![]() |
Re: E30 - BH-04-ARO ///M5 Power + NX
felicitari pt cum ai reconditionat motorul acela care nu-i dadea nimeni nici o sansa...cred ca ai parte numai de satisfacti cand mergi cu masina asta dupa ce ai muncit atata la ea....imi place cum da ursu din codita cand ii dai a doua bafta la ce ai in cap pt ea
|
felicitari domy, eu sunt baiatul de la wste de la sala sporturilor, cel care te-a innebunit cu intrebarile legate de electronica la schimbarea motoarelor la bmw :)
masina arata in realitate intr-un mare fel, felicitarile mele :) |
9 Attachment(s)
astazi 25.10.08 pot sa zic ca am terminat 100% garaju si casa.deci pot sa ma concetrez in viitor iarasi pe urs.in sezonu 2009 ARO ramane aspirat,dar neaparat vreau sa cobor sub 12 sec/401 metri!!!!!!!!
|
foarte smechera treaba si casa si garaju , sa`ti traiasca amandoua sa ai parte de ele :mrgreen:
|
hehe...mi`ai pus "opera" pe perete :)
sa le folosesti sanatos toate domy,si casa,si garaju,si masina... deci sa intelegem ca intr`un final ajunge turbat sau compresat ursu? |
Quote:
|
felicitari domy pentru casuta :)
|
frumos frumos
|
1 Attachment(s)
VAND BARA DE RIDIGIZARE DIN ARO.PRET 80 E.0746-177770
|
4 Attachment(s)
vand jentile ac 8.5x17 pret fix!!-2500 euro
|
1 Attachment(s)
si slicuri yokohama 240/18 super moale pret 100 euro
|
Quote:
|
Quote:
|
felicitari pentru ce ai facut cu ursu domy , arata bine de tot si merge si mai bine ...
am fost si eu zilele astea in oradea si speram sa vad ursu prin oras ... in schimb am vazut unul negru , susp sport , borbet pe 16` .... era la real/obi .. poate il sti , un link daca se poate ar fi perfect .... |
1 Attachment(s)
Quote:
|
jantele sunt rezervate pentru mine pana maine cand vom apuca sa discutam,renunti la nitro?
|
Quote:
|
Quote:
|
am scos astazi un pic ursu la plimbare.DUPA MASA PUN FILMAREA .
|
|
masina chiar se duce in 8 mi+ de ture?...sau au o probema ceasurile?:) .
accelereaza violent rau vad 1-a 2-a patineaza fara kick down din ambreiaj. |
LA 8300 E PUS LIMITATORU.DE FABRICA ARE 7300.
|
cum "muti-ca sa zic asa " limitarea ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
multe chestii vreau sa fac si iarna asta pe aro.am inceput cu fata.caseta de directie reconditionat total (e ca una noua)cu 2 ani garantie,bielete noi,capete de bari noi,bucsi trapez fata de nou(ii cu cauciuc plin si tija de la trapez ii mai lateral decat pe cel de fabrica),bucsi trapezi reconditionate(tot 2 ani garantie)rulment telescopi noi (dar cu o mica modificare)si telescoape bilstein reglabile (folosite).....urmeaza capitolu 2
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
a venit si bara intre telescoape ,e aluminiu 9001 easton si are 800 gr.si e gata si rotile de drag.geanta are 6.5 kg si ii de 17x9 toli.o sa vina capitolu 2 dar numa in ianuarie...acuma eu o sa am 7 zile penalizare de la moderatori,no sa pot sa intru pe forum.pa
|
Salut maeste!! Foarte frumoasa masina ta, chiar de invidiat...de ceva timp sta la mine pe desktop ca wallpaper alaturi de TXA. Succes in continuare.
Doua intrebari am si eu la tine: de ceva vreme,de vreo 7 luni sunt si eu in lumea e30 si pot spune ca sunt incepator in asa ceva. In primu' rand vine iarna..si a mea are cam aceeasi inaltzime de la sol cu a ta + ca nu are autoblocant deci nu prea pot circula cu ea pe zapada si trebe tzinuta in garaj, tu cand o tzii in garaj scotzi apa/antigelul din ea sau o lasi asa? si cealalta este: As vrea sa-i trag o vopsea la motor, ce tip de vopsea ai folosit pentru 2,8-ul vechi de pe ARO? As fi recunoscator sa-mi raspunzi! Multzam! |
antigelu ii tot timpu in masina......in legatura cu vopseaua.......trebe curatat prin suflare cu nisip si vopsit cu fuller care rezista la temperatura mare
dupa aia cu vopsea normala numa iarna e problema cu el ca e prea mare diferenta de temperatura si dupa un timp crapa vopseaua orice faci DOMY_m3 |
am urmarit aproape tot thred`ul dedicat masinii, o stiam de mai mult timp dar abia acum am avut timp sa citesc mai multe despre ea, aparitii in reviste de specialitate, legale pe hungaroring, etc. O masina care are o istorioara a ei, nu imi ramane decat sa iti zic si eu "felicitari pt efortul depus domy".
|
Merci de raspuns, in sfarsit cineva care imi raspunde la intrebarea cu vopseaua :-).
Poate te bag si eu in lista de messenger daca ai placerea sa ai in lista e30-ari:-) Bafta in continuare |
5 Attachment(s)
a primit ursu de craciun niste frane ventilate si perforate de 315 mm diametru
|
felicitari pentru locul 5 in clasamentul RWD ! 12.82, cu siguranta anul nou va aduce secunde in minus :) Felicitari
|
Doamne ce bavareza frumoasa :X
|
3 Attachment(s)
vand discuri frana zimermann ventilate si perforate(ce au fost inainte pe ARO)
2700 km am facut impreuna cu placute feroddo premium am luat discurile cu 180 euro si placutele 2 mil 200.....acuma le dau impreuna cu 100 de euro nr de tel. 0746-177770 |
Quote:
Spune-mi si mie, te rog, cat au costat franele ( sunt discuri de M5 ? ) . Trebuie facuta vreo modificare la sistemul de franare ? Multumesc ! |
cam ciudate frinele, o frina "buna" costa de la 2000 euro in sus !
:rolleyes2 |
Quote:
adaptor,etriere,discuri noi si placute noi pot sa dau la 800 euro si montaj gratuit daca vrei |
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning