Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

alexbip 16-11-07 22:42

Re: Cum sa uiti omul pe care l-ai iubit?

Capo ai dreptate bro` , eu acum sunt in stadiul tau ,nici eu nu mai stiu ce simt pt.ea , vb ta poate ca tin si o respect inca dar de iubit nu stiu daca o mai iubesc , noi eram sa zicem asa , tinerei , eu 19 ea 17 da` nebuni rau si tot asa pe ea a atras-o felul cum aratam , ca tot venii vba de kickboxing am facut si eu timp de 1 an ,si eram bine , tot asa fara tel , fara vise , fara meserie , iar cand le-am avut pe toate s-a dus tot de rapa , nu stiu de ce dar iti spun sincer ca atunci cand esti pustan vezi lucrurile altfel , iti vine sa te insori doar ca il iubesti pe celalt , dar cu timpul te trezesti usor , usor la realitate , iar cand vezi ca persoana cu care ai stat un nr de ani nu mai trage cu tine , sau cine stie ce se intampla se produce o mare ruptura , incepand de acolo sa vina certurile , problemele , vrei sa mai traiesti si tu viata , te duci in disco si te vede nu stiu ce prietena , colega de facultate de a ei si acum tre` sa ii dai si ceva de baut sau sa o iei cu zaharelu` sa nu te dea in gat ."Cum sa uiti omul pe care l-ai iubit ?" simplu te gandesti la el cat vrei tu , iar deodata vei realiza ca te vei gandi doar la ce s-a intamplat frumos in acea relatie , mai ales ca fiecare e cu treaba lui.Asta seara m-am intalnit cu fosta ... si sincer la inceput cand am vazut-o nu mai puteam , imi venea sa o strang in brate sa ma impac cu ea , sa o pup si multe altele , iar pe cat treceau minutele , parca tot ii vedeam defectele , nu stiu daca cuiva i s-a intamplat asa ceva.Ne-am povestit fiecare , ca ea are un prieten , eu i-am zis ca si eu ies cu cineva adica pana la urma good friends (daca se poate ) dar sincer nu vreau sa o mai vad un timp , pt ca nu vreau sa ma intoarca si imi e greu sa ma intorc la ea , pt ca nu vreau sa o dezamagesc pe noua mea prietena care a pus suflet si pune in continuare , iar de tinut si eu un pic la ea ... tin .Apropo dupa ce m-am despartit de fosta ... am zis ca nu o sa mai tin la nimeni in viata mea cat am tinut la ea , dar nu este adevarat , ci doar in momentele alea spui ca nu se va mai intampla, dar se va intampla :D ok nb.Sau mai bine zis Capo ... si noi avem destui bani sa facem o fata fericita , dar unele dintre ele nu merita asa ca le schimbam :D (suna mai barbatesc ,mai porcesc,mai grotesc,fara pic de bun-simt etc.)

aleks 19-11-07 12:02

suna mai ... dar suna corect cateodata, sa stii :)

ESPinoza 19-11-07 12:13

ma care ai schimbat numele la topic? parca suna prea gay :) mai bine lasai "persoana"

aleks 19-11-07 12:26

eu...
mi se parea impersonal :)

Mustang 19-11-07 13:02

mai bine lasai persoana ...
omul bate mai mult spre barbat :-"

~Ada~ 19-11-07 19:40

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1206004)
mai bine lasai persoana ...
omul bate mai mult spre barbat :-"

Si asta e o problema? :twisted: :lol: :lol:

Mustang 19-11-07 19:46

Kinda Gay .... =))

~Ada~ 19-11-07 19:54

Aham;) Pey eu am zis ca nu e frumos sa facem discriminari:lol: poate unii nu gandesc asa:-" -kiddin' :peace:
Ramane la alegerea lui Aleks:D

alexbip 19-11-07 21:56

Mai frumos suna persoana acum ... e alegerea lui aleks

Sasha_z 20-11-07 11:50

si eu zic tot persoana.... :rolleyes2

Mustang 20-11-07 20:19

In fine ... sa revenim la ideea topicului ca vad ca Aleks nu va schimba numele topicului. :)

~Ada~ 20-11-07 22:44

As avea eu o intrebare-curiozitate- de cate ori v-ati indragostit pana in momentul de fata?dar nu pentru o zi,doua...sa fie un sentiment destul de puternic pentru acele persoane:?:

bluey 20-11-07 22:51

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1208140)
As avea eu o intrebare-curiozitate- de cate ori v-ati indragostit pana in momentul de fata?dar nu pentru o zi,doua...sa fie un sentiment destul de puternic pentru acele persoane:?:

Intrebarea este irelevanta onorata instanta.
Daca e mai mult de o zi doua de unde stim ca este dragoste si nu obisnuinta???
Adica la 1 an de exemplu.

~Ada~ 20-11-07 23:06

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1208153)
Intrebarea este irelevanta onorata instanta.
Daca e mai mult de o zi doua de unde stim ca este dragoste si nu obisnuinta???
Adica la 1 an de exemplu.

Bine domnule avocat;)
Cei care au iubit/iubesc stiu ce vreau eu sa zic.... :boogy: Nu vorbesc de aventuri,distractie etc:-)

bluey 20-11-07 23:13

Aventurile nu dureaza un an de zile sau mai mult.
Intrebarea se pune la final: ai iubit sau a fost doar obisnuinta de a fi langa acea persoana in fiecare zi?

aleks 22-11-07 17:37

Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?

1st: am schimbat numele topicului, sa nu fiu acuzat ca ma batg peste ideile altora :)
2nd: am iubit de cateva ori, cel putin am facut-o din toata inima pe vremuri, dar, cu cat s-au adunat relatiile, si cu cat mi-am luat-o de-a lungul timpului, am inceput sa fiu mai degraba rational decat pasional( din punct de vedere al psihicului, nu al modului in care ma port intr-o relatie) si sa nu mai iubesc asa... ca pe vremuri :)
imi pare rau pentru asta, sincer, dar acum pun pe primul loc logica, si pe urma sentimentele...

Mustang 22-11-07 17:59

Hop si eu ...
Numai ca eu acum sunt numai ala arogant ... si raman doar la capitolul PLACUT. Iubit ... later. Cu alta ocazie, cand ea chiar merita. ;)

~Ada~ 22-11-07 19:00

Numai baieti rationali cu capul pe umerii :lol: :lol:
P.s:Aleks,esti indragostit in momentul de fata:?: :!: :lol:
Pe tine Mustang nu te intreb...;)

bodyspeed 22-11-07 19:08

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1211031)
Pe tine Mustang nu te intreb...;)

mustang e mereu :-P ...Indragostit...:D
Si alex , da adevar graiesti ultima propozitie ..;)
si eu Don't ask ..:-P

~Ada~ 22-11-07 19:10

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1211051)
Si alex , da adevar graiesti ultima propozitie ..;)
si eu Don't ask ..:-P

Ia impartaseste si cu noi sentimentele tale actuale:lol: si mai ales de cate ori te-ai indragostit cu foc:lol: ;)

Mustang 22-11-07 19:29

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1211051)

Indragostit de masina, muzica si cam atat. :lol: :lol: :lol:

~Ada~ 22-11-07 19:32

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1211105)
Indragostit de masina, muzica si cam atat. :lol: :lol: :lol:

E bine si asa rau...in viata nu le poti avea p toate:twisted: nu mai fiti nemultumiti:lol:

Mustang 22-11-07 19:36

Da' cine a mai zis de pe data de 11 nov 07 ca sunt nemultumit ?
Sunt foarte multumit acum. :D

~Ada~ 22-11-07 19:38

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1211127)
Da' cine a mai zis de pe data de 11 nov 07 ca sunt nemultumit ?
Sunt foarte multumit acum. :D

Ai avut tu o revelatie pe 11.11.07:?: :lol: :lol:
p.s:ma bucur ca esti ok;)

Mustang 22-11-07 19:54

Pai m-am facut praf si am considerat ca nu merita sa ma consum pentru femei.
Azi alta realizare si, brusc, nu mai simt nevoia de a fi cu cineva.

~Ada~ 22-11-07 20:00

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1211179)
Pai m-am facut praf si am considerat ca nu merita sa ma consum pentru femei.
Azi alta realizare si, brusc, nu mai simt nevoia de a fi cu cineva.

