![]() |
Re: [VAND] spoilere , stopuri , faruri , grile , accesorii crom , suspensie , etc
2 Attachment(s)
la polo 9n atasez eleron luneta
|
Re: [VAND] spoilere , stopuri , faruri , grile , accesorii crom , suspensie , etc
nu vreau eleron ci pleoapa aia care vine atasata pe luneta sub liniuta aia de frana de pe spate !
|
deci doresti cea care se lipeste pe geam ?
aia nu o gasesc la 9n .. |
da... cozorocul ala ... daca e sa gasesti ceva postezi aici ca urmaresc topicul !
|
spune-mi te rog un pret pt un eleron de luneta,buza fata si spate,si praguri la un polo din 2000,si tot aceleasi piese,dar pt o alfa 156 sw din 2001
|
5 Attachment(s)
pt alfa link + poze http://www.nrw-tuning-center.de/shop...hp?cPath=22_27
|
9 Attachment(s)
si pt polo 6n2 atasez aici poze
|
ceau scuze de deranj am si eu o intrebare ... in caz k ma potzi ajuta sau dak are cineva cunostintze ... am niste cauciucuri marimea lor 225/45 R16 as vrea sa stiu dak pot sa le pun pe golf 3 ... dak freaca sau nu la viraje
|
Quote:
fratele meu are pe vw mk3 225x55 R15 si nu are probleme. depinde si de janta pe care e pusa anvelopa. |
Re: [VĀND] spoilere , stopuri , faruri , grile , accesorii crom , suspensie , etc
salut pentru un clio simbol aduci sau ai ceva faruri ? merci
|
Re: [VĀND] spoilere , stopuri , faruri , grile , accesorii crom , suspensie , etc
3 Attachment(s)
la clio simbol pe comanda aduc modelele ..
|
12 Attachment(s)
FARURI DE GOLF 1,2 ,3,4,5 PE STOK
CLARE DE GOLF 1 SAU 2 LA 200-215 LEI , CELE CU ANGEL LA 340 LEI SET FARURI DE GOLF 3 SIMPLE LA 110 EURO SAU CU ANGEL LA 150 - 170 EURO FARURI GOLF 4 SIMPLE LA 495 LEI SAU CU ANGEL LA 160 , 180 , 230 EURO FARURI DE GOLF 5 POZITIE LED SI ANGEL LA 300 EURO SET |
Sal.Pentru Golf 2 in 3 usi si 4 faruri ce ai pe stoc?Si pune te rog si preturile.Mersi :-bd
|
golf 2 am asa : farurile mari clare 200 lei , cu angel la 340 lei , grila fara sigla 35 euro , proiectoare bara 250 lei set , stopuri clare fum-crom 60 euro ,
|
Ok.Mersi.O zi buna in continuare :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning