Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea - Opel Astra F ( NT 23 VLX ) (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/86711-masina-mea-opel-astra-nt-23-vlx.html)

aleks 03-09-09 21:57

Re: Masina mea: Astra F - NT 23 VLX -

Prima dată când sunt pomeniţi oficial pe forum :)
U'r the one :)

VaLeX 03-09-09 22:02

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2609287)
Prima dată când sunt pomeniţi oficial pe forum :)
U'r the one :)

A fost o placere (chiar daca a durat cat a durat) , lucurile bune se fac cu migala si atentie. Multumesc inca o data , ne vedem la finisari si evazarile pe fata. Cum fac rost de bani, ma prezint la tine aleks.

ps. poate pana atunci faci si vectorialul acela. (sigla)

aleks 03-09-09 22:11

Fac rost şi de vectorial, iar rezultatul de pe maşină să nu te sperie mâine pe lumină, va arăta ok după finisare abia :)
Scuzele mele pentru întârzierea de azi, o compensez tura următoare, promit :)

Ali_ump 03-09-09 22:13

Da ce inseamna PLM ...ca eu tind sa ma gandesc la altceva si nu cred ca sunt singur :)) no offence! Doar ca sa stie si lumea:)

VaLeX 03-09-09 22:16

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2609342)
Da ce inseamna PLM ...ca eu tind sa ma gandesc la altceva si nu cred ca sunt singur :))

e exact la ce te gandesti tu , eu si restul cand aude PLM , foarte original numele.

ps. aleks , eu ar trebui sa-mi cer scuze pentru ca " am dat buzna " , stiind ca ai clienti cu alte lucuri , ms de intelegere si promptitudine. Data viitoare cu programare :D

Ali_ump 03-09-09 22:18

Chiar ca da! O sa mai auzim de PLM ...nush de ce am impresia:) Spor la proiecte!

aleks 03-09-09 22:21

O să vedeti modificările pe VLX cel mai repede, cu excepţia evazărilor pe spate care sunt efectiv lăsate la jumătate, deocamdată e făcută doar partea practică ( încape janta) şi nu cea estetică, aia urmeaa săptămâna viitoare cel mai probabil :)

scturoag 04-09-09 00:42

Wow Valex, iti incap jantele ?!? cand le-am vazut pe masina am zis ca ai sa te intorci cu ele si sa mi le dai de cap :lol:

VaLeX 04-09-09 22:45

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2609668)
Wow Valex, iti incap jantele ?!? cand le-am vazut pe masina am zis ca ai sa te intorci cu ele si sa mi le dai de cap :lol:

Incap incap ... :)

by PLM Tuning

aleks 04-09-09 22:47

Rău mai arata nefinisate :lol:
Te aştept să terminăm treaba, ca la cât de frumoase sunt jantele, e prea mare contrastul :)

VaLeX 04-09-09 22:54

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2612135)
Rău mai arata nefinisate :lol:
Te aştept să terminăm treaba, ca la cât de frumoase sunt jantele, e prea mare contrastul :)

Cat de curand aleks, vezi ca am dat la un prieten nr'ul tau , vrea sa'i repari un spoiler de BMW (doar reparat) e46. Acum sa vedem daca te si suna.

aleks 04-09-09 23:18

Mulţumesc frumos :)

Ali_ump 04-09-09 23:36

Frumos ! Vazut azi masina live! RESPECT! Dar trebuie facut ceva ...ar trebui lasata mai pe burta parerea mea, asa ar arata ffff bine!

scturoag 05-09-09 02:48

Lasata mai pe burta? cu jantele alea? ...sincer nu stiu ce sa zic... cred ca ii arunca aripile daca o lasa mai jos :lol:

VaLeX 06-09-09 02:24

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2612218)
Frumos ! Vazut azi masina live! RESPECT! Dar trebuie facut ceva ...ar trebui lasata mai pe burta parerea mea, asa ar arata ffff bine!

Nu stiu, astept alte amortizoare mai dure si mai apoi vom vedea daca o mai cobor sau nu. Cu spoilere o sa fie cat de cat oke.

All times are GMT +2. The time now is 07:20.

- Copyright 2026 4Tuning