![]() |
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
sa fie, si la mult mai mare ;)
|
Re: Tricouri Crazy Drivers
God.. probabil mintile voastre fac nani ziua-n amiaza mare.
@Vladut: cine a zis de schimbarea siglei? Este aceeasi, doar ca pe alt fundal. Ori altfel sunt curios cum va arata sigla pe care tu ai pus-o pe parasolarul lui alex gam, care este negru. @Nitr0: cand o sa sari direct de la Photoshop la GIMP Image Editor (editorul de imagini din linux) si faci o chestie in graba si la nervi, iti ascult cu placere opiniile. Pana atunci cred ca datorezi cuiva niste scuze. Si NU VREAU NEGRU CA SA MA PLIMB CU EL PE STRADA, VREAU PENTRU CA ASA IMI PLACE MIE! ALTE COMENTARII? |
gata ma atata cearta, nu ajungem nicaieri vedem ce zice si vladutzzz si ceilalti si cel mai bine sa se faca un poll si gata !cel putin pe mine nu ma intereseaza culoarea, dar nici sa fie roz :))
|
8852 ai linux? fain :)
|
Vladutzz sau Cristi , cand faceti tricourile luati-ma si pe mine in considerare cu unul si va dau banii duminica la cursa. Faceti marimea lui nitro sau a lui hellboy :)
|
da mersi... chiar mie un L mi-ar sta ca pe 50cent :) nitro vin la tine azi sau maine shi-ti dau un tricou alb....
faceti un poll fratilor shi nu va mai certati atata... |
1 Attachment(s)
Fratilor ce tot atata cearta? Faceti pana maine un poll si daca iese invingator tricoul alb se pune sigla actuala, iar daca o sa castige tricoul negru se va imprima sigla asta :) Si gata cearta ca nu e constructiva!
|
Buna idee....s-a dat azi comanda de tricouri.
Vor fi roz cu dungi verzi, pe spate va fi inscriptionat crazy drivers cu caractere portocalii, iar sub sigla va fi mickey mouse, iar in fata tweety. E multumita toata lumea?????? |
Quote:
Nu ti se pare schimbata sigla ? Ma oameni buni SIGLA e pe fundal ALB asa e ea! nu ai ce sa ii faci. Eu propun sa isi faca fiecare in parte stiti tot ce trebuie scris. Faceti-va singuri ca asa vad k nu se poate nu putem sa ne organizam oleak. 8852 scuze dar si eu eram nervos nu numai tu ;) Cat de tricouri faceti-va singuri k puteti sa mergeti pana la musatini sau warpnet cu un tricou sau 2 daca vreti alb si negru. Am sa incerc sa ma abtin sa mai postez aici k scandalu e prea mare pt o culoare de tricou doamne! Sau nu mai facem deloc! cel mai bine. Avem legitimatii. |
Quote:
@SiLoTh: da, am linux |
a ramas putin timp pana la cursa , avem legitimati deci noi intre noi ne cunoastem
*iar cei care pot sa isi faca singuri tricouri ! :) |
Quote:
|
mai fratilor de ce draq atata cearta pentru nimik. Acum 1 saptamana erati deacord cu tricouri albe. A venit cineva cu ideea de a fii negre si toti vreti negre. deci haideti sa incetam cu cearta si sa ajungem la o intelegere. pentru inceput sa ramana tricourile albe iar cu timpul sa facem si negre. eu zic ca e timpul sa va ganditzi bine daca vreti sa aveti tricouri duminica ca daca o tineti asa nu faceti nimik.
|
care are un tricou alb sa`mi dea si mie ? :D
|
salut,
ce conteaza culoarea.. hai sa fim seriosi nu mai va certati din nimicuri.. |
salut,
Oficial clubul a luat nastere pe date de 15-06-2005. Sper cat de curand sa facem o adunare si sa dam o petrecere CD.. Iar la anu` poate o mega petrecere asa de 2 ani!!!:) (ca sa ne luam revansa:)) |
Pai petrecerea putem sa o dam dupa cursa :D La un an de la prima cursa de cand ne`am facut cunoscuti. :D
|
Quote:
Realname: LaMishto :lol: |
cine sta pe mirc, pe undernet, #CrazyDrivers
Alex, daca mai ai ceva boti, bring them on ;) |
da am lasat 2 boti acolo cine va intra si are user la undernet o sa-i dau acces la boti nick pe undernet Alex|Irc msg me si specificati ca sunteti din cd.
|
nu am mai intrat pe mirk de.......:)) :D
|
:lol: si eu ma gandeam cine draq e asta 8852 de face figuri pe aici si are numai 18 posturi :))
|
Quote:
|
deci tricourile cand vor fi facute...ca deacuma dati in offtopic...
|
daca nu s`a dat comanda inca faceti unu si pt mine vladutzzz te rog :d
|
Quote:
Vladutzzz ai grija la fete k tu indata o sa ai zgarda la gat :)) |
nu se mai fac tricouri cred. sa isi faca fiecare separat k asa nu se poate.
|
Re: Ce facem cu "simpatizantii"?
:D Sunt junior :) da cum fac sa scriu junior?
|
Quote:
|
aham am inteles ms
|
Sau jos la Semnatura poti sa treci
Crazy Drivers Junior Member |
sigur oricand.. eu ma ocup de treaba asta.. stabilim o data de comun acord si eventual inchiriem ceva prin statiuni sa stam 2-3 zile macar:)
|
Quote:
|
Quote:
|
ar trebui mai mult de 2-3 zile...o saptamana ar fi foarte mishto...
|
mai bine ne-am organiza maine shi am face tricourile sambata... ca ar fi mijto sa aiba toti lafel...
|
Cred ca pana la urma tricourile raman sa fie facute dupa cursa....
|
asa ziceam si eu...
|
hai sa nu ne intindem :) au oamenii si alte treburi nu k noi vacantza ;) merge vreo 3 nopti prin ct sa ne destrabalam si asa nu am aniversat clubul :)
|
petrecerea ar putea avea loc in clubul Shock care s-o mutat la mare :) poate ne ajuta Ioji cu ceva :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:47. |
- Copyright 2026 4Tuning