![]() |
Re: Intalnirea membrilor 4tuning Constanta
Super tare e foarte bine organizat baietii de acolo sunt de nota 10 ...am fost ieri am fost si azi si e super tare ! cu siguranta o sa mai incerc si asta se va intampla fff des :)
|
pana la urma se mai organizeaza ceva ???
si daca da la ce ora si in ce zi |
Aseara ne-am dat pe nocturna....a fost cam smecherie....s-a batut un nou record...26.24 :)
|
Quote:
|
Sugiuc mah...eu vb cu SADu si va asteptam....dar voi dc v-ati lungit atata la fripturi...ce sa va fac...plm...weekendu viitor.:)
|
Quote:
|
Quote:
26:77 ... Si asta cum am mai spus la prima mea intrare pe pista ... data viitoare esti mancat ! :D :D :D |
Quote:
|
Update: noul record este 26:04. Aveti de munca, baieti.
|
scot yo timpu asta sambata :D
|
Quote:
:) |
Quote:
26:04 ??????????????? cine...italianu ? :D |
Quote:
|
care e programul la carturi ? ca sa stiu cand vin :)
|
Quote:
|
Quote:
Oricum azi a zburat recordul: 25:48. UN CLIENT ANONIM. Quote:
Luni: inchis Marti-Miercuri-Joi: 11-21 Vineri-Sambata-Duminica: 11-23 Quote:
Sambata 26.04 INCHIS Duminica 27.04 INCHIS Luni 28.04 INCHIS De marti suntem "back in bussiness" |
vreau sa vin si eu la intalnirile voastre, sunt din alt oras dar sunt la facultate in Ct.
asa ca unde si cand? |
Quote:
|
e sigura treaba de la costinesti? cu 1 masina/grupa/club?
|
ce se intampla mah acolo..ca io nu inteleg....?
|
vezi forumul LR ;)
|
da poate vorbea cu mine...nu-i asa bah leo?:lol: totusi e un forum amical nu e intrunirea ONU preaslavitule Ingeras..
|
E secret... sau de ce nu ziceti niciunul nimic concret ?
|
Quote:
|
Liniste ca se enerveaza leonard...si credema nu vrei sa se enerveze leonard... :poke::evil_laug:cry2:
|
daca va fii .......ar cam trebuii sa fie ....pentru ca e nevoie de o liniutza la constanta ...mai ales ca cea de 1 mai nu a iesit ..
|
Eu acum am revenit pe forum si auzisem ca o sa fie ceva o expozitie dar nimeni vad ca nu stie nimic sigur. Legat de 4tuning nu este nimic am aflat asta din surse sigure. Mai multe nu stiu nici eu. Daca aflati ceva va rog anuntati si voi aici
|
continuam aici discutia ... cu ... intalnirea noastra .. sau iesirea la un gratar in gasca ;)
|
probabil si vreamea sa fie prielnica gratarului...si depinde de gratar noaptea sau ziua
|
Grataru' merge pe orice vreme... depinde cat de sensibil esti la frig... si ce esti dispus sa faci sa te incalzesti:P
|
pe la sfarsitul lui aprilie ar fi perfect cu 1 saptamana inainte de cursele de la mare.
atunci o sa fie dstul de cald afara..:D |
liviu e vorba de gratar ziua .. o intrunire a forumisti-lor .. sale aratam si la astia din tara ca exista si comunitatea constanteana :D
|
nu dude ... nu sa ne strangem in parcare deact in prima seara ca a doua zii mergem la grata .. fotbal si altele ;)
|
sa fie atunci..cand o fi mai cald..
|
liviu are probleme cu temperatura ... din 3 posturi ... 4 contineau "cand o fi mai cald" ... "atata timp cat o sa fie cald" ... "cald sa fie..." etc :))))
|
liv las ma ca te iau eu in buzunar :)) o sa fie caldura ca la punctu termic :))
|
e nevoie .. mananca niste varza si merge cu noi in masina .. si aprindem o bricheta ..sa vezi caldura dracu
|
si pe deasupra sa vezi si jet propulsion :))))
|
care esti asa de super maniera si un ingeras din anii 99 :))) eu te inteleg ca esti ingeras dar calugarii care vorbesc numai frumos nu prea baga eu pe forum-uri pe aici cu baietii . aaa si apropo cand era odata mascaareala grea de tot pe forum ......... tu pe unde erai de nu ai postat atunci sa zici sa se vorbeasca frumos ???!!!!! lasa frate lumea sa zica ce vrea ca-s vaccinati toti ...........
|
Quote:
tu nici macar permis de conducere nu ai, si chemi lumea la intalniri ? cu ce ocazie asa initiativa ? cum de zici tu de altii ca nu vin, tot zici ca veniti veniti, dar tu cu ce vii ? cu autobuzul? nu am nimic personal cu tine, dar umplii forumul asta cu o gramada de posturi inutile. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:31. |
- Copyright 2026 4Tuning