![]() |
Re: Intalnirile membrilor 4tuning din bacau
jos la stadion..ca e mai mult loc acolo..nu? ca sa-mi incapa toate masinile cu care o sa vin!!! :)) ..nicu...vii si pe la mine sa ma iei,nu-i asa?? :):p
|
Quote:
|
vin si eu... :evil: :evil:
|
Quote:
|
vin vin, sa le prezici la baieti viitoru... :lol: :lol:
|
:))) sageata..presimt ca t vei oferi u sa ma iei d la scara!!! :))
|
ionutzzz unde iti este bibiul?
|
Quote:
|
Iar sunteţi răi;) De YNA nu vă legaţi?:twisted: :lol:
|
Quote:
|
Quote:
motivul il stiu toti .... :)) |
:shock: Care-i ăla? Că eu nu-l ştiu:rolleyes2
|
Boasa...bibiu meu e..:)) p plecat in cantonament cu oile saraca... p la tzara cu tata! :( :))
|
Am vazut oltcitul portocaliu...dragutz,multa munca depusa la el...dar pe la intalniri cand?YNA stii ceva despre el?
|
E al lui Giani26, dar mai are cāte ceva de făcut la el. O să vină şi la īntālniri cu maşina. Pānă acum a fost, dar... cu mine;) :lol:
|
Quote:
|
:lol: Acuma vedeţi de ce-mi iubesc maşina:?: ;) :lol:
|
Am aflat si eu pe pielea mea... :) Glumesc YNA doar stii :)
|
Dupa discutia de aseara in leg cu intalnirea la Bacau ,am fost si am vb cu cei de la selena si am primit un raspuns afirmativ adik :
-ne pun la dispozitie parcarea fara nici o problema doar ca trebuie sa platim 10 lei de masina (un pret mic) -restaurantul este la dispozitie ,adik fiecare isi comanda cea ce doreste si plateste pt ce a consumat -pentru cei care vin din alte orase au motelul care are 17 camere cu preturi de la 120 la 250 lei pe camera -spalatoria auto am vb si in legatura cu pista si a spus ca nu este nici o problema adik se poate inchiria si ea numai sa spunem ce anume vrem sa facem pe ea si tot asa. Astept acum sa vad ce pareri aveti poate stiti alte locuri etc O alta chestie ar fi data cand stabilim intalnirea ,noi ieri am zis ca sa fie pe 18 noiembrie ca o continuare la ce a facut zoz anul trecut ,dar ma gandesc ca o sa fie putin cam frig Acum vreau ca fiecare sa isi spuna parerea si cam ce ar trebui sa facem adik nu numai sa adunam masini ca asta nu e un lucru chiar foarte greu dar sa fie si ceva actiune ( apropo am vb cu cei de la selena si au spus ca putem sa facem burn-outuri in parcare numai sa curatam cauciucul de pe asfalt dupa ce plecam :)) ) |
Quote:
Despre o data pentru desfasurarea evenimentului,ca sa evitam sa nu fie prea frig as zice sa ne incadram in intervalul 21-28 octombrie. |
asta este f bine,faptul ca ne pun pista la dispozitie e si mai bine.Data,cred eu ca ar fi mai buna perioada 21-28 oct cu conditia sa putem organiza evenimentul asa cum se cuvine...oricum vom vedea si la buzau cam ce sepoate face si cum...speram sa vina cat mai multi bacauani acolo
|
Am vorbit de pliante cu evenimentul si le pot face cu 0,15ron bucata.Sper sa le scot si mai ieftin..sa vad.
|
Re: Propuneri Pentru Dezvoltarea Comunitatii Bacauane
intre timp lumea a inceput sa se adune iar numarul participantilor se pare ca e in crestere
|
Quote:
|
super ok
pe mine puteti conta ca ma bag, dau banu, umblu pe unde e nevoie daca nu lucrez si altele referitor la data si eu tot prin noembrie as fi de parere, cred ca pe 21-28 ar fi cam din pripa, daca avem mai mult timp la dispozitie poate se arata mai multi, si avem si mai mult timp sa ne pregatim |
daca voi faceti chestia asta sa nu uitati de fratiorii din onesti care vor veni si ei!
|
daca am reusi pana la sfarsitul lu' octombrie ar fi super ok. dar nu prea cred, pt ca tre' sa facem si reclama ;) eu am sa aduc ceva masini de la onesti.
|
Quote:
O mica publicitate in desteptarea si la radio alfa? Ar fi benefic si pentru ei si pentru noi, o mana spala pe alta! Iar pista ce lungime are in portiunea dreapta, loc de franare... etc.. |
Ar fi interesant sa ne ajute si presa,numai sa reusim sa ii convingem ca vrem sa facem ceva bun...
|
De publicitate si presa nu e o problema. Este forte probabil sa avem si o revista dedicata evenimentului si acum incerc sa iau legatura cu cei de la COX si cu Marius, producatorul de la ProMotor.
Restul ziarelor locale le avem pe toate fara probleme. Oricum facem publicitate la karting ca o sa fie pusi pe fluturasi. De aceea ne-au si micsorat pretul de la 20 de lei la 10. Dar oricum mai trebuiesc bani pentru promotionale si alte chestii. De aceea tre sa ne gandim la o taxa care sa acopere totul. Pana una alta lumea a aflat si sunt multi care vor sa vina, mai ales ca e teren privat si imprejmuit. Referitor la data. 18 e mai aproape de cat credetzi. Anul asta o dam asa si la anul poate o facem mai prim vara :P |
ne intalnim azi pe la 8 sa mai vb de una de alta ?
sa vedem cine merge si la buzau ? |
azi merg totzi si sambata nimeni :)
|
spuneti-mi si mie ce puteti face pe acea pista?
eu mai mult dacat un concurs de indemanare sau care scoate cei mai buni timpi pe circuit ae unul nu vad ce se poate face acolo. ca sa o faceti pe 18 mie mi se pare imposibil. eu cu ZZ stiu cat s-a muncit anul trecut numai pt o intalnire mai ales pt organizarea unei curse s-au ce vreti sa faceti nu vreau sa va descurajez dar mi se pare prea putin timp pt a organiza asa ceva |
:idea: Asta asa e. E timpul scurt pana pe 18 nov. Dar daca ne punem pe munca putem scoate ceva destul de bun. Si daca ne facem un obicei din asta, cum ar trebui, nu vad d c la anul sa nu fie mult mai tare si tot asa. E multa munca dar fara munca nu se poate.
P.S. : Numai sa nu apara vorbe ca nush care munceste mai putin ca altul sau chestii din astea de copii. Pana una alta nu ar fi rau ca deseara sa vina lumea sa vedem ce avem de facut !!! |
Quote:
si folosim parcarea de tiruri ...nu pista pt ca nu prea avem ce face pe pista si nu prea se risca nimeni in caz de vreo problema |
important e sa ne sustinem noi intre noi. ca daca apar probleme de la noi se duce de rapa totul!
|
in seara asta? unde? la ce ora?
|
la ora opt fix la bahia. sa vii singur ca cine stie :)))))))
aaaaa si nu cumpar zafira de la tine ca eshti urat ====================== aaa, si nu mai fa postari duble, mai ales cand esti offtopic-aleks |
la ora 20:00 ??? :lol: deja a trecut :D
zafira.....tu ai sta lejer in ea ;) sper ca mi-ai adus "aia" |
Trebuie sa mergem acolo si sa facem cateva probe sa vedem daca este loc suficient.Nu stiu daca ei ne pot spune ce distanta are parcarea(cat pe cat).Speram sa ne ajute oricine poate atat si cum poate...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning