![]() |
Re: Divertisment
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=U8dfGKGdSWk prea tare!
|
E vrajeala...o bomba daia nu e in stare sa faca asemenea valuri.
|
Quote:
|
de fapt erau doi monstruleti sub apa si au inceput sa se agite :)))))))))
|
|
Motor 1.8 is + 2 cipuri = 220 CP :lol::lol::lol:.....tare.....
|
Si are KIT badboy look! :lol:
|
Quote:
|
mwahahah..si cipurile alea 2 sunt legate in serie sau in paralel? :)))
+ ca si-a batut joc de pisica aia , si la interior si la exterior , in special la exterior.pacat de ea |
Quote:
|
Quote:
|
|
|
Nu-i dificil sa faci fericita o femeie. Un barbat trebuie sa fie DOAR:
1. un bun prieten 2. partener 3. iubit 4. ca un frate 5. ca un tata 6. ca un sef 7. un electrician 8. un tapiter 9. un mecanic 10. decorator 11. stilist 12. sexolog 13. psiholog 14. exterminator de gongi 15. un bun ascultator 16. organizator 17. foarte curat 18. simpatic 19. atletic 20. cald 21. atent 22. galant 23. inteligent 24. simpatic 25. creativ 26.tandru 27. puternic 28. intelegator 29. tolerant 30. prudent 31. ambitios 32. capabil 33. curajos 34. determinat 35. sincer 36. pasional Fara a uita sa : 37. faca complimente 38. iubeasca shoppingul 39. fie onest 40. foarte bogat 41. relaxant 42. fildel si de asemenea : 43. sa acorde femeii multa atentie 44. sa-i acorde mult timp 45. sa-i acorde libertate, niciodata sa nu se ingrijoreze unde merge si FOARTE IMPORTANT: 46. niciodata sa nu uite: * zile de nastere * aniversari * evenimente organizate de ea cum sa faci un barbat fericit: 1. dezbraca-te 2. da-i mancare |
crima omul ala :))
https://www.youtube.com/watch?v=PTHv8aRRg4w |
:)))=))) :lol::lol: e drogat?
|
Quote:
|
ce vesel e omu :))))) tehh, tehhnici, tehnerrr :))
|
|
Avem o tara frumoasa;
Mai bine sa stai acasa, Privind la televizor. Ora cinci e cu-n omor; Beat fiind si fara treaba, Altu-a violat o baba, Trei tigani isi fac palate, Opt sosele-nsingerate, Cinci soferi ebrietati, O bataie intre frati, Unul, care-n drum spre piata, A alunecat pe gheata Si si-a rupt din nou piciorul, O mardeala cu toporul, Patru spargeri din auto, Unul leafa si-a baut-o, Altul sora si-a batut-o, Doi copii cu pocnitori, Inca trei copii din flori, Un scandal intre vecini, Patru furturi de gaini, Doi tarani si-au mincat calul Si s-a terminat jurnalul. Gata, ura si la gara, Ca-ncep stirile de seara! * * * Dar, indiferent de post, Toate stirile-ncep prost: Leul a ajuns pisica, Leafa va fi tot mai mica, Toata tara e in criza, Unii n-au curent la priza, Pe alocuri musca gerul Si-a-nghetat caloriferul, Situatia-i de groaza, Multi patroni concediaza, Trei directori sint demisi, Ministrii sint indecisi, E scandal in PSD, Fiindca Oprea nu stiu ce, Vine si Vanghelie, Boc mentine ordonanta, Altii sar iute cu clanta, Trei controale prin spitale, Leul se duce la vale... * * * Un calup publicitar Cu-aceleasi reclame, iar: Ciocolata si bomboane, Modele de telefoane, Creme, alifii, sampoane, Bere, guma sau tampoane, Un nou var de dat pe ziduri, Noua crema pentru riduri, Iarna-i grea, oferta-i mare, Noi avem o intrebare: De ce, dup-atitia ani, La oferta nu-s si bani? * * * Din nou stiri, din nou scandal, Unii sint luati de val Si se pun pe declaratii In fata intregii natii. Iliescu-i cu gargara, Sica Orban cu chitara, La git Base poarta lant, Dascalii n-au nici un sfant, Economia-i in sant, In Gaza inca un mort, Dar vin stirile din sport: Pe Mutu il doare-n cot, Popa iar pleaca de tot Si nu vrea sa mai ramina, Gigi nu s-a-ntors la stina, Si din cind in cind, asa, Unii merg la DNA. Dupa sport, timpul probabil, Care nu e prea valabil. Gazele le taie rusu', Despre frig vorbeste Busu, Si-apoi, gata. Dupa care, Cite-un film in reluare... Avem o tara frumoasa; Mai bine sa stai acasa Si dup-aia sa te miri: "Asta-i tara? Astea-s stiri?". |
Asta e geniala :D :D
|
|
fooooarte tare:shock:...cand scot album o sa mi-l cumpar;)
|
Prea tare!
|
|
credeam ca au inchis topicu ala, da vad ca nu se mai termina :))
|
Cica EL: Noi doi de ce nu am facut EA: nu esti genul meu...
Da ce fato...te casatoresti cu el? Il iei acasa? Vad si astia sexul ca pe un mariaj. |
Ajusesem doar la pagina 6 si deja ma spargeam de ras :lol:
|
1 Attachment(s)
Flashuri :lol:
|
deci acreala totala:
Gidea Radu: sal ana punk: heelo Gidea Radu: auzi, am si eu o intrebare ana punk: da Gidea Radu: noi de ce nu am facut sex pana acum? ana punk: hehehehehhehehe ana punk: sunt prima din lista? |
1 Attachment(s)
cat de neinspirat tb sa fii sa iei avataru cuiva :))
|
Dap. E la moda acuma...
Si in legatura cu treaba cu "noi de ce n-am facut sex pana acuma"... deja s-a raspandit prea tare si nu mai tine... |
Quote:
|
si eu ma miram ce draq am postat eu pe un topic :))
|
Doi politisti ascultau telefoane, iar unul dintre ei isi sugea degetul.
Colegul il intreaba: - Ce dracu, ba, tu esti copil, iti sugi degetul?! - Ba frate, am ceva negru sub unghie si vreau sa stiu daca e c***t sau pamant. - Ia da-mi ba si mie sa incerc, cu nasul si gura mea de politist, si-ti spun eu, in mod clar, despre ce este vorba! Dupa ce ii suge si el degetul, spune: - Bai colegu' sa stii ca asta e c***t!. - De-asta ma miram si eu! De unde dracu sa am eu pamant in cur?! |
Curriculum vitae
Informatii personale Vasile Baronu’ de la Baitesticol, idolu’ femeilor nemaritate si maritate, invidiat de dujmani Data nasterii: 30.02.1986 Adresa: Strada Jmekerilor, nambar oan, Baitesticol Telefon: Mobil Email: [email protected] Obiectiv Sa fiu cel mai laudat, invidiat si bazat jmeker nambar oan. Tipul postului urmarit,: Jmeker full time Disponibilitate de schimbare resedinta: Spania, Italia, Germania, Austria, am fost în toate Studii Colegiul National de Muzica “Nicolae Guta - Cel mai bazat lautar, vestit în toata Europa”, Baitesticol Academia de Jmekeri - Facultatea de Bossi - Specializarea Valoare, Baitesticol Experienta Jmeker: perioada: de când m-am nascut si toata viata responsabilitati: faima, bani, femei, succesuri firma: Firma Vietii Competente profesionale Limbi straine: italiana, spaniola, germana, toate la perfectie, sa moara toti dujmanii de invidie daca va mint Operare PC: am învatat de la Bahoi cum sa sparg parola de yahoo Aptitudini: sunt printul femeilor, le vrajesc pe messenger si ele îmi da buzzuri pe urma, ca moare dupa mine fac dolari si euro chiar si când dorm cu ochii închisi sunt invidiat de dujmani ca sunt apreciat de femei am multi dujmani toata lumea vrea sa stea pe lânga mine când sunt la discoteca la Caminul Cultural ca eu sparg 1000 de euro pe noapte si stiu sa ma distrez si beau sampanie de 100 de euro îl cunosc pe Sorin Copilu’ de Aur si pe Adrian Minune orice vreau eu îl obtin altu’ ca mine nu e sunt cautat de mafia interlopa pe motiv ca sunt frumos am har de la Dumnezeu am talent am valoare am spart norma la femei Hobbyuri sa le dau jet la dujmani sa stau pe messenger cu femeile si sa le vrajesc manelelele hainele de firma electrodinamica miscarii corpurilor solide în raport cu relativitatea timp-spatiu si echivalenta energie-masa Pre-interviu 1. Ce te motiveaza sa fii performant? Talentul. 2. Care ar fi jobul tau ideal? Boss cu norma întreaga si carte de munca. 3. Care este cea mai mare realizare a ta de pâna acum? Valoarea. 4. Cum te-ar caracteriza ultimul tau sef? M-ar caracteriza ca ar da totul sa fie macar pe jumatate ca mine. |
|
|
Adunatii Copaceni - Gathered Tree People
Afumati - Neversober Baicoi - Youball Buhusi - Boo Buzau - Really Fat Lip Calarasi - Silly-dressed Folks on Horses Ciorogarla - Nigger-River Constanta - The Steadiness Dor Marunt - Miniature Melancholy Husi - Shoo Navodari - Networkers Onesti - The Sincere Pitesti - Youdohide Satu-Mare - The Rather Roomy Rural Community Slatina - Slut Tina Slobozia - A Very Wrong Local Tradition Târgu Frumos - The Aesthetically Pleasing Bazaar Urlati - Gimme Some Noise Voluntari - Town of Unpaid Assistants |
| All times are GMT +2. The time now is 11:25. |
- Copyright 2026 4Tuning