![]() |
Re: Comentarii lucrari!
carbon nasol, grila fata nu prea se potriveste cu masina, spoileru fata spalacit , puteai sa iei si tu sigla bmw d p carbon :)
A si inca ceva :) pe spoiru fata alea sunt semnalizatoare ? sau ce vrea sa fie... cam atat :) good luck |
ba da m-am grabit cand am facuto.stiu k am multe greseli da nici in halu asta:))
|
2 Attachment(s)
da d asta c ziceti?
|
Quote:
de ce e asa afumat sopileru fata? n-ai coborat si tu putzin garda .. zici ca e carutza n-ai aduso la o culoare (masina e o caroseria,pragu alta culoare....) vinilu e ........ ireal era necesar si pe spate un spoiler, se vede urat fara :rolleyes2 |
am uitat d spate shi d culoare....
|
Quote:
Nu-i frumos ce ai facut , omu' s-a chinuit sa faca skyline-ul ala !!! |
shi yo c vrei sa ii fac?....c fel a iesit masina nu dak stiu cum il cheama p ala!!!
|
Quote:
Ai furat spoilerul fata de pe masina omului ...spoilerul ala e facut de mana (brush) asta inseamna ca e 100% original ! Pe unele site-uri se pedepseste grav chestia asta ! :x |
mai bagati niste comments la cadiilacu meu .. poza e p pagina anterioara :)
thx |
care cadillac?
|
Quote:
shi c vrei sa ii fac!!!!putin imi pasa mey.....shi vezi cine e prostu p aici... |
Quote:
Sa iei un spoiler de pe o masina modificata REAL, e una, dar sa iei un spoiler de pe un VT, e alta. Am facut-o si eu o data, mi-am recunoscut vina si, cred, am fost apreciat pentru asta. Nu te mai da zmeu ca esti departe de asta... |
Quote:
|
dupa ce ca spoileru e luat dupa o masina care a trecut si ea la randu ei prin VT....mai e si stramb...ploapele sunt cam urate si carbonu cam uratel si spoileru ala din spate dc nu ai mai tras de el dak tot nu ai pus altu? si parbrizu e la fel de intunecat ca geamurile laterale si cum si spoileru fata zici ca ai pus fumu de tigara langa el
|
mah in primul rand nu stiam k e facuta vt parea reala shi d asta am luat d la ea....shi recunosc k am gresit cand k l-am luat...
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:00. |
- Copyright 2026 4Tuning