![]() |
Re: AG 70 RNO - Dacia 1300 in stil DRT
12 Attachment(s)
Cateva poze cu masina lui Morcov , cine nu a vazut masina trebuie neaparat sa se duca sa o vada.:shock:
Masina are o vopsea extraordinara ,la motor totul este foarte curat lucrat ,aliniat iar lufturile de la usi,aripi etc foarte bine aliniate... Chiar nu ai ce sa reprosezi ....ca vopseaua e nu stiu cum sau aripile nu vin bine....totul e lucrat super. Se vede ca si-au dat silinta toti cei care au lucrat la ea (si nu numai propietarul cum se intampla de obicei),punand multa pasiune. Cele 3 Dacii berline de ieri au atras toate privirile,iar eu sper ca propietari celor 3 sa urce pe podium. P:S:ieri cand eram langa masina si ma uitam fara sa o ating ,a cazut o cupa primita, de pe pavilionul masini si s-a cam deteriorat ,ma speriasem....am crezut ca da Morcov vina pe mine :)))) Iti pun o poza cu cupa inainte cu 2 minute pana sa se sparga :oops: |
1 Attachment(s)
No comment...
|
Ce face emo-tionatu' ala, incearca sa-i manance sufletul mosului???
|
Sufletul de gordini
|
6 Attachment(s)
Adaug si eu cateva poze ..cu batranica..de care am auzit de la nea' Nicu ca ii place foarte mult.....I-au incantat privirea cele 3 batrane ..
|
Quote:
1. AG 70 RNO 2. BR 98 NIG 3......? SUPER DACIANA ASTA,SUPER MOTOR |
3) B 42 YLi - dacia alba cea care a dat rateuri si limitari :D:lol:
|
2 Attachment(s)
Ai fost acolo, sau numa te-ai uitat peste pozele puse de alti? Mai era si dacia YLI ca sa stii...
|
dc poluati topicul????exista alte sectiuni....
|
cu ce polueaza topicul bolidule foecare isi da cu parerea cum vrea si unde vrea acuma on topic
masina din pct de vedere mecanic este beton si ca design nu am ce zice dar nici yli nu e de ignorat :) |
Ambele au luat BEST AUTOHTON!!! Felicitarile mele baieti..:D
|
Care ambele ma?
Vorbiti deslusit! |
Yli si RNO.....
|
felicitarii pt cupa luata,merita
|