Alta realizare?De tine tot timpul trebuie sa traga omul sa zici ceva..niciodata nu zici de buna voie:lol:

Mustang 22-11-07 20:03

E pe plan de muzica ...

aleks 23-11-07 13:11

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1211031)

sa spunem ca sunt doar rational, nu si pragmatic :)
cat despre indragostit... nu stiu, sincer ce sa-ti raspund :)
cand o sa fiu lamurit o sa spun mai departe, deocamdata sunt in... aer?:rolleyes2

~Ada~ 23-11-07 18:39

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1212249)
sa spunem ca sunt doar rational, nu si pragmatic :)
cat despre indragostit... nu stiu, sincer ce sa-ti raspund :)
cand o sa fiu lamurit o sa spun mai departe, deocamdata sunt in... aer?:rolleyes2

Daca nu stii inseamna ca e ceva acolo:oops: ;)
Ne impartasesti tu cand o sa simti nevoia:lol:

aleks 24-11-07 15:26

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1212759)
Daca nu stii inseamna ca e ceva acolo:oops: ;)
Ne impartasesti tu cand o sa simti nevoia:lol:

pai o s-o fac atunci cand o sa vina vremea :)

bodyspeed 30-11-07 12:34

sa revenim la subiect....
desi a trecut timpul ..si nu ai uitat-o, si timpul nu a stat in loc pentru noi pentru a vedea cum e mai bine....
deseori in timp ce in viata totul se petrece repede, sau poate actionam opus la ce vrem cu adevarat sa facem...se intampla sa simtim amandoi nevoia de comunicare si mai nasol ca brusc nu mai stim cum se face, desi inainte vorbeam si comunicam..., ...asta ma cam da peste cap, si sincer imi pare rau....:cry:

Leutzu_ 03-12-07 16:18

Nah, dupa ce in urma cu cateva pagini dadea sfaturi acum sunt in situatia in care le-am citit si imi este foarte greu sa le aplic, ba mai mult mi se par imposibil de aplicat. Dupa 2 ani aseara s-a intampat invitabilul...mi-a spus ca nu stie daca ma mai iubeste, ca nu stie ce vrea si ca vrea o pauza. Mi-a zis ca desi stie ca o iubesc nu i se pare corect fata de mine ca eu sa ofer totul si sa primesc mult mai putin...sincer in momentul acela "universul meu" s-a prabusit iar eu ma vad acum fara un viitor cert...am decazut psihic, moral, fizic si intreaga mea incredere in mine a disparut fara urma...
Topicul se numeste cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o...intrebarea mea este cum poti sa uiti o persoana peca o iubesti??

Mustang 03-12-07 19:16

Quote:

Originally Posted by Leutzu_ (Post 1227902)
Topicul se numeste cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o...intrebarea mea este cum poti sa uiti o persoana peca o iubesti??

Nu poti. Nu exista tratament. Timpul este singurul lucru care te va putea ajuta.
Sau ... te faci praf - bautura ... ai 2 posibilitati: ori uiti pana a doua zi dimineata, ori e mai rau. :lol: :lol: :lol: Personal nu recomand taria. ;)

valib 03-12-07 22:53

mai, eu am gasit un fel de remediu. De vreo 1 luna simteam neaparat nevoia sa dau de fosta prietena, dar cum sunt ocupat cu alte cuceriri si tentative de combinatii, mereu uit, mereu aman, mereu imi aduc aminte de ea doar noaptea cand sunt singur. Ziua nu e timp...

Leutzu_ 04-12-07 12:40

Problema mea este ca eu am timp cacalau sa ma gandesc la ea...la servici la birou munca pe care o prestez nu prea imi ocupa asa mult timpul, cat despre seara ce sa mai zic...

~Ada~ 04-12-07 21:44

Quote:

Originally Posted by Leutzu_ (Post 1229274)
Problema mea este ca eu am timp cacalau sa ma gandesc la ea...la servici la birou munca pe care o prestez nu prea imi ocupa asa mult timpul, cat despre seara ce sa mai zic...

Trebuie sa-ti ocupi timpul,de preferat fa ceva constructiv:D Daca nu instaleaza-ti un joc la munca sau orice altceva..citeste o carte:lol: :lol:

bodyspeed 04-12-07 21:56

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1230188)
Trebuie sa-ti ocupi timpul,de preferat fa ceva constructiv:D Daca nu instaleaza-ti un joc la munca sau orice altceva..citeste o carte:lol: :lol:

Asta cu preocuparea este o solutie , depinde de preocupare..:rolleyes2
Cert preocuparea nu iti ofera mereu alternativa ca poti uita, dar merita incercat ;)

Dodo_998 05-12-07 06:52

bautura nu e o solutie... am incercat si eu metoda asta, si a fost mai rau. m-am imbatat si am sunat-o.. ca baby hai sa ne impacam.. luam toata vina asupra mea... etc.. faci niste greseli prea mari.. :) mai bine cauta sa iesi cu prietenii .. eu unu asa faceam... mai nasol era cand ajungeam acasa... ca sa-ti raspund si la intrebare... persoana o uiti, cand incepi sa iubesti pe altcineva...

