![]() |
Re: Masini Abandonate!
stiu ,si mie imi parea rau dupa ea ,dar ... :sad:
|
asta clar nu e din romania:D
|
3 Attachment(s)
nu sunt chiar on topic,dar as vrea sa stiu daca a vazut cineva masina din poza de mai jos.a fost a mea(mai degraba a tatalui meu) si as vrea sa stiu daca a vazut-o cineva de cativa ani incoace de cand a vandu-o,mai exact din 2009.macar dupa jante(renault 14) si se poate recunoaste usor masina.sunt curios daca inca mai e in circulatie sau REMAT a scris pe ea.a fost vanduta cu tot cu numerele din poza.multumesc anticipat!
|
Exista acum si pagina de Facebook Masini Abandonate, puteti posta si acolo poze .
https://www.facebook.com/masini.abandonate.5 |
Quote:
|
Quote:
|
De vre-o doua saptamani din pacate e23-ul a disparut :(, asa ca nu cred ca o sa mai vad eu asa masina prea curand.
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
renault 5:sad:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
In Afi Palace Cotroceni de vreo 1 an sta pe bara o dacie care pe zi ce trece se afunda din ce in ce mai mult in "tristetea prafuita"...
Attachment 2869189Attachment 2869190 |
Mie mi se pare o banala dacie 1310 din milioanele de dacii care au existat candva. Nu iti fa griji inca mai exista destule. Peste vreo cativa ani o sa punem poze cu logane prafuite si abandonate in loc sa fie duse la Remat :D
|
Quote:
Mai bine stă acolo, decāt īn umezeala de afară. |
Quote:
Ce pare a fi reconditionat la Dacia aia??? Pe bune, frate, vezi vreo diferenta intre ea si celelalte Dacii stock care exista? Poate a fost putin mai ingrijita la viata ei, tinand cont ca nu prezinta rugina, dar iti arat eu o Dacia din '96 a unei colege care arata tipla, fara sa se fi umblat vreodata la tabla. Conteaza cum ingrijesti o masina, atata tot! :rolleyes2 |
Comentariile nu-şi mai au rostul dacă tu consideri că Dacia aia nu pare a fi recondiţionată. Să īncetăm cu offtopic-ul.
|
Sunt de acord cu Yahim.
Prima dacie cumparata in 1991 de tatal meu si care a circulat pana prin 2008 arata de 100 de ori mai bine decat dacia din poze. Si nu i-a facut nimic deosebit, nu a reconditionat-o doar a pastrat-o curata si ingrijita. Toata caroseria era la "linie" cum se zice. asta vad ca e cam "obosita" in zona portbagajului probabil de la sacii de cartofi. |
Quote:
Care e diferenta dintre o dacia abandonata si un E30 ? Numai firme straine aveti in cap. Daca posta careva un E30 pe aici...toti salivati dupa el..dar cand vedeti o dacie "sunt milioane ca ea"... V-ati nascut toti in ML-uri si X6. |
Quote:
Exista viata si dupa BMW. |
Quote:
Si-acu' vine intrebarea mea: unde am spus eu ceva de E30 sau de vreo "firma straina"? Stii ceva despre mine, ma cunosti? :?: Nu m-am nascut nici macar in Dacia, tata a castigat una la un concurs, cand eu eram pe teava, dar a vandut-o fiindca n-avea permis. In primul rand, E30 nu ma pasioneaza. Sunt simpatice dar nu mi-as lua. De E36 nici sa n-aud. BMW e o marca ce greu ma poate face sa salivez. Dar fiindca vorbeai la general de masini straine, consider ca e alegerea mea sa nu-mi placa o Dacia 1310 stock si sa salivez dupa un Mercedes-Benz W124 spre exemplu... Ai ceva impotriva? E o chestie de gust, nu sufar de mine, nu sunt de bani gata, tot ce s-a cheltuit cu masina mea s-a cheltuit din buzunarul si munca mea (inclusiv achizitionarea si inmatricularea ei) deci NU CRED CA AM FIGURI IN CAP DACA NU-MI PLACE O DACIA. In al doilea rand, sunt fan Dacia 1300 si 1310 Sport. Restul, la fel, nu ma pasioneaza. Iar ce se produce din '90 incoace mi se par fie cazane pe roti, fie plastice de unica folosinta. Asta e parerea mea, pur si simplu. In al treilea rand, pozele cu Dacia aia sunt neclare, deci nu putem sti starea ei. Dar nu exista nimic spectaculos care sa reiasa din acele poze. Iar nenea moderatoru', sa nu-mi spui iar ca fac off-topic, pentru ca thread-ul asta nu cred ca exista doar pentru a pune poze pe el, ci si pentru a le comenta. O seara buna tuturor! |
Quote:
Majoritatea spun ca sunt 1000000x de dacia abandonate. Si nu au rost pozele cu ele. In fine |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Scuze de off
Quote:
Aro ala de pe bordura, din fata blocului, cu loc de parcare rezervat, il stiu de ceva ani... In el e o adevarata colectie de simboluri comuniste, gen reviste "Flacara", sepci militare cu emblema RSR, o masina de scris, un mag, etc... Plus ca avea la un moment dat in geam o hartie cum ca masina e functionala si se circula cu ea, ca venise primaria sa i-o ridice, dar de vreo 3 ani cel putin, e in acelasi loc. |
aro e in acelasi loc din 2002 de cand am intrat eu la liceu, iar pe toata durata liceului, o singura data l-am vazut mutat, cand au venit sa ridice niste garaje din zona si nu aveau loc pe langa el
|
1 Attachment(s)
Poza gasita astazi pe o pagina de Facebook !;)
|
Quote:
|
oooo Freddy OK :) de mult nu am mai auzit de ea
|
Ahh, asta-i Pontiacul de care se tot vorbea mai demult pe forum..
|
ala e ferrari nu e pontiac :o
|
Quote:
|
Quote:
Nu stiu cum, dar parca ma asteptam la asa o replica de la unu mic. |
Este un Pontiac Fiero, machiat astfel īncāt să arate precum un Ferrari F40.
Pontiac Fiero este cea mai bună bază atunci cānd vrei să-ţi creezi maşini exotice. :)) |
Exact, singura parte neschimbata/modificata este cabina, unde se observa clar aspectul Fiero, restul este body-kit.
|
Quote:
Bai, mai mergeti ma, prin parculet, la joaca... :tetter: Au fost oameni dati in udecata pentru transformari din Fiero in Ferrari... |
Da' nenea, acuma nu mai e moda cu "Tara, tara, vrem ostasi", "Prinselea", "Pac, Pac", fotbal in spatele blocului si d-astea, acuma ne amuzam in fata unui ecran toata ziua :lol::lol::lol:
|
Quote:
Insa diferenta intre E30 si o dacie este ca prima e masina.... si a2a...este doar un mijloc de deplasare cam cum e loganul acum. Am respect pt. dacii dar numai pana la un punct. |
in 2007 l-am vazut pe "freddy ok" de cateva ori prin oras circuland si pot spune ca facea furori,nu stiu ce motor e pe masina dar sunetul aducea cu al unui supercar.puteti sa spuneti ce vreti dar mie unu imi place cum arata masina :D
|
nu stiu daca cineva a spus ca nu e frumoasa, orice e mai frumos decat baza, e un pas inainte. Doar ca a cam disparut demult masina..
Fiero are niste amarate de V6, urmatorul pas putea fi un V8, dar pana la urma si cu evacuarile se pot face multe. |
Scuze de offtopic, dar tin sa va arat ceva :D
|
Quote:
|
Pacat de unele masini
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning