![]() |
Re: E46 - black
dadi... atunci sper sa-ti aduca mosu un pachet M... COMPLET :D
nu stiam ce-mi lipseste si nu pot pleca la drum.... era angelu' ccfl cu striatii... asa ca l-am comandat si maine imi ajunge.. thx to MAS & Razvan (Raz6633) ;) |
N-ai pt ce man... sa pui poaze cand iti le montezi :D...
|
masina a primit un "tatuaj".. mic.. 8)
|
IA :D
|
ooo8)
e gata treaba?:-) arata bine? |
Ai plecat??? inainte sa ne areti niste poze cu angel-u nou ? ? ? poze cu interiorul ne areti ?? :D ...pt care packet ///M optezi ??/ bafta in continuare .. si felicitari pt masina .. e superba..... te-ai gandit sa ii faci un mic facelif ??? intreb .. sper sa nu te superi .... bafta multa
|
Quote:
|
"Black Pearl"..era vasul fantoma din "Piratii din Caraibe" :)
arata-ne si noua "tatuajul" :)! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
cj90rzv ... pai poza cu angelu' nam apucat pt. ca am reusit sa ard droserele inainte de a monta faruriile.. si asa am plecat fara nici un fel de angel si cu o eroare frumoasa in bord .. deci inca nu sunt gata :)
legat de interior.. nam ce sa arat pt. ca e stock.. atat schimbatoru' ///M de la laurentiu... (ms inca odata) legat de ///M ... chit ca a devenit cam uniforma... dar optez pt. m-tech2.. pt. ca o sa mai vina ceva pe masina.... lau... beauty... pearl... tot acolo e.. bine ca e black :P doryn... e chiar la "gura" sa zic asa... ca pe acolo ii dau sa mance... o mica poza cu tatuaju'.... care inca nu e finisat... sper pe maine sa fie gata tot... |
foarte tare..il lasi asa mat sau ii dai lac?
|
foarte foarte tare...poate mi dai si mie poza sa te copiez..
|
Quote:
|
ca mi place poza...dar nu pe capacul de la rezervor..in alta parte..
|
2 Attachment(s)
....gelu.. fi original..
poza asta eu am facuto.. fa`ti altceva.. daca`ti place asa mult.. te las sa`mi faci plinu tot timpu.. si pana se umple rezervoru'.. admiri capacu'...;) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:28. |
- Copyright 2026 4Tuning