![]() |
Re: Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis ... devenit realitate !
pfff ma dor ochii ma jur cat am citit de la primul post pana la ultimul... dar a meritat totul, felicitarile mele nu cred ca isi mai au rostul ptr ca 80% din topic doar felicitari ai primit dar fie felicitari si din partea mea , si carcotasi sa se uite pe prima tv la huidu si gainusa :D. Dupa atata timp in care ai asteptat sper sa tratezi rodajul cum se cuvine. Stima
|
Multumesc. :)
|
WOOOW de cand asteptam momentul asta :D. FELICITARI ! Ma bucur ca in sfarsit ai reusit sa o scoti pe strazi. Foarte tare ! si inca te astept la Valcea :). Bafta !
|
Multumesc frumos :-) ... numai ca e o mica mare problema : de-abia am facut 100 de km si am bulit turbina :sadblinky (blestemele astea :poke:); din cauza suspensiei joase am lovit evacuarea care cred ca a dus la strambarea axului ... trebuie demontata si vazut exact; asta e : greseala se plateste.
|
Offf...Cum ai reusit sa o lovesti pe sub? Si eu primele dati am dat cu ea de pamant peste tot, pana m-am obisnuit cu ea, insa in anumite locuri nu intru , nu ma bag :D .
Ce ghinion...Pai la cata lume te invidiaza ... |
Nu o sa poti sa te bucuri niciodata pe deplin de ea daca astia nu fac strazile... sau macar sa-ti gasesti undeva un drum de vreo 10 km unde sa-ti testezi frica de viteza :). Masina o vei repara. asa cum ai stat 2 ani sa termini proiectul asta mai rezisti cateva zile. Multa bafta !
|
Quote:
|
Ori invidia, ori e ceva legat de daewoo, vreun blestem :-)
Si eu eram gata, iesisem in rodaj si sa dau cateva ture si a inceput sa bata linia deci cuzineti - vibrochen - garnitura chiuloasa ... adio :???: Asta e, venim noi din urma ;) dar macar venim TARE de tot 8) |
Quote:
Legat de această săgeată daewoo-eană... mai rar așa ceva ! Wow... aș vrea să o văd și eu "în acțiune".... și, Felicitări ! |
Poti spune si pretul la fiecare piesa(toata afacerea)?daca se poate?
.............. |
Quote:
|
Quote:
Esperache, asteptam sa scoti masina! si sa ne scoti pe fiecare in parte la cate o tura sa vedem cum merge :D |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
O da, ne-ai si speriat :P . Bine ca nu s-a intamplat ce ai scris, deja ma durea pe mine sufletul de banii bagati si munca investita! Astept mai multe poze si , eventual , video cu masina! Spor la treaba si fara probleme in continuare!
|
Fuge?:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:47. |
- Copyright 2026 4Tuning