Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa agati o fata ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1546-agati.html)

EvLSant0S 09-08-07 06:55

Re: Cum sa agati o fata..

o fata o agati usor .. de tinut e mai greu :P
aleks stie cel mai bine :P

needmoney 12-08-07 23:39

am shi yo o intrebare......dar intai sa va descriu putin situatia.....cunosc o fata de mai mult timp, imi place mult de ea shi ash vrea sa fiu cu ea.....dar e o prbl....tipa are prieten...faza e k mai tarziu mi-a devenit amic apoi tovarash foarte bun....acu tipu a plekt in italia....shi el o inshela pe ea in romania deci nu cred k in spania este usha de biserik.....shi vroiam sa va cer parerea dak sa incerc sa ma combin cu ea sau nu.

Sasha_z 12-08-07 23:44

si pana la urma unde e plecat ala in spania sau italia????=))))))))))))))))))))))))))

dexter_20 13-08-07 00:01

Quote:

Originally Posted by needmoney (Post 1043389)
am shi yo o intrebare......dar intai sa va descriu putin situatia.....cunosc o fata de mai mult timp, imi place mult de ea shi ash vrea sa fiu cu ea.....dar e o prbl....tipa are prieten...faza e k mai tarziu mi-a devenit amic apoi tovarash foarte bun....acu tipu a plekt in italia....shi el o inshela pe ea in romania deci nu cred k in spania este usha de biserik.....shi vroiam sa va cer parerea dak sa incerc sa ma combin cu ea sau nu.

daca iti e tovarash foarte bun nu cred ca te-ai gandi cum sa ii furi femeia. nu conteaza ca e in spania sau italia. e ca si cum l-ai impusca pe la spate. DAR ai putea sa vb cu el despre sentimentele lui pt ea. daca alea sunt....nule atunci ai putea sa bati un apropo ca o simpatizezi....ca iti place de ea. daca el e de acord ....go 4 it! eu asa am facut.

Bogdan_ozzy 13-08-07 00:06

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1043403)
si pana la urma unde e plecat ala in spania sau italia????=))))))))))))))))))))))))))

Doamne.. ce nebunie.. :)) nu am mai putut de ras :)) deci azi e in spania .. maine in italia .. poimaine in portugalia. si tot asha:))
ONtopic: daca iti este prieten .. nu fa nimik.. adik nu te combina cu ea.. sunt alete sute de mii de fete cu care poti incerca!:)

aleks 17-08-07 11:16

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 1037646)
o fata o agati usor .. de tinut e mai greu :P
aleks stie cel mai bine :P

multumiri de apreciere santosica
pai da, e usor sa le agati, mai ales daca nu esti cioban si stii sa legi trei vorbe, nu esti urat ca moartea, si nu traiesti din ajutorul de somaj ( n-am nimic cu somerii :) )
problema mare e ca asa cum vin asa se si duc ( sau cum zicea un prieten de-al meu, pe pul@ vin pe pul@ se duc :lol:)
si uite asa sufeim noi dupa ele, si ne consolam cu alte doua ( in progresie :p ) ca sa ne treaca suferinta :)

blaCk-heaRt 27-08-07 14:02

[QUOTE=
ONtopic: daca iti este prieten .. nu fa nimik.. adik nu te combina cu ea.. sunt alete sute de mii de fete cu care poti incerca!:)[/QUOTE]
Exact nu te combina cu ea, propunei o noapte impreuna :D , profita cat ii plecat pretenusau in fiecare zi in alta tzara

shadowro 03-09-07 18:55

explica-i ca prietenul ei , amicul tau, o inseala si propune-i o metoda privata de a se razbuna pe prietenul ei :):):)

needmoney 03-09-07 22:03

ma bucur k v-ati amuzat serios pe seama mea.....intradevar v-am km indus in eroare cu tzara in kre a plekt tipu (de fapt era spania :oops: )....da asta nu avea nici o leg cu ceea ce v-am intrebat yo......pana la urma am aflat nishte chestii kre mi-au dat curaj shi acu sunt cu fata de kre v-am spus (de vreo 2 sapt)......shi cred k o sa fie bine in continuare........oricum multumesc celor kre s-au obosit sa dea nishte sfaturi ...... shi nu numai sa se amuze copios pe o chestie atat de mik shi neinsemnata

aleks 05-09-07 16:30

na, nu fi si tu suparat acum, oamenii se simt bine pe forum, nu rad de tine , stai calm :)
ma bucur ca esti cu ea, sper ca o sa ne spui cum decurge relatia in continuare

valib 14-11-07 14:17

ultima realizare...

Cum nu aveam asigurare la masina, m-am hotarat sa ma duc aici in orasul 'strain' mie, in cautarea unei firme de asigurari. Dupa 1 ora de plimbat pe jos, am ajuns la o firma de asigurari (aici am si 'poposit', caci mi s-a urat de mers pe jos). Intru, si ma ia la discutii o tipa foarte draguta(24ani), ma intreaba ce doresc, ii expun problema, imi scoate un scaun sa ma asez pe el, se aseaza si ea. Cauta pe calculator tarifele, imi calculeaza asigurarea, si imi zice ca mi-o face sa fie valabila in 24ore, pentru ca zilele urmatoare se scumpeste iar prima de asigurare. Intre timp mai vorbim de o amenda, de circulatia din oras, etc. Plec eu fericit oarecum (fata draguta, foarte amabila, asigurare mi-am facut...ce mai, ZZZ power:) ).
Cum mi-am terminat masina de curand, am hotarat sa o scot la o plimbare (2 noaptea). La al treilea colt, politia&RAR...si normal ca ma opresc pe mine, ca doar am Oltcit. Ce ma bucur ca tipa de la asigurari mi-a facut asigurarea sa fie valabila in 24ore (era valabila de 2ore deja), ca altfel o imbulinam ca lumea. Fericit ca am scapat de o amenda zdravana, ce imi tuna mie...hai sa ii duc un buchet de flori la tanti de la asigurari, ca putea sa faca pe nesuferita si sa imi faca asigurarea valabila in 48ore(sau sa ma bage pe tarife mai mari). Cumpar un buchet de flori, hihihi hahaha...urc la domnisoara de la asigurari, cum ma vede ca intru pe usa vine la mine si ma intreaba daca mai am nevoie de ceva, etc. Ii ofer buchetul de flori, ca semn de multumire, explicand patania mea. (tipa foarte fericita, s-a cam emotionat).

Mai stam de vorba, nu ii vine sa creada gestul meu, si imi cere numarul meu de telefon, cum ca...poate mai stam de vorba candva. Facem schimb de numere, si uite asa....in 2zile am iesit de 3ori deja:).

eu zic ca e ca si agatata deja...:):):)

Mustang 14-11-07 17:00

Lucky devil ... si tu n-ai decat 20 de ani ... iar ea n-are decat 24 de ani ...
Palaria mea ... norocosule !!!

Spark 14-11-07 18:18

eh ... gigolo in plina actzine ;)

oricum bafta si spor ;)

~Ada~ 14-11-07 21:04

Frumos:lol: Oricum gestul tau chiar a fost dragut:oops: Iti da seama ca a apreciat ..nu cred ca se duc multi la ea cu flori in semn de multumire,Sa ne spui ce se intampla ca sunt tare curioasa cum mai decurg lucrurile.
p.s:Sa nu pierzi obiceiul cu florile;)
Mult succes

valib 14-11-07 23:34

mai am eu cate o 'izbucnire' din asta, atunci lucrurile parca incep sa se contureze. Oricum, ce e mai greu, acum urmeaza:):)

~Ada~ 15-11-07 09:33

Quote:

Originally Posted by valib (Post 1199791)
mai am eu cate o 'izbucnire' din asta, atunci lucrurile parca incep sa se contureze. Oricum, ce e mai greu, acum urmeaza:):)

Usor de agatat ,mai greu de pastrat;) Oricum,eu cred ca o sa te descurci.Am incredere in tine:lol:

Spark 15-11-07 11:18

hai vali ... ai galerie aici ... :lol:

aleks 17-11-07 10:23

vali iti tinem pumnii, sa ne spui cum decurge :)

bodyspeed 17-11-07 12:01

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1200103)
Usor de agatat ,mai greu de pastrat;) Oricum,eu cred ca o sa te descurci.Am incredere in tine:lol:

Ada nu e prima oara , si nici ultima cand imi iei cuvintele din gura, :-P
Asa e , oricum pentru o persoana care agata usor, poate pastra ..nu la fel de usor .dar incearca...pana nu intervine monotonia ci din contra stie cum sa tina vie flacara....totul e ok,
Asa ca vali...bafta in continuare..., desi zici ca este un pic mai mare decat tine...sa nu te lasi dus de varsta..ca ar fi trecuta prin viata mai bine decat o pustoaica..;) dar nici nu neglija acest aspect...
good luck :D

valib 17-11-07 20:10

:)
Pai totul decurge inca relativ foarte ok. Primu sarut s-a 'intamplat', ne intalnim aproape zilnic, 2-3sms-uri si cate 1 telefon de 3-4min pe zi...

buei...ma simt flatat, auzi la ei, galerie:):)

aleks 20-11-07 09:06

din aia cu fanioane, sunatori, tot tacamul, nu asa oricum :D

Mustang 20-11-07 09:31

Aleks ... suntem offtopic. :lol:

~Ada~ 20-11-07 20:34

Quote:

Originally Posted by valib (Post 1203840)
:)
Pai totul decurge inca relativ foarte ok. Primu sarut s-a 'intamplat', ne intalnim aproape zilnic, 2-3sms-uri si cate 1 telefon de 3-4min pe zi...

buei...ma simt flatat, auzi la ei, galerie:):)

Felicitari;) Nu o sufoca cu sms-uri sau telefoane daca nu e genul ca sa nu o sperii.Succes in continuare:D

mikafly 21-11-07 09:30

Pupooooooooo baaaaaaaaa!!!!......strigarea nationala caracteristica tuturor cinematografelor romanesti......

Psycho 21-11-07 09:36

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 1208538)
Pupooooooooo baaaaaaaaa!!!!......strigarea nationala caracteristica tuturor cinematografelor romanesti......

bah mihai eu stiam altfel ... era the " F " word ...

*ooooooooooooooooottttttttttttttttttttttttttttteee eeeeeeeeeeeooooooooooo ba :)

valib .. foarte tare intamplarea ;)

aleks 21-11-07 13:22

Is She Attracted to Me?

This a great question, and knowing the answer will make going in for that kiss become her idea and not yours. That's right, guys -- the first kiss has to be her idea. She has to want it and desire it, and learning what her body language is saying is key to the first kiss and knowing if she is attracted to you.
When you are out on a date, sit across from her at a table, or if you are about to sit in a booth, let her sit down first and see where she invites you to sit. Some women will invite you to sit right down next to them in the booth and some will not. If she invites you to sit down next to her, she is telling you that she has an initial attraction to you.
Be a listener, not a talker http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/us/p...x15_nw_i_1.gifThe first step to making the date a true success is to listen to what she is saying.http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/us/p...x15_se_i_1.gif

The first step to making the date a true success is to listen to what she is saying. Pay attention to the details, and react to what she has to say. That does not mean that you can't share a story or two about yourself, but the best dates are the ones where you're in a listening and reacting mode rather than a talking and bragging mode.
Of course, she wants to hear about who you are and what you are all about. She does not want to hear you brag about how much money you have or how successful you are. She also does not want to know about your negative dating history.
She wants to know about what you have learned in life to this point. http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/us/p...x15_nw_i_1.gifShe wants to see how positive a person you are, and she wants to imagine being able to hang out with you.http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/us/p...x15_se_i_1.gif

