![]() |
Re: Propuneri!
2 Attachment(s)
n ustiu dc am facut bine ce am facut! e prima data cand postez aici!
|
Pufy sanse sunt destule. Mi-a placut cadillacul dar mai trebuie sa scoti ceva :). Incercati sa nu mai "preparati" masini modificate, efectul nu e acelasi ca si cand iei un "gunoi" de pe strada si il faci sa arate show.
|
ai citit oare postul meu dp pag anterioara in car te-am rugat sa te uiti la opelu ala uitat de mult ...
apropo ... asa ca fapt divers pe pag din urma ai editat postul lui maf in care ai scris : Quote:
|
2 Attachment(s)
Incerc si eu cu matahala ?? :D :D :D Aja ii zic eu VW Matahala :D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
sal postez si eu cu toate k postez degeaba k masina mea nu e buna pt design team asta e poate va place ceva la ea
|
frumos frumos...8)
|
dadi
eu ???? nu mai am rabdare deloc |
Quote:
|
Quote:
|
asta ramane de vazut
dar totusi eu vreau sa fiu printre cei buni si am vazut ca cei buni sunt in team si vreau sa intru |
baietii astept si eu ceva un raspuns pt lucrarea mea
|
Quote:
|
intradevar..e mai slabuta mazda pe langa nissanul ala superb :shock: daca intrii in DT (si ar trebui sa intrii...k sunt multi intrati acum care sunt pe degeaba) ne pui pe toti in fund...keep it up ;)
|
Frate daca Mazda aia este slaba ... este slaba in comparatie cu o lucrare tot a lui .... Nu cred ca este mai slaba decat orice alta lucrare facut de un membru Virtual Tuning ... ce sa mai ne-a dat clasa la toti si nu intra in Design Team pt simplu fapt ca dadi are ceva impotriva celor ce tuneaza masini tunate .....
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning