![]() |
Re: Accidente in Bacău
un polo albastru BC 88 KIS ? cu portocala in geam si erau doua fete in el ?
|
|
ba omule ba.....la spalatoria aia am lucat eu omu ala de vb primul e patronul meu :)) ba nauz il stiu pe baietzashu ala cu volvo da adevarul ca de cate ori il vedeam trecand pe langa spalotoria aia in general pe strada aia (bicaz) romanu mai putin de 100 km/h nu avea.. no comm... am trecut si eu prin asta dar numai ca am scapat mai ieftin
|
Am zis ca a avut ghinion pentru ca si eu merg mai tare pe strada aia.
|
Quote:
si auzi mah ce zice romanca cu polo cand ajunge la spital "Si acuma mie cine imi repara masina" pai fa parasuto tu il omori pe ala si intrebi cine iti repara masina? Din PAcate Soferul (Razvan) Sa Stims R.I.P. Dumnezeu Sa-l Ierte |
Quote:
O sa aiba timp la puscarie sa mediteze cine ii va repara masina... Oricum, se stie ca in acea intersectie, cand vii dinspre M Viteazu, trebuie sa iesi mult in fata ca sa te asiguri , din cauza masinilor parcate, mai ales cand vrei sa faci stanga, spre Luceafarul.. |
ba nu doresc la nimeni puscarie.... mai bine zis nu doream da lu asta frate Si mai ales ca baiatu e o cunostinta... credema sa faca 20 de puscarie... da nare cum ca copchila ala de era la volan are rude in politie cica tacsu e in politie draq so ia... aceeasi treaba am facut si eu mah... liniuta cu unu si am dat peste un copchil la orizontu si numi mai trebuie... deci... ramane de vazut
|
Quote:
sau, sa duci o idee de la un capat la altu? de dezacorduri nu mai vorbim. intelegem ca ai un audi de 1001 cp dar, nu inseamna ca ai voie sa te balbai :) |
Quote:
Şi mai ales ce zici de faptul că drumul cu prioritate era cel pe care circula Polo? Nu acorzi prioritate, mori, asta e. Īmi pare rău pentru familia băiatului, dar de aia s-au inventat regulile de circulaţie, ca alte familii să nu plāngă după copii bezmetici care ignoră semnele de circulaţie. |
Quote:
FoCs incearca sa nu mai deviezi de la subiect... ;) infine.... Mai Vopsesteti masina ;) Stii de ce zic asta ;) |
Quote:
|
Quote:
Te crezi asa cunoscator? |
Acum sa nu ne credem ingeri dar la faza cu prioritatea ii dau dreptate lui focs.Hai sa nu judecam subiectiv dupa neamuri si cunostitnte.A fost de vina copila,sa plateasca.
|
Corect asa r fi...
|
Nu mai are rost sa comentati..asta e..Au gresit amandoi..A fost totul intr-un ceas rau..imi pare rau pt el si pt ea..2 familii distruse..Aveti grija cu viteaza asta..ganditi-va cand de de dat si cand nu..
|
Quote:
|
Quote:
|
Oricum ii trebuie o distanta destul de mare.
si daca o iei oarecum logic venind dinspre luceafaru, de la trecerea de pietoni pana la intersectia respectiva nu cred ca este o distanta suficient de mare pentru a prinde 100. si nici venind dinspre giratoriu. Si imi este greu sa cred ca era absolut gol centru, ca sa poti merge cu 100, printre masini, printre pietonii de pe trecere. Sursa ta are o dorinta de afirmare. |
:lol: Un Polo nervos din 2008 cu motor 1.2 HTP 3 pistoane si MAI ALES 12valve
Gata cu off-topicul, ne'am distrat destul |
da ce gargaragii mai sunteti...sau mai bine zis ati devenit...as comenta si eu vizavi de accident dar nu prea am loc de voi...pt mine e simplu. neacordare de prioritate din partea baiatului cu Stilo....daca vreo unul dintre voi se afla in locul fetei cu polo...voi ati fi luat vina asupra voastra??recunostea vreo unul ca mergea cu 100 si ca facea linie cu alta masina...normal ca nu! dar va place sa o ardeti aiurea
|
Quote:
acusi ne apucam sa comentam de nush ce bmw shui si vai de mama lui cu 3 jante de 1 fel si 1 macaroana mon`u stie :))) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Dumnezeu sa-l ierte. Nu stiam...pacat de el.
|
Quote:
Si asta numai din cauza ca nu poti face stanga direct la Catedrala Sf Neculai, ca sta garda la giratoriu sa te arda. |
7 Attachment(s)
Isprava de alcolist pe Milcov linga pompieri in jurul orei 11:shock:
|
Omu' vroia IBIZA
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Da e cordoba,pacat de masina,acuma nici nu iti mai vine sa iesi pe strada la ce soferi sunt!
|
Quote:
Ce nr. avea loganul? |
Quote:
|
Vecinu' meu :lol: nu'l cunosc, nu'i din zona
|
Quote:
Eu am patit asa in 2006, imi luasem masina nou-nouta de vreo 3 saptamani si am gasit-o cu aripa stanga fatza sifonata, in parcare. Noroc de CASCO, dar tot m-a deranjat faza... |
1 Attachment(s)
Accident la intersectia Buciumului cu Primaverii, 9 aprilie, ora 11.30. Patru raniti, un Logan rasturnat.
Detalii si foto, aici. |
e cu probleme intersectia aia ....sau produs multe accidente acolo....cu ce masina sa lovit loganu ?
|
am citit acolo ca cica s-a lovit cu un seat vario. am cautat pe google si arata cordoba.
|
Quote:
|
cu accidentul de aseara de pe milcov nu are nimeni poze? urat tare de tot...
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:59. |
- Copyright 2026 4Tuning