Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis... devenit realitate! (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/95324-espero-2-0-16v-gsi-turbo-vis-devenit-realitate.html)

Ruffy RUF 30-04-10 01:17

Re: Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis ... devenit realitate !

pfff ma dor ochii ma jur cat am citit de la primul post pana la ultimul... dar a meritat totul, felicitarile mele nu cred ca isi mai au rostul ptr ca 80% din topic doar felicitari ai primit dar fie felicitari si din partea mea , si carcotasi sa se uite pe prima tv la huidu si gainusa :D. Dupa atata timp in care ai asteptat sper sa tratezi rodajul cum se cuvine. Stima

Esperache 30-04-10 08:18

Multumesc. :)

andreyWOB 06-05-10 00:57

WOOOW de cand asteptam momentul asta :D. FELICITARI ! Ma bucur ca in sfarsit ai reusit sa o scoti pe strazi. Foarte tare ! si inca te astept la Valcea :). Bafta !

Esperache 06-05-10 09:06

Multumesc frumos :-) ... numai ca e o mica mare problema : de-abia am facut 100 de km si am bulit turbina :sadblinky (blestemele astea :poke:); din cauza suspensiei joase am lovit evacuarea care cred ca a dus la strambarea axului ... trebuie demontata si vazut exact; asta e : greseala se plateste.

ing3r 06-05-10 10:16

Offf...Cum ai reusit sa o lovesti pe sub? Si eu primele dati am dat cu ea de pamant peste tot, pana m-am obisnuit cu ea, insa in anumite locuri nu intru , nu ma bag :D .
Ce ghinion...Pai la cata lume te invidiaza ...

andreyWOB 06-05-10 11:29

Nu o sa poti sa te bucuri niciodata pe deplin de ea daca astia nu fac strazile... sau macar sa-ti gasesti undeva un drum de vreo 10 km unde sa-ti testezi frica de viteza :). Masina o vei repara. asa cum ai stat 2 ani sa termini proiectul asta mai rezisti cateva zile. Multa bafta !

isacfani 06-05-10 11:57

Quote:

Originally Posted by Esperache (Post 3337627)
Multumesc frumos :-) ... numai ca e o mica mare problema : de-abia am facut 100 de km si am bulit turbina :sadblinky (blestemele astea :poke:); din cauza suspensiei joase am lovit evacuarea care cred ca a dus la strambarea axului ... trebuie demontata si vazut exact; asta e : greseala se plateste.

pacat ... fruntea sus ! cum a zis cineva mai sus, cateva zile pe dreapta sunt un mizilic fata de cei 2 ani de pregatiri.

TM32CIP 06-05-10 13:25

Ori invidia, ori e ceva legat de daewoo, vreun blestem :-)
Si eu eram gata, iesisem in rodaj si sa dau cateva ture si a inceput sa bata linia deci cuzineti - vibrochen - garnitura chiuloasa ... adio :???:
Asta e, venim noi din urma ;) dar macar venim TARE de tot 8)

aXXo 07-05-10 21:14

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 3338392)
Si eu eram gata, iesisem in rodaj si sa dau cateva ture si a inceput sa bata linia deci cuzineti - vibrochen - garnitura chiuloasa ... adio :???:

Mai degrabă blestem... :|

Legat de această săgeată daewoo-eană... mai rar așa ceva !
Wow... aș vrea să o văd și eu "în acțiune".... și, Felicitări !

chipetri 11-05-10 13:01

Poti spune si pretul la fiecare piesa(toata afacerea)?daca se poate?
..............

andreyWOB 11-05-10 14:23

Quote:

Originally Posted by chipetri (Post 3351413)
..............

:)) ma faci sa rad.... doar cauta pe cateva site-uri unele din piesele pe care Esperache le-a pus pe masina si o sa-ti dai seama de avengura proiectului...

B-99-SAA 11-05-10 14:42

Quote:

Originally Posted by andreyWOB (Post 3351645)
:)) ma faci sa rad.... doar cauta pe cateva site-uri unele din piesele pe care Esperache le-a pus pe masina si o sa-ti dai seama de avengura proiectului...

lasa mah omu in pace... o vrea si el sa faca ceva de genu :lol: e simplu, vreo 2 ani de zile, un mester care cunoaste motorul respectiv cu ochii inchisi, mii de euro, rabdare, nervi de otel, vaselina pe maini... citeste si tu cele 37 de pagini si vei vedea (a pus link la toate, si la ce nu e link e denumirea completa, dai un search). succes...

Esperache, asteptam sa scoti masina! si sa ne scoti pe fiecare in parte la cate o tura sa vedem cum merge :D

Esperache 12-05-10 00:27

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 3337817)
Ce ghinion...Pai la cata lume te invidiaza ...

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 3338392)

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3342377)
Mai degrabă blestem... :|

Legat de această săgeată daewoo-eană... mai rar așa ceva !
Wow... aș vrea să o văd și eu "în acțiune".... și, Felicitări !

Tin sa-i anunt pe cei care s-au bucurat atunci cand am spus ca am stricat turbina, ca am fost un papagal; da, un papagal :D ... era doar furtunul de retur de la ulei al turbinei care se strangulase din cauza temperaturii ridicate dar mai ales a materialului de cacao ... masina ruleaza din nou !
Quote:

Originally Posted by chipetri (Post 3351413)
..............

Chiar nu mai tin minte la tot ce-am bagat pana acum sa-ti detaliez la fiecare piesa in parte; oricum stiu ca anul trecut trecusem de 10-12 mii de EUR investiti.

ing3r 12-05-10 01:36

O da, ne-ai si speriat :P . Bine ca nu s-a intamplat ce ai scris, deja ma durea pe mine sufletul de banii bagati si munca investita! Astept mai multe poze si , eventual , video cu masina! Spor la treaba si fara probleme in continuare!

kamikaze_ph 12-05-10 17:11

Fuge?:lol:

All times are GMT +2. The time now is 23:16.

- Copyright 2026 4Tuning