapeaza fata :)))

F.R.Sonic 19-11-07 13:09

Ba vedeti ca este un topic despre drift aici: https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action.html Daca vreti sa provocati pe cineva la drift reveniti pe topicul asta :p

chillii 19-11-07 14:14

HAHAHAHAAHAH cica iti derapeaza fata =))) gymy ma omori tuti wallpaperu din retro !!! hahaha bai fiecare cu treaba lui,acum cat se poate asa sa fie si sivashu ii criminal sa mergi dea latul si orashul tot ce ii curba ii mishto,deci nici drift nici intosatura , dealatul ! simplu, emperor nu prea stie sa mearga ca omul,drept, :)))):lol:

xxdadixx 19-11-07 18:08

Quote:

Originally Posted by HD-21-ARD (Post 1205941)

Ba se poate , frana si acceleratie in acelasi timp, fata ramane franata si spatele se invarte, drifturile din WRC sunt facute cu masini cu tractiune integrala. La campionatele de drift subaru-rile sunt doar cu tractiune spate :-P

NoAngels 19-11-07 18:54

http://www.sport.ro/stiri/20760/Show...-Sport.ro.html

Adevaratul Maradona din Carpati

ssergynio 19-11-07 19:29

Quote:

Originally Posted by chillii (Post 1206069)
HAHAHAHAAHAH cica iti derapeaza fata =))) gymy ma omori tuti wallpaperu din retro !!! hahaha bai fiecare cu treaba lui,acum cat se poate asa sa fie si sivashu ii criminal sa mergi dea latul si orashul tot ce ii curba ii mishto,deci nici drift nici intosatura , dealatul ! simplu, emperor nu prea stie sa mearga ca omul,drept, :)))):lol:

asa frate ,k bine zici , dea latul ,.....

chillii 20-11-07 22:08

se pot face drifturi si fara ambele pedale calcate cu 4x4 , dacai vb de subaru , stiul are tractiune pe tarmac 70%spate 30%fata

ssergynio 21-11-07 00:37

Quote:

Originally Posted by chillii (Post 1208069)
se pot face drifturi si fara ambele pedale calcate cu 4x4 , dacai vb de subaru , stiul are tractiune pe tarmac 70%spate 30%fata

iap,f corect....si dati o geana la sesiunea drift unde a zis f.r.sonik,si ve ti vedea si drift cu tractiune fata.punct.

xxdadixx 21-11-07 18:26

FWD cars do not qualify for entrance into D1GP events, nor are they eligible for Formula D events.
Subaru Impreza GD (RWD) ( ma gandesc ca stiti ce inseamna RWD )
--
https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action/34766-sideways-questions-official-chat-thread/page-3.html , tare raspunsul lui 69WRX si tind sa-i dau dreptate :lol:
ssergyno age 27? - sunt al 3-lea care te intreaba

mitza_27tyc 21-11-07 18:28

mai fratilor eu am facut odata un drift dar nu prea a fost drift adica nu stiu sigur daca a fost.
aveam viteza si intr-o curba mi-a intrat masina in derapaj si am controlat derapajul si am redresat masina. a fost drift sau nu?? spuneti voi

BAD-GUY 21-11-07 19:28

Quote:

Originally Posted by mitza_27tyc (Post 1209303)
mai fratilor eu am facut odata un drift dar nu prea a fost drift adica nu stiu sigur daca a fost.
aveam viteza si intr-o curba mi-a intrat masina in derapaj si am controlat derapajul si am redresat masina. a fost drift sau nu?? spuneti voi

Teoretic da,practic tu sti mai bine :).

Metode de drift sunt mai multe dar toate presupun ca rotile din sapte sa se invarta in derapaj pentru a iesi din viraj,la intrare trebuie ca masina sa intre in derapaj ori cu frana de mana ori prin "fenta" ori prin frana de motor(ambreaj) ori treapta inferioara si accelerata puternic dupa care controlata din aceleratie si ambreaj pana la iesire,e nevoie de LSD ca altfel in cele mai multe cazuri te intorci in drum.

O masina AWD nu face drift in adevaratul sens al cuvantului,adica nu poate mentine foarte mult un derapaj controlat,decat pe portiuni foarte scurte chiar si daca tractiunea e mai mult pe spate,in schimb cu o masina tractiune spate se pot parcurge in drift distante mari.

F.R.Sonic 21-11-07 19:37

Nu creca o fost drift..creca ei mers dea'-latu umpic :D

ssergynio 21-11-07 19:55

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1209300)
FWD cars do not qualify for entrance into D1GP events, nor are they eligible for Formula D events.
Subaru Impreza GD (RWD) ( ma gandesc ca stiti ce inseamna RWD )
--
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=34766&page=3 , tare raspunsul lui 69WRX si tind sa-i dau dreptate :lol:
ssergyno age 27? - sunt al 3-lea care te intreaba

da xdadi si eu ii dau dreptate ,ai vazut si postul urmator ?da e f adev k FWD nu au ce cauta in D1,chiar ar fi o faza tare sa vezi pe cineva dar nu te accepta cu asa ceva ....de ce ma intrebi de varsta ?:-)

chillii 21-11-07 23:47

credema bad guy ca se poate face drift cu un awd super bine,cat de lung tiai dorii u sa fie,ma refer la cele cu setari de tractiune

BAD-GUY 22-11-07 06:56

Quote:

Originally Posted by chillii (Post 1209961)
credema bad guy ca se poate face drift cu un awd super bine,cat de lung tiai dorii u sa fie,ma refer la cele cu setari de tractiune

Cu tractiune integrala drift'ul dureaza cam atat si in general numa in ace de par,cu tractiune setata mai mult pe spate nu e mare diferenta ca trage si fata oricum si te scoate din drift.

https://www.youtube.com/watch?v=7zYZ_zItA1Y

Cu tractiune spate :

https://www.youtube.com/watch?v=oHTGIkXc-xg

daca e un circuit foarte virajat se poate merge in drift tot circuitul.

chillii 22-11-07 18:24

eu iti vorbesc din experientza nu din iutub,lasa tu circuite si aberatzii ca nu toata ziua buna ziua suntem pe circuit,te scoate fata din drift,pai ce tu ai impresia ca pe pilot automat faci drift,te scoate numa daca vrei tu,nush de ce imi tor explici de tractiune spate,stai chill ca stiu am avut 2 mashini care le tragea spatele , u ?

BAD-GUY 22-11-07 19:32

Quote:

Originally Posted by chillii (Post 1210946)
eu iti vorbesc din experientza nu din iutub,lasa tu circuite si aberatzii ca nu toata ziua buna ziua suntem pe circuit,te scoate fata din drift,pai ce tu ai impresia ca pe pilot automat faci drift,te scoate numa daca vrei tu,nush de ce imi tor explici de tractiune spate,stai chill ca stiu am avut 2 mashini care le tragea spatele , u ?

ce vezi pe youtube nu-s desene animate si nici generate de calculator is chestii reale filmate de amatori sau unele sunt reportaje.

Ca ai avut tu tractiune spate nu inseamna nimica si eu am condust destul de mult o masina cu tractiune spate si diferential autoblocant si stiu ce inseamna dar in nici un caz nu am facut drift,tentative au fost,cum la fel nici tu nu ai facut sunt sigur,la fel stiu ce inseamna o masina cu tractiune spate si cu diferential autoblocant,n-am avut da m-am "jucat" cu una.

Si daca nu ma crezi legat de awd incearca,nu stiu ce vrei sa zici cu pilot automat e deajuns ca trage si fata orice ai face,numa daca eventual ar fi un diferential central care ar putea bloca tractiunea fata de tot,dar atunci nu ar mai fi awd,si dupa cum ziceam cu awd faci tentativa de drift doar in ace de par,daca tu reusesti sa faci altfel de drift te rog sa ne chemi si pe noi sa vedem,daca trebuie platim ;).

Singurul care a facut ceva ce se aproprie de drift si adevaru e ca si are cu ce e bunilla cu al sau M3 ;).

ssergynio 22-11-07 20:12

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 1210064)
Cu tractiune integrala drift'ul dureaza cam atat si in general numa in ace de par,cu tractiune setata mai mult pe spate nu e mare diferenta ca trage si fata oricum si te scoate din drift.

https://www.youtube.com/watch?v=7zYZ_zItA1Y

Cu tractiune spate :

https://www.youtube.com/watch?v=oHTGIkXc-xg

daca e un circuit foarte virajat se poate merge in drift tot circuitul.

ok am vazut si vrei sa spui k tipul cu impreza nu facea drift ?clar k nu iti iese k si la o RWD si k este mai greu dar se poate zic eu,sunt drifturi si drifturi ,altele mai slabute altele mai spectaculoase,..dar acum depinde ce inseamna drift pt fiecare,...

BAD-GUY 22-11-07 20:36

Quote:

Originally Posted by ssergynio (Post 1211216)
ok am vazut si vrei sa spui k tipul cu impreza nu facea drift ?clar k nu iti iese k si la o RWD si k este mai greu dar se poate zic eu,sunt drifturi si drifturi ,altele mai slabute altele mai spectaculoase,..dar acum depinde ce inseamna drift pt fiecare,...

Drift'ul vine de la japonezi si tata drift'ului e Keiichi Tsuchiya,tipu asta a descoperit ca sa zic asa drift'ul prin anii 70 intr-o masina cu tractiune spate,prin anii 90 a ajuns si prin America de atunci si pana acuma s-a tot perfectionat iar in momentul de fata exista ca un sport foarte dezvoltat in Japonia,Australia si Ameria.Drift'ul presupune un derapaj continu controlat,in concursurile de specialitate se puncteaza dupa viteza la care are loc,durata,spectaculozitate si dupa fumul scos de roti din cate am inteles eu,nu exista decat masini RWD,nici macar pentru spectacol nu am vazut o masina AWD.

Acuma fiecare poate sa numeasca drift orice derapaj...dar daca e sa o luam pe bune...

Impreza intradevar face drift dar pe portiuni foarte scurte si doar in ace de par dupa cum am mai spus si doar prin tragerea franei de mana.

danyutz 22-11-07 23:15

mai are nenea bunilla pana face asa? sper cat mai rpd :D

https://www.youtube.com/watch?v=GZTq9zH4xtE

fratzika 23-11-07 05:58

Quote:

Originally Posted by Skylin3 (Post 1211584)
mai are nenea bunilla pana face asa? sper cat mai rpd :D

https://www.youtube.com/watch?v=GZTq9zH4xtE

...masina o are, skils are(pe undeva e un filmuletz cu nea bunilla in actiune, ar trebui sa-l vizionezi)...poate ca are nevoie de un loc(pista) unde sa se desfasoare, si unde sa exerseze.

Kedy 23-11-07 07:46

Politia rutiera face publica baza lor de date

http://www.permise-auto.info/ - gasiti aici permisul vostru si toate amenzile luate.

danyutz 23-11-07 09:39

da, stiu de masina :) .. d-aia am postat llink`ul cu M3

bunilla 23-11-07 10:31

Aseara l-am vazut pe baiatul cu S3, eram cu un prieten cu A6 2,5 diesel... si ne-o facut... :)
Pana mi-am luat masina, 10 min, ca sa-i sterg entuziasmul de pe fatza l-am pierdut :(. Pana la 1 noaptea l-am tot cautat :)

Poate-l prind azi... MUHAHAHAHAHa

danyutz 23-11-07 12:57

sa faci ce din ei, lol .. e mic si el

niste prieteni din simeria, s-au dat cu masina si de la spalatorie pana la semafoarele de la santuhalm erau intr-a 5-a deja.

ma bucur ca si-a refacut aparitia GTi'ul alb ... am auzit ca vrea sa te faca cu M'ul :D

bunilla 23-11-07 14:06

a 5-a poti sa ai si la 50 la ora... asta nu e relevant

ce bine informat esti tu mai SkYline... :)

danyutz 23-11-07 15:26

am uitat sa precizez ca i-au dat .. ca nah, nu te urci in ceva sport si sa mergi cruise, nu? :D

ah .. informat .. am aici, prietenii mei cei mai buni, google si wikipedia! - kiddin.

chillii 24-11-07 01:46

vai ce le stie bad guy ast,de ar pica iutubu ce ai mai face,am zis experientza ca ma dus cineva , si chiar ma enervez cand te gaseshti tu la taste sa vb de unu si de altu si apoi omul iti zice frumos ca se poate si tu continui cu prostia ca nu se poate,ce vrei sa iti aduc filmare prin hd cum un 4x4 face DRIFT !! ADICA DRIFT ASFALT MERS IN DRIFT CAT AI MERS TU CU MASHINA TA DE CAND O AI . gata

BAD-GUY 24-11-07 07:29

Quote:

Originally Posted by chillii (Post 1213265)
vai ce le stie bad guy ast,de ar pica iutubu ce ai mai face,am zis experientza ca ma dus cineva , si chiar ma enervez cand te gaseshti tu la taste sa vb de unu si de altu si apoi omul iti zice frumos ca se poate si tu continui cu prostia ca nu se poate,ce vrei sa iti aduc filmare prin hd cum un 4x4 face DRIFT !! ADICA DRIFT ASFALT MERS IN DRIFT CAT AI MERS TU CU MASHINA TA DE CAND O AI . gata

Degeaba te ataci ca tot nu ai dreptate,daca o lume intreaga zice ca nu se face drift cu awd nu cred ca acuma o sa te credem pe tine,imi pare rau ca nu vrei sa intelegi,am explicat ce inseamna drift chiar si istoria lui,dar tu tot pe a ta vrei sa o ti...

Ca si o completare cand s-a facut Tokyo Drift toate masinile au fost modificate la tractiune spate,adica Golf V de la fata s-a pus spate,iar evo IX tot asa avea doar tractiune spate.

All times are GMT +2. The time now is 17:27.

- Copyright 2026 4Tuning