Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Propuneri! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/8655-propuneri.html)

Reme 02-08-06 18:32

Re: Propuneri!

2 Attachment(s)
n ustiu dc am facut bine ce am facut! e prima data cand postez aici!

xxdadixx 02-08-06 20:51

Pufy sanse sunt destule. Mi-a placut cadillacul dar mai trebuie sa scoti ceva :). Incercati sa nu mai "preparati" masini modificate, efectul nu e acelasi ca si cand iei un "gunoi" de pe strada si il faci sa arate show.

patriotu90 02-08-06 23:26

ai citit oare postul meu dp pag anterioara in car te-am rugat sa te uiti la opelu ala uitat de mult ...
apropo ... asa ca fapt divers pe pag din urma ai editat postul lui maf in care ai scris :
Quote:

Originally Posted by xxdadixx
Eu decid daca intra sau nu! Iau in considerare si sugestiile celor din team.

pe care din membri ai intrebat dak e de acord sau nu ca o persoana sa intre sau nu ??? .... tnx ...

Kolegosu' 02-08-06 23:40

2 Attachment(s)
Incerc si eu cu matahala ?? :D :D :D Aja ii zic eu VW Matahala :D

Skillzu 03-08-06 02:29

Quote:

Originally Posted by patriotu90
ai citit oare postul meu dp pag anterioara in car te-am rugat sa te uiti la opelu ala uitat de mult ...
apropo ... asa ca fapt divers pe pag din urma ai editat postul lui maf in care ai scris :

pe care din membri ai intrebat dak e de acord sau nu ca o persoana sa intre sau nu ??? .... tnx ...

a zis simplu ca ia in considerare sugestiile.acestea daca vin din partea membrilor design team. ;) read twice

P.I.M.P boy 03-08-06 18:19

2 Attachment(s)
sal postez si eu cu toate k postez degeaba k masina mea nu e buna pt design team asta e poate va place ceva la ea

Skillzu 04-08-06 00:19

frumos frumos...8)

lyvyu 04-08-06 19:09

dadi
eu ????
nu mai am rabdare deloc

Gabi 04-08-06 19:14

Quote:

Originally Posted by lyvyu
dadi
eu ????
nu mai am rabdare deloc

Atata timp cat e ceva de spus, spune, da' voi inca n-ati inteles treaba asta!

Kolegosu' 04-08-06 19:26

Quote:

Originally Posted by lyvyu
dadi
eu ????
nu mai am rabdare deloc

Fara suparare dar ce se intampla daca intrii in team ?? O sa ne uimesti cu lucrarile tale ??

lyvyu 04-08-06 20:12

asta ramane de vazut
dar totusi
eu vreau sa fiu printre cei buni
si am vazut ca cei buni sunt in team
si vreau sa intru

P.I.M.P boy 04-08-06 20:20

baietii astept si eu ceva un raspuns pt lucrarea mea

Oxide 04-08-06 22:41

Quote:

Originally Posted by P.I.M.P boy
baietii astept si eu ceva un raspuns pt lucrarea mea

nu t supara da dak nu ai intrat cu nissanu`...nu cred k o sa intri cu mazda-u`...:rolleyes2...p simplu` motiv k eu zic k e mai slaba lucrarea (cu mazda-u`) dekt cea cu nissanu`...acuma...dadi hotarashte...so....astea is vorbe goale in vant...:lol:...succes!!!imi place cum lucrezi!!!felicitari!!!!;)

metal_militia 04-08-06 22:45

intradevar..e mai slabuta mazda pe langa nissanul ala superb :shock: daca intrii in DT (si ar trebui sa intrii...k sunt multi intrati acum care sunt pe degeaba) ne pui pe toti in fund...keep it up ;)

Kolegosu' 04-08-06 23:42

Frate daca Mazda aia este slaba ... este slaba in comparatie cu o lucrare tot a lui .... Nu cred ca este mai slaba decat orice alta lucrare facut de un membru Virtual Tuning ... ce sa mai ne-a dat clasa la toti si nu intra in Design Team pt simplu fapt ca dadi are ceva impotriva celor ce tuneaza masini tunate .....

All times are GMT +2. The time now is 01:21.

- Copyright 2026 4Tuning