Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

corraptor_evo 31-10-07 09:04

Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi

E clar! Dexter, esti ca o stinca. Deh... Fericiti cei saraci cu duhul!
Dar insist in continuare: incearca sa scrii cit mai putin. Gindeste-te si la noi, ceilalti, care citim... N-am omorit (inca) pe nimeni ca sa meritam tortura asta. Ori poate faci experiente cu nervii forumistilor ("Dexter Laboratory")?

De fapt, ce treaba aveam eu cu omu'? Ca doar nu-i forumul meu! Dar n-am putut sa ma abtin... Prea tare ma dureau ochii, si-mi venea s-o iau la fuga.

shadowro 03-11-07 07:46

m-am intalnit aseara cu niste baieti din old school. o atmosfera placuta si sper ca sa mai repetam intalnirea , poate mai productiv dpdv al "trasului" data viitoare :)

ZyZ 03-11-07 08:18

Incantati de cunostinta. Data viitoare poate avem parte de vreme mai buna.

slip 03-11-07 09:34

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 1181358)
m-am intalnit aseara cu niste baieti din old school. o atmosfera placuta si sper ca sa mai repetam intalnirea , poate mai productiv dpdv al "trasului" data viitoare :)

Te mai asteptam cu placere :D poate prinzi toate masinile data viitoare...
Bafta

L33L00 22-11-07 11:52

vineri , sambata si duminica emisiunea Tuning Show de pe b1tv vine in iasi pt filmari , interesatii pot contacta reprezentantii la un nr de tel pe care probabil il veti gasi pe site sau undeva in reviste ... anyway good luck .,.. mai mult de atat nu pot sa va spun

corraptor_evo 22-11-07 14:55

Nu exista nici un site functional. Da si tu, totusi, ceva mai concret...

slip 22-11-07 15:58

Nu prea cred .. ca o sa faca editie si cu ce se intampla in realitate..dar nah.. putem incerca..
Sa vb cu Costel..sa ii aduca la intalnire .. ar fi o treaba, nu Edi? :D

CoCaine 22-11-07 16:07

Quote:

Originally Posted by slip (Post 1210674)
Nu prea cred .. ca o sa faca editie si cu ce se intampla in realitate..dar nah.. putem incerca..
Sa vb cu Costel..sa ii aduca la intalnire .. ar fi o treaba, nu Edi? :D

Faceti prea multe posturi..go dincolo :lol:

CRyS` 22-11-07 16:15

Drum bun fara evenimente majore...Dincolo!

ZyZ 22-11-07 17:43

O sa va furtun cate una pana va educ :lol:. Nu mai fiti offtopic, ca iar vi se sterg posturile. Si oricum, nu stiu de ce va mai complicati cu sectiunea asta...

L33L00 22-11-07 19:20

pt cei chiar interesati va dau nru bossului care e o ea ca sa discutati .... anyway folositi cu incredere nru ca nu e la bascaleala ... eu trebea sa ma intalnesc cu ei in weekend dar trebe sa plec undeva incepand de maine pana dum deci nu am cum ... ei m-au rugat sa le "fac introducerea " cu cineva/ceva cluburi masini tunate din iasi pt emisiune 0727110110 alexandra

is82dga 23-11-07 09:05

Salut!
Se stie in ce locatie sau unde cei de la B1 filmeaza?

Cei din Old School si intalnesc la rond copou? as putea sa i cunosc si eu ?

corraptor_evo 23-11-07 09:40

Co-ciine,... wharf... wharf...wharf..., ti-ai schimbat avatarul?

CoCaine 23-11-07 10:24

Quote:

Originally Posted by corraptor_evo (Post 1212007)
Co-ciine,... wharf... wharf...wharf..., ti-ai schimbat avatarul?

E in varianta asta de ceva vreme :lol:

ZyZ 23-11-07 16:48

Quote:

Originally Posted by is82dga (Post 1211960)
Salut!
Se stie in ce locatie sau unde cei de la B1 filmeaza?

Cei din Old School si intalnesc la rond copou? as putea sa i cunosc si eu ?

Old School MotorSport se aduna in fiecare Vineri la ora 9. Daca vrei sa afli locatia, da un pm ori mie ori lui Slip, ori lui Cocaine, si ne cunoastem 8)

praXis 26-11-07 14:31

Salut. As avea si eu o intrebare la voi. Ma duc in weekend cu cativa prieteni in Iasi la distractie, ce imi recomandati, unde sa ma duc, cluburi, femei, gagici, curve? :)) Si unde iesiti voi cu masiniile, eventual unde va adunati?

mertan 30-11-07 19:32

caut si eu de munca in iasi. stiu proiectare si design, stapanesc programele autocad si coreldraw.... stie cineva ceva? si inafara de astea mai pot face si alte lucruri.
multumesc anticipat

CRyS` 30-11-07 19:38

Mertzane vezi si tu pe net....tre sa gasesti ceva si pentru tine! www.evenimentul.ro .... sau ia ziaru si baga tare! E-jobs...pana mea! Pune si tu anunturi pe stalpi..faci proiecte...si vezi cum iese banu !

mertan 30-11-07 23:56

m-am uitat in evenimentu si ziarul de iasi. nimic. am dat acu email la niste firme si astept raspuns,

CRyS` 01-12-07 03:24

Stiu ceva de EXCEL WORLD ...ceva de genu!....esta un anunt chiar la intrare in Iulius Mall...fac aia angajari pe rupte si cik primele 3 luni ai 200 Euro + bonuri de masa!

mertan 02-12-07 08:30

hmmm.... pai stiu si word si excel... dar sa vedem ce e. daca ai drum pe acolo... ia adresa de mail. mersi

CRyS` 02-12-07 09:40

Nu Mertzane... N`ai inteles bine ! EXCEL WORLD (not WORD) este o firma ce angajeaza masiv studenti in diferite domenii!

crywolf 05-12-07 08:45

Cred ca e vorba de XL WORLD (chestia aia cu telefoane, telemarketing, sondaje prin telefon in toate tarile EUROPEI is nu numai....)

is 03 nba 07-12-07 17:34

1 Attachment(s)
Am trait sa o vad si pe asta ...

O motocicleta gigantica, motorizata de o companie rusa producatoare de motoare pentru tancuri, a intrat in Cartea Recordurilor, fiind cea mai grea din lume.

Creatorul uriasului chopper, germanul Tilo Nieber (39 de ani), si-a numit opera Led Zeppelin. Ea are aproape sase metri lungime si doi inaltime, cantarind nu mai putin de 1,8 tone.

Pentru construirea monstrului de metal, mecanicii si sudorii care au lucrat la ea au avut nevoie de un an intreg. Constructia a avut loc intr-un atelier din Zilly, Germania, iar creatorul sau spera acum sa obtina autorizare pentru a circula cu ea pe strazi.

Sursa: http://www.emaramures.ro/Stiri/Stire.aspx?NewsID=904

GAby645 07-12-07 20:06

:lol: :lol: Oare Poate sa se ridice pe o Roata cu ea !! :lol:

Sleepy_85 07-12-07 22:41

mie imi place rezervorul ala rosu pe care-l are :lol: :lol: , ma intreb oare asa de putin consuma o namila de aia de motor :lol:

is 03 nba 08-12-07 12:21

3 Attachment(s)
Parca imi aduc aminte ca am citit undeva dar nu mai stiu unde,un articol despre acel motor de tanc cum ca ar avea in jur de 850 cai :))

Pana una alta, am mai gasit ceva interesant care mie personal imi place (ca design)

Hyanide este noul concept de motocicleta si care doreste sa revolutioneze complet sistemul de rulare al acesteia. Astfel, motocicleta are in loc de roti o banda formata din 77 de bucati semimobile din plastic si acoperite cu cauciuc. Acest sistem de rulare ofera o versatilitate si o manevrabilitate crescuta a “motorului”.).
Hyanide va atinge o viteza maxima de 136 de km/h, la 60 de cai putere beneficiind de un motor de 500 de cc.

Sursa:http://clujnapoca.mconet.biz

Sleepy_85 08-12-07 16:52

numai ca e cam naspa cu luatul virajelor, avand in vedere ca este doar o sina care functioneaza si ca roata spate si ca roata fata, adik nu cred ca are la fel de multa manevrabilitate ca un motor normal si devine cam instabila la franare brusca sau accelerare brusca

is 03 nba 08-12-07 17:55

Mi se pare total nesigura. Dar cine stie ce va iesi pana la urma :)

D3m0N 10-12-07 19:29

5 Attachment(s)
Informatii despre avioanele astea poate oferi careva?

Attachment 405162 Attachment 405163

Attachment 405164 Attachment 405165

Attachment 405166

CRyS` 10-12-07 19:59

Mercede Benz R-Class transoformat de Alpine intr-un demo car audio.
Alte detalii uite aici: http://www.alpine-europe.com/index.p...us_imprint_rls

is 03 nba 10-12-07 23:03

Prima masina seamana infiorator de mult cu Maybach Exelero :)
Crys, a fost tare in seara asta :)))

CRyS` 10-12-07 23:29

aaaaaaaaa...stii cum arata "Cristinutza" pe partea dreapta? Nu vrei sa stii...Plina de noroi si mazga!!!!!!!!!!!!! Mi`e ciuda :D Da a meritat..stai sa vezi ce stie pe zapada!

AXEL_SS 11-12-07 08:49

Hehe salutare lume :D ce mai faceti ce mai ziceti? Long time no see :sad: ceva noutati in 4tuningu iesean?8)
PS: Crys poate iesim si noi la o bere ceva:lol:

CRyS` 11-12-07 09:06

Daca mai claxonezi in halu ala de ma sperii...NU! :D

AXEL_SS 11-12-07 09:07

ok nu voi mai claxona... dar voi da peste tine:lol: :lol:

lasa si tu un id pe PM sa vorbim si zi unde si cand se mai fac intalnirile, daca se mai fac.

is 03 nba 11-12-07 11:57

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 1240679)
aaaaaaaaa...stii cum arata "Cristinutza" pe partea dreapta? Nu vrei sa stii...Plina de noroi si mazga!!!!!!!!!!!!! Mi`e ciuda :D Da a meritat..stai sa vezi ce stie pe zapada!

Neeeee,nu-mi plac Cristinutzele :))) ca au "portbagajul" mare =))

AXEL_SS 14-12-07 08:51

A inceput sa ninga fratilor.... uuuuuraaaaaaaaaa:lol: :lol: Care iesa diseara la un "snow fun":twisted: ???

CRyS` 14-12-07 13:43

Unde snow fun? Unde ca e plina parcarea de ciment si betoane...No drift tonight ! Poate doar pe Bucium unde e destula zapada!

JUST-DO-IT 14-12-07 14:58

snow fun unde?ca sa cam dus zapada.....yo nici macar nu mai am ce conduce...:sad:

All times are GMT +2. The time now is 21:59.

- Copyright 2026 4Tuning