![]() |
Re: Masina mea: Astra F - NT 23 VLX -
Prima dată când sunt pomeniţi oficial pe forum :)
U'r the one :) |
Quote:
ps. poate pana atunci faci si vectorialul acela. (sigla) |
Fac rost şi de vectorial, iar rezultatul de pe maşină să nu te sperie mâine pe lumină, va arăta ok după finisare abia :)
Scuzele mele pentru întârzierea de azi, o compensez tura următoare, promit :) |
Da ce inseamna PLM ...ca eu tind sa ma gandesc la altceva si nu cred ca sunt singur :)) no offence! Doar ca sa stie si lumea:)
|
Quote:
ps. aleks , eu ar trebui sa-mi cer scuze pentru ca " am dat buzna " , stiind ca ai clienti cu alte lucuri , ms de intelegere si promptitudine. Data viitoare cu programare :D |
Chiar ca da! O sa mai auzim de PLM ...nush de ce am impresia:) Spor la proiecte!
|
O să vedeti modificările pe VLX cel mai repede, cu excepţia evazărilor pe spate care sunt efectiv lăsate la jumătate, deocamdată e făcută doar partea practică ( încape janta) şi nu cea estetică, aia urmeaa săptămâna viitoare cel mai probabil :)
|
Wow Valex, iti incap jantele ?!? cand le-am vazut pe masina am zis ca ai sa te intorci cu ele si sa mi le dai de cap :lol:
|
7 Attachment(s)
Quote:
by PLM Tuning |
Rău mai arata nefinisate :lol:
Te aştept să terminăm treaba, ca la cât de frumoase sunt jantele, e prea mare contrastul :) |
Quote:
|
Mulţumesc frumos :)
|
Frumos ! Vazut azi masina live! RESPECT! Dar trebuie facut ceva ...ar trebui lasata mai pe burta parerea mea, asa ar arata ffff bine!
|
Lasata mai pe burta? cu jantele alea? ...sincer nu stiu ce sa zic... cred ca ii arunca aripile daca o lasa mai jos :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:20. |
- Copyright 2026 4Tuning