![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
3 Attachment(s)
De la vremea urata si de la ploile din ultimele zile s-au scurs si astea...offf vremea asta! Multumesc Mihai ca ai facut sa ploua :-)
|
Care sa taiat incercand sa scoata scoata clanta?
|
Eu :lol: eram nervos si ma grabeam...se vede in poza ca am facut-o praf e in 3 bucati
|
Quote:
He's nakeeeeeeeedd :twisted:. Tine-o tot asa man. |
Quote:
Mersi man,sa speram ca o tin tot asa |
Ma miram eu sa ramana zuz cu clante....bravo ZUZ :D
|
te-am vazut astazi pe la obor :) de fapt pe colentina spre obor :) si cand aproape te prinsesem din urma ai facut stanga la obor :))
oricum arata bine masina :D dar nu am vazut "clantele" :( |
Dar acu' cum faci sa deschizi usile din spate ,doar din interior ?:???:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
ZUZ a inceput sa piarda din elementele caroseriei :))
|
in curs de dezmembrare vad :lol: la mai multe ! :lol:
ba scoate bandourile , ba proiectoarele , ba manerele , ba emblemele |
1 Attachment(s)
zuzule arata bine masina bafta in continuare, am ceva pentru colectia ta
|
3 Attachment(s)
@valitataye: Pai cad si ele...vorba la unii: Ce e frate ? E dacie ma...
@AnDr3Y-SoLenZa: Momentan nu mai cade nimic de pe ea...poate mai "cade" cate ceva pe ea :) @ionutzGtt: Mersi Niste poze facute cu telefonu'...decat deloc |
Stalpii negrii si fa-ti un vt cu manerele vopsite alb.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2072901 Attachment 2072902 |
GEN: pai ori suntem clean ori numai suntem..:lol:
|
Quote:
Poate saptamana viitoare ne intalnim sa vad si eu Alba ca Zapada pe viu. In continuare multa bafta, sanatate si bani. |
@PDV_1989: Momentan nu imi face cu ochiul nimic din astea 2...o sa vad
@B-99-SAA: Nu pun folie pe fata, cel putin nu acum :-) @zoca: Mersi pentru VT-uri. Nu ma supar @NXdev: Mersi nenea, colant pe stalpi nu pun momentan pentru ca nu am folie pe fata si nu prea vad o "continuare" ca sa zic asa. Saptamana viitoare abia pe joi dupa ora 3...vineri toata ziua (ca sunt de noapte) si in weekend mai sunt liber dar o sa fiu ocupat. Ms inca odata, sanatate si tie si bafta la bani sa faci ceea ce iti doresti si tu cu civicul! Azi am avut o tentativa de vopsire a manerelor pe fata, am dat decat pe ala de la sofer dupa care am pus mana pe o carpa, diluant si dai bataie :lol:. Nu imi place cum arata...le las negre pentru ca sunt in contrast cu unele lucruri. Inca ceva din seria "clean" am dat jos scrisul cu Dream Works (era pus stramb si a inceput sa se dezlipeasca) in continuare o sa imi pun parasolar negru pe fata si dupaia vedem ce mai scriem. Saptamana viitoare s-ar putea sa vin cu niste noutati...nu spun nimic fiinda nu e inca nimic sigur! |
Quote:
|
Aloo , ce inseamna asta ? +1 , +2 + 1000 ?!?!?!? Am sters mesajele si sper sa nu mai vad off topic .
|
5 Attachment(s)
Manerele de pe fata vor ramane acolo...nu le vopsesc,dar nici nu le dau jos (momentan :lol:)
Din lipsa de ocupatie si din plictiseala au mai zburat cca 2h. Pozele sunt facute cu telefonul...altele mai clare o sa pun alta data |
Acuma ai tot interiorul la asorte' .Ai dat intai cu filler?
|
Ehe, nici chiar..mai e mult pana sa fie tot interiorul gata :-). Momentan astept sa imi vina prelungirea bord de PH2. Am dat cu smirghel si dupaia cu plastofix
|
Ai asortat si covorul cu ceasurile? :lol:
|
Quote:
P.S arata bine sa le vedem puse pe masina:twisted: |
Quote:
Foarte frumoasa masina,modificarile le-ai facut cu gust...:) |
1 Attachment(s)
Multumesc pentru pareri. Nu le-am vopsit pe covor :lol:
Noutati...a venit un colet surpriza :D. Stopuri led MegaDrive + prelungire bord ph2. O poza cu telefonu'... |
Quote:
Ps-Masina e Belea....felicitari |
bun zuzule , preferam stoape stock cu semnal clar dar in fine ... macar sa le faci smoked 8)
bafta ! |
NUUUUU :( Nu stopurile astea :( :tears:
|
salut frumos , cat ai dat pe prelungirea de consola? STOPURILE ASTEA MI SE PAR CIUDATE , MAI BINE MERGEAI PE CELE ORIGINALE CU SEMNAL ALB :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Umila mea parere e ca si cu stopurile astea infoliate arata urat..mai ales cand sunt aprinse :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Multumesc pentru pareri...stopuri cu semnal alb ? Aproape toate loganurile au cu semnal alb...bine nici astea nu sunt unicate dar totusi...cand le-am cumparat si eu ma gandeam ca le infoliez repede dar le-am pus ieri pe masina si s-a schimbat total aspectul...adica arata bine si imi place cum arata pe masina. Probabil o sa le dau un strat subtire de spray sau o folie dar nu foarte inchisa cum aveam pe alea vechi...o sa vad saptamana viitoare, momentan le las asa.
|
Quote:
Ai dat cu mucii in fasole cu stopurile astea... sincer mai bine le lasai pe cele stock, luai un spray cu lac rosu din vitan si le faceai pe alea rosii complet si nu mai aveai nici probleme cu politia nimic. P.S: O spun din propria experienta !:rolleyes2 |
Toti aveti ceva cu stopurile full rosii si cu alea cu semnal alb...au facut 2-3 si acum trebuie toti ?
Quote:
Nu fi atat de sigur in ce zici tu aici...rosii COMPLET nu ai voie daca e sa luam "la sange"... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:18. |
- Copyright 2026 4Tuning