![]() |
Re: Need for Speed: Pro Street
2 Attachment(s)
Eu zic k se strica destul de bine masin :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Am uitat sa va spun, k cred k stiu dc sacadeaza, (deci la mine a mers). La mine sacada, nu de la procesor, ci de la altceva... aveam Direct X 9.c. Asa k miam downloadat si instalat Direct x 10 si nu mai mia sacadat.
|
B3ST sal ai gasit direct X 10 pt Xp???
daca da lasa-mi si mie un id de mess si poate mil trimiti si mie:D ms. |
jocul cere DirectX 9.0c..
|
Imi cer scuze, nu stiam k DirectX 10 merge doar pe xp, k eu am vista... Probabil k jocu cere DirectX 9.c dar cere si un procesor mai bun. Oricum se vede diferenta intre DirectX 10 si DirectX 9.c.
|
B3ST - am facut si yo rezultatul tau .....si cred k pot face si mai mult dar mi-e lene
mai bine sa puna linkul aici cu directx 10 for wind xp .....cel putin o directionare care linck |
Si eu pot sa zic asa, treci la fapte. :P
Am zis k am Vista, dar era deajuns sa dai pe google si sa cauti. http://www.techmixer.com/download-di...or-windows-xp/ PS: Nu stie nimeni, cum va fi cu masinile cand ti le strici? Trebuie sa platesc sa imi refac masina sau nu? |
Quote:
|
si cea mai tare parte a jocului.. tuningul.. :D
http://www.nfsunlimited.net/article/..._customization |
1 Attachment(s)
...................
|
1 Attachment(s)
movie ...8)
|
:D Super Tare filmu.... Dar ar face bine sa nu mai scoata atatea filme si sa scoata odata JOCU INTREG :evil:
|
aveti shi voi putina rabdare ca mai sunt decat 5 zile pana la lansarea jocului
|
2 Attachment(s)
cool .....8)
|
incetati cu faze de genu "am configuratia asta, nu-mi merge demo, de ce nu merge demo?!" sau "apare full pe nush ce site, hub, tracker".. all you get is an angry mod and disrespect from the people who report you.. asa ca STFU and don't post no more shit.. asteptati sa apara versiunea full, PE 13 NOIEMBRIE, nu mai devreme, si vedeti cum va merge..
go on.. make my day if you want to |
Fi rau adinx, fi rau, asa trebuie....
Ca sa spun si eu 2 cuvinte in legatura cu jocul. Ca n-am mai postat vreo critica pana acum. Demo-ul este ok, exact cum ma asteptam sa fie, intradevar suge ff multe resurse, si eu obisnuit cu 80fps-uri din LFS, am 5 fps in prost street, dar nu asta e problema. problema e ca desi bagi masina in stalp cu peste 260la ora (km/h) grilaju, farurile, si emblema raman intacte, bai sa fie, sunt facute dintr-un material absorbant sau cva, de genu, care le permite sa ramana intacte, incredibil, sunt tari astia de la bmw. Controlul este ok, desi nu ma dau in vant dupa el. Totusi e un pas inainte fata de restul jocurilor, un inceput de rasarit sa zic asa. Dar sa speram ca voi putea juca jocul full cu carutza mea, daca nu... asta e.. there will always be LFS. si parerea mea, e, baieti, lasati-o balta, si asteptati pana apare jocu ful, nu va mai dati drumu asa rpd, pe un *** de demo |
1 Attachment(s)
ceva interesant...8) 8) 8)
This trainer gives you unlimited Nitro in the Need for Speed ProStreet Demo. Launch the trainer then launch the demo. Press Alt+N at title screen to get unlimited nitro. Press Alt+V to get back to normal. Note: You need at least one nitro to get unlimited nitros and you still have to wait the nitro to reload. |
Eu nu am nevoie de trainere sa scot recorduri 8) Chiar dak nu le scot :arrow: Vb neamtului "Übung Macht der Meister" adik si maestru exerseaza, nici el nu e perfect. Asa dece sa recurgem la prosti cum ar fi trainere-le. La un joc cu masini nu as putea folosi niciodata trainere sau cheaturi.... Hai mai zic la un GTA sau ceva, dar nfs :confused2 ? Probabil pt unii care se plictisesc sau nu sunt in stare sa joace fara trainere e ceva normal. Macar sunt ajutati cei care nu sunt in stare sa joace nfs fara trainere cu postul de mai sus.
|
chiar suntem impotriva NOS-ului 'fara sfarsit' :D
|
|
Filmele sunt foarte frumoase. Se vede cat a evoluat tehnologia, deoarece in unele secvente chiar nu sti dak sunt secvente din joc sau e filmat real.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Un program kre va ajuta sa jucati si cu celelalte masini si alte cateva curse...
|
Quote:
Damage-ul se seteaza de la optiuni.....Asa a fost si la mine prima oara |
Quote:
|
1 Attachment(s)
E fain programul, mai ales k se poate juca si noaptea :lol: :D
(pacat k e doar o erroare:-P) |
asteptam fullu' :) azi ar trebui sa apara nu? si pe wii pe 30?
|
Quote:
EDIT: mai putin pe PSP, are are lansarea de abia in 2008 :lol: |
Si pe coampe in EU?
|
in EU apare in magazine dupa data de 22 noiembrie. in State maine
|
in timp ce noi asteptam versiunea neortodoxa :-) a mai aparut un video:
http://www.gametrailers.com/player/27772.html |
Mai e putin !!!! Maine cred ca-l jucam :wink:
|
Quote:
Genre: Driving Developer: EA Platform/Release date: Nintendo DS™ - 23/11/2007 PC - 23/11/2007 PlayStation®2 - 23/11/2007 PLAYSTATION®3 - 23/11/2007 PSP™ - 23/11/2007 Wii™ - 23/11/2007 Xbox 360™ - 23/11/2007 si pe nfsplanet scrie cu totu altceva PC EU: 2007-11-22 US: 2007-11-13 AU: Nov 2007 ASIA: 2007-11-14 Playstation® 3 EU: 2007-11-22 US: 2007-11-13 AU: Nov 2007 ASIA: 2007-11-14 Xbox 360™ EU: 2007-11-22 US: 2007-11-13 AU: Nov 2007 ASIA: 2007-11-14 Playstation® 2 EU: 2007-11-22 US: 2007-11-13 AU: Nov 2007 ASIA: 2007-11-14 PSP™ EU: Nov 2007 US: 2007-11-13 AU: Nov 2007 ASIA: 2007-11-14 Nintendo DS EU: 2007-11-22 US: 2007-11-13 AU: Nov 2007 ASIA: 2007-11-14 Nintendo Wii™ EU: 2007-11-22 USA: 2007-11-13 ASIA: 2007-11-14 Mobile EU: 2007-10-26 US: 2007-10-30 sunt curios ce scrie pe siteu oficial nfs pro street....da momentan nu merge:))) |
50 de poze din versiunea finala ;)
http://www.pcgameshardware.de/?article_id=620665 |
1 Attachment(s)
Quote:
|
23.11.2007 ---data aparitiei in magazinele din UE
14.11.2007 ---data aparitiei in magazinele din USA |
Quote: