![]() |
Re: ProTuning Baia Mare
Salut! sunt posesorul unui audi cabriolet (B4) de care sunt destul de atasat; tocmai cand ma gandeam ca ar trebui sa-l vand am gasit intamplator pe net o fotografie care mi-a dat de gandit ca as putea sa-i redau frumusetea de odinioara. stiu ca exista de cumparat bara din fata exact ca in fotografie si am gasit chiar si pragurile laterale si bara din spate gata confectionate, farurile nu stiu inca de ce sunt dar aflu.
intrebare: se poate face masina mea http://www.martinez.ro/audicabrio.jpg sa arate ca asta? http://www.martinez.ro/cabriotuning.jpg si cam la ce costuri crezi ca ar trebui sa ma astept? ps. culoarea de acum a masinii mele este aproape ca la audiul tunat. :) multumesc! |
Ai ceva matrite pentru Fiat Bravo din 2000 ?
|
ce se mai aude cu marele proiect TT?
|
Da chiar!
Roby esti ok? merge treaba? :) |
Stati linistiti...o sa apara atunci cand trebuie;)
|
audi tt mai apare?
stiu ca o sa zica lumea ca is rautacios da totusi is 2 ani jumate de cand v-ati apucat de el...lol |
Quote:
momentan umblu in fiecare sapamana la el sa facem treburile sa mearga bine. masina este gata in proportie de 98% mai e putin. |
Bravo!
Dar alte lucrari intre timp sa ne arati... ?! Eu unul sunt curios. :D |
Quote:
|
abia asteptam sa-l vedem odata.poate trec luni pe la tine daca esti la garaj.
|
salut pentru astra g ceva bara fata spate sau eventual continuari ?daca poti sa-mi trimiti si mie un pret si model multumesc
|
1 Attachment(s)
Salut,am o rugaminte daca se poate,m-ar interesa o bara pe fata la un bmw e46 sedan ,in primul rand daca poti realiza bara asa cum e in poza ,si cat ma costa finisata pana in stadiul de vopsit,astept raspuns ms
|
Quote:
|
Quote:
|
Ceva,nimic?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:28. |
- Copyright 2026 4Tuning