![]() |
Re: discutii Satu Mare
stiu boss, stiu .... eu i-am dat juma' de material pt. portbagaj ca suntem f. aproape de show-ul din BM si am convenit sa facem tot posibilul sa poata prezenta "jucaria". Prietenii la nevoie se cunosc ;)
|
asta asa e;).......ce zici o sa primeasca vreun premiu cu bomboana?
|
nai hai k eu am iesit...dak poti si dak vrei desigur....sami plz Idul tau de mess...asa putem vb mai usor si mai des.........Pa. Toate cele bune!
|
cine merge la baia mare la event??
|
eu da:D....o sa fie super atre nu;)?....abia astept
|
care stie cand o sa fie la oradea acuma in toamna eveniment tuning?
|
am si eu o intrebare aici sunt si diesel`uri ? sau numa benzinari szambi77 sa imi zici si mie programu ala de care miai vb de vineri seara... ora si locu incerc si eu sa vin ...
|
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Fosta masina a lui SZAMBI77:)
|
Quote:
|
salut szambi77 vreau sa vorbesc ceva cu tine in privat daca se poate.
|
Quote:
|
Salutari Baieti
Daca cumva va intereseaza POLISHURI pe masini sa ma sunati Nr. 0743.629.660:peace: |
Quote:
|
Materiale
3M,Car sistem,Sonax etc... Timp Depinde de masina 3-4 ore. Pret 150-200ron... |
Nu stiu daca merita asa la "inceputul" ierni.. Nu-i mai bine cand incepe primavara? Eu zic ca pretul ii ok. In primavara deja ai un client ;)
|
Din pacate a murit Micutzu presedintele midnight racers
https://www.youtube.com/watch?v=whrlE6q40Yk odihneasca-se in pace |
inca un video cu Micutzu
https://www.youtube.com/watch?v=mr9acty1wjc |
da .. intr-adevar
anul 2007 oarecum poate fi considera blestemat. ca mai multe personalitatzi din lumea auto si moto s-au stins. Rest In Peace Micutzu ... (si totzi ceilalti ) |
Da intradevar anul 2007 e blestemat....
Si COLIN MCRAEN in anul asta a murit:( Odicneascase-n pace.....:( |
Colin McRae ! ! !
|
da da Colin McRae s-a stins si el,aseara am vazut si eu pe net,s-a prabusit cu elicopterul.....odihneasca-se in pace.
|
da si din pacate a murit si fiul lui mai mic in varsta de 5 ani accidentul sa petrecut in apropiere de casa lui el era pilotul mare pacat
|
R.I.P. oricum o generatie intreaga isi va aminti de el
|
Da ce mama masii se intampla anul asta ca atatia oameni de valoare in domeniul auto-moto au murit ca te crucesti nu alta :rolleyes2 (Edy, Micutu, Colin si nu numai ....) ma trec fiorii cand ma gandesc :oops:
R.I.P. pt. cei ce in loc de sange le curgea prin vene banzina si din pacate nu mai sunt printre noi :( |
Câteva lucruri de adăugat:
1. cine "intră in joc", la prima participare la oricare cursă, fie ea accelerare sau VTM sau rally, ştie că este un sport periculos. McRae însuşi ştia asta, a abordat stilul de pilotaj agresiv, la limită. Nu degeaba a fost numit Colin McCrash :)) Eu personal, m-am răsturnat la un antrenament la Mădăras şi în coasta de Huta Certeze, împreună cu Gyuri Csillag, şi au trecut multe lucruri prin cap în timpul zborului de 2 secunde 2. curse ilegale şi prostii s-au făcut in Satu Mare, in parcul industrial, iar noi, când am avut "şedinţa" la Serviciul de Poliţie Rutieră inainte de TuningShow, le-am explicat următoarele: TuningShow-ul nu va incuraja cursele ilegale, ci din contră: le dă posibilitate oamenilor să-şi folosească maşina, îndemânarea pe o cursă inchisă, cu ambulanţa la 2 metri, fără pietoni etcetera. Trebuie să menţionez că au fost parteneri 100% la eveniment. |
Trist este ca McRae chiar daca stilul lui a fost agresiv dar el nu a murit la volan ci intrun accident de elicopter
|
Salutare,
o altă temă: cine a fost la Mariapocs la King Of Europe Drift, a avut parte de un spectacol minunat la lumina zilei, dar şi seara! Nici nu spun că am ajuns chiar când Tengu a fost pe pistă în derapaj, super show a fost! Câteva secvenţe video sunt pe www.drifter.hu, la secţiunea "galeria" |
Ce s-a intamplat???:rolleyes2
|
Concediu de odihna ;)
|
glumesti, sau vb serios?????...sau ce sa intelegem din mesaju tau??????:shock: :shock: :shock:
|
Quote:
|
ceao szambi77 am incercat sa merg vineri da nu am putut am pus baza pe invatzat .... dar fara rost :( am picat.. dar in fine nu e sfarsitu lumii :)) si ne vedem la sfarsitu saptamanii :) acum promit
|
Quote:
|
Cine vine la Cluj ???
Pt. cine nu stie, Sambata va avera loc la cj tuning-show pe aeroport si eu sunt de parerea ca, daca ei au binevoit sa ne onoreze cu prezenta la Auto-Tuning Show 1 Satu Mare, ar fi frumos din partea noastra sa mergem si noi ! Eu ma duc la Cj de azi. Am inteles de la Bobo ca si el merge sa expuna Polo-ul iar cu el merge si Nicu (Veveve). Propun ca cei care vin sa se intalneasca acolo, in acest sens (pt. cei care doresc sa vina) sa-mi dea un telefon pt. a ne putea intalni la fatza locului (0740.902.496) Va multumesc ! |
maine 6 oct 2007 ?
daca da dati mai multe detalii |
ar fi fain intradevar sa mergem cat mai multi din satu mare.....k si ei ne-au onorat cu prezenta la satu mare....
|
Salutare, pagina "oficiala" a evenimentului este pe www.koracing.ro. eu nu stiu dacă pot merge, sunt singur mâine la firmă. Dar intr-adevăr ar fi frumos să le onorăm pe colegii noştri cu prezenţa.
|
Super :) Astazi ma duc in cluj si raman pana duminica. Atunci ne intalnim la show ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:04. |
- Copyright 2026 4Tuning