![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
daca te prinde, iti da amenda, pentru ca trebuie sa ai itp valabil daca circuli pe drumuri publice, indiferent cum, tractat sau prin forta propie, masina trebuie sa corespunda tehnic anumitor norme...cel mai bine ar fi sa o duci cu o platforma...bafta.
|
Stiu ce zici dydy, masina corespunde ca a circulat fostu propietar pana acum juma de an cu ea,deci probleme majore nu are, cat despre platforma chiar nu imi vine sa dau vreo 2 milioane asa sa fie date. O sa merg cu un prieten si o sa merg in spatele lui(netractat). Iar in cazul in care ma opreste si zic ca am uitat talonul acasa imi da amenda pe loc sau verifica masina prin statie?
App.. mersi fain de radiator e perfect....raman dator cu o bere |
Daca nu ai itp valabil, masina nu corespunde tehnic(legal), deci nu ai voie pe drumurile publice decat pe platforma. Te verifica direct din masina daca ai toate actele ok, si ramai fara talon, drumuri si nervi degeaba pe la rar, politie, etc. Eu am patit-o cu fosta masina, dar am dat de un politai tanar si am scapat doar cu amenda pentru centura... :D
|
Cum pot afla propietarul unei masini daca am doar numarul masinii?
|
numai la Politie daca cunosti pe cineva..sau si fara numai sa ai un motiv intemeiat( ca s-ar putea sa nu-ti zica)
|
Cumpar URGENT jante Dacia CMS model "dedicatie"
daca stiti pe cineva care are de vanzare va rog sa lasatri un PM... Multumesc |
imi dai mie 100 de lei si iti fac rost de datele proprietarului :D
|
N-ai bani de revelion? :))
|
Sarbatori fericite si An nou fericit tutuor
|
Sarbatori fericite sa avem !
|
nu dar sunt pe cale sa obtin dupa cum se vede :)
|
@ Toto ms de informatie....le poti da moka ca am gasit in alta parte...
[I]An Nou Fericit la toata lumea si un 2010 fara incidente![/I] |
si tu ai dusmani bughilas? ai black book cu numere de inmatriculare? :P
|
nu e vorba de dusmani..dar asa e @XUX mereu cu glume....
la o asa lista inca nu am ajuns dar nesimtiti in trafic se cunosc de la sine( taximetristi, copii cu permis de 1 an etc, ) Toate cele bune Moga! ;) |
un an nou cat mai imbelsugat la toti
|
An Nou Fericit Tuturor !!
|
Un an nou plin de impliniri si realizari din orice punct de vedere :-)
|
La Multi Ani si An Nou Fericit!!!! cu multa sanatate&impliniri&bani...etc tot ce va doriti.
|
Un AN NOU FERICIT !! si de la mine si binenteles fara accidente !!!
|
LMA 2010!!!
|
La multi ani! Va doresc tuturor un An Nou Fericit, fara incidente in trafic, multa sanatate, fericire si bani. Sa ne auzim numai de lucruri bune in Sibiu despre tuning in anul 2010.
|
Happy Easter!!! everybody....
|
Baieti, vad ca toata lumea vrea activitate....eu as vrea sa facem o reprezentanta No speed limit in sibiu? Cu cine sa vb? Si cel mai important cine ar sustine miscarea?
|
invata sa scri corect d.p.d.v. gramatical inainte si dupa aceea hai cu asemenea propuneri.
Bafta! |
spui tu?dc nu propui tu ceva mai bun?
|
Nu spune el, spun regulile forumului pe care le gasesti AICI! Si el nu trebuie sa propuna ceva mai bun ca nu e concurs.
Personal mi se pare ciudat si penibil sa intri pe un forum unde nu stii pe nimeni si nimeni nu te stie si sa faci o astfel de propunere. Probabil e entuziasmul varstei. Eu zic sa acorzi un pic de timp si sa citesti topicurile de pe sectiunea asta si sa vezi ca s-au mai facut multe propuneri de genul acesta si nu au avut succes. Pe langa asta sunt deja in Sibiu vreo....5?(nu sunt sigur) cluburi printre care si o filiala(reprezentanta nu prea merge) a unui club mare din tara. In schimb, daca chiar vrei sa sustii ideea unei filiale NSL Sibiu pune problema altfel, de genul: "Ma numesc x am masina y si impreuna cu inca 2,3 sau 7 prieteni vrem sa infiintam filiala z. Ce parere aveti?". Eu zic ca ar fi mult mai normal asa. Numai bine! |
@ 18sba aici e ca la mafie, you hit me, we hit you :)
In alta ordine de idei am luat ban 10 zile pentru ca am injurat un taran |
Chiar mi-o fost dor de tine, nu stiam ce ai patit:lol:. Te-am vazut zilele trecute de vreo 3 ori in 3ar. E super, mie imi place mai mult decat C-ul chiar daca inima nu-i bate asa puternic.
|
Cu 1200 de euro i-o fac sa bata mai puternic. o fac de 220cp si cuplu 430 nm direct la bmw cu garantie. oricum trage foarte fain
|
Nice reply.....PaulMIG the wise.......... you tell 'em boy 8)
Tare faza cu "reprezentanta" :lol: |
hai mai ziceti ceva ca e gratis!
|
ok.......primesc donatie 2 bucati (minim) cauciucuri de iarna :lol:
ps: urgent |
asa! nu a fost greu
|
haideti pe la deseara pe la 9 in parcare la rompetrol sa ne jucam in zapada :)
|
Parcarile is pentru facut oameni de zapada, hai pe strazi!
|
pai eu om de zapada vreau sa fac :(
|
P.S. Bring Me Woman-ul meu are de azi 230 cp si 430 cuplu
|
Quote:
|
hmm...ieri...nu stiu daca am facut
|
salutare....am si eu o intrebare.....stie cineva prin sibiu unde pot face si eu un itp la un urs??
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:03. |
- Copyright 2026 4Tuning