![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
18 Attachment(s)
N-am dat mult pe ea pt ca am prins-o intr-o licitatie pe ebay, dar la mine a fost caz izolat. Amg-ul e superb.
Mitsubishi Pajero SWB - AutoArt 1:18 Al 3-lea pajero din colectie si cel mai dragut dintre ele. Este versiunea sport, iar detalile machetei sunt multumitoare, chiar daca este destul de veche. |
Cu adevarat frumoasa macheta si pozele pe masura, felicitari:!:
|
poza 11 e superba
vechi vechi, dar ce n-as da eu sa am vechitura asta. cu astea o sa incep si eu, aa-uri de generatie veche, mi se par grozave asta e foarte foarte frumos, bravo:!: |
Ma uimesti cu atatea achizitii... chiar mi-e greu sa tin pasul la "urmarit" thread-ul tau !
P.S. hai ca nu e rea Celica;) |
Imi place Celica, si ai dreptate la faza cu Maisto, daca as colectiona 1/18 mi-as fi luat-o si eu mai ales ca a fost la un pret asa de bun, asa ma multumesc s-o admir in poze :lol: misto achizitie
|
12 Attachment(s)
BMW E46 WTCC 2005 vs BMW E90 WTCC 2007 - AutoArt 1:18
|
Superbe achiziţii , să le stăpāneşti sănătos !! :D
|
excelente bmw urile, dupa cum probabil ai vazut am aceeasi pereche la 1/43...sint superbe oricum....iar pajero.....este foarte foarte frumos....am impresia ca machetele mai vechi dar nu foarte sint mai bune decat multe din cele actuale....parca le pasa mai mult...nu stiu sa explic, dar par mai sanatoase...cele 1/18 de la AA de ultima generatie cu regret am constatat ca abunda in tot mai mult plastic si mai putin metal....iar pretul e din ce in ce mai mare...
|
Quote:
Quote:
Pajero face exceptie fiind o macheta destul de fragila, dar da, cele vechi sunt mai bine inchegate. |
Astea doua sunt de vis man, am ramas mut la vederea lor, bravooo:!:
|
he he, ma tot gandesc si eu la pachetul asta de 320-uri, ar fi si pacat sa nu profitam de oferta...sunt foarte frumoase, sa le tii cu grija,bafta!
|
Quote:
sa nu fiu off... arata foarte bine altele.ce mai avem pe lista domnu', dar nu mai Bmw-uri te rog frumos ca fac cu inima, asa modele frumoase... cele doua arata de top, imi place 2005-ul mult de tot. felicitari pentru ele:cool: |
Merci. Pacat totusi ca E46 este seald ... :(
Am mai facut poze si la porsche gt3 cup, dar dupa ce am revazut preznetarea asta am observat cat de prost arata o macheta alba pe fundal alb, asa ca mai aman unpic prezentare :lol: |
Ce poze reusite la Mitsubishi Pajero! Macheta din ce observ este buna.
BMW-urile sunt "criminale", arata foarte bine impreuna. Intr-adevar mergea mai bine un background mai inchis, dar asta nu inseamna ca pozele nu-s bune. Felicitari, u r the man. |
Quote:
|
Ahhh ce misto sunt BMW-urile:-P ce bine le sta impreuna...cred ca o sa mi le iau si eu...cred doar:lol:
|
12 Attachment(s)
Din ciclul mi-a fost lene sa refac pozele :))
Porsche 911 (997 cup) GT3 - AutoArt 1:18 |
Quote:
Superba macheta, si dupa cum am zis ai facut niste poze foarte bune, se vad toate detaliile :-) |
mie imi place foarte mult livery-ul.si da foarte bine alb gri si rosu parerea mea...
pe fundalul alb sunt frumoase pozele.o macheta reusita din toate punctele de vedere.felicitari din nou:!: |
Mda..ce nasol e CICLUL asta.. criminal rau de tot porcu:!:
|
Si mie imi place CICLUL asta inceput de steaua acum cateva posturi...ciclul RACING...fac abstractie si de fundal si de tot, continutul e important;)...ce urmeaza oare?:lol:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Poze mai clare si mai multe, maine, in natura. |
15 Attachment(s)
Dodge Viper SRT10 - AutoArt 1:18
Am prezentat acum ceva timp un Viper identic, dar pe culoarea rosie. Intre timp am achizitionat si unul negru, dupa care m-am hotarat ca nu are rost sa tin ambele in colectie :lol: si l-am pastrat doar pe asta pentru ca imi pare mai reusit asa. |
Verdeata sparge tot, e mortal:!:
|
fain Viper, dar Camaro SS :woowoo: este bestial:omfg::censored::headache: nici nu vreau sa ma gandesc ce detalii are.:-| o macheta bestiala, abia astept poze mai multe:!:
|
Misto maisto-ul domnu' Steaua:lol: ceva pomana la biserica de la colt?:lol:
|
unde ai gasit sa cumperi verdeata ca de cand o caut sa o pun linga surorile ei?din bucuresti de unde ...?:D
|
offf, repede v-ati prins voi :))
Camaro e via Bulagaria. Am zis sa-i fac poze la lumina naturala si de asta nu l-am prezentat. Mie mi-a placut foarte mult, desi nu e la fel de functional ca acel plymouth prezentat cateva pagini mai jos. |
18 Attachment(s)
Chevrolet Camaro Yenko/SC - GMP 1:18
Din pacate am uitat sa setez aparatul foto cum vroiam si a ramas cu vechile setari, de la pozele de interior. Astfel pozele nu au iesit chiar asa cum imi doream, dar in fine ... Detaliile machetei sunt foarte bune, iar vopseaua pare excelent aplicata. Desi nu prezinta tot atat de multe elemente functionale ca plymouth, pot spune ca macheta nu a dezamagit. Motorul este foarte bine finisat, iar discurile de frana sunt excelent redate. |
Mai ales poza 9..e asa nasoala facuta.. de mor aici...pentru mine sunt frumoase iar macheta pe culoarea asta e mortala..detaliile la fel, foarte nasoale..:lol::lol:
|
Nu sunt fan muscle-car-urilor,desi detin 2,dar culoarea excelenta a machetei nu poate fi trecuta cu vederea,plus e un GMP,cei mai buni in acest domeniu,asadar felicitari pentru achizitie!:D
|
pai ce facem domnu' Andrei, am vorbit cu dumneata si ai zis ca nu-l prezinti azi.Vai vai...asta cred ca o fost un salariu si o prima de Craciun:lol:, glumesc fireste:razz:
Arata chiar bine.Culoarea imi place foarte mult si ii vine de minune.De detalii nu am ce sa mai zic, doar e GMP si se stieeee:dance: felicitari pentru achizitie domnu' si pentru poze care sunt foarte frumoase. |
Foarte frumoasa macheta, ai dat de gust:lol: Imi place foarte mult culoarea.
|
Cineva sa te opreasca... numai sa indrazneasca!
Superba macheta Chevrolet Camaro! Felicitari pt. prezentare, pt. poze, pt. achizitie. Culoarea si dunga aceea alba sunt super de efect. No.1 |
Quote:
Un singur lucru nu-mi place la ea: jantele...adica modelul de jante:-P |
Arata foarte bine . Mie imi plac pozele , si detaliile machetei ! Mie mi se pare ok pret/calitate :). Nu prea am vazut multe machete GMP , dar observ ca sunt lucrate bine! La mai mult :D
|
Ma bucur ca va place camaro. Ce-i drept de curand mi-am luat primul gmp si a fost printre putinele machete ce m-a facut sa ma uit mai urat la unele autoart-uri din colectie. Cu siguranta nu vor ramane doar 2 gmp-uri in colectie, dar inafara de cele 5 machete ce urmeaza sa vina, pana la finalul anului o sa fie o mica pauza.
|
Arata bestial,si culoarea ...arata excelent pe masina.pozele ..stii deja ce parere am.succes in continuare:D
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
BMW 323i (e21) - AutoArt 1:18
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:40. |
- Copyright 2026 4Tuning