dubmaniacks 05-12-07 23:31

Quote:

Originally Posted by ENigmaBoy (Post 1230707)
bautura nu e o solutie... am incercat si eu metoda asta, si a fost mai rau. m-am imbatat si am sunat-o.. ca baby hai sa ne impacam.. luam toata vina asupra mea... etc.. faci niste greseli prea mari.. :) mai bine cauta sa iesi cu prietenii .. eu unu asa faceam... mai nasol era cand ajungeam acasa... ca sa-ti raspund si la intrebare... persoana o uiti, cand incepi sa iubesti pe altcineva...

mai bine ... nu puteam zice nici eu :|

am trecut si eu printr-o chestie nasoala ...

Hai ca va povestesc : Pe la 17 ani (acuma21) am avut o tipa super de treaba ... cat fizic atat si psihic ... adica ai putut sa vb cu ea ... nu doar s*x si iar *** si iar *** ... dar relatia nu a fost chiar una buna ... si a durat aprox 1 an ... (a fost plina cu certuri etc... parintii se bagau ... ne complicau viatza etc...)Si am inceput "eu" ca fraierul sa ma indragostesc de ea si + si ea (am crezut eu) si sa vezi ... ca sa prefacut ... adica cum sa va zic ... nu ne-am prea vazut ... ea cu scoala mai mereu eu la fel si prostii de genu ...

Si am ajuns sa cred ca viatza mea e terminata fara ea ... ca doar pe ea o iubesc si am so iubesc toata viatza. BULLSHIT!!!!

Love doesn't exist!? oare? ce prostii scriu nu?

Nu scriu prostii !!!

What love means? poti sa scrii mii de cuvinte... dar nu rezolvi nimik...

Si am trait 2 ani asa ca si un fraier ... suparat etc.

Dupa 2 ani mi-a venit dragostea vietii (un golf2 din 1984 vechi ruginit copt si ars de soarele ultraviolet violent ...)... am inceput sa iubesc masina si am uitat de ea... (cred)

Invatatura: Sa te ocupi de ceva ... adica sa-ti gasesti ceva de facut altfel te duci pe fund. Si nu de fund...

Inca ceva: Sa nu te indragostesti de ea doar dupa ceva vreme ... cum e posibil?Nu te uiti in ochii ei (e simplu nu???) la mine asa merge... la voi?(de unde sa stiu?)ati prins ideea!

Astea erau niste chestii sau sa zic intamplari care erau inevitabile in viatza mea ... sa fim sinceri cine nu a suferit din dragoste?Dragostea e mai complicata decat reglarea injectiei la 16v kr ...

prostia umana este ca nu pretuieste lucrurile ... suntem niste carnivori urati si nesimtiti ...

Acuma cum sunt? Dupa aproape 4 ani ... sunt alt om.Stiu sa zambesc cand doare si stiu sa spun ca NU cand DA. Am invatat din greseli si m-am facut mai puternic.Eu sper ca si voi sa faceti la fel ... Deoarece altfel nu merge viatza mai departe...

oricum dragostea este ca si discul de ambreiaj ... (dupa o vreme ajunge la gunoi) mai ales daca este nesimtit si o folosesti in exces sexces ...

Probabil va ganditi oare de ce am scris acest post ... sau pe cine drac il intereseaza ... MAN I DON'T GIVE A SHIT ON IT!

Eu vreau doar sa va spun ca nu merita sa fii cu capul in nori... ia dracu un joint daca vrei sa zbori.Dar cu dragostea nu e de joaca.Prea multi am suferit si daca nu am gresit si daca nu am invatat din toate astea ... viatza noastra nu are nici un sens.Suntem pe degeaba pe pamantul acesta.

NU EXISTA OM CARE SA NU IUBEASCA.DAR FA-O CU CAP!!!

Magos 06-12-07 00:28

zbieru'... Chill mama... Ca pana la urma, ai vazut, nu e dracul asa de negru cum pare...

Si in general, e bine sa lasi lucrurile sa vina de la sine, in special intr-o relatie!
Deoarece nu castigi nimic accelerand sau ... abuzand de aceasta...
Stii si tu vorba veche, care se aplica si aici!
Caramida cu caramida se construieste castelul ce te duce in paradis..
Deci, lucrurile bune cer rabdare!
:)

All times are GMT +2. The time now is 01:20.

- Copyright 2026 4Tuning