![]() |
Re: STOPURI TRANSPARENTE.....PT DACIA 1310 BERLINA????
deci mai bieti pot sa va informez ca am fost in targ si m-am invartit pe acolo de la 9la 11 si nu ama gasit semnale transparente am intrebat pe toti vanzatorii si miau spus ca au fost semnale transparente la 60lei si nu au avut vanzare si leau scos acu nu stiu daca leau scos de pe piata sau daca se mai fabrica dar miau spus vanzatorii toti ca nu mai am sanse sa gasesc :-((
|
Quote:
raman deschis achizitionarii :) |
1 Attachment(s)
scz dar cred ca ai inteles gresit. semnale pentru asta am cautat eu si nu am gasit
|
asta nu cred ca e zambetul lui iliescu
|
si eu tot pentru model d-ala caut.
|
Quote:
|
incercati aici pt.stopuri clare de dacia 1310 http://www.seto-tuning.net//product_...roducts_id=161
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
aditzu de unde ti-ai luat bara de pe spate? si cam ce pret e una?
|
cine stie unde gasesc pe cineva care sa-mi faca si mie semnalele fata pt modelul cu semnalul in bara, cum le are tau pe cele de pe spate cu leduri .... daca stie cineva nr meu este 0728681359 sau id [email protected]
|
Quote:
|
eu gasisem la 250 dar sunt naspa si ca aia din pozele puse de tine nu am vazut pe nicaieri cred ca ma risc si mi le fac singur ms frumos bafta si tie si poate reusesti sa gasesti semnale la mana2 ca noi nu cred ca ai sanse
|
le faci la comanda daca nu se gasesc
|
si daca ma duce la 2.5- 3 mil e perfect ca le mai fac ssi cum vreau eu dar cred ca incerc sa fac una sa vad cum iese dar luna viitoare ca deja prea multi bani am bagat luna asta asa ca mai asteapta si ea putin si o sa pun cateva poze sa le vedeti si imi fac si stopuri eu personal sa va arat ca daca vrei neaparat ceva obtii. salutare si bafta la toti
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning