![]() |
Re: Discuţii generale Galaţi - Brăila
6 Attachment(s)
Start raliuri in Braila sambata 02.04.2011 cupa AUTOSERVICE TOTL" Editia a II-a. Atasam probele speciale si Regulamentul particular
|
1 Attachment(s)
Plan Orar Raliul SUTOSERVICE TOTAL
|
1 Attachment(s)
Quote:
O poza dupa 2 saptamani de la ,,cascadorie,, 75 % din mana este defragmentata, se vad tendoanele si in unele zone osu... Numai am buricul degetelor. Ce au amas in vaiata unghiile, in rest carne vie. |
aoleuuuu!!!!!da ce-ai patit omule?:(
|
Quote:
Nu o puteam misca deloc din cauza injectiilor anestezice. Muschii mainii sau atrofiat. Am inceput un program de refacere. Gandeam ca trebuie sa o misc si nu puteam deloc, pana cand au spus ca mio amputeaza. Au adus un aparat cu scripete. Gandeam ca trebuie sa o misc si cu dreapta trageam de ata ca sa o ridic pe stanga. Dupa aproximativ 2 saptamani o miscam doar daca ma uitam la ea, daca nu ma uitam cei din jur nu vedeau asta. Tot 2 saptamani a durat sa pot face sa o misc fara sa ma uit. Acum incerc sa-mi misc mana de la incheietura poate si degetele. In timp ce se reface trebuie sa se flexibilizeze. Am mai iesit si eu pe afara dar cu greu. O data intrat in contact cu aeru si cu efortu fizic incepe sa se crape si sa am hemoragii. Momentan am niste manusi speciale pentru a mai iesi din casa. O parte din voi a vazut asta. Pe viitor am sa-mi iau bilute de diferite marimi, greutati si compozitii, pentru a face exercitii sa-mi revina circulatia si sa-mi misc degetele. Ramane de vazut cat timp voi mai sta pe tusa. Noi sa fim sanatosi si sa fim mai atenti in ceea ce facem. |
pffooo ce naspa...
da cum sa intamplat?macar sa se fereasca si altii!;) poi.. insanatosire si refacere cat mai rapida iti urez! ai grija de tn:!:;) |
a trecut un ursar(cred) pe lang mn pe la ultimu leu, in jur de 22:00...si a turato rau cand m-a vazut...ia pocnit frumos in evacuare, sigur are si turbo...stim ceva detalii despre masina? :D
|
vine cineva in seara asta la statuie? eu vin pe la 9,9 jumate...
|
|
Quote:
Cred ca fuge tare masina:!: |
ene te duci diseara la statuie ?
|
Quote:
|
motrul e 1,6 refacut,dar ma gandesc la un c20let,dar ma intai sa o inmatriculez.
dar cum e cu taxa e de gandit....:( |
Quote:
nu stiam ca e gaseala... |
Da chiar nimeni nu mai iese pe afara? Sau s-a schimbat locul si nu stiam? :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:11. |
- Copyright 2026 4Tuning