![]() |
re: Oltcit Club 12TRS - DJ 03 TZH -The Beast Is Back!
Hai mai Alex GPL da ce dracu.
Deci nam cuvinte....... O sa-ti las un Mp. |
Quote:
Quote:
|
Sincer asta nu e un motiv dar asta e.
Pacat de motorul acela. |
Quote:
|
firar mama ei de criza...si pana la urma chestia cu infundatu carburatorului cade pentru ca daca ai totul in regula , rar ti se intaplma sa ia cate un gunoi!!! insa chestia cu pretul carburantului...indradevar asa e , dar gandeste-te si la motor ca n-o sa mai traga la fel si nici n-o sa-l mai pastrezi in conditii bune!
|
Quote:
|
Quote:
|
bine ai spus,decat sa stea in fata blocului mai bine pe gaz,daca e reglat bine cu un consum de 10-11% de gpl,ai sa vezi ca se tine foarte bine olteanu ;)
singura chestie naspa e ca se incalzeste mai tare motorul,in rest merge foarte bine,ca o masina pe injectie ;) |
Quote:
2.cand o sa o treci pe benzina o sa vezi ca nu o sa iti mai mearga bine. :lol: fa si tu cum crezi. |
Quote:
|
de incins se incinge,asta e adevarul,dar gandeste-te ca daca faci multi km cu oltcitul in general,pe gpl iesi mult mai ieftin si in plus de asta consumu o sa fie mereu acelasi,nu mai variaza ca pe benzina ;)
eu cu un plin de gpl(42litri) merg cam 450-500km(in conditiile in care un plin costa ~70lei) pe benzina bagi de 30 de lei si din 3-4 ture prin oras ai terminat-o,pe gpl daca bagi de 30 de lei te plimbi de-ti sar capacele ;) alta chestie care multi nu cred ca o stiu,motorul accelereaza liniar(ce-i drept mai greu) dar nu mai ai suturi,poti merge la 2000 de ture si sa o calci foarte putin si in loc sa dea in nas o sa se accelereze foarte frumos; despre siguranta,in aproape 50 de mii de km de cand am gpl pe oltcit,n-am luat foc,n-am facut plimbari gratis pe luna,nici macar pe aproape de asa ceva cand se opreste motorul se inchid cele 3 supape care le are instalatia(butelie,supapa pe conducta+supapa in vaporizator) asa ca nici un pericol de bumm :P iar butelia de gpl pentru cine nu stie este mai sigura decat orice rezervor de masina de strada vreti voi https://www.youtube.com/watch?v=7fVN-AEqz6c asta evident daca e montata instalatia corect,si tubulatura de refulare e pusa corect ;) |
O sa pun gpl pe ea orice ar fi,stiu mai multe oltcituri pe gpl si merg bine mersi,nu are rost sa o las pe benzina si sa rugineasca in fata blocului,pentru ca hai sa fim seriosi nu ai cum sa scoti in oras cu un oltcit pe benzina sub 10:% orice ati spune voi,si pe gaz cu 100 de mii fac 40 de km de voie.In loc sa bag banii in benzina degeaba mai bine fac alte lucruri mai utile;)
|
Aici iti dau dreptate. Dar daca vrei sa iti pui muzica in portbagaj ??
|
Ai gaurit undeva pe exterior pentru a monta GPL-u?
|
Nu gauresc absolut nimic,vreau sa fac cumva cand deschizi capota sa nu se observe ca am gpl
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:04. |
- Copyright 2026 4Tuning