She wants to see how positive a person you are, and she wants to imagine being able to hang out with you.
There is a lot to learn about a first date. I really suggest you book one hour of phone time with me to go over all of this. So if you desire to be the guy who women want, then email me right now and let's book that hour.
How to read body language cuesNow what type of body language should you be looking for when you're sitting across from her at that table?
Pay attention to her eyes. One sign of attraction is when her eyes are open really wide, and her pupils are enlarged when you are talking or when she is talking to you.
Another sign of attraction is that when you are speaking, she will lean her body into you and literally be drawn in with your words. She will not get up and go to the bathroom. She will sit there and not want to miss a single second of the date:
  • She will not look at her watch.
  • She will not look around the room.
  • She will be totally fixated on you the whole time.
  • She will play with her hair and lick her lips before she moves towards you, because she is creating a sexual feeling inside her.
  • She will reach her hand across the table and glance at yours.
  • She will touch your shoulder or another part of you very casually.
  • When she is speaking, she will touch her leg or her face, imagining it was you who was touching her.
There are many others, but these are a few good ones to get you started. http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/us/p...x15_nw_i_1.gifKeep in mind that what she is doing and communicating with her body is on a subconscious level.http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/us/p...x15_se_i_1.gif

Keep in mind that what she is doing and communicating with her body is on a subconscious level. She is not aware of what she is doing, and that is what makes this so powerful.
One last thing: How do you know after all of this that she wants the kiss?
She wants the kiss if, when you walk her to the car, she lingers and keeps talking and looking at you. What you do then is go in, move towards her lips, and see what she does. Then pull to the side and give her a hug. This will create tension. If she then talks more, look at her, touch her face and move in for the kiss.

mikafly 21-11-07 15:55

Bla bla bla.....boring........pune mana pe ea..insfac-o!!....uita-te in ochisorii ei.....si zii:"baby....esti buna rau,si cand te vad.....ma inmoi ca o inghetata uitata in soare."...si redevii serios...si zici iar:"eu consider ca tu esti fata potrivita mie....toate simturile imi zic asta....lumea parca e mai frumoasa de cand te cunosc.......ai un efect teribil asupra mea.....",deci baby....vreau sa imi traiesc viatza alaturi de tine....cu tine ..pentru tine....pt ca altfel simt ca nu am nici un rost........tu dai sens vietii mele"......
Si probabil dupa o faza ca asta jucata bine...o sa se inmoaie ea ca o inghetzata....atentie....asta nu se spune in primele 3-4 luni de relatie...ca e prea devreme....

"scrierea de mai sus este o exagerare,si trebuie tratata ca atare"

~Ada~ 21-11-07 20:33

@Mikafly:""baby....esti buna rau,si cand te vad.....ma inmoi ca o inghetata uitata in soare.".":lol: :lol: :lol: Sincer,la o faza de genu cred ca as incepe sa rad-no offence:D
@Aleks:S a fim seriosi ca nici un barbat din ziua de azi nu face toti "pasii" ca sa zic asa si asteapta cat mai mult sa se intample "inevitabilul...nu-i intereseaza un sarut atat de mult pe cat altceva...nu-i judec dar cam asa sta treaba-cred eu ;)
Dragutz ce ai postat U mai devreme:D

Mustang 21-11-07 21:47

Come on!!!!
Nu toti barbatii gandesc ca ar fi mai satisfacuti de sex. Sunt unii care sunt mai "emotionati" la primul sarut. ;)

~Ada~ 21-11-07 21:53

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1209720)
Come on!!!!
Nu toti barbatii gandesc ca ar fi mai satisfacuti de sex. Sunt unii care sunt mai "emotionati" la primul sarut. ;)

Te numeri printre aceia:!: :?: :!: .
P.S:spre binele tau sper ca da :twisted:

Mustang 21-11-07 21:55

Nu mai sunt emotionat de primul sarut de muuuuuuuuuuult timp.
Prime saruturi am avut ... dar au fost si ultimele in acea relatie. ;) Bored of them.

RA_2fast4u 21-11-07 22:01

Barbatii nu mai vor sa fie tratati ca niste obiecte sexuale!!! huooo

:))))

Mustang 21-11-07 22:04

Eu vreau sa fiu tratat ca orice ... in afara de prost ... sau "cute guy" fara acel "ceva".
So ... domnisoarelor ... use me! :D

RA_2fast4u 21-11-07 22:11

mai, tu trebuie sa fi in aceeasi tabara cu mine :))

mikafly 22-11-07 18:00

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1209537)
@Mikafly:""baby....esti buna rau,si cand te vad.....ma inmoi ca o inghetata uitata in soare.".":lol: :lol: :lol: Sincer,la o faza de genu cred ca as incepe sa rad-no offence:D
@Aleks:S a fim seriosi ca nici un barbat din ziua de azi nu face toti "pasii" ca sa zic asa si asteapta cat mai mult sa se intample "inevitabilul...nu-i intereseaza un sarut atat de mult pe cat altceva...nu-i judec dar cam asa sta treaba-cred eu ;)
Dragutz ce ai postat U mai devreme:D

Iti dai seama ca am zis la misto....desi ca sa senzibilizezi o fata ...daca esti prea serios o sa creada ca vrei sa o duci direct la starea civila.....si daca esti prea funny....o sa zica ca o iei la misto.Deci trebuie un mix intre cele 2 chestii.......
Dar oricum...eu zic ca te descurci ca baiat daca e vorba sa faci o declaratie.Nu e chiar asa de greu.

~Ada~ 22-11-07 19:06

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 1210887)
Iti dai seama ca am zis la misto....desi ca sa senzibilizezi o fata ...daca esti prea serios o sa creada ca vrei sa o duci direct la starea civila.....si daca esti prea funny....o sa zica ca o iei la misto.Deci trebuie un mix intre cele 2 chestii.......
Dar oricum...eu zic ca te descurci ca baiat daca e vorba sa faci o declaratie.Nu e chiar asa de greu.

Ma gandeam eu :lol: :lol:
Tu ai dreptatea...e cam complicat in ziua de astazi sa multumesti o fata,..trebuie sa le cam ai pe toate;) insa cred ca cel mai important e sa fii calculat..in sensu ca daca stai si te gandesti in timp ce vb cu ea"sunt prea serios,hai sa rad un pic" sau invers e cam aiurea...cel mai oke e sa fii tu insuti insa totul cu o limita sa nu o dai in extreme...

bodyspeed 22-11-07 19:18

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1211044)
Ma gandeam eu :lol: :lol:
Tu ai dreptatea...e cam complicat in ziua de astazi sa multumesti o fata,..trebuie sa le cam ai pe toate;) insa cred ca cel mai important e sa fii calculat..in sensu ca daca stai si te gandesti in timp ce vb cu ea"sunt prea serios,hai sa rad un pic" sau invers e cam aiurea...cel mai oke e sa fii tu insuti insa totul cu o limita sa nu o dai in extreme...

Bun...toate bune si frumoase ..si daca multumesti o fata..si le ai pe toate , calculat tot treaba ...rost. Nu prea sunt adeptul sa stau sa ma gandesc ce sa vorbesc....ca sunt un vorbaret...si unu NU fara rost, iar persoana cu care discut...o sa fie super ok , ...ce ni se rezerveaza si noua :rolleyes2 ,

~Ada~ 22-11-07 19:27

Cel mai oke e sa existe balanta aia de partea amandurora cum ai zis si tu... atunci totul poate decurge fain frumos;)
Nu a mai agatat nimeni pe aici ceva "nou":?: :lol: :lol:

Mustang 22-11-07 19:29

Eu nu ... :)

Spark 22-11-07 19:33

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1211108)
Eu nu ... :)

subscriu ... :lol:

All times are GMT +2. The time now is 10:16.

- Copyright 2026 4Tuning