![]() |
Re: Dacia PTM
cand ii pui si pe spate roti de 5,5 ?
|
Quote:
Quote:
|
8 Attachment(s)
eee na ca am pus si 5,5j pe spate:shock:
si mai am 2 jante de vanzare de 5,5j :D |
altfel arata si ea cu 5,5 ... nrk ca ai prieteni ( :))) ) si te ajuta cu preturi bune la piese ( gumele in cazu de fata ) :D
|
Quote:
Doar o parere;) |
ii bagi dupaia si o servodirectie de reno (25 daca nu ma insel) si aia e... ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat
|
da si pana sa faca toate astea ... tre sa prinda o ploaie de bani si la el in curte
|
faza asta o aveam in cap de mult cu dublatu jantelor
am 4 jante de 4,5 cu gumele de iarna 4 jante de 5,5 pe masina si inca 2 de rezerva :D dar partea proasta e ca ma costa 360 ron numai dublatu si vulcanizarea + ca tre sa iau gume mai late pt. ca altfel nu prea dau bine si eu cu 200 ron imi iau trecerile in 4 prezoane defapt doar fuzetele si tamburii ca restu le am eu :D si cred ca e mai rentabil asa;) |
frate ... usor !!! nu te grabi e timp , ia trecerile alea odata si restu e CANCAN
|
Quote:
Gandestete ca daca iti faci trecerea in 4 deja treci la un alt nivel cu masina, un nivel la care trebuie sa mergi cu morcovu in cur sa nu te prinda RAR-ul mobil pentru modificari la sistemul de franare si alte roti si plm... intelegi tu... deja nu mai este o masina de zi cu zi:-P |
Quote:
|
eu votez pentru dublat...dar eu zic sa le dubleze pe alea din spate ca alea din fata s-ar vedea urat dublate doar ele.. asa pe spate e alta mancare de caini
|
Quote:
|
ba le vopsesc dar rosii :)))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning