Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/15561-dacia-loco-sticla-69-tau.html)

quick_5hifter 10-01-07 23:01

Re: Dacia Loco pe sticla... B-69-TAU

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU (Post 692406)
ceva progrese cu fetele de usi.....

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

d3spinul 10-01-07 23:09

sal... TAU ai idee cam cate mii de euro ai bagat in ea pana acum? :)
am shi eu o micutza din `89 .. anu asta ii fac majoratu..
am vb cu George P. shi mi`a povestit multe de masina ta..
ce te faci acum cu nou alegislatzie, k dak n`ai actele la tine, itzi da amenda shi 2 puncte de penalizare :|:|

d3spinul 10-01-07 23:24

cea mai tare faza a fost cand.. vorbeam cu George shi imi zice... bai frate, dupa ce m-am dat jos d la el din mashina , 10 min eram surd numai auzeam nimika :)))))

George_P. 10-01-07 23:29

Quote:

Originally Posted by ro.maniak (Post 687283)
bord de dacie papuc diesel se vede foarte frumos si este si functional .. cred ca stiti la ce ma refer.

Borde de papuc diesel??:lol: :lol:

D-ala urat asa,fara turometru,fara nimic...crezi ca da asa bine ??

Glumesti sper:lol: :lol:

Lasati omu' in pace,ca stie el mai bine decat voi ce are de facut la masina...

Bafta TAU-le;)

d3spinul 11-01-07 00:33

Re: Prima Dacie berlina modificata din Romania intr-un videoclip - B-69-TAU

o dacie k a lu` TAU atrage mai multa atentzie k un x5, k un seria 6...
am un prieten care are un Nissan Navara din 2004 2,5 tdi , un Trabant de 120 d cai , motor glof 2, adus din Germania, din cate am intzeles a fost facut pt cursele de juniori , decapotabil , jante... l`a cumparat recent, tipu care l`a avut avea nr B 07 LUX , am mers cu amandoua, shi itzi dau cuvantul meu de onoare k trabantzelu atragea de 10 ori mai multa atentzie..
la benzinarie , nu exista sa nu fie 1,2 persoane sa intrebe ceva despre el..

GRIM_RIPER 11-01-07 00:52

marpha masina taule....... tzineo tot asa .......... cea mai tare dacie........ se vede ca ai avut de munka o gramada/.......dar a meritat .......tu nu detzii o masina ci o opera de arta!!!!bafta

Un bou de vanzare 11-01-07 09:42

1 Attachment(s)
frate e tare asta cu balada...sa inteleg k va reprezinta pe voi astia cu obositele astea de device-uri umblatoare pe care romanul le numeste masini(DACIA)....hi hi hi...cum scoate unu capu la suprafata ceilalalti il trag repede in jos ....:Dk in banc...imi place...brava..

nu stiu dak SGM-u asta s-a prins da va cam bascarit pe toti...imi place de el..e vero...

asta e imnul dacia rally team?

MaTzA 11-01-07 10:43

scuzati-ma ca o spun...dar am impresia ca TAU si-a glazurat fundul... sper sa nu interpretati gresit ( unii)

vlad_VSV 11-01-07 15:27

hahaha:mrhappy: :mrhappy: :mrhappy: :mrhappy: imi place de matza....:D ca ii diplomat :censored:

ro.maniak 11-01-07 18:31

Quote:

Originally Posted by George_P. (Post 693276)
Borde de papuc diesel??:lol: :lol:

D-ala urat asa,fara turometru,fara nimic...crezi ca da asa bine ??

Glumesti sper:lol: :lol:

Lasati omu' in pace,ca stie el mai bine decat voi ce are de facut la masina...

Bafta TAU-le;)

bord cn4 ca sa intelegi. a fost montat si pe dacia berlina cn4. si are si turometru si tot ce vrei. eu cred ca tu ai postat ca sa faci niste posturi asa aiurea. sau poate tu esti adeptul ``` pe volan scria dacia groupe renault` `dar l-am schimbat am pus bemwe in trei ca`mi place mai mult`
``
erau pe undeva si niste poze cu un interior rosu cu flacari cu un bord exact care zic eu si se vedea binisor. cei care lau vazut stiu la ce ma refer

MaTzA 11-01-07 19:14

da...acum fara suparare...ne dam si noi sfaturi unii altora...tu ai spus ca el ar fii postat aiurea...dar tu ai vazut ce ai postat??? puteai sa-i explici omului ca exista si cu turometru si fara turometru... sau te-ai amuzat si tu ,putin, pe seama lui???
P.S. "am pus >>>BMW M3<<< " nu bemwe in trei ... ;)

George_P. 11-01-07 19:30

Quote:

Originally Posted by ro.maniak (Post 694259)
bord cn4 ca sa intelegi. a fost montat si pe dacia berlina cn4. si are si turometru si tot ce vrei. eu cred ca tu ai postat ca sa faci niste posturi asa aiurea. sau poate tu esti adeptul ``` pe volan scria dacia groupe renault` `dar l-am schimbat am pus bemwe in trei ca`mi place mai mult`
``
erau pe undeva si niste poze cu un interior rosu cu flacari cu un bord exact care zic eu si se vedea binisor. cei care lau vazut stiu la ce ma refer

Tu vorbesti in necunostinta de cauza si "ai postat ca sa faci niste posturi asa aiurea"...:roll:

Sa stii si tu ca odata cu aparitia Dacia Papuc diesel,nu s-au mai montat turometre nici pe ele si nici pe berline,nici Solenza versiunea europa nu avea turometru...

Tu de papuc diesel vorbeai,eu ti-am spus parerea mea,tu te-ai luat de mine...
A devenit o moda asta,sa va luati aiurea de oameni...
Tineti-o tot asa,o sa ajungem sus de tot in stilul asta,suntem mai rai ca animalele dreaq...

TAU-le,te rog frumos sa nu stergi postul,sa vada lumea ce fel de oameni am ajuns...:rolleyes2

ro.maniak 11-01-07 19:50

2 Attachment(s)
tocmai ca am dat un sfat. si am si specificat ``` .. cred ca stiti la ce ma refer. ```. SI ma refeream ca si model de bord. Ceasurile se pot adapta/modifica. Am dat o parere deoarece din acest motiv ne aflam aici. sa dam pareri si sfaturi. asa a ajuns si tau la nivelul asta din cate stiu din sfaturi si pareri. nu din flame intre noi. tau parca avea modelul scoica, asa ca poate face un upgrade la acest model de bord care nu e chiar urat. plus ca sunt mascate frumos si practic/tabloul electric si alte chestii. a fost o parere ok ? de acum daca vreti sa sariti in capul cuiva facetio civilizat si cu argumente. sau dati o parere mai buna. nu postati de dragul de a fi `De-al Casei :)` cu asta am incheiat subiectul.

Argumentele mele:
1. Se gasesc in comert cutii pentru cd player ca sa nu para aruncat acolo am vazut deci nu vb aiurea.
2. ceasurile cu turometru stiu ca le are deja pe cel scoica facute cu leduri si tot ce le trebuie deci ar merge facut doar un swap.
3. e mult mai practic si mai dragut decat scoica + ca e proiectat pentru aceasta masina si nu tot felu de inventii personale m3 m6 sau mai stiu eu ce prostii.

corect ca nici nu a zis inca sa il schimbe dar v`ati dat cu parerea asa ca mi`am dat si eu.

DE ACUM INCOLO NU O SA MAI POSTEZ DE LOC SA NU MAI DERANJEZ PE NIMENI

vlad_VSV 11-01-07 21:30

o facut ce o facut de iara or ajuns sa se certe....oamenii astia is de tata minunea...

George_P. 11-01-07 22:07

Nu se cearta nimeni,eu doar imi spusesem parerea si au fost niste contraziceri...nu mai conteaza acum,ma bucur ca mi-a raspuns in mod civilizat si respectuos si nu a ripostat intr-o nesimtire jalnica cum mai fac majoritatea pe aici.;)

d3spinul 11-01-07 22:32

Quote:

Originally Posted by George_P. (Post 694630)
Nu se cearta nimeni,eu doar imi spusesem parerea si au fost niste contraziceri...nu mai conteaza acum,ma bucur ca mi-a raspuns in mod civilizat si respectuos si nu a ripostat intr-o nesimtire jalnica cum mai fac majoritatea pe aici.;)

uite`l ma ce finutz e...

un baiat de nota 12 ;)

p.s. asteptam curajosii :P

GRIM_RIPER 11-01-07 22:56

taule.....am trecut sap asta pe langa masina.........arata bestial.......mai bine ca in poze...........she's pretty stopurile alea sunt bolnave rau......prea marpha....so stapanesti sanatos

B-69-TAU 11-01-07 23:07

Quote:

Originally Posted by GRIM_RIPER (Post 694711)
taule.....am trecut sap asta pe langa masina.........arata bestial.......mai bine ca in poze...........she's pretty stopurile alea sunt bolnave rau......prea marpha....so stapanesti sanatos

daca tu ai posibilitatea sa vezi prin ziduri chiar te cred! masina mea sta in garaj de la craciun, si nu a fost miscata deloc!......

GRIM_RIPER 11-01-07 23:12

scz gresit.....vb serios am vazuto anu trecut mam exprimat aiurea parca pe 16 dec.nu am recunoscuto atunci dar cand am vazut topicu mi-am dat seama belea de tot..........o opera de arta

UniculSGM 11-01-07 23:54

Am auzit si eu de mult prin liceu de operele astea de arta. Flori de mucegai, daca va mai aduceti aminte. Se vorbea despre estetica uratului :)

GRIM_RIPER 12-01-07 15:14

SGM u numai ai topicul??am vrut sa itzi scriu ca ieri ai trecut pe langa mine in intersectzia din castani[big]ce sa zic e tare masina imi plac la nebunie aripile evazate[arata mai bine in realitate]dar ce motor ai pe ea?
sory d offtopic

BUBU007 12-01-07 15:43

1 Attachment(s)
Aici Ceva Frumos:d

BH 07 MDF 12-01-07 15:56

Quote:

Originally Posted by BUBU007 (Post 695444)
Aici Ceva Frumos:d

Cred ca jumatate din Romania stie pozele cu aceasta masina ... si nu e Dacie ... e Renault ! :D
TAU-le intr-adevar ... detii o opera de arta ... stopurile sunt mortale !:D

Un bou de vanzare 12-01-07 16:14

Quote:

Originally Posted by B-34-SGM (Post 694811)
Am auzit si eu de mult prin liceu de operele astea de arta. Flori de mucegai, daca va mai aduceti aminte. Se vorbea despre estetica uratului :)

cred k tu confuzi forumul asta cu cenaclu literar ...jumate din cei de aici habar nu au de tudor arghezi, apoi de estetica uratului...dak vrei sa te dai vultur da-te printre vulturi ,nu cu gainile.....dak ma intelegi;)

Burnout18 12-01-07 17:57

Eu nu mai zis nimik despre masina ta!!!O poza face mai mult ca 1000 de cuvinte!!!Mai ales detalile!!!

UniculSGM 12-01-07 18:45

Quote:

Originally Posted by Un bou de vanzare (Post 695476)
cred k tu confuzi forumul asta cu cenaclu literar ...jumate din cei de aici habar nu au de tudor arghezi, apoi de estetica uratului...dak vrei sa te dai vultur da-te printre vulturi ,nu cu gainile.....dak ma intelegi;)

Adevarul este ca daca fac o medie de varsta sau un sondaj de studii, posibil ca 80% sa creada ca Arghezi asta e un fotbalist ceh. Pt cei ce stiu ce a scris Arghezi, numai respect, de la Zaraza.

miniblu3 12-01-07 19:36

Scuze de off-topic...subscriu si eu contra lipsei de po****ritate a unor notiuni cum ar fi estetica uratului :D

B-69-TAU 12-01-07 23:21

20 Attachment(s)
off doamne ce discutii au aparut din nou pe topicul meu...
eu am terminat de batut fibra pe fetele de usi, acum urmeaza partea grea finisajele....off...
cateva poze...

B-69-TAU 12-01-07 23:22

7 Attachment(s)
..........................

MaTzA 13-01-07 00:10

pana acum arata bine...asteptam progresele :)

Fauru_13_XWN 13-01-07 00:17

cite kg crezi ca va avea o fata de usa:-P :-P :-P
sint curios sa vad ce iese nu de alta da ce faci tu am vrut sa fac si eu .......da m-am lasat pagubas bafta

NightDevil 13-01-07 00:20

o sa ai de finisat la ele de o sa-ti iasa ochii din cap :)

Yackone 13-01-07 02:26

vad ca pana la urma te-ai descurcat si singur...sfat finisajul fa-l din mare cu un flex mic cu hartie abraziva granulatie de 60-80...dupa aceea il iei la mana 120-200...dupa aceea chituiete toti porii si toate imperfectiuniile si le finisezi cu 600-1000;) ....oricum multa multa bafta la finisat...;)

p.s: ti-o iesit o forma misto;)

B-69-TAU 13-01-07 14:23

11 Attachment(s)
progrese cu fetele de usi......

Un bou de vanzare 13-01-07 14:32

Quote:

Originally Posted by miniblu3 (Post 695780)
Scuze de off-topic...subscriu si eu contra lipsei de po****ritate a unor notiuni cum ar fi estetica uratului :D

eu zic sa facem un thread cu chestii d-astea docte sa aratam lumii de pe aici cat de culti si inteligenti suntem...k doar maretia sta in ceea ce stii nu in ceea ce detii, nu-i asa Dl. SGM?

ce ne intereseaza k suntem la topic de dacie ...cu munca asidua a unui om ...comentam banalitati irelevante..

apropo scz de "offtopic": bravo Tau tine-o tot asa...sper sa realizezi in timp ceea ce ti-ai propus...:twisted:

UniculSGM 13-01-07 15:11

Trebuia sa faci matrita pe o suprafata plana, pe care o finisai in prealabil. PAL-ul era bun, sau/si placi se spuma poliuretanica. Finisai matrita. Apoi din matrita, in functie de finisarea facuta, piesa iesea finisata in proportie de 95%.

Aveai avantajul ca nu munceai 2 saptamani sa finisezi ceea ce ai pozat tu (asta cu aparat pneumatic rotativ, daca nu mai mult), nu bagai chit cu kilogramul, si iti ramanea si matrita, din care puteai sa mai scoti alte piese pt viitorii doritori. Sfat din partea unuia care a lucrat cu fibra de sticla.

Pt un bou de vanzare, mersi pt compliment, stiu cateva lucruri, si nu detin foarte multe. Dar totusi pot spune ca sunt un om de cultura rara. Sunt tractorist si am o plantatie de Canabis. Nu multi au o cultura rara ca a mea.

B 89 WRC 13-01-07 15:17

sgm-ule ce ai ma cu baiatul te oftici ca se baga si el in seama

Bogyciu 14-01-07 09:28

Presupun ca ala e doar modelu pentru matritza pentru produsul finit (ati inteles voi)... Nu stiu ce sa zic da cred ca iese mult mai bine daca ii dai o forma cat mai buna la ce ai tu acolo, tragi o matritza dupa aia si apoi iti scoti niste fete de usi a-ntaia, subtzirele, usoare si super finisate. Multa munca in zadar daca pui alea pe usi... In plus poate mai faceai un ban acolo doritorilor de fete de usi a la TAU :D . Nu o lua in nume de rau, imi place ce faci tu da incearca si tu sati faci munca mai usoara (gandestete, prin absurd, intra un "tractorist" in tine, ca sunt multi slava Domnului si iti face usa varza, daca ai matritza intr-o seara-i gata alta fata, daca nu alte 2 sapt de munca)... Bafta in continuare! :peace:

Bogdan_ozzy 14-01-07 10:53

B-69-TAU? omule... sincer sa fiu nu mai am cuvinte doar cateva de lauda si te felicit pentru ceea ce ai facut si ce vei face in continuare!!! in sfarsit vad si eu un om care a inceput de jos ... si vrea sa ajunga cat mai sus!!! bravo tie ... si se vede ca iti iubesti masina!!! bravo te felicit inca o data!!!!! Respect B-69-TAU!!!

Most_Wanted 14-01-07 21:17

o sa te opresti vreodata sa bagi in ea?

All times are GMT +2. The time now is 01:42.

- Copyright 2026 4Tuning